Jump to content

peny1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by peny1

  1. Καλησπερα παιδια, Χρειαζομαι αμεσα τη βοηθεια σας.... εχω το κινητο περιπου 3 χρονια και ολα ηταν μια χαρα μεχρι που μου επεσε κατω και απο τοτε η καμερα δειχνει πολυ θολα και παλευει να εστιασει. Λογικα θα εγινε καποια καλη ζημια εσωτερικα. Την λατρευα την καμερα του κ την αναλυση του και μιας και σε εναν μηνα περιπου χρειαζεται να παω σε εναν γαμο το χρειαζομαι απιστευτα (δεν παιζουν χρηματα αυτη την περιοδο για καινουργιο). Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Eυχαριστω πολυ! Μενω στο εξωτερικο οποτε δεν με νοιαζει το τελωνειο.... Αλλα μιας κ το ανεφερες απο ποτε μπηκε το τελωνειο? Πριν εναν μηνα περιπου παρηγγειλα κατι καλωδια κ τα εστειλα στην ελλαδα (μεσω aliexpress) αλλα δεν πληρωσα extra για τελωνειο....
  3. Kαλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε καποιο site απο το οποιο θα μπορουσα να αγορασω το original backplate του κινητου μιας κ μου επεσε ενω ημουν σε ποδηλατο κ εγινε χαλια η πισω οψη (παρολο που ηταν σε θηκη) η τουλαχιστον να δω τιμες που παιζουν.... Δεν προλαβα να το χαρω παρολο που το εχω απο το 2015 μιας κ ηταν συνεχεια μεσα σε θηκες... Οτιδηποτε γνωριζετε πανω σε αγορα backplate πειτε μου. Ευχαριστω!
  4. Kαλησπερα! Οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb δεν το αναγνωριζει (μου εμφανιζεται μυνημα στον υπολογιστη πως δεν αναγνωριζεται η συσκευη Usb), επισης στις ρυθμισεις του κινητου δεν μπορω να βρω τις επιλογες usb που ειχα πριν.... Κατι εχω πειραξει γιατι παλιοτερα ηταν ολα φυσιολογικα. Γνωριζει καποιος πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω...
  5. Προφανως ρωταω για να μαθω αν καποιος εχει παθει κατι παρομοιο και εχει χρειαστει να ασχοληθει με την εγγυηση εκτος Ελλαδας και μπορουσε να με βοηθησει.
  6. Kαλησπερα, μετα απο 2 φωτογραφιες ξαφνικα αρχισε να τρεμοπαιζει το φως στις γωνιες του κινητου, εκανα restart αλλα το προβλημα παραμενει.... Θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι εντος εγγυησης μηπως ξερετε τι γινεται με την εγγυηση οταν ειμαι στο εξωτερικο (ολλανδια) ? Η εγγυηση ειναι απο την Lenovo exclusive στην θεσσαλονικη. Ευχαριστω εκ των προτερων....
  7. Νομιζα οτι δεν θα διορθωνοταν τοσο απλα.... Ευχαριστω παρα πολυ!!!
  8. Καλημερα! Απο εχθες αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με το πληκτρολογιο... Οταν παταω να μου εμφανιστει για να γραψω, μου εμφανιζεται και ξαναεξαφανιζεται αμεσως. Ακομα κ οταν πηγαινω στις ρυθμισεις --->γλωσσα και εισαγωγη---> πληκτρολογιο Google, για να πειραξω τιποτα μπας κ ξεκολλησει, με πεταει κ με πηγαινει στο προηγουμενο βημα. Γενικοτερα βλεπω οτι προσπαθει να εμφανιστει και κατι δεν του το επιτρεπει γιατι πεταγεται συχνα και ξαναεξαφανιζεται... Καμια ιδεα για το πως μπορω να το διορθωσω?
  9. περνα το ελληνικο λεξικο... ρυθμισεις ->γλωσσα κ εισαγωγη-> πληκτρολογιο google-> γλωσσες-> ξετικαρε το πρωτο
  10. Οχι δεν αλλαξα τιποτα, το εχω ενα χρονο το λαπτοπ και ποτε δν με ακουγαν απο το σκυπε και βολευομουν παντα με την εφαρμογη του κινητου.... Αλλα τωρα ειμαι στο εξωτερικο και θα ηθελα να το φτιαξω γιατι το χρειαζομαι και ειπα να επικεντρωθω σε αυτο.... Πως γινεται να βρω τους drivers που χρειαζομαι? (μην νομιζεις οτι ξερω και πολλα!) Το πρωτο με τη διαχειριση συσκευων το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι
  11. To δοκιμασα αλλα δεν κουνιεται η μπαρα που σημαινει μαλλον οτι δεν πιανει τον ηχο.... Επισης να σημειωσω οτι αναφερομαι στο μικροφωνο που εχει ηδη το λαπτοπ και οχι σε καποιο εξωτερικο.....
  12. Καλημέρα! Εχω ένα πρόβλημα με το μικροφωνο στο skype δεν ακουγομαι στις κλησεις και εχω ψαξει τα παντα .....Καμια ιδεα για το πως να διορθωθει? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  13. Ξερετε πως γινεται η επιλογη απο ποια sim να γινει μια κληση? Επισης πως γινεται να ξεχωρισω απο ποια sim θελω να μπαινει στο ιντερνετ και απο ποια οχι? Ευχαριστω!
