mpompa Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους. Sakis. Σε ευχαριστω για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους. Sakis. Σε ευχαριστω για την απάντηση Καλημέρα χρόνια πολλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εγώ παίδες το έδωσα το κινητακι και πήρα ένα xiaomi redmi note3. Οπότε αποχωρώ πλέον από εδώ. Όποιος θελήσει βοήθεια σε κάτι πμ. Καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχετε όλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εγώ παίδες το έδωσα το κινητακι και πήρα ένα xiaomi redmi note3. Οπότε αποχωρώ πλέον από εδώ. Όποιος θελήσει βοήθεια σε κάτι πμ. Καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχετε όλοι! Δώσε μας όποτε μπορέσεις επιγραμματικά την αναβάθμιση σε σχέση με το z2 pro και γιατί το επέλεξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Δώσε μας όποτε μπορέσεις επιγραμματικά την αναβάθμιση σε σχέση με το z2 pro και γιατί το επέλεξες. Απλά βαρέθηκα αυτές τις χαζομάρες του κ920 με τον φιρεφοξ,φεις μπουκ και κάποια άλλα προγράμματα. Επίσης θεωρώ ότι η ρομ του κ920 πάσχει τρομερά,ειδικά η λολι. Επίσης με κούρασε τρομερά το μικρόφωνο του τηλεφώνου ,που άπαξ και απομακρυνθεις λίγο,δεν ακουγεσαι. Επίσης είδα βελτίωση στο σημα του παρόχου(είχα τον κινέζο). Επίσης το %920 ήταν πολύ βαρύ και μεγάλο για τις προτιμήσεις μου. Είχε οθοναρα,ηταν γρήγορο(αν και το καλοκαίρι έβραζε),είχε πολυ καλή φωτογραφική(η οποία στο βίντεο ήταν απλά ανύπαρκτη με ενα ελεεινό μικρόφωνο καταγραφής).βασικά το κινητό ήταν μόνο για φωτογραφίες και βίντεο σε κλειστούς,μη θορυβώδεις χώρους.δλδ πηγα συναυλία sisters of mercy και τα βίντεο απλά δεν βλέπονται/ακούγονται. Ετούτο,δε το θεωρώ αναβάθμιση απλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγορο,καλοφτιαγμένο,συμπαγές και σταθερό,δε κολλάει όποτε να'ναι,δε ζεσταίνεται,είναι άνετο στη χρήση. Επισης,μη ξεχάσω την άθλια αφή της συσκευής,μια με τα διπλά κλικ,μια με το σύρσιμο...Τεσπα.. Πραγματικά το κ920 με κούρασε αφάνταστα,δεν έχω αλλάξει ποτέ ως τώρα κινητό σε 5 μήνες. Edited December 28, 2015 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σε όλα αυτά που λέει συνφωνω με τον aplostra. Και εγώ το ίδιο τράβηξαν βίντεο και ήτανε λες ακουγόταν μέσα από πηγάδι ο ηχος. Θα το δώσω και εγώ αυτές της μέρες και θα παρω το samsung j5.δεν ασχολούμαι με ρομς και με τετοια. Απλά θέλω ένα τηλέφωνο που να μην εχει πρόβλημα κανένα να το κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρονια.δυστυχώς απογοητευτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntemispc Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα, έχω την έκδοση vibeui_v20_1435_st_k920_cmcc και μου έρχονται αναβαθμίσεις... Να της κάνω? θα έρθουν τπτ κινέζικα? σε ποία έκδοση θα με πάει? θα χάσω τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntemispc Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Κάποια βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πρεπει να εχεις κινεζικη ρομ , η δικη μου γραφει ROW στο τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Απλά βαρέθηκα αυτές τις χαζομάρες του κ920 με τον φιρεφοξ,φεις μπουκ και κάποια άλλα προγράμματα. Επίσης θεωρώ ότι η ρομ του κ920 πάσχει τρομερά,ειδικά η λολι. Επίσης με κούρασε τρομερά το μικρόφωνο του τηλεφώνου ,που άπαξ και απομακρυνθεις λίγο,δεν ακουγεσαι. Επίσης είδα βελτίωση στο σημα του παρόχου(είχα τον κινέζο). Επίσης το %920 ήταν πολύ βαρύ και μεγάλο για τις προτιμήσεις μου. Είχε οθοναρα,ηταν γρήγορο(αν και το καλοκαίρι έβραζε),είχε πολυ καλή φωτογραφική(η οποία στο βίντεο ήταν απλά ανύπαρκτη με ενα ελεεινό μικρόφωνο καταγραφής).