Jump to content

mitsosply

Members
  • Δημοσιεύσεις

    370
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsosply

  1. Είναι διαπιστωμενο bug εδώ και καιρό σε πολλές versions. https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-3371 Ειμαι πραγματικά εκνευρισμενος που δεν μπορώ να κάνω το πιο βασικό(κλήσεις) και πρέπει να κάνω μπακαλίκια για να δουλέψει. Προς το παρόν έχω φτιάξε προφιλ που όταν συνδέομαι σε wifi αλλάζει το σήμα σε 2g ώστε να δέχομαι κλήσεις..
  2. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου, αυτή τη λύση την είχα διαβάσει κ εγω σε ένα φόρουμ αλλά δεν έχει καμία διαφορά στη δική μ συσκευή! Έπαιξα λίγο με την αυτόματη επιλογή δικτύου κλπ αλλά καμια ελπίδα.. Είναι ό, τι πιο εκνευριστικό να μην μπορείς να πάρεις τηλ την ώρα που επείγει. Και κρίμα που το ένα update αντί να διορθώνει όλα τα προηγούμενα προβλήματα δημιουργεί συνεχώς νέα σε μια συσκευή που δεν της αξίζει τόσο πρόχειρη μεταχείριση σε επίπεδο software. Κανένας άλλος δεν είχε ανάλογο θέμα παιδιά ?
  3. Περασα κ εγώ το τελευταίο ota update κ ενω παρατήρησα τις βελτιώσεις που αναφέρετε, έχω φοβερό πρόβλημα με τις κλήσεις! Κανει hang up μια στις δύο κλήσεις μονο τ ενώ επίσης συχνά φαίνεται κλειστό σε αυτούς που με παίρνουν. Εκανα κ hard reset κ φαίνεται να επιμένει..κανένας άλλος παρατήρησε κάτι τέτοιο?
  4. Αρα αν εχει θεμα η οθονη θα το καταλαβω και αν φοραει την 4.4? υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξω ευκολα?(π.χ. αν εχω ενεργοποιημενο το double tap) Ευχαριστω!
  5. Παιδια, καλησπερα, Εμενα που θα μο ερθει αυριο φρεσκο το ενα κι ενα μου, θα ερθει με cyanogen 11? Αν ναι, θεωρειτε καλυτερο να μην αναβαθμισω σε λολλιποπ μεχρι να επιλυσουν το ζητημα με την οθονη αφης? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...