Jump to content

QalexisQ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by QalexisQ

  1. Δυστυχώς ούτε από εκεί στέλνουν Ελλάδα.:(
  2. Αποφάσισα ύστερα από λίγο ψάξιμο να αγοράσω την CONGA 6090 από το επίσημο site αλλά όταν πήγα να κάνω την παραγγελία παρατήρησα ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Καμιά ιδέα από που μπορώ να την προμηθευτώ? Ευχαριστώ
  3. Μετά το Oneplus One από το οποίο έμεινα υπέρευχαριστημένος είπα να το αντικαταστήσω. το budget είναι περίπου στα 350€ ίσως και λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάτι. κοιτάω το HONOR 8 αλλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.
  4. Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για ένα tablet για γενική χρήση με τα εξής χαρακτηριστικά: 8-10 ίντσες προτιμώ τις 10 Full hd 3g Καλή μπαταρία Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει Αν παίρνει έξτρα μνήμη καλοδεχούμενο Εννοείται ότι όσο καλύτερος ο επεξεργαστής και μεγαλύτερη η ram δεν με χαλάει. Η αγορά του δεν με βιάζει οπότε μπορώ να το αγοράσω και από το εξωτερικό και το ποσό που διαθέτω ειναι 250-300€. Έχω δεί το lenovo a10-70l και το iQTab Giant.
  5. παιδιά καλησπέρα, θέλω να αγορασω δύο κινητά, ένα μέχρι περίπου 100€ και ένα μέχρι περίπου 150€-180€. ποιά μου προτείνεται οτι είναι καλύτερα σε αυτά τα λεφτά?
  6. Και εγώ τελικά το ίδιο έκανα. Σήμερα το πρωί το παράγγειλα.
  7. Καλησπέρα, έλεγα και εγώ να περίμενα για καμία πρόσκληση αλλά επειδή το ψιλοβιάζομαι και επειδή το θέλω σε λευκό το 64αρι λεω τελικά να το πάρω απο το http://www.coolicool.com/. τι λέτε εσείς ρε παιδιά?
  8. Παιδιά έχει κανείς κανα invitation? θέλω να παραγγείλω το 64αρι.
  9. οταν λες μεσα απο υπολογιστη? να κατεβασω την εφαρμογη μεσω pc και να περαστει στο κινητο? το εκανα και μολις ανοιγα το ιντερνετ στο τηλεφωνο εβγαζε μηνυμα οτι το play store διακοπηκε.
  10. το s2 εχω αλλα για καποιο περιεργο λογο εχει φαει σκαλωμα το play store και αυτην την εφαρμογη αρνειται να την κατεβασει και κολαει σε καθε προσπαθεια. εχω ψαξει στο google αλλα δεν βρηκα το τελευταιο apk. διεγραψα και το Playstore και το ξαναπερασα αλλα τιποτα και ελεγα αν το ειχε καποιος να μου το στειλει για να το περασω manual.
  11. καλησπερα παιδια, μπωρει καποιος να μου στειλει το apk του the hobbit kingdom? την τελευταια εκδοση.
  12. Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τι ειναι το android beam που υπαρχει στην status bar?
  13. Τελικα εφτιαξαν με την διαγραφη του φακελου τα fcs του πινακα ειδοποιησεων. Αλλα εχω δυο ερωτησεις πρωτον μονο σε εμενα δεν ανοιγει η μπαρα ειδοποιησεων στην lockscreen ή σε ολους? Και δευτερον υπαρχει καποιο θεμα δοκιμασμενο με ω18?
  14. Α και κατι αλλο πως γινεται να κλεισω αυτο που μου λεει σε πια σελιδα βρισκομαι? Καθε φορα που αλλαζω σελιδα μου πεταγεται μια φωνη και μ λεει τα δικα της
  15. Εγω τελικα εκανα καθαρη εγκατασταση. Ο καιρος εφτιαξε αλλα ο πινακας ειδοποιησεων εξακολουθει να βγαζει fc.καμια προταση?
  16. Εγω εγκατρστησα την 18 πανω απο την 17 χωρις wipe και ολα δειχνουν οκ εκτος απο τον πινακα ειδοποιησεων στις ρυθμισεις και τον καιρο στην οθονη κλειδωματος που μου πετανε συνεχεια fc. Και επισης πηγα να εγκαταστησω το blue sky theme που στην 17 δουλευε μια χαρα αλλα τωρα βγαζει fc το ui. Οποτε εμεινα με τα κλασσικα χρωμματα (αν εχει καποιος να προτεινει κανενα συμβατο θεμα ευπροσδεκτο)
  17. καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!! ειπα να περασω τωρα που εχω αδεια την καινουρια ομεγα μιας και εχω μεινει ακομα στο παγωτο αλλα απο οτι ειδαι δεν εχουμε ακομα καποιο ωραιο θεμα απο το Γιαννη. Μπορουμε να κατεβασουμε απο καπου κανενα θεμα? edit: βρηκα αυτα ειναι συμβατα με την 16,2 1 2 3
  18. Με τα wipes εστρωσε. ευχαριστω stratos. Μπορει καποιος να ανεβασει ενα screenshot απο την status bar με την omega 15,1 ics γιατι η δικια μου status bar ειναι σαν να εχει χασει το θεμα της να δω αν ειναι σε ολους ετσι.
  19. γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα... φλασσαρα σημερα την ω15 πανω απο την 14 αλλα το τηλεφωνο μολις ανοιγε και τελειωνε το σκαναρισμα της μνημης μετα απο μερικα δευτερολεπτα εκανε ρεσταρτ. περναω την 15,1 απο το λινκ που δινεται λιγο πιο πισω και παλι τα ιδια μολις σκαναρει την μνημη μετα απο λιγο ρεσταρτ. εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω? να πω οτι δεν εκανα κανενα wipe πριν περασω τις ρομ μονο αυτα που γινονται κατα την διαρκεια της εγκαταστασης αλλα ετσι το κανω συνεχεια και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
  20. strato να σε ρωτησω κατι αν και φοραω ω 14 αλλα λογικα θα ξερεις. Αν αλλαξω τα dpi ο μαμα launcher δεν τα δειχνει σωστα ενω ολοι οι αλλοι ειναι οκ. Μπορω με καποιο τροπο να το φτιαξω αυτο?
×
×
  • Create New...