Jump to content

george_xp_pro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    549
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by george_xp_pro

  1. Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Περιοχή Αν και το έκανα κι εγώ δεν είδα να βγαίνει η ηχογράφηση κλήσεων στο μενού των ρυθμίσεων κλήσης.
  2. Καλησπέρα. Επειδή είναι μεγάλη η αναβάθμιση καλό είναι να κάνεις για να δουλεύουν όλα σωστά μετά.
  3. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω από Ελλάδα την 4g έκδοση αλλά το χει κάποιος στο best price πολύ ακριβά 810 ευρώ. Μήπως, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάπου αλλού και φτηνότερα φυσικά; Ευχαριστώ.
  5. Εγώ που το πήρα πρόσφατα από κατάστημα στην Αθήνα δεν είχε μεμβράνη. Μόνο αυτή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
  6. Αν εννοείς την ηχογράφηση κλήσεων δεν δουλεύει δυστυχώς. Το δοκίμασα με ένα apk που είχα κατεβάσει από το xda και δούλευε κανονικά στην 9.
  7. Εγώ έχω πάρει αυτή (Ringke Onyx Θήκη Σιλικόνης Black) και μου αρέσει πολύ. Στην εικόνα αν την δεις νομίζεις ότι είναι ογκώδης αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.
  8. Ναι το κινεζικο έχω. Δεν το έχω βάλει σε fastboot mode στο pc για να το τσεκάρω αλλά με ένα App από το play store το unlock checker μου λέει ότι είναι unlock. Το έβαλα σε fastboot mode και δυστυχώς γράφει phone locked.
  9. Καλημέρα. Ηχογράφηση κλήσης έχει κανονικα.
  10. Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει.
  11. Κι εγω την κινεζικη εκδοση εχω. Με δυο σιμ αλλα δυστυχως δεν ειναι dual active. Εχει μονο την παραμετρο ενεργοποιηση προωθησης κλησεων μεταξυ σιμ η οποια επιφερει καποια χρεωση.
  12. https://www.bestprice.gr/item/2155432752/huawei-mate-20x.html?qid=3isNlUFgqjD_49b0e&seq=1
  13. Εγώ που έχω wind + cosmote δεν μου έχει βγάλει ποτέ 4g+. Εχω και ένα Samsung s8 plus dual το οποίο στην cosmote που του έχω για δεδομένα μου βγάζει 4g+ και είναι πολύ μεγάλη διαφορά από το σκέτο 4g στο download. Μου εχει έρθει αναβάθμιση στα 1,2 giga και μου την κατέβασε σε 6 λεπτά!!! Απίστευτο. Πιο γρήγορα και από normal ταχύτητα σε Wi-Fi.
  14. george_xp_pro

    Honor Note 10

    Ναι πιστεύω ότι ειναι ανάλογα την περιοχή αλλά στις περισσότερες πιάνω 4g με Wind και cosmote.
  15. george_xp_pro

    Honor Note 10

    Αν είσαι Αθήνα δεν έχεις πρόβλημα. Αν είσαι επαρχία δεν θα πιάνεις 4g παρα μόνο στις μεγάλες πόλεις νομίζω.
  16. george_xp_pro

    Honor Note 10

    Φίλε μου όλα τα Huawei έχουν ελληνική γλώσσα. Και επειδή μου το έφερε το Note 10 ένας φίλος από Κίνα σου διαβεβαιώνω ότι έχει ελληνική γλώσσα κανονικά.
  17. Επειδή κι εγώ το πήρα από Ελλάδα με τη fake έκδοση το έψαξα και ακολουθησα ένα οδηγό από το xda και περασα την official China rom που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα το οποίο ούτε εμένα με πειράζει που δεν έχει ελληνικά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Προσοχή μόνο σε μια παράμετρο του mi flash που λέει clear και clear and lock. Τικαρεις μόνο το clear.
  18. Μια χαρά τα πάει με το σήμα. Έχω wind και cosmote και τώρα το έχω δώσει στη γυναίκα μου που έχει vodafone και cosmote. Όπως καταλαβαίνεις και με τους τρεις παρόχους δεν υπάρχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι εχει αλλά δεν το εχω δοκιμάσει. Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  19. Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόνο αγγλικά βγάζει παντού. Όλα καλά με play store. Εχει κάποιες κινεζικές εφαρμογές οι οποίες απενεργοποιουνται η καταργούνται.
  20. Αυτή μετά από 2 updates νομίζω. Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  21. Αυτό έκανα ακριβως(έβαλα την official China rom) από την πρώτη μέρα που το πήρα από δω Ελλάδα δηλαδή και είχε τη fake rom και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα τώρα και έχει πάρει 2-3 μικρά update.
  22. Και είναι και πολύ χάλια η fake Global rom. Δεν μπορείς ουτε κλήση να κάνεις.
  23. Φίλε μου φοράει την fake Global rom που βάζουν τα κινεζομαγαζα. Την είχα κι εγώ και είχα πολύ κακό σήμα παντου. Έβαλα την official κινεζικη ρομ και όλα δουλεύουν ρολόι. Δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου.
×
×
  • Create New...