βασικά το κινητό ήταν μόνο για φωτογραφίες και βίντεο σε κλειστούς,μη θορυβώδεις χώρους.δλδ πηγα συναυλία sisters of mercy και τα βίντεο απλά δεν βλέπονται/ακούγονται. Ετούτο,δε το θεωρώ αναβάθμιση απλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγορο,καλοφτιαγμένο,συμπαγές και σταθερό,δε κολλάει όποτε να'ναι,δε ζεσταίνεται,είναι άνετο στη χρήση. Επισης,μη ξεχάσω την άθλια αφή της συσκευής,μια με τα διπλά κλικ,μια με το σύρσιμο...Τεσπα.. Πραγματικά το κ920 με κούρασε αφάνταστα,δεν έχω αλλάξει ποτέ ως τώρα κινητό σε 5 μήνες. Και εγώ έκανα την αλλαγή αυτή απλά εχω την εντύπωση πως το Κ920 έχει την καλύτερη κάμερα με διαφορά (όσο αφορά τις φωτογραφίες)...Αυτό είναι το μόνο που μου λείπει απο το lenovo. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εμείς θα ξέρουμε τί γίνεται στην Ολλανδία? Γιατί δε ρωτάς τους Ολλανδός εκεί? Εμείς τί να σου πούμε? Μίλα και με τη Lenovo Ελλάδας. Προφανως ρωταω για να μαθω αν καποιος εχει παθει κατι παρομοιο και εχει χρειαστει να ασχοληθει με την εγγυηση εκτος Ελλαδας και μπορουσε να με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 καλησπερα. χρονια πολλα καλη χρονια ευχομαι σε ολους! παιδια δεν υπαρχουν τα προβληματα σε αυτο το τηλ ελεος δλδ,εχω αλλαξει 4 ζευγαρια ακουστικα συν οτι εχω βαλει απο φιλους μου,και ακουγεται ενας θορυβος οταν μιλαω, μολις τα βγαζω μια ακουγομαι μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παιδιά δίνει κανεις VIBE Z2 PRO του Με ενδιαφερει αυτο το τηλέφωνο. Χρόνια πολλα σε όλους. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Παιδιά δίνει κανεις VIBE Z2 PRO του Με ενδιαφερει αυτο το τηλέφωνο. Χρόνια πολλα σε όλους. Φίλε μου καλησπέρα. Ίσως το δώσω εγώ, αλλά να πάρεις ευρωπαϊκό και μόνο. Θα σε ενημερώσω έως αύριο το πρωί. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 καλησπερα παιδια.θελω να σας ευχαριστησω ολους για της βοηθειες που μου δωσατε.σημερα το τηλ το ανταλλαξα με το flex 2.και νομιζω οτι εκανα την σωστη επιλογη.ισως τα ξαναπουμε σε μια αλλη ενοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εφυγε και απο εμενα το τηλεφωνο..τα λεμε στο νημα του xiaomi mi note pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εφυγε και απο εμενα το τηλεφωνο..τα λεμε στο νημα του xiaomi mi note pro... Έρχομαι και εγώ σε λίγο... Πετάει αυτή τη στιγμή για Ελλάδα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πριν λίγες μερες έδωσα το oneplus one και είμαι σε αναζήτηση κινητού.με εψησε πολύ το lenovo αλλά διαβάζοντας εδώ μου φαίνεται θα κάνω πίσω.βγάζει τόσα θέματα ρε παιδιά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πριν λίγες μερες έδωσα το oneplus one και είμαι σε αναζήτηση κινητού.με εψησε πολύ το lenovo αλλά διαβάζοντας εδώ μου φαίνεται θα κάνω πίσω.