Jump to content

Astrovilos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Astrovilos

  1. Για modem μόνο, εδώ είναι αυτό της 15/05/15 https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952604705
  2. Εντάξει, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος θέλει να δοκιμάσει. Εγώ την τρέχω εδώ και 5 ώρες και δεν μπορώ να αποδείξω ακόμη ότι η μπαταρία ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα. Αύριο θα έχω πολύ καλύτερη άποψη. Ωστόσο παραθέτω εδώ το link από ένα μήνυμα ενός χρήστη που ανεβάζει συχνά profiles για εξοικονόμηση μπαταρίας με χρήση του AK Kernel. Ο συγκεκριμένος φαντάζομαι τρώει ώρες να "ψαχουλεύει" μέσω synapse. Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται στην BrokenOS στις τελευταίες δύο παραγράφους. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61941261&postcount=4551
  3. Για όσους ψάχνονται και δοκιμάζουν roms, από εχθές μέσω ενός νήματος στο xda κατέληξα στην BrokenOS rom. Θα την βρείτε μέσω του Google+. Δεν υπάρχει ενεργό νήμα στο xda γιατί οι δημιουργοί της έχουν "φάει πόδι" επειδή βρίζουν πολύ. Η συγκεκριμένη rom είναι βασισμένη στο stock android, έχει τα άπειρα "καλούδια", δεν δέχεται themes αλλά μόνο layers, δεν παίρνει xposed, και το βασικότερο όλων είναι ότι η μπαταρία της κρατάει πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες lollipop roms που κυκλοφορούν.
  4. Για όσους είναι απογοητευμένοι με την απόδοση της μπαταρίας σε lollipop, να πω ότι εδώ και 5 μέρες που έχω βάλει την exodus rom με ak kernel έχει αυξηθεί ο χρόνος της screen on time από τις περίπου 3:30 ώρες στις 5:00+. Θα πρότεινα να δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό.
  5. Εκεί που είσαι ήμουν φίλε... Κάθε μέρα περίμενα να βγει το update να το flashάρω. Είχα καταντήσει αρρωστάκι (χωρίς παρεξήγηση - δεν σε κατηγορώ). Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε euphoria και ak kernel που βγάζει updated μία στο τόσο. Και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά νομίζω η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο πλέον.
  6. Φίλε μου και το δικό μου μια χαρά ήταν μέχρι πριν 2 μήνες. Μετά ξαφνικά εμφανίστηκαν τα προβλήματα που περιγράφεις. Η οθόνη δεν την πάλευε από τη μέση και κάτω. Δεν μπορούσα να κάνω unlock την lock screen. Μόνο με reboot έφτιαχνε. Το fix που έχουν βγάλει εδώ και μια εβδομάδα με έσωσε. Πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις γιατί θα σε γλιτώσει από τον κόπο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ μέχρι εχθές με τις nightlies ήμουν. Για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Της πετάς πάνω και ένα ωραίο theme (εγώ αγόρασα το forto και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή). Βέβαια σήμερα δοκιμάζω την slim μήπως και αντέχει παραπάνω η μπαταρία γιατί χρησιμοποιώ πολύ internet μέσω 3g και δεν την παλεύει μέχρι το αργά το βράδυ.
  7. Να το χαρεί όποιος το κερδίσει! Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός 8)
  8. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Βασικά στην nightly της 16/05 είχαν συμπεριλάβει το fix για το touch. Ωστόσο αυτό έτρωγε αρκετή μπαταρία τελικά οπότε αναγκάστηκαν να αποσύρουν το fix στην nightly της 18/05. Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας οφειλόταν στην ενεργοποίηση του double tap to wake, οπότε όσοι θέλουν να έχουν έκδοση rom με το fix, καλό είναι να έχουν απενεργοποιημένο το double tap to wake για να μειώσουν την κατανάλωση μπαταρίας. Όλα αυτά με την ελπίδα να βρουν ένα καλύτερο fix...
  9. Για όσους ακολουθούν τις cm12.1 nightlies και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την touchscreen (εγώ είχα αρκετά), η τελευταία nighlty περιλαμβάνει νέο firmware, που από ό,τι λένε λύνει τα προβλήματα αυτά.
  10. Και τα v3 μια χαρά λειτουργούν. Δεν είχα τα v2 για να συγκρίνω αλλά είμαι υπερευχαριστημένος. Και τα κουμπιά δουλεύουν όπως πρέπει.
  11. Πρώτα από όλα είσαι σίγουρος ότι το αρχείο zip δεν έχει κάποιο πρόβλημα; Ποια έκδοση twrp χρησιμοποιείς; Πώς την φλασάρεις; Σβήνεις μόνο dalvik και cache;
  12. Δεν μου φαίνεται λογικό ότι πρέπει να είσαι root. Απλά θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και λογικά να έχεις περάσει μια custom recovery. Το root, από τη μικρή μου εμπειρία με τα android, έχει την έννοια του να έχεις πλήρη πρόσβαση σε διάφορους φακέλους του OS που έχεις εγκαταστήσει. Οπότε δεν χρειάζεται να είσαι root πριν εγκαταστήσεις το OS. Αφού το εγκαταστήσεις μπορείς να επιλέξεις να το rootάρεις κιόλας. Ελπίζω να μην γράφω ανακρίβειες...
  13. Αν εννοείς επίσημα από την Oneplus, αποκλείεται μέχρι την επόμενη Τρίτη. Αυτό θα πάρει λίγο καιρό πιστεύω. Ίσως 2-3 μήνες. Άποψη μου.
  14. Αν δεν μπορείς να κάνεις install κάποιο πρόγραμμα, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Υπομονή μέχρι να γυρίσεις σπίτι...
  15. Δεν τα έχω μπερδέψει... Το link που του έδωσα εκτός από το changelog έχει στους τίτλους των εκδόσεων link για να κατεβάσεις τη rom. Είναι δηλαδή, κατά την άποψη μου, πιο "επιμορφωτική" σελίδα σε σχέση με αυτήν που έχει απλά τα download links. Όσο για το unofficial, εξαρτάται με το πώς το βλέπεις. Εσύ μπορείς να το βλέπεις σαν official, εγώ μπορεί να το βλέπω σαν unofficial (στη λογική πώς δεν έχει βγει ακόμη final έκδοση). Εδώ βέβαια το σωστό είναι official nightly.
  16. Αξίζει φίλε μου. Κατά την άποψη μου η Lollipop δεν συγκρίνεται με την KitKat όσον αφορά την αίσθηση που σου δίνει όταν χειρίζεσαι το κινητό σου. Υπάρχουν οδηγοί στην πρώτοι σελίδα του συγκεκριμένου thread, αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά μπορείς να βρεις και στο xda ένα πολύ καλό και αναλυτικό οδηγό εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632). Από προσωπική μου εμπειρία, μια καλή recovery, και σταθερή, που μπορείς να περάσεις είναι Unofficial TeamWin v2.8.1.0. Έχουν βγει και νεότερες εκδόσεις αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω αν είναι σταθερές. Όσο για rom θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την Unofficial CM12 Nightly (θα την βρεις εδώ http://www.cmxlog.com/12/bacon/ ). Είναι απείραχτη η ROM της cyanogenmod. Από εκεί και πέρα, αν διαβάσεις το thread θα δεις ότι τα υπόλοιπα μέλη δοκιμάζουν και πολλές άλλες custom roms ή και kernels. Αλλά αυτά είναι βήματα που μπορείς να κάνεις στο τέλος. Αφού δεις λίγο τι παίζει.
  17. Ποια cm12 έβαλες; Δεν ξέρω αν βοηθάει ή είναι σχετικό, αλλά η τελευταία nightly cm12-20150121 έχει το εξής fix στο changelog από ότι βλέπω: "Contacts: fix exporting SIM contacts the first time".
  18. Είχαν βγει σίγουρα οι 13/1 και 14/1 γιατί τις είχα βάλει. Αλλά ξαφνικά τις αφαίρεσαν και φαινόταν σαν τελευταία η 12/1 μέχρι να βγει η 16/1.
  19. Καλημέρα, Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά τις εκδόσεις από την 13/1 έως την 15/1 τις έχουν αφαιρέσει από τα downloads. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά φαντάζομαι πως κάποιο "σοβαρό" λόγο θα είχαν. Μήπως καλύτερα να κάνεις clean install την τελευταία διαθέσιμη; Πολλά προβλήματα λύνονται με clean install. Δυστυχώς εγώ χρησιμοποιώ τον apex, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
  20. Βασικά και να μην αλλάξεις δεν σημαίνει ότι χάνεις κάτι εξαιρετικό. Ειδικά στη περίπτωση που δεν είσαι "καμένος" με το να λειτουργεί γρήγορα και με την όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση το κινητό. Αυτά βασικά είναι τα δυο πιο βασικά που μπορεί να προσφέρει η αλλαγή kernel. Επίσης μπορεί να αλλάξεις διάφορες παραμέτρους του πως λειτουργεί το κινητό σε επίπεδο "hardware" με σκοπό πάλι να αυξήσεις την ταχύτητα του, ή να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας, ή και άλλης μικρότερης σημασίας αλλαγές. Όλα αυτά βεβαίως αν είσαι rooted και περάσεις το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης. Αυτά βασικά. Πάντως και το stock kernel μια χαρά είναι αν δεν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις πολύ το θέμα.
  21. Καιρός είναι να αλλάξει το όνομα του thread και να γίνει: OnePlus One : Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks - Διάρκεια Μπαταρίας :p:p:p
×
×
  • Create New...