Jump to content

jasonzacha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jasonzacha

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jasonzacha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. jasonzacha

    OnePlus 2

    Γιατι ρε φιλε τι σου ειπα και θιχτηκες και σε εκανα να νιωσεις εχθρος μου? Εννοειται οτι θελω να με βοηθησετε, αν δεν ηθελα δεν εγραφα καν εδω. Οταν μου ζητησες screenshot ειχα φλασαρει ηδη την build αρα δεν γινοταν (να βγαλω σκρινσοτ στην build δεν χρειαζοταν για τον λογο οτι κουδουνιζε κανονικα το κινητο με τη ρομ αυτη). Επισης και ηχο κλησης αλλαξα και wipe cache εκανα και στο ειπα κιολας αν δεν το θυμασαι. Τωρα αυτη την μεθοδο που λεει ο φιλος απο πανω δεν την δοκιμασα και ισως εχει δικιο να κανω μια καθαρη εγκατασταση και θα την δοκιμασω αυριο που θα εχω χρονο. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη ειμαι ψιλοασχετος φιλε με ορους τι εννοεις να κανω απλο σεταρισμα?
  2. jasonzacha

    OnePlus 2

    Επαναφορα δεν εκανα, wipe cache εκανα πριν την φλασαρω. (Μιλαμε για την δευτερη φορα που την περασα μην μπερδευομαστε, αφου δηλ μου ειχε εμφανισει το προβλημα). Οταν μου ειχε ερθει η ενημερωση την πρωτη φορα μεσω οτα δεν ειχα κανει τιποτα.
  3. jasonzacha

    OnePlus 2

    Αν διαβαζες απο την αρχη το προβλημα μου θα καταλαβαινες. Ειχα την 3.0.2 κανα 2 μερες και μου εμφανισε το προβλημα. Την κατεβασα απο το σαιτ και την ξαναφλασαρα αλλα παλι τιποτα. Τελικα φλασαρα την build 3.0.1 και δουλεψε κανονικα,χτυπαει κανονικα το ηχειο.
  4. jasonzacha

    OnePlus 2

    Την 3.0.1 εχω , με αυτη δουλεψε
  5. jasonzacha

    OnePlus 2

    Δεν ξερω ρε φιλε τις κοιταξα ολες τις ρυθμισεις και το θεμα ειναι οτι μου το εκανε εντελως ξαφνικα χωρις να πειραξω κατι .. Μου ηρθε η ενημερωση για την 3.0.2 αλλα φοβαμαι να την κανω :P
  6. jasonzacha

    OnePlus 2

    Αυτο εκανα και προηγουμενως απλα την κατεβασα απο το site της oneplus. Δεν ξερω δηλ σαν τι ρυθμιση να ειναι ? Δεν νομιζω ρε φιλε ..
  7. jasonzacha

    OnePlus 2

    Μαλλον δεν χρειαζεται φιλε. Φλασαρα μολις την build και δουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι bug ειναι αυτο.
  8. jasonzacha

    OnePlus 2

    Εννοειται τα εχω κοιταξει αυτα εχω αλλαξει ringtone κτλ , και φλασαρα παλι την 3.0.2 . Ναι μετα την αναβαθμιση ξαφνικα εμφανιστηκε. Σημερα βασικα την εχω κανα την ρομ 2 μερες .
  9. jasonzacha

    OnePlus 2

    Μπορει καποιος σχετικος να με βοηθησει? Εχω θεμα οταν με καλουν δεν χτυπαει το κινητο ενω σε αλλες λειτουργιες δουλευει κανονικα το ηχειο (ξυπνητηρι κτλ) .. Φλασαρα παλι την 3.0.2 αλλα δεν ειδα αποτελεσμα παλι δεν κουδουνιζει , τι να κανω??
  10. jasonzacha

    OnePlus 2

    Λετε να κατεβασω την ρομ και να την φλασαρω παλι ?
  11. jasonzacha

    OnePlus 2

    Παιδια εχω θεμα . Πηγα και εγω σε 3.0.2 και ενω ηταν ολα κομπλε ξαφνικα σταματησε να χτυπαει οταν με καλουν , ενω το ηχειο δουλευει κανονικα και το ξυπνητηρι επισης . Τι μου προτεινετε να κανω?
  12. jasonzacha

    OnePlus 2

    Εγω που την περασα χωρις να το κανω θα εχω θεμα λες?
  13. jasonzacha

    OnePlus 2

    Καλησπερα παιδια πηγα και εγω σε 3.0.2. Βεβαια ερχομουν απο την build και οι διαφορες τους ειναι πολυ μικρες , η μπαταρια μονο ελπιζω να διορθωθει . Wipe cache για ποιο λογο κανουμε ?
  14. Χρειαζομαι καρτα sd για να βαλω την ρομ ?
  15. Διαβασα τον οδηγο που μου εδωσες παραπανω και απο οσο ειδα ειναι σχετικα απλος. Το κινητο ειναι ρουτ. Στο μονο βημα που κολλησα γιατι οπως σου ξαναειπα ειμαι γενικα ασχετος ειναι -Μπουτάρεται στο TWRP και παίρνετε backup - ... Τι backup πρεπει να παρω? Μπουταρετε?
×
×
  • Create New...