FoT1s Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Να ρωτησω λιγο, γιατι πολλες φορες σε επιλογη 4G δικτυο φαινεται οτι εχει σημα κανονικα, μπαινει στο ιντερνετ κτλ, αλλα αμα με παρουν τηλ φαινεται κλειστο το κινητο οπως και αν παρω εγω τηλ δεν χτυπαει καν και στρωνει ολο αυτο το προβλημα μετα απο ρεσταρτ? Για λιγες μερες που το γυρισα μονιμα σε 3G, δεν προσεξα να κανει κατι τετοιο.... Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα και αν ναι, τι κανατε? *Ολα τα παραπανω με μαμα τελειως cos13.1 Ειναι το μονο προβλημα που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Σε cos13.1 clean install χάθηκε και σε σας η αυτόματη φωτεινότητα ? Ας το ελέγξει καποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Σε cos13.1 clean install χάθηκε και σε σας η αυτόματη φωτεινότητα ? Ας το ελέγξει καποιος.. Τι εννοείς ; στις ρυθμίσεις δεν έχεις την επιλογή " προσαρμοστικη φωτεινότητα"? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ασχετο αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, έιμαι με wind f2g kai απο τότε που πήρα το samsung s7 και έδωσα το opo στην γυναικα μου(και αυτή με wind f2g), κάθομαι και τσεκάρω τακτικά το σήμα και στις 2 συσκευές σε διάφορα μέρη που βρισκομαστε, για να δω αν η ελληψη της περίφημης μπαντας 800 στο 4g ειναι πραγματικά πρόβλημα. Αποτι φάινεται οντως έιναι. Σε τζιά και ξυλόκαστρο που πηγαμε προσφατα το s7 μονιμα με 4g και το opo με E. Θα έλεγε κανεις οτι ενταξη οταν πας διακοπες επαρχια κλπ δεν πειραζει ας μην εχεις σημα, αλλα το ιδιο ισχυει και σε πολλα σημεια μεσα στην αθηνα συστυχως ακόμα και στο κέντρο οπως πχ στο Ζαπειο που το τσεκαρα χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν έχω άλλο 4G για να συγκρίνω αλλά είναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Και εγώ σε μέρη που θα ήταν σίγουρα τα πρώτα που θα είχαν 4G βλέπω κάποιες φορές edge. Το είχα συζητήσει αυτό με ενα φίλο απο το τμήμα σχεδιασμού δικτύου της vodafone. Μου είχε πει οτι αυτοί χρησιμοποιούν τα 800 σε αραιοκατοικημένες περιοχές που καλύπτουν μεγάλη έκταση με μια κεραία. Μέσα στην αθήνα η υψηλή διείσδυση τους δημιουργεί πρόβλημα στην επαναχρησιμοποίηση συχνοτήτων σε κοντινές (μικρές) κυψέλες. Φαίνεται όμως οτι η wind το χρησιμοποιεί ακόμα και στο κέντρο της αθήνας. Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο λόγος που έχω edge σε κάποιους σταθμούς του μετρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σας έχει αλλάξει καθόλου η ευαισθησία του πληκτρολογίου; Εμένα μου κλείνει παράθυρα ενώ δεν έχω πατήσει κάτι και αντί για scroll down κάνει scroll up καμιά φορά. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Να ρωτησω λιγο, γιατι πολλες φορες σε επιλογη 4G δικτυο φαινεται οτι εχει σημα κανονικα, μπαινει στο ιντερνετ κτλ, αλλα αμα με παρουν τηλ φαινεται κλειστο το κινητο οπως και αν παρω εγω τηλ δεν χτυπαει καν και στρωνει ολο αυτο το προβλημα μετα απο ρεσταρτ? Για λιγες μερες που το γυρισα μονιμα σε 3G, δεν προσεξα να κανει κατι τετοιο.... Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα και αν ναι, τι κανατε? *Ολα τα παραπανω με μαμα τελειως cos13.1 Ειναι το μονο προβλημα που εχω. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι χτες βραδυ... Το κινητό ενώ σε 4G ηταν οκ όταν πηγαινα να πάρω τηλ μ έλεγε οτι δεν βρέθηκε δίκτυο. Κοιταω στην μπαταρία τις ρυθμίσεις και πρωτο σε κατανάλωση ήταν η ετοιμότητα κυψέλης... Και το κινητό έβραζε! Εκανα ρεσταρτ έπεσε η θερμοκρασια και φαίνεται να ειναι οκ όπως λες και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι χτες βραδυ... Το κινητό ενώ σε 4G ηταν οκ όταν πηγαινα να πάρω τηλ μ έλεγε οτι δεν βρέθηκε δίκτυο. Κοιταω στην μπαταρία τις ρυθμίσεις και πρωτο σε κατανάλωση ήταν η ετοιμότητα κυψέλης... Και το κινητό έβραζε! Εκανα ρεσταρτ έπεσε η θερμοκρασια και φαίνεται να ειναι οκ όπως λες και εσύ. Μου το κανει συχνα αν το εχω μονιμα σε 4G. Μια εβδομαδα που το γυρισα σε 3G μονο, κανενα προβλημα δεν ειχα. Το προβλημα ειναι, οτι νομιζεις οτι εχεις σημα κανονικα και οτι μπορεις και να παρεις τηλ αλλα και να σε παρουν, αλλα στην ουσια, θελει ρεσταρτ για να στρωσει και τοτε σου ερχονται ποσα μηνυματα οτι ειχες κλησεις