mike_k Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τετάρτη βράδυ παραγγελία, την άλλη Παρασκευή στα χέρια μου... Ευχαριστημένος... Ναι, πολύ. Και ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με φλασαρισματα κτλ για να δω όλες τις δυνατότητες του όπως λένε. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παρελαβα προχθες το Bamboo και αφου το τοποθετησα και το χρησιμοποιησα μια μερα ξαναγυρισα στο κανονικό Cover που ειχε εξαρχής το τηλέφωνο. Δεν με ενθουσίασε καθολου το Bamboo. Επισης δεν χωρα σε καμια θήκη με το Bamboo Cover. Οποιος θελει να το παραγγείλει ας το ξανασκεφτεί. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Στο φόρουμ της εταιρίας έχω πετύχει θέματα όπου ορισμένες θήκες το παίρνουν και με το bamboo. Εγώ είμαι ακόμα σε αναζήτηση πρόσκλησης. Από που την πήρες εσύ? Σου έστειλαν τυχαία ή με κάποιο διαγωνισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Να θυμίσω οτι για τις επόμενες εβδομάδες, κάθε Τρίτη, από τις 10:00 Ελλάδας (και για 24 ώρες), μπορείτε να παραγγέλνετε το OnePlus One από το επίσημο site, χωρίς Πρόσκληση (invite) https://oneplus.net/blog/2015/02/oneplus-one-open-sales-every-tuesday/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Στο φόρουμ της εταιρίας έχω πετύχει θέματα όπου ορισμένες θήκες το παίρνουν και με το bamboo. Εγώ είμαι ακόμα σε αναζήτηση πρόσκλησης. Από που την πήρες εσύ? Σου έστειλαν τυχαία ή με κάποιο διαγωνισμό? Το πηρα με προσκληση που ειχε δωσει εδω στο φόρουμ το μελος asot. Ναι ειδα τις θηκες που αναφερουν πως ταιριάζουν αλλα ηδη εχω 4 οποτε! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zat0r Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έχω 2 πρόσκλησης μάγκες πμ για περισσότερα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 http://mandrillapp.com/track/click/30146609/account.oneplus.net?p=eyJzIjoiRWxfLWVScUo2blpNcW1QSF9MSkxsOGk4N3ZBIiwidiI6MSwicCI6IntcInVcIjozMDE0NjYwOSxcInZcIjoxLFwidXJsXCI6XCJodHRwczpcXFwvXFxcL2FjY291bnQub25lcGx1cy5uZXRcXFwvaW52aXRlXFxcL2NsYWltXFxcL0dMWlktNzBWRC1UR0NTLUZMV0tcIixcImlkXCI6XCI4NDQyMGYyNDZjNmU0MzI2YmJhOTQ1NWE5YTE4OWQ3ZFwiLFwidXJsX2lkc1wiOltcImI4YTk0NjQ3ZjM3NTNiMzU0MGE5NGYxNmQwOWUzOTRjZTZkMTBjY2ZcIl19In0 Invite για όποιον θέλει. Δε θα τη χρησιμοποιήσω Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Με έφτιαξες, έψαχνα για φίλο Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα.Mια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με την billing adress και shipping adress που βάζουμε στο oneplus.net ,αφού έχουμε φτιάξει λογαριασμό στο mailboxde.Λέει στην αρχή του νήματος οτι την Γερμανική διεύθυνση την βάζουμε στο shipping adress ,όταν την αλλάζω όμως ,αλλάζει μαζί και η billing adress.Τι να κάνω?Να αφήσω την Γερμανική διεύθυνση και στα δύο ,εφόσον έχω δώσει την πραγματική μου διεύθυνση στο mailboxde?Θα εκτιμούσα παρα πολύ μια βοήθεια σε αυτό.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα.Mια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με την billing adress και shipping adress που βάζουμε στο oneplus.net ,αφού έχουμε φτιάξει λογαριασμό στο mailboxde.Λέει στην αρχή του νήματος οτι την Γερμανική διεύθυνση την βάζουμε στο shipping adress ,όταν την αλλάζω όμως ,αλλάζει μαζί και η billing adress.Τι να κάνω?Να αφήσω την Γερμανική διεύθυνση και στα δύο ,εφόσον έχω δώσει την πραγματική μου διεύθυνση στο mailboxde?Θα εκτιμούσα παρα πολύ μια βοήθεια σε αυτό.Ευχαριστώ πολύ. Καπου σου δινει επιλογη για new add address. Εκει γραφεις τα στοιχεια κανονικα και κιταρεις την δευτερη επιλογη πιο κατω πριν την κανεις save. Ετσι, αλλη εχεις στο billing κ αλλη στο shipping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα.Mια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με την billing adress και shipping adress που βάζουμε στο oneplus.net ,αφού έχουμε φτιάξει λογαριασμό στο mailboxde.Λέει στην αρχή του νήματος οτι την Γερμανική διεύθυνση την βάζουμε στο shipping adress ,όταν την αλλάζω όμως ,αλλάζει μαζί και η billing adress.Τι να κάνω?Να αφήσω την Γερμανική διεύθυνση και στα δύο ,εφόσον έχω δώσει την πραγματική μου διεύθυνση στο mailboxde?Θα εκτιμούσα παρα πολύ μια βοήθεια σε αυτό.