Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το οτι πρέπει να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά για να το επιστρέψω το έχετε ξανακούσει απο ΣΟΒΑΡΗ εταιρία?

Αυτό το email παρέλαβα σήμερα τα ξημερώματα...

Wilona (OnePlus)

Sep 16 11:38

Hi George,

I'm sorry for my late reply, based on our tech support, we could offer you a replacement for free, however, if you are not satisfied with your device, we could accept your return within 14 days after delivery. However, we could not cover the shipping cost incurred in the returning process.

Please let me know your final decision, we will process your request as soon as possible.

Thanks for your understanding.

Best regards,

Wilona

:X:!::X

Έτσι όπως το γράφουν, συμπεραίνω ότι η επιστροφή που συνοδεύεται με αντικατάσταση περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά. Μόνο στην περίπτωση που θες τα λεφτά σου πίσω (εντός 14 ημερών), τότε μόνο πληρώνεις μεταφορικά. Εγώ αυτό κατάλαβα. Βέβαια, από τη στιγμή που δεν θες νέα συσκευή, τότε ναι, πληρώνεις μεταφορικά.

Edited by Astrovilos
Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση (σημαντική για το κόστος) :

που σου είπαν να το στείλεις; στην ευρωπαϊκή αποθήκη τους στην αγγλία ή κατευθείαν στην Κίνα;

ΟΚ ενημέρωσέ μας αν θες.

Αν ζητήσεις replacement ρώτα τους από που θα σου το στείλουν; από Κίνα (λόγω ειδικής περίπτωσης) ή με τον κλασσικό δρόμο από Αγγλία (λόγω ευρώπης);

Είναι σημαντικό για τυχόν τελωνεία αν είναι από Κίνα.

@geovass :

Αν για την αντικατάσταση δεν ζητήσουν μεταφορικά, μπορείς να ζητήσεις replacement και να το πουλήσεις σε κάποιον... Χωρίς να βγάλεις κέρδος όμως, ε; ;)

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Ελπίζω να βοηθήσει όλους σας.. δεν ξέρω πόσο πιο λιανά να το κάνω.. μετά μόνο βίντεο στο youtube..

http://i.imgur.com/DwIaKW8.png

Σορρυ για το οφφτοπικ. Αλλά ας μπει αυτό και αυτό βασικά) στη 1η σελίδα γιατί πραγματικά έχει απηυδήσει (δίκαια νομίζω :D) ο φίλος και θα πυροβολήσει την οθόνη του pc.

Τεράστια αλήθεια αυτό που λέει ο Astrovilos.

Edited by zidane72003

Geovass, τι πρόβλημα έχει και το στέλνεις πίσω;

Εγώ πάντως είδα έναν Youtuber από Η.Π.Α. να αναφέρει ότι έκαναν ένα μήνα να του στείλουν το καινούριο όταν ζήτησε αντικατάσταση και το καινούριο είχε κι ένα καμένο pixel. Είναι να μη σου τύχει.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Βρίσκω προβληματικούς τους drivers της οθόνης με τρελό λαγκ όταν πληκτρολογώ μήνυμα/mail/etc... Έχω δοκιμάσει τα πάντα (μέχρι και τον νέο Franco no18 που υποτίθεται διορθώνει με νέους drivers την απόκριση) αλλά και πάλι για τα δικά μου τα δεδομένα δεν είναι αρκετό.

Έχω ζητήσει refund - και παω για Edge!

Για όποιον δεν βαριέται εδώ!

Edited by geovass

Αν ζεις Ελλάδα θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω για service επιβαρύνουν εσένα (όπως και για όλες τις χώρες πέραν των 16 που έκανε release). Δεν θέλω να ακούγομαι σαν fanboy, αλλά να μην γκρινιάζουμε για πράγματα που γνωρίζαμε ήδη. Αν όχι τότε είναι όπως λένε και παραπάνω, θα έπρεπε να πληρώσεις μεταφορικά μόνο αν ζητούσες refund.

Δεν ζώ Ελλάδα (ευτυχώς) αλλά και όταν ζούσα η eXpansys έπαιρνε πίσω ελαττωματικό κινητό χωρίς δεύτερη κουβέντα και κόστος.

Ξαναγράφω οτι στο email δεν είναι 100% ξεκάθαρο ότι δεν χρεώνομαι τα μεταφορικά στο replacement.

Δεν ζώ Ελλάδα (ευτυχώς) αλλά και όταν ζούσα η eXpansys έπαιρνε πίσω ελαττωματικό κινητό χωρίς δεύτερη κουβέντα και κόστος.

Ξαναγράφω οτι στο email δεν είναι 100% ξεκάθαρο ότι δεν χρεώνομαι τα μεταφορικά στο replacement.

Έτσι ακριβώς. Διάβασα σημεία και τέρατα στα τελευταία πόστς. Επιστροφή ελλατωματικου προϊόντος (και όχι επιστροφή χωρίς λογο μέσα σε 14 ημερες) και θα πληρώσεις τα μεταφορικά; Πάμε καθόλου καλά; Και η δικαιολογία είναι ότι οι εδώ απατεώνες σας βάζουν να πληρώσετε τις επιστροφές και εσείς το δέχεστε;

geovass χαίρομαι που τουλάχιστον είσαι κοντά στο να βγάλεις ακρη

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ναι. Έχω την πράσινη συγκεκριμένα.

πρασινη και ασπρη !

απορία

orzly vs nilkin οσον αφορα Τempered Glass?ποια να διαλεξω?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Παιδια αυτο το εχει δει κανεις???

http://www.ebw.gr/el/product/1313927/Nillkin-Sparkle-Leather-Case-for-OnePlus-A0001-Black-Retail-Packaging

ψαχνω να βρω καποιο αλλο link η βιντεο για να τη δω ποιο ολοκληρωμενα αλλα δεν βρισκω τπτ...

απο θεμα τιμης την βρισκω καλη θα ελεγα...

Edited by Saman25

Για καποιο λογο μου εχουν αλλαξει τα στοιχεια! Τι να κανω??

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php?photo=23475&cat=500

τι σου αλλαξαν ακριβως? το shiping κανονικα ετσι δεν πρεπει να ειναι? δλδ τα στοιχεια τησ εικονικης διευθηνσης στην Γερμανια?

πατα λιγο στο πεδιο Order information να δεις τι σου βγαζει...

και γω τώρα που παρατήρησα ενώ είχα βάλει κανονικά τα στοιχεία στο oneplus.net, τώρα στην παραγγελία στο όνομα δεν υπάρχει το "Mailboxde.com" παρά μόνο το όνομα μου και το ID :/

τι σου αλλαξαν ακριβως? το shiping κανονικα ετσι δεν πρεπει να ειναι? δλδ τα στοιχεια τησ εικονικης διευθηνσης στην Γερμανια?

πατα λιγο στο πεδιο Order information να δεις τι σου βγαζει...

Απο το order information ειναι αυτο! Κανονικα στην Shipping adress φαινεται Mailboxde.com e.K. Iasonas Zacharis, ID 24...

Εχουν σβησει το Mailboxde.com δηλ!

πρασινη και ασπρη !

απορία

orzly vs nilkin οσον αφορα Τempered Glass?ποια να διαλεξω?

Έχω την orzly και έχω παρατηρήσει ότι γρατζουνιεται πολύ εύκολα. Σε 1,5 μήνα έχει γεμίσει γράτζουνιες. Δε ξέρω την άλλη αλλά θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις...

και γω τώρα που παρατήρησα ενώ είχα βάλει κανονικά τα στοιχεία στο oneplus.net, τώρα στην παραγγελία στο όνομα δεν υπάρχει το "Mailboxde.com" παρά μόνο το όνομα μου και το ID :/

Έτυχε σε αρκετούς και δεν είχε κανείς πρόβλημα τελικά. Πιστεύω μια χαρά θα είστε και εσείς. Εγώ έστειλα από ένα mail στην Oneplus και στο mailboxde και όλα πήγαν ok.

Έτσι ακριβώς. Διάβασα σημεία και τέρατα στα τελευταία πόστς. Επιστροφή ελλατωματικου προϊόντος (και όχι επιστροφή χωρίς λογο μέσα σε 14 ημερες) και θα πληρώσεις τα μεταφορικά; Πάμε καθόλου καλά; Και η δικαιολογία είναι ότι οι εδώ απατεώνες σας βάζουν να πληρώσετε τις επιστροφές και εσείς το δέχεστε;

geovass χαίρομαι που τουλάχιστον είσαι κοντά στο να βγάλεις ακρη

http://oneplus.net/support#warranty-and-repairs Αν δεις εδώ καλύπτουν τα μεταφορικά σε περίπτωση προβλήματος, άλλα όπως είπα και πριν μόνο στις 16 χώρες που έκανε release. Για τις υπόλοιπες έχουν πει ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση αλλά το κόστος επιβαρύνει τον αγοραστή. Κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεται τόσο παράλογο, αφού το κινητό ουσιαστικά δεν έχει "κυκλοφορήσει" στις χώρες αυτές. Ανεξάρτητα απ'το αν συμφωνούμε ή όχι είναι κάτι που το ξέρουμε πριν αγοράσουμε το κινητό.

Γενικά όσο αφορά το support εκεί ναι έχουν όντως πρόβλημα.

Έτυχε σε αρκετούς και δεν είχε κανείς πρόβλημα τελικά. Πιστεύω μια χαρά θα είστε και εσείς. Εγώ έστειλα από ένα mail στην Oneplus και στο mailboxde και όλα πήγαν ok.

http://oneplus.net/support#warranty-and-repairs Αν δεις εδώ καλύπτουν τα μεταφορικά σε περίπτωση προβλήματος, άλλα όπως είπα και πριν μόνο στις 16 χώρες που έκανε release. Για τις υπόλοιπες έχουν πει ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση αλλά το κόστος επιβαρύνει τον αγοραστή. Κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεται τόσο παράλογο, αφού το κινητό ουσιαστικά δεν έχει "κυκλοφορήσει" στις χώρες αυτές. Ανεξάρτητα απ'το αν συμφωνούμε ή όχι είναι κάτι που το ξέρουμε πριν αγοράσουμε το κινητό.

Γενικά όσο αφορά το support εκεί ναι έχουν όντως πρόβλημα.

O geovass δεν μένει Ελλάδα αλλά σε χώρα όπου κυκλοφορεί επίσημα το τηλέφωνο. Τέλος πάντων πάμε παρακατω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το ιδιο ακριβως επαθα και εγω που εκανα παραγγελια προχθες..εστειλα εμαιλ στο mailboxde και τους εστειλα φωτογραφια και τους ρωτησα αν υπαρχει προβλημα και με απαντησαν οτι το δεμα θα φτασει σε αυτους κανονικα,δεν υπαρχει προβλημα.οποτε μην αγχωνεσαι

Έχω την orzly και έχω παρατηρήσει ότι γρατζουνιεται πολύ εύκολα. Σε 1,5 μήνα έχει γεμίσει γράτζουνιες. Δε ξέρω την άλλη αλλά θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις...

ευχαριστω για την απαντηση

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

H θήκη ωραία φαίνεται αλλά καλύπτει το κινητό στην πάνω και κάτω πλευρά σε ενδεχόμενη πτώση ??

μονο γωνιες για αυτο θα παρω και μια απο amazon να την καλυπτει εντελως

Edited by panosmaria2011
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