Jump to content

ntemispc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntemispc

  1. Θα δοκιμασω. Τι άλλο μπορεί να φταίει το modem; Του έχω περάσει πάνω MM αλλά δν έστρωσε.
  2. Ναι τις ίδιας εταιρείας όμως. Wind.
  3. Καλημέρα. Το κινητό εμφανίζει πρόβλημα σε λειτουργία 3g και 4g. Έρχεται το σήμα και φεύγει κ ξανά ζητάει το pin. Στο 2g λειτουργεί κανονικά.καμια βοήθεια;
  4. Την εχω δει,Είναι τοσο καλή; Με ποιον τρόπο περνιέται αυτή; Υπόψιν είμαι ακόμα με την κινεζική την rom.
  5. Καλησπέρα...Νέος κάτοχος της συσκευής (απο vickmall) και εγω...Προσπαθώ να περάσω την S.126 απο τον οδηγο της 1ης σελίδας αλλά κάποια αρχεία δεν υπάρχουν...κάποια βοήθεια?
  6. Καλησπέρα, έχω την έκδοση vibeui_v20_1435_st_k920_cmcc και μου έρχονται αναβαθμίσεις... Να της κάνω? θα έρθουν τπτ κινέζικα? σε ποία έκδοση θα με πάει? θα χάσω τπτ?
  7. Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά: 1)homtom ht6 2)leaggo elite 5 3)oukitel k4000 ποιο μου προτείνεται από θέμα αξιοπιστίας;
  8. Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_232107.html Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτήν την τιμή?
  9. Είχα να μπω να ενημερωθώ κάτι μήνες (σχεδόν χρόνο) και βλέπω πάλι ότι το Coolpad F1 προτείνεται...δεν έχει βγεί κάτι που να το ανταγωνίζεται? (ρωτάω γιατί θέλω να κάνω αγορά και εγώ).
  10. ntemispc

    Lenovo P70t

    Κανένα νέο για τη συσκευή?
  11. Ποια η προτίμηση σας στις παρακάτω συσκευές? ZTE V5S 4G LTE Lenovo Lemo K3 Smartphone 64bit 4G FDD LTE 5.0 Inch Xiaomi Redmi 2 4G LTE HUAWEI Honor Play 4 MSM8916 Quad Core 1.2GHz 4G Asus ZenFone 5 4G LTE η κάποια άλλη αντίστοιχη?
  12. Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω το Lenovo A916. υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα ίδια χρήματα? (125 ευρώ)
  13. Κάποιο άλλο με καλύτερη κάμερα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιο άλλο με καλύτερη κάμερα? ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα...ψάχνω ένα κινητό με 5,5inch με καλή μπαταριά, κάμερα και μνήμη σε άσπρο χρώμα (για γυναικεία χρήση)...γύρω στα 150 ευρώ. καμιά πρόταση? Αν είναι και 4g ακόμα καλύτερα
  14. Καλησπέρα...ψάχνω ένα κινητό με 5,5inch με καλή μπαταριά, κάμερα και μνήμη σε άσπρο χρώμα (για γυναικεία χρήση)...γύρω στα 150 ευρώ. καμιά πρόταση? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είναι και 4g ακόμα καλύτερα
  15. Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε 3 συσκευές οικονομικές JIAYU F1 ZTE V889S Lenovo A376 Ποια προτείνεται από τις 3 ή κάποια άλλη αντίστοιχη:
  16. Προσπαθώ να κάνω αγορά από το vickmall και μου εμφανίζει αυτό: PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed). Τι φταίει?
  17. Εκτός αν έχω 2 μπαταρίες...κατάλαβα επιστροφή στον κινέζο...!!!
  18. Τελικά τι εγίνε με το κινητό σου? Εμένα το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει τάση στην έξοδο του κινητού (στα σιδεράκια που κουμπώνει η μπαταρία)για να φορτίσει η μπαταρία.Υπάρχει εξωτερικός φορτιστής η επαγωγικός, η να το στείλω πίσω???help!!!
  19. Εννοείται ότι έβγαλα την ζελατινα...
  20. Ποια άλλη μπαταρία μπορώ να αγοράσω απο εδώ να δοκιμάσω αν ανοίγει το κινητό;
  21. Έχω το ίδιο πρόβλημα δεν φορτίζει το κινητό και ανάβουν μόνο τα πλήκτρα αφής...το κινητο ήρθε εχθές.
×
×
  • Create New...