  14. Δεν ειναι οπως απεικονιζονται σε εσενα οι δικες μου ρυθμισεις..... και ακομα δεν το εχω βρει....!
  15. Ειναι ευκολο να μου πεις που ακριβως βρισκεται αυτη η ρυθμιση?
  16. Μηπως γνωριζετε γιατι οταν μπαινω σε καποια ενημερωτικη ιστοσελιδα μεσω facebooκ (Πχ στο The TOC) μου λαγκαρει και μου εμφανιζεται το γνωστο μηνυμα αν θελω να σταλθει αναφορα η να συνεχισω? υπαρχει περιπτωση να διορθωθει καπως (εχω δοκιμασει την επανεκιννηση αλλα τπτ)? Επισης οταν γραφω στα αγγλικα (πχ στο viber) δεν μου εμφανιζει αγγλικο λεξιλογιο και ορθογραφια οπως κανει οταν γραφω στα ελληνικα.... Αντι για λεξιλογιο μου εμφανιζει τις επαφες μου που τις εχω γραψει με λατινικους χαρακτηρες.... Αυτο πιστευω οτι καπως θα διορθωνεται αλλα δεν το εχω βρει.....
  17. ναι εχεις δικιο στον ηχο..... ουτε σε εμενα ακουγεται πολυ δυνατα σε συγκριση με προηγουμενα κινητα που ειχα... αυτο δεν διορθωνεται ουτε με αλλα ακουστικα?
  18. καλησπερα! πριν λιγο παρελαβα το κινητο ....κ το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να το φορτισω, αλλα απο τα πρωτα λεπτα που το εβαλα στη φορτιση το νιωθω αρκετα ζεστο....ειναι φυσιολογικο? (η μπαταρια ηταν στο 50% δν νομιζω οτι εχει σημασια αλλα το αναφερω)
  19. Το θυμάμαι εντονα αυτο το ποσο και ειχα χαρει....Τι να πω μπορει να κανω και λαθος....
  20. Πριν λιγους μηνες ειχα δει την εκδοση F sta 390-400 ευρω σε σκρουτζομαγαζο και ελεγα να κανω λιγο υπομονη γιατι θα πεσει κ αλλο ειδικα οσο ερχεται η ωρα του Note 5.... Αμα το γνωριζα αυτο θα το ειχα παρει τοτε..... :( Τωρα σιγουρα θα αργησει να επανελθει σε αυτη την τιμη...
  21. Εφόσον ισχύουν αυτά, τότε τι μπορεί να παίζει με το συγκεκριμένο σκρουτζομαγαζο που το έχει διαθέσιμο? (και μου επιβεβαίωσε ότι έχει εγγύηση αντιπροσωπείας....) Μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο η εγγύηση αντιπροσωπείας όπως πχ. να το στέλνει έξω η ίδια αντιπροσωπεία σε περίπτωση που χρειαστεί?
  22. Τι εννοείς δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα? Υπάρχει ένα σκρουτζομάγαζο που το διαθέτει και έχει 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας..... Λέγοντας το μοντέλο G εννοώ το G και όχι το F που ναι είναι 4πύρηνο και δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του από το F. (Παρ'όλα αυτά η διαφορά με το 4g την θεωρώ αρκετή μιας και δεν είμαι μόνιμη κάτοικος Ελλάδας και λογικά θα μπορώ να το χρησιμοποιώ και εκτός Ελλάδας).
  23. Εντάξει το πρώτο ερώτημα σχετικά με την διαφορά N910U και N910G την έλυσα διαβάζοντας τα post σας! και αποφασισα να καταλήξω στο N910U.... Αλλά σε ότι αφορά το Edge θα ήθελα κάποιες απόψεις! Ευχαριστώ!
  24. Καλημέρα, έχω την εξής απορία: μεταξύ του Note 4 N910U και του N910G το δεύτερο γιατί είναι πιο ακριβό στην αγορά? αφού είναι τετραπύρηνο και όχι οκταπύρηνο που είναι το N910U και η μονη διαφορά που παρατηρώ είναι στην CPU που στο N910G είναι στα 2700 MHz έναντι του N910U που είναι στα 1900 MHz....ποιο είναι πιο ισχυρό? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Note 4 και θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις διαφορές των υποκατηγοριών.... Είχα καταλήξει στο N910U επειδη είναι 8πυρηνο και συμφωνα με κάποια σχόλια που διάβασα εδώ, είναι προτιμότερο από το N910C που είναι και αυτό 8πυρηνο.... Επίσης τι άποψη έχετε για το Εdge? Υπάρχει περίπτωση να βγει έκδοση με 8 πυρήνες? Είναι αρκετές οι απορίες! ελπίζω να με διαφωτίσετε!
  25. ευχαριστώ, επιτέλους έχω και εγώ τη νέα έκδοση! μήπως γνωρίζουμε εαν υπάρχει με κάποιον τρόπο πλέον το viber ή το skype?
×
×
  • Create New...