Jump to content

charlatanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About charlatanos

  • Ημ. Γέννησης 31/01/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

charlatanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα... Μου ήρθε χθες η 11.0.7 αλλά δεν την έκανα διότι είχα δουλειά. Μετά που βρήκα χρόνο πήγα να την κάνω αλλά είχε εξαφανιστεί η ειδοποίηση και στον έλεγχο για νέες ενημερώσεις δεν την εμφανίζει καν. Επίσης παρατήρησα οτι το μέγεθος της ενημέρωσης ήταν 1.9G. Είναι λογικό? Και για τις 2 περιπτώσεις ρωτώ. :worry:
  2. Χαζή ερώτηση αλλά θα σκάσω. Αυτή η ειδοποίηση τηςφωτογραφίας πως στο καλό απενεργοποιείται? Μου εμφανίζεται κάθε φορά που μου στέλνουν μήνυμα στο messenger. Στο redmi note 3 δεν μου την εμφανίζει καθόλου. (https://ibb.co/nMWd4Pk)
  3. Μετά το ρουτάρισμα, δουλεύουν κανονικά κάποιες εφαρμογές όπως winbank και nbg? Ρωτάω διότι στο παρελθόν είχα κάτι προβληματάκια σε παλιό κινητό!
  4. Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ευχαριστώ πολύ! :dance:
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά μάλλον εγώ δεν το έγραψα σωστά ώστε να γίνει κατανοητό. Εννοώ πως η πρόσβαση τοποθεσίας ενεργοποιείται μόνο με την επιλογή "Συσκευή μόνο". Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση τοποθεσίας. Δηλαδή ενώ θέλω να ανοίξω πρόσβαση τοποθεσίας με την επιλογή "Εξοικονόμηση μπαταρίας" ή "Υψηλή ακρίβεια", δεν με αφήνει και ανοίγει μόνο με την επιλογή "Συσκευή μόνο". Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι πείραξα (αν δηλαδή πείραξα κάτι). :lost:
  6. Με τέτοια προσφορά στα 174€ το χτύπησα με κλειστά μάτια. Ευτυχώς δηλαδή που έγινε έτσι διότι ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω απο Κίνα. Μετά λοιπόν απο ώρες πάνω στο καινούριο μου κινητό, διαπίστωσα πως δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πρόσβαση τοποθεσίας. Δηλαδή πηγαίνω να πατήσω πάνω στην ενεργοποίηση πρόσβαση τοποθεσίας, αλλά μου την ενεργοποιεί μόνο με την επιλογή του GPS "Συσκευή μόνο". Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να πείραξα και δεν μπορεί τώρα να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση τοποθεσίας;
  7. Αν δεν έχεις καλυμμένο το ηχείο (κάτω δεξιά) τότε δε νομίζω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα στον ήχο!
  8. Τι γίνεται με το καινούριο update Μαΐου? Δεν λέει να μου έρθει εμένα. Υπάρχει και σε άλλον που δεν έχει έρθει ακόμη? [τρέχουσα έκδοση: A505FNXXU1ASD6] :wacko: Επίσης, μήπως γνωρίζει κανείς καμιά καλή εφαρμογή καταγραφής κλήσης? Ξέρω οτι σαν SAMSUNG δεν έχει δώσει δικαιώματα για καταγραφή κλήσης όπως η XIAOMI αλλά πιστεύω πως όλο και θα υπάρχει κάποια εφαρμογή.
  9. Παίζει κανονικά 4g+ Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. Ρε σεις παιδιά μήπως ξέρετε πως μπορώ να κλειδώσω εφαρμογές στο one ui μιας και είμαι καινούριος σε samsung συσκευή? Καλοέμαθα στο xiaomi που είχα και τώρα θέλω να κλειδώνω κάποιες εφαρμογές και στο samsung. Βρήκα βέβαια μια εφαρμογή της samsung, την S Secure, αλλά δεν δουλεύει σε ευρωπαϊκές συσκευές παραμόνο σε συσκευές στην Ινδία.
  11. Απο το gsmarena την είδα αυτή την έκδοση που έγραψα. Η έλλειψη του "Ν" μάλλον συνεπάγεται στο οτι δεν έχει NFC σε σχέση με την SM-A505FN/DS. Απλά εμένα δε με απασχολεί το NFC όσο με απασχολεί η 800αρα. Το πήρες απο μαγαζί του skroutz ή απο γνωστή αλυσίδα στα 300+ euro ?
  12. Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν στην έκδοση SM-A505F/DS παίζει κανονικά η b20 (800mhz) ? Έχω κάνει την παραγγελία αλλά επειδή φοβάμαι πως είναι η παραπάνω έκδοση, θα ήθελα να ξέρω αν παίζει η 800άρα ειδάλλως να την ακυρώσω την παραγγελία και να το παραγγείλω απο αλλού! :ninja:
  13. ωραία θα την δοκιμάσω. Αδιάφορο για το 4κ βίντεο οπότε λογικά θα με βολέψει; ποια είναι η τελευταία έκδοση της oxygen; 3.0.2; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. καλησπέρα. Είμαι στην COS 254 αλλά τελευταία έχω μερικά θεματακια όπως επανεκκινήσεις όποτε του γουστάρει, υπερθέρμανση χωρίς να το ζοριζω και οι ειδοποιήσεις απο messenger ξεχναν να έρθουν μερικές φορές ή έρχονται καθυστερημένα μετά απο ώρα! Οπότε λέω να περάσω καμιά άλλη ρομ. Ποια έχετε να μου προτείνετε;
  15. Ναι συνήθως όταν πάω να το κάνω γρήγορα δεν ανταποκρινεται στην πρώτη επαφή για να εμφανιστεί το μοτίβο αλλα με την δεύτερη και καμιά φορά με την τριτη προσπάθεια ανταποκρινεται κανονικά. Χωρίς να σβήσω ενδιάμεσα την οθόνη.
×
×
  • Create New...