Jump to content

Ma3stros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ma3stros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Ma3stros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ma3stros

    OnePlus 6

    Τελικά με την τελευταία αναβάθμιση και το πρόβλημα στην μπαταρία λύθηκε; Βγάζει άνετα μερα το κινητό με 4g και wifi?
  2. Παιδια μεσα στο site της OP εδω και καιρο βλεπω το κινητο μη διαθεσιμο. Ξερουμε τι εχει συμβει? Μηπως θα βγαλουν νεα συσκευη; Επισης αυτο το jelly effect υπαρχει σε ολες τις συσκευες;
  3. Ναι ειχα επικοινωνια μαζι τους, ανοιξα ticket μεσα απο το σιτε τους. Μετα απο πολλα μαιλς και φωτογραφιες με το προβλημα (εμενα εκτος οτι δεν κρατουσε πολυ, καποιες φορες ενω το φορτιζα μου κολλουσε σε ενα συγκεκριμενο ποσοστο κ δεν φορτιζε παραπανω) μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλω στο σερβις.
  4. Εμενα η εγγύηση εληγε οταν το εστειλα μεσα-τελος Σεπτεμβριου. Η επισκευη στο site τους λεει οτι κραταει συνολικα (αποστολη - παραλαβη) 1 βδομαδα.... κατι που δεν ισχυει (τουλαχιστον στην δικη μ περιπτωση)....κρατησε περιπου 2 βδομαδες (και κατι). Μου ανεφεραν οτι την αλλαξαν και δεν νομιζω οτι εχω λογο να μην το πιστεψω. Απλα ουσιαστικα απο σημερα και τις επομενες μερες θα δω αν εχει διαφορα με πριν την αλλαγη. Το service που το εστειλα ειναι η Arvato Γερμανιας.
  5. Εγω αλλαξα πολυ προσφατα μεσα στην εγγυήση. Δεν εχω καταφερει ακομα να δω αν οντως εχει βελτιωθει γτ μ εστειλαν πισω το τηλεφωνο με Oxygen O.S. 5.0.1... Οσο ειχα την συγκεκριμενη εκδοση οθονη ειχα κοντα στις 4 ωρες (wifi,4g παντα ανοιχτα). Επειδη δεν μ αρεσε χτες το γυρισα παλι σε CM marshmallow αλλα ακομα δεν εχω κανει κυκλους φορτισης για να εχω αποψη
  6. Εβλεπα κατι videakia που μπορουσες να επιλεξεις dark mode, κατι που στο δικο μου δεν υπαρχει... και ειδα οτι η εκδοση που ειναι περασμενη ειναι το 5.0.2... και δεν βλεπω να λαμβανω κατι σε οτα μεχρι τωρα...
  7. Καλησπερα παιδια, Πηρα σημερα το κινητο απ το σερβις και μου εβαλαν οxygen os απο cm. Απο την εμπειρια σας τι ειναι καλυτερο? μπορω να αλλαξω αυτο το ασπρο background που εχει στις ρυθμισεις, στις εφαρμογες κλπ? Με την CM ημουν αρκετα ευχαριστημενος χωρις lag κλπ, η oxygen τι λεει σχετικα με αυτο?
  8. συμφωνω απολυτα. Το κινητο δεν εχει lag καθολου. Εχω δει "ναυαρχιδες" απο γνωστους κατασκευαστες της ιδιας χρονολογιας και τα κινητα κολλανε αρκετα, καμια σχεση με το opo. Μονο το θεμα καμερας ειναι προβλημα.
  9. εμενα μου βγαλε ~4 ωρες sot (και το φορτισα στο 20-22%). Νομιζω ειχα πλ καιρο να δω κατι τετοιο.
  10. Τελικα προχωρησα σε factory reset και ολα καλα:) Ειδα και βελτιωση στη μπαταρια... βεβαια ειμαι μετα απο πρωτη φορτιση οποτε δεν ξερω αν ειναι απλα τυχαιο.
×
×
  • Create New...