βγάζει τόσα θέματα ρε παιδιά;; Φιλε μου εγώ έχω την ευρωπαϊκή έκδοση και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα από αυτά που έχω διαβάσει στο νήμα. Τι να πω δεν ξέρω. Το κινητο δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ds80 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πριν λίγες μερες έδωσα το oneplus one και είμαι σε αναζήτηση κινητού.με εψησε πολύ το lenovo αλλά διαβάζοντας εδώ μου φαίνεται θα κάνω πίσω.βγάζει τόσα θέματα ρε παιδιά;; Φίλε μου, εγώ έχω το χρυσό από τον Απρίλιο και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Αγορασμένο από το e-lenovo.gr . Με τη συμπεριφορά του δικού μου, που ειναι και εργαλείο για τη δουλειά μου, θεωρώ πως δεν υπάρχει πιο έξυπνη αγορά σε phablet. Η απόφαση ωστόσο, είναι δική σου..! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πριν λίγες μερες έδωσα το oneplus one και είμαι σε αναζήτηση κινητού.με εψησε πολύ το lenovo αλλά διαβάζοντας εδώ μου φαίνεται θα κάνω πίσω.βγάζει τόσα θέματα ρε παιδιά;; Τα προβλήματα που αναφέρω κάμποσα μηνύματα πριν,είναι προβλήματα που θα δεις να αντιμετωπίζουν οι πάντες,μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σε πείσει. Είναι προβλήματα λογισμικού κυρίως(πέρα απο τα διαφορά πραγματικό απίστευτα,προβλήματα υλικού που έχουν αναφερθεί εδώ) Και γι'αυτό και δεν αξίζει να ασχοληθείς με τη συσκευή. Επίσης η εξυπηρέτηση επισκευής είναι για...κλάματα.. Πάρε το πλας 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν κοιτάς κάποιο άλλο φιλε μου? Και εγώ ενδιαφερομουν για το συγκεκριμένο αλλά διάβασα για τα προβλήματα από παιδιά εδώ μέσα και έκανα πισω.Υπάρχει το εξαιρετικό huawei mate 7 το οποιο και πήρα και είμαι απίστευτα ευχαριστημενος.Έλα από το τοπικ που υπάρχει και αν διαβάσεις για πρόβλημα σφύρα μου κλέφτικα.:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα δεν κατακρινω το κινητο ή απόφαση είναι δική σου προς θεού αλλά όταν στις τελευταίες 15 σελίδες διαβάζεις για θεματακια από πολλούς κατοχους του κινητού σίγουρα επηρεάζεσαι..Και εδώ ειμαστε μια μεγάλη παρέα που βοηθαμε χωρίς να θέλουμε να κατάκρίνουμε κάποια συσκευή μιας και δεν έχουμε μετοχές κάποιας εταιρείας αλλά γράφουμε απο τις δικές μας εμπειρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το κινητο δεν πωλειται νομιζω πια. Τελευταία που το ειχα δει διαθεσιμο ηταν γυρω στα 300 ευρω. Σε αυτη την τιμη βρισκεις το αντιστοιχων χαρακτηριστικων lg g3. Το mate 7 με τα 3 γιγα ραμ πρεπει να κανει τα διπλασια. Δεν εχω αντιμετωπισει τοσα πολλα προβληματα ,ωστοσο δεν το εχω για κυρια συσκευη. Το σκεφτομαι να τ'αλλαξω αλλα δυστυχως δε βλεπω πολλες εναλλακτικες στα χρηματα αυτα με τα ιδια χαρακτηριστικα. Ισως τα lg g3,flex 2 αλλα δεν ειναι 6ιντσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeles Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 το κινητο εινα απιστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ναι και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόση χολή για ένα εξαιρετικό κινητό... Μετά από την αλλαγή πλακέτας που έκανα, διότι είχα πρόβλημα με το GPS και με το σήμα, δουλεύει καλύτερα και από την πρώτη μέρα. Φτου να μην το ματιάσω, σκέφτομαι τελικά να ΜΗΝ το πουλήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts