apostolidisathan Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Έχουμε κάποια καλά νέα... Η συσκευή θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα τέλος Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη. Πηγή: http://techblog.gr/mobile/lenovo-vibe-z2-greece-499-euro-timi-2677/ Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ναι πραγματι! και το Z2 και το Z2 pro και το Χ2! το διαβασα και στο insomnia! και αμεσα μεσα στον μηνα λεγανε εκει θα κυκλοφορισουν παρακαλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Εχει full χαρακτηριστικά + 2 κάρτες, ενώ το μεγεθος του ειναι ιδιο με το Note 4. Παντως και το Nexus 6 το τμημα της lenovo το φτιάχνει. Καιρος να "ταραχθουν λιγο τα νερα" με νέους παίκτες!! Βουρ λοιπόν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλως να ορισει λοιπον. Τι να περιμενεις 20-25 μερες να ερθει από Κινα, τι να περιμενεις μεχρι τελος του μηνα, αντε αρχη Γεναρη να το παρεις από Ελλαδα. Μια η άλλη ερχεται από πλευρας αναμονης. Και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο από πλευρας εγγυησης ότι δε θα κανει 3 μηνες να ξαναγυρισει στα χερια σου αμα είναι να το στειλεις πισω στην Κινα για επισκευή ή αντικατασταση. Ασε που η τιμη του στα 500 ευρωπουλα είναι πιο ανταγωνιστικη ακομα και από το φθηνοτερο Κινεζομαγαζο τουλάχιστον μεχρι τωρα: Κοιταξτε εδώ ;) Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ψηνομαι Ασχημα..Υπομονη να το δουμε απο κοντα,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 To x2 κυκλοφόρησε ήδη στα public παίδες αρα το βλέπω μέρα στις γιορτές!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Εμφανίστηκε σήμερα και στο ελληνικό e-shop της Lenovo: http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-Smartphone-VIBE-Z2-Pro-Gold-6-QHD-IPS-QuadCore-32GB-16MP.1094669.html (κατόπιν παραγγελίας βέβαια) Ελπίζω να φέρουν και τα άλλα χρώματα, γιατί το χρυσό δεν με πολυενθουσιάζει... Edited December 4, 2014 by ged Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αυτή η... 500άρα θα πέσει με τον καιρό; Ή επειδή έρχεται μόνο μέσω του επίσημου αντιπροσώπου θα κρατήσει την τιμή αυτή εσαεί επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός; Διότι τώρα που το Note 4 είναι στα ύψη συμφέρει από όλες τις απόψεις, αλλά όταν το N4 κατέβει κοντά στα 500 τί γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ναι αλλά τα 500 είναι η επίσημη τιμή (lenovo exclusive eshop) και συγκρίνεται με την επίσημη τιμή των 849 του N4 και φυσικά καρασυμφέρει. Αν θα κυκλοφορήσει και στα σκρουτζομάγαζα όπως το Ν4, θα πέσει σίγουρα. Το θέμα είναι πότε θα κατρακυλήσει η τιμή από τα κινεζομάγαζα γιατί πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση που πωλείται φθηνότερα συσκευή εδώ από ότι στην Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Και 50 ευρωπουλα να το ριξουν τα κινεζομαγαζα, παλι απο Ελλαδα θα το πάρω, δεν το συζητω. Μονο την περίπτωση της επιστροφής να βάλεις λόγω βλαβης, το 3μηνο το έχεις στο τσεπάκι σου μέχρι να σου το ξαναστειλουν, χώρια η βαβουρα. Αποφεύγεις και την περίπτωση να σου έχει στείλει μούφα η Κινεζα ! Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Αχ να είχε και ένα ir blaster... Θα ήταν το τέλειο κινητό για μένα!!! Τη συγκεκριμένη ευκολία την έχω βολευτεί με το Note 3, μιας και ελέγχω 1+3 τηλεοράσεις σε 2 σπίτια, 1 αποκωδικοποιητή, 2 air condition, 1 DVD player. Συν του ότι κάνω χαβαλέ στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς και τους αλλάζω τα κανάλια... Έτσι έχω κρύψει όλα τα κοντρόλ στο σπίτι... Είναι σε όλα τέλειο αλλά του λείπει αυτή η... βλακεία!! Γιατί ρε Lenovo.... Edited December 7, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisgavros199 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 KAΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Από μπαταρία πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν νομίζω να το έχει αγοράσει κανείς για να μας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 αν το εχει κανεις ας μας πει κατι για το κινητο.ειμαι με iphone6 κ σκεφομαι την αλλαγη σε αυτο η σε htc m8. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 αν το εχει κανεις ας μας πει κατι για το κινητο.ειμαι με iphone6 κ σκεφομαι την αλλαγη σε αυτο η σε htc m8. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά κινητά. Κυρίως λόγο μεγέθους και δευτερευόντως λόγω δυνατοτήτων. Και τα 2 έχουν θετικά και τα 2 έχουν αρνητικά. Εγώ θα πήγαινα άνετα στο Lenovo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios889 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Από μπαταρία πως τα πάει; Με 4000mAh σίγουρα καλά..τώρα βέβαια εξαρτάται και από τη χρήση που θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αχ να είχε και ένα ir blaster... Θα ήταν το τέλειο κινητό για μένα!!! Τη συγκεκριμένη ευκολία την έχω βολευτεί με το Note 3, μιας και ελέγχω 1+3 τηλεοράσεις σε 2 σπίτια, 1 αποκωδικοποιητή, 2 air condition, 1 DVD player. Συν του ότι κάνω χαβαλέ στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς και τους αλλάζω τα κανάλια... Έτσι έχω κρύψει όλα τα κοντρόλ στο σπίτι... Είναι σε όλα τέλειο αλλά του λείπει αυτή η... βλακεία!! Γιατί ρε Lenovo.... Συγγνώμη, αλλά μη μου πεις ότι αυτό θα ήταν λόγος να μην πάρεις ένα κινητό!!!:wacko: Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις κανάλι απο τα κλασικά τηλεκοντρόλ που έχουν οι τηλεοράσεις! Εξάλλου δε νομίζω όλα αυτά να τα χειρίζεσαι ταυτόχρονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αληθεύει πως εφαρμογές σαν το Handcent δεν είναι συμβατές στα Lenovo (άρα και σε αυτό); Έχω ακούσει για duplicated sms και αδυναμία disable της stock εφαρμογής. Ξέρω πως το Handcent δεν είναι συμβατό με dual sim κινητά, αλλά μιλάμε για χρήση με μία sim αποκλειστικά. Και για το Tunein έχω ακούσει πως δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Συγγνώμη, αλλά μη μου πεις ότι αυτό θα ήταν λόγος να μην πάρεις ένα κινητό!!!:wacko: Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις κανάλι απο τα κλασικά τηλεκοντρόλ που έχουν οι τηλεοράσεις! Εξάλλου δε νομίζω όλα αυτά να τα χειρίζεσαι ταυτόχρονα! Έχω στο τραπεζάκι του σαλονιού 3 τηλεκοντρόλ που μου πιάνουν χώρο συν 1 ακόμα του air condition. Χωρίς να έχω ούτε Nova ούτε ΟΤΕ ΤV που θέλω και από αυτά να βγάλω. Μονίμως κάποιο κοντρόλ χάνεται, κάποιο πέφτει στο πάτωμα, κάποιο δεν έχει μπαταρία.. . Εσύ τι λες, δεν είναι καλύτερα να τα μαζέψω όλα και να έχω μόνο το κινητό με το IR Blaster; Είναι πλέον από τα αγαπημένα μου feature. Ευτυχώς που η Samsung συνεχίζει να μας το προσφέρει. Θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά να αλλάξω κινητό που δεν έχει αυτή την ευκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Με 4000mAh σίγουρα καλά..τώρα βέβαια εξαρτάται και από τη χρήση που θα κάνεις. Η απόδοση της μπαταρίας είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη και από αυτή του Mate 7 (που έχει αντίστοιχη μπαταρία). Ειδικά όταν το έχεις στο stock android mode και όχι στο VibeUI. αν το εχει κανεις ας μας πει κατι για το κινητο.ειμαι με iphone6 κ σκεφομαι την αλλαγη σε αυτο η σε htc m8. Έχω γράψει εδώ και ένα μήνα περίπου... ας μην επαναλαμβανόμαστε εκτός και αν έχεις συγκεκριμένες απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχω γράψει εδώ και ένα μήνα περίπου... ας μην επαναλαμβανόμαστε εκτός και αν έχεις συγκεκριμένες απορίες. διαβασα φιλε μου αυτα που εγραψες αλλα εγω θα ηθελα να μαθω σαν εμπερια χρησης πως τα παει?απο καμερα,ηχο?αν ειναι αληθεια οτι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια οταν βλεπεις βινταεκια μετα απο 20 30 λεπτα?τετοια θεματακια που αφορουν την καθημερινη χρηση. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Γνωρίζουμαι εάν έχει ξύπνημα οθόνης με διπλό χτύπημα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Γνωρίζουμαι εάν έχει ξύπνημα οθόνης με διπλό χτύπημα της? το εχει σιγουρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχω στο τραπεζάκι του σαλονιού 3 τηλεκοντρόλ που μου πιάνουν χώρο συν 1 ακόμα του air condition. Χωρίς να έχω ούτε Nova ούτε ΟΤΕ ΤV που θέλω και από αυτά να βγάλω. Μονίμως κάποιο κοντρόλ χάνεται, κάποιο πέφτει στο πάτωμα, κάποιο δεν έχει μπαταρία.. . Εσύ τι λες, δεν είναι καλύτερα να τα μαζέψω όλα και να έχω μόνο το κινητό με το IR Blaster; Και όταν λείπεις εσύ πώς αλλάζουν κανάλια οι υπόλοιποι στο σπίτι, αφού τα έχεις αποσύρει; :p Πέρα από τη πλάκα, ό,τι παραπάνω έχει κάποιο κινητό καλό είναι, αλλά δε νομίζω ότι η έλλειψη αυτής της λειτουργίας το κάνει χειρότερο κινητό από κάποια άλλα ή λόγο απόρριψής του. Εάν εσύ το απορρίπτεις για αυτόν το λόγο, πρέπει να είσαι ένας στους εκατό χιλιάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts