giachtas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Την πήρα από το http://shop.fitbag.de/ Εγώ έχω πάρει αυτή σε καφέ. Είχα παρόμοια για το LG G2 που είχα πριν και με είχε βολέψει πολύ κυρίως το καλοκαίρι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Για τυχόν ενδιαφερόμενους, συμπληρώνοντας αυτήν την φόρμα, θα σας έλθει invite για αγορά του Bamboo backcover (€39 + μεταφορικά) ----- OK, με προλάβανε - άλλαξε σελίδα και δεν το είδα...!:) Edited April 7, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Για τυχόν ενδιαφερόμενους, συμπληρώνοντας αυτήν την φόρμα, θα σας έλθει invite για αγορά του Bamboo backcover (€39 + μεταφορικά) Δύο μηνύματα παραπάνω δες. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σήμερα το μεσημέρι έφθασε Ελλάδα, το έγραψε στο site της GLS και πλέον υπάρχει και στην ACS. Αύριο παραλαμβάνω με το καλό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σήμερα το μεσημέρι έφθασε Ελλάδα, το έγραψε στο site της GLS και πλέον υπάρχει και στην ACS. Αύριο παραλαμβάνω με το καλό.:) Καλορίζικο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το bamboo το cover το έχει πάρει κανείς? Εχω δει ένα review στο Android Authority αλλά in person όχι.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το bamboo το cover το έχει πάρει κανείς? Εχω δει ένα review στο Android Authority αλλά in person όχι.. Ναι, το έχω και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είχα τους ενδοιασμούς μου πριν το πάρω, γιατί μου άρεσε πολύ το sandstone, αλλά μόλις άνοιξα το κουτί του, έπαθα πλάκα πριν καν το βάλω. Είναι πολύ όμορφο, έχει αρκετά καλό grip (οχι σαν το sandstone προφανώς) νιώθεις τα "νερά" του ξύλου. Γενικά σε όποιον του αρέσει το design, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και αν δεν σου αρέσει τελικά, δεν νομίζν να δυσκολευτείς να το πουλήσεις, λόγω και της περιορισμένης διαθεσιμότητας. Αυτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ναι, το έχω και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είχα τους ενδοιασμούς μου πριν το πάρω, γιατί μου άρεσε πολύ το sandstone, αλλά μόλις άνοιξα το κουτί του, έπαθα πλάκα πριν καν το βάλω. Είναι πολύ όμορφο, έχει αρκετά καλό grip (οχι σαν το sandstone προφανώς) νιώθεις τα "νερά" του ξύλου. Γενικά σε όποιον του αρέσει το design, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και αν δεν σου αρέσει τελικά, δεν νομίζν να δυσκολευτείς να το πουλήσεις, λόγω και της περιορισμένης διαθεσιμότητας. Αυτα :) Το ξύλο είναι μόνο στην πλάτη σωστά? Στο πλάι είναι βαμμένο πλαστικό στο χρώμα του ξύλου. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperfan Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα , Πρίν απο δύο ώρες παρέλαβα το τηλέφωνο.. Η παράδοση σφαίρα , 24/3 παραγγελια με royal mail. Οι πρώτες εντυπώσεις απο το unpacking άριστες. Ανυπομονώ να αρχίσω το set up.. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα , Πρίν απο δύο ώρες παρέλαβα το τηλέφωνο.. Η παράδοση σφαίρα , 24/3 παραγγελια με royal mail. Οι πρώτες εντυπώσεις απο το unpacking άριστες. Ανυπομονώ να αρχίσω το set up.. Αυτά προς το παρόν. Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Έχω δώσει άλλες 4.... ήρθαν άλλες 2! Ξέρετε.. σε pm το mail σας και σας τη στέλνω! http://i.imgur.com/FJQ9UbH.png Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Έχω και'γω δύο invites. Αν το χρειάζεται κανείς, ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Και από εδώ δύο invites για όποιον το θέλει, PM. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 αλλη μια απο εμενα ..https://account.oneplus.net/invite/claim/GLPY-CFUT-5TSV-L9VM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperfan Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλορίζικο! Σ ' ευχαριστώ πολύ κ σου εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katadikos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 2 invites και εγω για οποιον ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα , Πρίν απο δύο ώρες παρέλαβα το τηλέφωνο.. Η παράδοση σφαίρα , 24/3 παραγγελια με royal mail. Οι πρώτες εντυπώσεις απο το unpacking άριστες. Ανυπομονώ να αρχίσω το set up.. Αυτά προς το παρόν. Ε οχι και σφαίρα. Και εγώ 24/3 το παράγγειλα και το έχω μια βδομάδα. Χτές έφτασε και η θήκη που είχα παραγγείλει την ίδια μέρα ... απο Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magradoth Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εχω και εγω 2 inv..οποιος θελει ας μου στειλει μαιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyperfan Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ε οχι και σφαίρα. Και εγώ 24/3 το παράγγειλα και το έχω μια βδομάδα. Χτές έφτασε και η θήκη που είχα παραγγείλει την ίδια μέρα ... απο Κίνα. Καλημέρα , Ωραίος κ καλορίζικο φίλε ! Εγω άργησα λίγο να παραγγείλω θήκες κ λπ και τώρα περιμένω σε κύματα απο ebay που κατα τη γνωμη μου ειναι η πρωτη επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegee Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Φρέσκα invites! https://account.oneplus.net/invite/claim/GLCP-CD7F-90RH-MDPQ https://account.oneplus.net/invite/claim/GLQG-0JBF-MQOM-HR4M Καλορίζικα και καλό πάσχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλημέρα , Ωραίος κ καλορίζικο φίλε ! Εγω άργησα λίγο να παραγγείλω θήκες κ λπ και τώρα περιμένω σε κύματα απο ebay που κατα τη γνωμη μου ειναι η πρωτη επιλογη.. Α ναι, απο ebay και εγώ, απλά ο αποστολέας ήταν Κίνα. Την pelosi πήρα (πολύ ωραία) και η τιμή της ήταν ίδια με το aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 μόλις παρελαβα την nillkin frosted!! κλασσικη θηκουλα που ειχα κ στο nexus 5 κομψή χωρίς να δινει όγκο.μπορω να πω οτι δεν ειναι δύσκολη η τοποθέτηση κ οι γωνιες κλείνουν οσο πρέπει. σαφώς πολυ καλύτερη απο clear case της 1+1.......για αποφυγη γρατζουνιων θέλει σιγα σιγα η τοποθέτηση κ οχι αποτομα.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το ξύλο είναι μόνο στην πλάτη σωστά? Στο πλάι είναι βαμμένο πλαστικό στο χρώμα του ξύλου. Ναι το γύρω κομμάτι είναι πλαστικό, οχι ακριβώς στο χρώμα του ξύλου. Και το ξύλο είναι πιο ανοιχτόχρωμο απότι φαίνεται στις φωτογραφίες, κάτι που εμένα μου άρεσε περισσότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω 2 Invites για το 64αρι, πμ όποιος ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-piston-3rd-generation-edition-earphone-orignal---reddot-design-award-winner-6680.html Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ακομα δεν έχω ενεργοποιήσει τη συσκευή, αλλά ήταν το καλύτερο unboxing που έχω κάνει. Τα κουτάκια ποιοτικά, όλα προσεγμένα και στυλάτα, η συσκευή πανέμορφη. Πρώτη φορά μένω τόσο εντυπωσιασμένος από τα γύρω γύρω. Για να δούμε και την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts