Jump to content

psychologos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psychologos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

psychologos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα. Πηρα το Le Max2 πριν λιγο καιρο και όλα καλα μεχρι πριν λιγο. Αρχισαν να εμφανίζονται ασπρες γραμμες οριζοντια στην οθονη σχεδόν σε ολο το κινητο. Ακομα και στο Recovery όταν φορτιζει, τα ιδια χαλια, συν ότι δε δουλευει το touch screen. Γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι στην Αθηνα που να αναλαμβανει επισκευες/αλλαγες οθονών; Ευχαριστω.
  2. Δεν εχω να χασω κατι, φιλε μου. Μιλαμε όμως ότι πλεον βλεπω μονο κατι καθετες μαυρες γραμμες επανω στην οθονη, τιποτε άλλο !! Χαλια μιλαμε !
  3. miui φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- miui 7.2.20
  4. Καλησπέρα συμφορουμιτες, παραγγειλα το LeMax 2 πριν λιγο καιρο και όλα πηγαιναν ρολοϊ, μεχρι που αρχισε να τα παιζει σιγά-σιγά η οθονη. Αρχισαν τα βελακια που οδηγουνε στις προηγούμενες σελιδες να μην υπακουουν, με αποτέλεσμα μετα από λιγο καιρο να μη λειτουργει σχεδόν τιποτα επανω στην οθονη με κανενα πατημα. Καποιος μαστορας μου ειπε ότι είμαι για αλλαγη οθονης. Γνωριζει κανεις κανενα κατάστημα στην Αθηνα που να αναλαμβανει επισκευες οθονών κινητών για να μπορω να ερθω σε επαφη μαζι τους; Ευχαριστω πολύ !
  5. Καλημέρα. Δεν ξερω γιατι δε μπορω να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα ετσι κι αλλιως, θα μπορουσες να μου πεις σε ποιο νημα να κανω μια ερωτηση που θελω; Μου εχει χαλασει η οθονη του κινητου μου και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν καταστήματα στην Αθηνα που αναλαμβανουν την επισκευή οθονών.

    Ευχαριστω.

  6. Ευχαριστω πολύ για τη διευκρινηση φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολύ φιλε μου.
  7. Καλησπέρα στην παρεα. Για βοηθηστε λιγο βρε παιδια . 'Ελαβα την παραακατω ειδοποιηση για το δεμα μου: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) σημερα στις 06:07 το πρωί. Το ΚΑΤ απ'ότι ξερω σημαινει ότι το τσιμπησαν δειγματολειπτικα και μπηκε τελωνειο (αν δεν είναι ετσι, παρακαλω διορθωστε με). Τα εβαψα μαυρα και αρχισα να περιμενω το ραβασακι για τα 24% + 12 ευρω κλπ. (δεν ξερω πως γινεται κιολας). Στις 09:35 ερχεται νεα ειδοποιηση στο κινητο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ !! Αυτό σημαινει ότι τη σκαπούλαρα;; Ή ότι ο κίνδυνος να παρω το ραβασακι υπαρχει ακομα;; Ευχαριστω πολύ !!
  8. Καλησπέρα στην παρεα. Λεω να αγορασω ένα LG G4 από Σκρουτζομάγαζο αλλα απ'οσο διαβαζω στο φορουμ, το bootloop παει συννεφο !! Πριν βρεθω κι εγω στη δυσαρεστη αυτή θεση, υπαρχει κατι που μπορω να κανω εκ των προτερων για να το αποτρεψω; Ένα Serial Number ισως που πρεπει να αποφυγω; Να ζητησω να μου περασουν από το κατάστημα τη Marshmellow ΠΡΙΝ μου στειλουν το κινητο για να ειμαστε σιγουροι; Κάθε προταση/ιδεα δεκτη. Τελος, επειδή καπου διαβασα κατι, εάν παρεις το κινητο από μαγαζι στο Ιντερνετ και παθει κατι εντος εγγυήσεως, η LG HELLAS δεν αναγνωριζει την εγγυηση και δεν καλυπτει την επισκευή; Ευχαριστω.
  9. Deadly sin, ευχαριστω πολύ και σενα φιλε μου. Οντως το κουμπακι Τοποθεσια λειτουργει σαν GPS. Να σαι καλα
  10. Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου αλλα εδώ είναι το πρόβλημα: ΔΕΝ το εχω αυτό το εικονιδιο σαν επιλογή !! Πως μπορω να το φερω στην επιφανεια εργασιας;;
  11. Καλησπέρα συμφορουμιτες, δωστε μου μια βοηθεια plz. Προσπαθω να τρεξω ένα πρόγραμμα GPS στο ΝΟΤΕ 3 αλλα εν αντιθεσει με αλλα κινητα που το GPS είναι ένα εικονιδιο το οποιο μπορεις να το ενεργοποιήσεις οποτε θελεις, στο ΝΟΤΕ 3 δε μπορω να βρω από που ενεργοποιείται. Είναι καπου στις ρυθμισεις η επιλογή ενεργοποιησης; Ευχαριστω. :)
  12. Φιλαρακι, πολύ καλο, αλλα πρεπει να το εχει εγκαταστησει και ο άλλος οποτε... μπερδεμα :confused: Επανέρχομαι στο προηγουμενο ερωτημα μου και εάν καποιος φιλος εχει καποια απαντηση για το πως στελνουμε mp3 από το Vibe Z2 Pro σε καποιο άλλο κινητο, περιμενω ευχαρίστως να με διαφωτισει :rolleyes:
  13. Εγω, παλι, το βρισκω καταπληκτικο !! Περι ορεξεως.... :D Τελος παντων. Αρχισαν και οι πρωτες αποριες. Βρε παλληκαρια, όταν θελω να στειλω μια φωτο με bluetooth, κατω στη μπαρα μου βγαζει το σχετικο εικονιδιο που σε πηγαινει σε όλα τα ειδη αποστολης και διαλέγεις το bluetooth. Όταν θελω να στειλω όμως ένα mp3 με bluetooth, δε μπορω να βρω τιποτα σχετικο που να με παραπεμπει σε καποιο εικονιδιο για να διαλέξω το bluetooth για να φυγει το αρχειο :blink: Καποια βοηθεια από καποιον που να το εχει ψαξει λιγο περισσοτερο το πραγμα;
  14. Υποστηριζει USB otg και δουλευει με τα περισσοτερα στικακια (από ψαξιμο στα φορουμς).
  15. Φιλαρακι, από τις 5.7 ιντσες του ΝΟΤΕ 3 στις 6 του Pro, ουτε που το καταλαβαίνεις σχεδόν. Ισα-ισα που το απολαμβανεις περισσοτερο. Οσο για τα χρηματα, στα 499 ευρω, δε βρίσκεις άλλο 6αρι με αυτά τα specs. Χτυπα το !! :happy:
×
×
  • Create New...