Jump to content

QalexisQ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About QalexisQ

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

QalexisQ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς ούτε από εκεί στέλνουν Ελλάδα.:(
  2. Αποφάσισα ύστερα από λίγο ψάξιμο να αγοράσω την CONGA 6090 από το επίσημο site αλλά όταν πήγα να κάνω την παραγγελία παρατήρησα ότι δεν στέλνει Ελλάδα. Καμιά ιδέα από που μπορώ να την προμηθευτώ? Ευχαριστώ
  3. Μετά το Oneplus One από το οποίο έμεινα υπέρευχαριστημένος είπα να το αντικαταστήσω. το budget είναι περίπου στα 350€ ίσως και λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάτι. κοιτάω το HONOR 8 αλλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.
  4. Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για ένα tablet για γενική χρήση με τα εξής χαρακτηριστικά: 8-10 ίντσες προτιμώ τις 10 Full hd 3g Καλή μπαταρία Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει Αν παίρνει έξτρα μνήμη καλοδεχούμενο Εννοείται ότι όσο καλύτερος ο επεξεργαστής και μεγαλύτερη η ram δεν με χαλάει. Η αγορά του δεν με βιάζει οπότε μπορώ να το αγοράσω και από το εξωτερικό και το ποσό που διαθέτω ειναι 250-300€. Έχω δεί το lenovo a10-70l και το iQTab Giant.
  5. παιδιά καλησπέρα, θέλω να αγορασω δύο κινητά, ένα μέχρι περίπου 100€ και ένα μέχρι περίπου 150€-180€. ποιά μου προτείνεται οτι είναι καλύτερα σε αυτά τα λεφτά?
  6. Και εγώ τελικά το ίδιο έκανα. Σήμερα το πρωί το παράγγειλα.
  7. Καλησπέρα, έλεγα και εγώ να περίμενα για καμία πρόσκληση αλλά επειδή το ψιλοβιάζομαι και επειδή το θέλω σε λευκό το 64αρι λεω τελικά να το πάρω απο το http://www.coolicool.com/. τι λέτε εσείς ρε παιδιά?
  8. Παιδιά έχει κανείς κανα invitation? θέλω να παραγγείλω το 64αρι.
  9. οταν λες μεσα απο υπολογιστη? να κατεβασω την εφαρμογη μεσω pc και να περαστει στο κινητο? το εκανα και μολις ανοιγα το ιντερνετ στο τηλεφωνο εβγαζε μηνυμα οτι το play store διακοπηκε.
  10. το s2 εχω αλλα για καποιο περιεργο λογο εχει φαει σκαλωμα το play store και αυτην την εφαρμογη αρνειται να την κατεβασει και κολαει σε καθε προσπαθεια. εχω ψαξει στο google αλλα δεν βρηκα το τελευταιο apk. διεγραψα και το Playstore και το ξαναπερασα αλλα τιποτα και ελεγα αν το ειχε καποιος να μου το στειλει για να το περασω manual.
×
×
  • Create New...