Jump to content

magradoth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About magradoth

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

magradoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα!! Εχω αγορασει ενα οικοπεδο και μπορω να χτισω μεχρι 160 τ.μ...Ειμαι ασχετος με αυτο το θεμα , και θελω να με βοηθησετε!!ποσο κυμαινεται το τετραγωνικο για χτισιμο στην αττικη; Ειναι μεσα και η αμοιβη του μηχανικου κτλπ; Και η αδεια ;;και το ικα για τα ενσημα; Και οτι αλλο χρειαζετε;Βοηθηστε!!
  2. εχω και εγω 2 inv..οποιος θελει ας μου στειλει μαιλ.
  3. ρε παιδια...απο τοτε που εβαλα την 38R καθε μερα μου κανει απο ενα reboot....στο ασχετο..ή δεν εχω καταλαβει το λογο!:)στοκ οπως μου ηρθε ειναι το κινητο...γιατι το κανει αυτο?τι μπορω να κανω?
  4. εχω παραλαβει εδω και κανενα μηνα το ΟΡΟ...αλλα ακομα τπτ με τις προσκλησεις....τι παιζει?αλλοι που δε το εχουν παραλαβει ακομα εχουν!
  5. εχω ενα θεμα ...οταν παταω τα "αυτακια" για να ανεβοκατεβασω την ενταση,μερικες φορες αλλαζει μονο την ενταση του κινητου και αλλες την ενταση της συσκευης...και χωρις να ειμαι σε καποια εφαρμογη...στα αλλα κινητα παντα αλλαζει την ενταση της συσκευης οταν δεν ειναι σε εφαρμογη!! εχει κανεις το ιδιο προβλημα??:blink::blink:
  6. εχει κανεις την pelosi black sandstone θηκη??εντυπωσεις??
  7. Περιμενω να μου πουν τη διευθυνση και κανω claim :)
  8. να ρωτησω...αμα εχω φιλο γερμανια και κανω claim δε χρειαζετε να χρησιμοποιησω το mailboxde.com για να μου βγαλει διευθυνση ε?βαζω τη δικια του?? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ φιλε μου θα σου στειλω!
  9. εγω φιλε μου,αν εχεις ακομα! ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπάρχει ακόμα η πρόσκληση???:):):)
  10. μία πρόσκληση ρε παιδία!!!:rolleyes::rolleyes: δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο για αυτή ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!θα αγαπώ για πάντα όποιον μου δώσει μία!!!:D:D:D:D:D
  11. παιδία αν υπάρχει κανένα invite ,θα ήμουν υπόχρεος!!
×
×
  • Create New...