Ευχαριστώ πολύ. Εγώ από την αρχή που έφτιαξα λογαριασμό στο oneplus.net, είχα shipping και billing address το ίδιο και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Είναι όπως το λες... Αφού την πραγματική διεύθυνση την έχει το mailboxde μην ανησυχείς.:) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Καλημερα.. θα παραλαβω ενα oneplus one το οποιο εχει αμερικανικο φορτιστη! Να παρω απλα εναν ανταπτορα για ευρωπαικες πριζες (και αν ναι, ποιον?) ή να παρω καινουριο φορτιστη? Υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το κινητο αν παρω απλα εναν ανταπτορα και οχι καινουριο φορτιστη?? Edited February 15, 2015 by charlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με ανταπτορα θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αεκαρα εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενο ή δεν παιζει ρολο? ευχαριστω για την απαντηση και παμε για κυπελλο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημερα.. θα παραλαβω ενα oneplus one το οποιο εχει αμερικανικο φορτιστη! Να παρω απλα εναν ανταπτορα για ευρωπαικες πριζες (και αν ναι, ποιον?) ή να παρω καινουριο φορτιστη? Υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το κινητο αν παρω απλα εναν ανταπτορα και οχι καινουριο φορτιστη?? Καταρχήν, προσωρινά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε φορτιστή (απλώς του OPO είναι "ισχυρός" 2.1Amp), με άλλον φορτιστή θα χρειάζεται μεγαλύτερος χρόνος φόρτισης Για αντάπτορες, θα βρεις παντού (δες στο google us eu adaptor) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καταρχήν, προσωρινά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε φορτιστή (απλώς του OPO είναι "ισχυρός" 2.1Amp), με άλλον φορτιστή θα χρειάζεται μεγαλύτερος χρόνος φόρτισης Για αντάπτορες, θα βρεις παντού (δες στο google us eu adaptor) Ναι για προσωρινα να τον φορτισω θα εχω εναν γυρω στα 750mAh αλλα ειναι κριμα να μην μπορω να τον φορτησω με το θυριο των 2.1 γι αυτο μαλλον θα παρω καποιον ανταπτορα απλα φοβαμαι μην καει κανα κινητο με τον ανταπτορα! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καταρχήν, προσωρινά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε φορτιστή (απλώς του OPO είναι "ισχυρός" 2.1Amp), με άλλον φορτιστή θα χρειάζεται μεγαλύτερος χρόνος φόρτισης Για αντάπτορες, θα βρεις παντού (δες στο google us eu adaptor) Γι'αυτο μέσα σε 1 ώρα φορτίζει πλήρες το δικό μου?? Είναι το μόνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο απίστευτα γρηγορα φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αεκαρα εχεις να προτεινεις καποιον συγκεκριμενο ή δεν παιζει ρολο? ευχαριστω για την απαντηση και παμε για κυπελλο! ;) Eτσι :) Οποιον αντάπτορα και να πάρεις θα κάνεις δουλειά,δεν έχεις να φοβηθείς κάτι ιδιαίτερα και μην δώσεις πολλά φράγκα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Eτσι :) Οποιον αντάπτορα και να πάρεις θα κάνεις δουλειά,δεν έχεις να φοβηθείς κάτι ιδιαίτερα και μην δώσεις πολλά φράγκα εγινε φιλε.. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterthess Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Διαθέσιμες 2 προσκλήσεις για 64GB που λήγουν σύντομα: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLEO-TZKU-Z6Y4-XKBB https://account.oneplus.net/invite/claim/GLRC-U49Q-SJP3-DZWG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ευχαριστω τον φιλο @Sterthess για την προσκληση αν και εχω την συσκευη θα αποκτησουμε εναν ακομα ευτυχισμενο κατοχο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterthess Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ευχαριστω τον φιλο @Sterthess για την προσκληση αν και εχω την συσκευη θα αποκτησουμε εναν ακομα ευτυχισμενο κατοχο και πολύ καλα θα κάνεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8828 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπερα...Για οσους θελουν να αποκησουν το τηλεφωνο αυριο 17/02 και για ενα 24ωρο οι πωλησεις ειναι ανοικτες... Open Sales Begin:12:00 PST ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ LINK ΑΥΤΟ https://oneplus.net/?ref=tuesday On February 17th, buy the OnePlus One in 64GB Sandstone Black or 16GB Silk White Tuesday. 24 hours. No invite needed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλημέρα.Εχω μπει στο σαιτ για να παραγγελω το oneplus και μου λέει το εξής Sorry, currently we cannot ship to this address. Your order cannot be completed at this time as there is no shipping methods available for it. Please make neccessary changes in your shipping address. Εβαλα Αμερική σαν billing και τιποτα.Εβαλα την ίδια διεύθυνση που μου έστειλε το mailboxde σαν shipping αλλά και σαν billing και πάλι τίποτα.Δεν τοποθετεί την παραγγελία.Τι να κάνω ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Στη σελίδα της παραγγελίας τσέκαρε κάτω κάτω και λίγο προς τα δεξιά αν έχεις τη γερμανική σημαία... :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts