Jump to content

panosmaria2011

Members
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosmaria2011

  1. Καλη χρονια και καλη τυχη σε ολους!οτι πρεπει για ενα δωρακι το κινητο!
  2. τα πηρα και ειμαι ευχαριστημενος.δεν εχω και τρελες απαιτησεις βεβαια.ειναι μια χαρα παντως ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου κανε τον κοπο να διαβασεις το πρωτο ποστ η εστω μερικες σελιδες πισω.το ερωτημα αυτο εχει απαντηθει σχεδον σε καθε σελιδα ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την εχω παρει και εγω την pelossi.αν και εβαλα πανω την diztronic.προσεξε μην βαλεις την κοκκινη γιατι σε καποιον απο εδω ειχε ξεβαψει πανω στο sandstone
  3. δεν υπαρχει κανενα θεμα με κανενα απο τα δυο που ανεφερες.το εχω απο αρχες Σεπ.
  4. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] τα bot δεν λενε ευχαριστω φιλε μου για αυτο καλυτερα μονο με pm
  5. Εχω τρεις προσκλησεις.Οποιος θελει pm...προυποθεση να ειναι ετοιμος να ολοκληρωσει την παραγγελια edit:τελος!
  6. Φιλε μου πρεπει να εχεις το νου σου και να ψαχνεις και βεβαια να εισαι και τυχερος.Κανενας δεν προκειται να σου στειλει απο μονος του επειδη ζητησες.Το θεμα ειναι να πετυχεις καποιο post την ωρα που το κανει καποιος και προσφερει προσκλησεις.Οταν εδωσα πχ δικη μου εκανε πανω απο 14 ωρες να την ζητησει καποιος!Καλη τυχη:)
  7. http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-brand-power-bank-ultra-thin-9-9mm-5000mah-version.html
  8. Δεν ειναι τιποτα.Σε μερικους πηρε και μια βδομαδα η διαδικασια σε εμενα μια μερα μονο.προφανως αναλογα με το στοκ τους.Χαλαρωσε και περιμενε με ηρεμια το θηριο:)
  9. Καλημερα η προσκληση εξακολουθει να ειναι διαθεσιμη!οποιος ενδιαφερεται pm ,με την προυποθεση να μπορει να ολοκληρωσει την αγορα edit: την προσκληση πηρε το μελος jsiout77 καλοριζικο
  10. Καλησπερα εχω και αλλη προσκληση να δωσω.Απαραιτητη προυποθεση ο ενδιαφερομενος να ειναι ετοιμος να ολοκληρωσει την παραγγελια.Το πρωτο pm θα την παρει!
  11. μια μερα θα χρειαστε να παει απο oneplus στο mailbox φιλε:)
  12. Καλημερα!Σημερα παρελαβα τα silver bullets ακουστικα της oneplus.τα ειχα παρει απο το http://vifocal.com/catalogsearch/result/?q=oneplus+one .συσκευασια εξαιρετικη και παλι.οσο για ποιοτητα ηχου εντυπωσεις αργοτερα:)
  13. την δικια μου την εδωσα εδω και βδομαδες και ακομα περιμενω το ευχαριστω:)μην εχεις ελπιδες.την αλλη φορα δωσε την μονο με pm.και εγω ετσι θα πραξω
  14. Καλως το δεχτηκες!!Ωρα για παιχνιδι τωρα:)
  15. μολις πηρα και την 44s:)
  16. https://forums.oneplus.net/threads/week-47-pre-orders-globetrotting-and-new-faces.173437/ και ενα ενδιαφερον κομματι: Finally, let’s talk accessories. We asked for your input in regards to the future of OnePlus accessories, and we’re listening. Some really interesting things are coming out of the OnePlus lab, so stay tuned. I think you’ll be pleased. Also, the raffle for the Bamboo StyleSwap Cover invites has ended, so congratulations to the winners.
  17. απο Αγγλια το στελνουν και οχι δεν πληρωνεις.
  18. το eu δεν ειναι official εχε το στο νου σου πριν κανεις παραγγελια.πριν λιγο καιρο ειχανε ακομα και ορθογραφικα λαθη στο ονομα του κινητου!
  19. χθες εβαλα την nillkin tempered glass me diztronic και ολα καλα
×
×
  • Create New...