κτλ. Το πιο σημαντικο ειναι οτι μπορει να ειναι και καποιο επειγον τηλ μεσα σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Είναι διαπιστωμενο bug εδώ και καιρό σε πολλές versions. https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-3371 Ειμαι πραγματικά εκνευρισμενος που δεν μπορώ να κάνω το πιο βασικό(κλήσεις) και πρέπει να κάνω μπακαλίκια για να δουλέψει. Προς το παρόν έχω φτιάξε προφιλ που όταν συνδέομαι σε wifi αλλάζει το σήμα σε 2g ώστε να δέχομαι κλήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Είναι διαπιστωμενο bug εδώ και καιρό σε πολλές versions. https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-3371 Ειμαι πραγματικά εκνευρισμενος που δεν μπορώ να κάνω το πιο βασικό(κλήσεις) και πρέπει να κάνω μπακαλίκια για να δουλέψει. Προς το παρόν έχω φτιάξε προφιλ που όταν συνδέομαι σε wifi αλλάζει το σήμα σε 2g ώστε να δέχομαι κλήσεις.. Οπως φαινεται, δεν τους ενδιαφερει και πολυ το να λυθει το προβλημα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εγώ πάντως σε 3 opo που ξέρω και δουλεύουν σε 4g δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Το προβλημα φαινετει οτι υπαρχει περιπου ενα ολοκληρο ετος. Οποτε με βλεπω για oxygen μερια. Αληθεια πως ειναι η διαχειριση μπαταρίας με την oxygen αυτον τον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μήπως δεν έχει κάτσει καλά κάποια αναβάθμιση ρε παιδιά; 99,9% των περιπτώσεων με factory reset ή clean install όλα διορθώνονται... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εγώ πάντως σε 3 opo που ξέρω και δουλεύουν σε 4g δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και γω ΔΕΝ έχω τέτοιο θέμα (απώλεια κλήσεων στο 4G/vodafone έχω...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Σας έχει αλλάξει καθόλου η ευαισθησία του πληκτρολογίου; Εμένα μου κλείνει παράθυρα ενώ δεν έχω πατήσει κάτι και αντί για scroll down κάνει scroll up καμιά φορά. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που κλείνει παράθυρα το κάνει και μένα μετά την τελευταία αναβάθμιση Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κάθε φορά που κάνω απενεργοποίηση το κινητό κ το ξανανοιγω μόλις μπει βγάζει μνμα οτι "η διεργασία system δεν ανταποκρίνεται". Αντιμετωπίζει άλλος το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κάθε φορά που κάνω απενεργοποίηση το κινητό κ το ξανανοιγω μόλις μπει βγάζει μνμα οτι "η διεργασία system δεν ανταποκρίνεται". Αντιμετωπίζει άλλος το θέμα; Οχι.... Προτεινω clear dalvic/cache... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Οχι.... Προτεινω clear dalvic/cache... Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες πληροφοριες παραπανω? πως το κανω κλπ? Επισης θα χασω τα αρχεια μου ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες πληροφοριες παραπανω? πως το κανω κλπ? Επισης θα χασω τα αρχεια μου ολα? Google it. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιες πληροφοριες παραπανω? πως το κανω κλπ? Επισης θα χασω τα αρχεια μου ολα? οποτεδήποτε κάνεις καθαρισμό οποιασδήποτε cache, δεν χάνεις τίποτα.. Θα κάνεις reboot τη συσκευή σου σε recovery (twrp) και μέσα στα menu, θα δεις κάποιο wipe κι εκεί μέσα θα λέει dalvik cache ή cache.. επιλέγεις ΜΟΝΟ αυτά τα δύο και τέλος. Μετά reboot κι όλα καλά! :) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδια. Αύριο που θα χω χρονο θα το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 καλημέρα σε όλους, οπως και πολλοι άλλοι εχω και εγω μεγάλο θεμα με την μπαταρία μου , στοιχεία τηλ android 6.0.1 cyanogen os 13 επιπεδο dragonfruit(4)-εχω διαβασει για βελτίωση στην 13.1 κανω κάτι για να παω εκεί? ή περιμένω? Η κατασταση ειναι απελπιστικη σε flight mode την νυχτα με ολες τις εφαρμογες κλειστες απο 60% sστο 46%-Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Αληθεια, θα παρει το nougat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Από την oneplus με τίποτα.. από cyanogen, χμμμμ μακάρι.. από κάναν sultan άνετα! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Από την oneplus με τίποτα.. από cyanogen, χμμμμ μακάρι.. από κάναν sultan άνετα! Και CM14 Nightly θα βγει σίγουρα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts