stratos4 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν μπορει καποιος να μου στειλει μια προσκληση για το 64αρι μαυρο multilang. . Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Kαι για μενα αν κάποιου χριστιανού ( και αλλης θρησκειας δεν με πειραζει!!! :lol: ) του περισσεύει προσκληση για 64 αρι Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Kαι για μενα αν κάποιου χριστιανού ( και αλλης θρησκειας δεν με πειραζει!!! :lol: ) του περισσεύει προσκληση για 64 αρι Αν μπορει καποιος να μου στειλει μια προσκληση για το 64αρι μαυρο multilang. . Ευχαριστω εκ των προτερων... Kαλησπέρα, Μπορεί να μου στείλει κάποιος invite για 64gb? Πούλησα το 5s και εχω μείνει με ενα zte blade:lol: Ευχαριστώ Χριστιανοί και μη ας κάνουν υπομονή ως την Tρίτη που έχει invite FREE day. :) Edited March 12, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μηπως ξερει κανείς γιατι υπαρχει καθυστέρηση στην αποστολή (εχω κανει παραγγελία την τριτη ενα one plus)....και ακομη δεν εχουν κανει αποστολη!! Ειναι φυσιολογικός χρονος..η δεν εχουν τεμαχια να στειλουν?? Και εγώ παρήγγειλα την Τρίτη αλλά τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Kαλησπέρα, Μπορεί να μου στείλει κάποιος invite για 64gb? Πούλησα το 5s και εχω μείνει με ενα zte blade:lol: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μηπως ξερει κανείς γιατι υπαρχει καθυστέρηση στην αποστολή (εχω κανει παραγγελία την τριτη ενα one plus)....και ακομη δεν εχουν κανει αποστολη!! Ειναι φυσιολογικός χρονος..η δεν εχουν τεμαχια να στειλουν?? Φυσιολογικό είναι. Εγώ το παρήγγειλα την προηγούμενη Τρίτη και η αποστολή έγινε αυτή τη Δευτέρα που μας πέρασε. Μετά από κάθε αγορά σου στέλνουν ένα email και σου λέει σε πόσο καιρό θα το έχουν έτοιμο. Εμένα έλεγε 8-10 εργάσιμες, αλλά ευτυχώς το έστειλαν πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φυσιολογικό είναι. Εγώ το παρήγγειλα την προηγούμενη Τρίτη και η αποστολή έγινε αυτή τη Δευτέρα που μας πέρασε. Μετά από κάθε αγορά σου στέλνουν ένα email και σου λέει σε πόσο καιρό θα το έχουν έτοιμο. Εμένα έλεγε 8-10 εργάσιμες, αλλά ευτυχώς το έστειλαν πιο γρήγορα. Οκ..σε ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Kαλησπερα,μονο paypal δεχεται η oneplus?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Kαλησπερα,μονο paypal δεχεται η oneplus?ευχαριστω Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το Paypal για αγορές μέσω internet. Αν δεν έχεις, είναι καιρός να αποκτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Υπαρχουν 2 προσκλησεις για το 64αρι μαυρο. Οποιος θελει, μου στελνει pm. :) *Μια πλεον διαθεσιμη. Edited March 13, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά, με 2ο φορτιστη τι εχετε κανει; Χρειαζομαι εναν για τη δουλεια αλλα δεν εχω το χρονο να περιμενω για τον original να ερθει και ουτε θελω να δωσω τοσα χρηματα για το design. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα που θα μπορουσα να παρω (καλωδιο+plug με το σωστο ρευμα) και να κανει στο OnePlus One; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Λογικα οι της samsung με 2Α θα κανουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Λογικα οι της samsung με 2Α θα κανουν ... Thanks αλλα βασικα ψαχνω καποιον να μου πει για εναν 2ο φορτιστη που εχει ηδη παρει και δουλευει σωστα, μην εχουμε κανενα προβλημα μετα... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θα συμφωνήσω για Samsung φορτιστή 2Α. Άψογος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δυο νεα invites https://account.oneplus.net/invite/claim/GLQI-VK7D-JLR9-8CTC https://account.oneplus.net/invite/claim/GLLW-HKNE-S49E-IQY5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1807 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θεωρείτε αυτή τη θήκη καλή https://oneplus.net/oneplus-one-clear-case ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Να ενημερωσω πως οι προσκλησεις που ειχα, δωθηκαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physionick Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 οποιος ενδιαφερεται για προσκληση ας στειλει πμ. εχω 2 για το 64αρι που ληγουν σε 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θεωρείτε αυτή τη θήκη καλή https://oneplus.net/oneplus-one-clear-case ; Όχι. 1. Γλιστραει. 2. Κάνει εύκολα σημάδια, και φαίνεται άσχημα. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Όχι. 1. Γλιστραει. 2. Κάνει εύκολα σημάδια, και φαίνεται άσχημα. Ισχυει γιατι την εχω. Η καλυτερη σε τετοιο στυλ θηκης, ειναι η nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) να ρωτησω κατι ... πηρα μια προσκληση και προχωρωντας την παραγγελια μου λεει δεν στελνουν στην ελλαδα ... ειχα την εντυπωση οτι αυτο ειχε αλλαξει ... τι πρεπει να κανω τωρα ?? ενταξει ... εβγαλα ακρη Edited March 13, 2015 by stratos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 να ρωτησω κατι ... πηρα μια προσκληση και προχωρωντας την παραγγελια μου λεει δεν στελνουν στην ελλαδα ... ειχα την εντυπωση οτι αυτο ειχε αλλαξει ... τι πρεπει να κανω τωρα ?? Επελεξες την σημαια της Ελλαδας δεξια κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θα συμφωνήσω για Samsung φορτιστή 2Α. Άψογος! Επειδη εχω μπρερδευτει, ο original φορτιστης δεν ειναι 1Α; Γιατι να παρω 2Α που θα μου χαλασει τη μπαταρια πιο γρηγορα; Εγω ειχα δει και σκεφτομουν να παρω αυτον: http://www.ebay.com/itm/Neu-EU-Stecker-LadeKabel-Ladegerat-Netzteil-mit-Micro-USB-Kabel-fur-OnePlus-One-/361113300114?pt=DE_Handy_PDA_Ladeger%C3%A4te_Dockingstationen&hash=item541407ac92 Υ.Γ. Εχω και δυο προσκλησεις για μαυρο 64GB που ληγουν σε 2 μερες. Οσοι πιστοι προσελθετε (με ΡΜ). ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Επειδη εχω μπρερδευτει, ο original φορτιστης δεν ειναι 1Α; Γιατι να παρω 2Α που θα μου χαλασει τη μπαταρια πιο γρηγορα; Εγω ειχα δει και σκεφτομουν να παρω αυτον: http://www.ebay.com/itm/Neu-EU-Stecker-LadeKabel-Ladegerat-Netzteil-mit-Micro-USB-Kabel-fur-OnePlus-One-/361113300114?pt=DE_Handy_PDA_Ladeger%C3%A4te_Dockingstationen&hash=item541407ac92 Υ.Γ. Εχω και δυο προσκλησεις για μαυρο 64GB που ληγουν σε 2 μερες. Οσοι πιστοι προσελθετε (με ΡΜ). ;) O original είναι 2Α μην σου πω 2.1Α ( δεν είμαι και σπίτι να το τσέκαρα ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα, μήπως τυχαίνει να πουλάει κανένας μαύρη θήκη tpu diztronic ή tudia slim ή Amzer Pudding Black ή BoxWave (περιοχή αθήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts