Jump to content

dimotika

Members
  • Δημοσιεύσεις

    245
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimotika

  1. Πέρασμα από Note 10 plus. Περιμένω μια θήκη από bangood που παίρνει και το πενάκι και έχει ανοιχτή την αρχική οθόνη. Η θήκη της μαμάς με το πενάκι δεν βολεύει , εμένα τουλάχιστον, γιατί είναι σαν βιβλίο και δεν έχεις πρόσβαση στην αρχική οθόνη, άμεσα. Έχω βάλει Nova launcher και το αγαπημένο "συν ai.type Πληκτρολόγιο" διότι το δικό του χωρίζει στα 2 και δεν βολεύει.
  2. μόνο με root όπως και σε όλα τα τηλέφωνα ,πλέον.
  3. Ευχαριστώ, το εγκατέστησα, δε μου τα ζήτησε αυτά, το τηλέφωνο μου είναι Νote 10+. Μια χαρά δουλεύουν και οι δύο εφαρμογές. Έκανα και calibration με πιεσόμετρο και πέφτει πολύ κοντά.
  4. Πηγαίνεις: "Device Manager", δεξί κλικ your device, επιλέγεις "open shell" και γράφεις την εντολή: pkgcmd -u -t tpk -n com.samsung.health.samd.bp το τρέχει κάνει απεγκατάσταση το ήδη υπάρχων κρυφό DP από το ρολόι. Και μετά κανεις install και επιλέγεις το DP. tkp και θα το δεις θα εμφανιστεί στο ρολόι σου αυτά που τα έχει ; στο τηλέφωνο , στο ρολόι ή στο pc ;
  5. Για όποιον ενδιαφέρεται όταν το τηλέφωνο γίνει Root κάνει εγγραφή κλήσης μέσω bluetooth αυτόματα. Εχω βάλει τη rom του Dr.Ketan
  6. Σε 15 ημέρες βγαίνει το Note 20. Όμως το Note 10 plus διατηρεί, εδώ και 6 μήνες σταθερή τιμή και ούτε πέφτει με την έλευση του Note 20. Γιατί ;;; Γιατί πετάξαν έξω την Huawei !!!!!! Οπότε επανερχόμαστε στον "κομ*****σμό" για να αντιμετωπίσουμε την fake κομ*****στική Κίνα ,όπου η προσφορά καθορίζεται εκ των άνω και όχι από την ζήτηση. ΔΕΝ έχουμε επιλογές στα High-end κινητά, ή Samsung ή Apple λοιπόν. Μήπως πρέπει να αντιδράσουμε ;; Πως ; Oneplus, Xiaomi ;; Δεν ξέρω.
  7. Λογικά ναι ,θα το κάνει. Ευχαριστώ.
  8. Ευχαριστώ, το έχω δει αυτό ,απλά δεν ξέρω αν γράφει την κλήση μέσω bluetooth. Αυτή είναι η ερώτηση. Αν το έχεις δοκιμάσει μέσω bluetooth. Ο μόνος λόγος που ρωτάω είναι ότι δεν έχω το τηλέφωνο.
  9. Δεν είμαι κάτοχος του τηλεφώνου, αλλά σκοπεύω. Θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω εγγραφή κλήσης μέσω (προσοχή) bluetooth. Αν γίνεται : α) μέσω root β) χωρίς root Δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο, αρκεί να γίνεται.
  10. Root τελικά ;;; https://forum.xda-developers.com/galaxy-s10-lite/development/how-to-root-galaxy-s10-lite-t4099777
  11. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=82539551&postcount=14
  12. Δεν νομίζω οτι κάνεις root με το προτεινόμενο για το S10 lite. Θεωρώ ότι έχουν θέμα λόγω snapdragon. Με ενδιαφέρει και μένα αλλά μάλλον δεν υπάρχει λύση προς παρόν.
  13. Αν θες να το κάνεις root (για κάποιο λόγο) την χάνεις την εγγύηση ,οπότε όπου και να τα δώσεις τα λεφτά το ίδιο είναι.
  14. Και έγω πήρα έναν αντάπτορα από ebay ,σχετικά ακριβό, αλλα πάλι ΔΕΝ. Το θέμα είναι πως με τους περιορισμούς στην οδήγηση δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλώδιο. Εμένα η σκέψη μου ήταν να χρησιμοποιώ αντάπτορα για να ενεργοποιήσω το ραδιόφωνο και να ακούω μέσω bluetooth μετά.
  15. Και Update σε κάμερα. Φοβερή κάμερα και μπαταρία ημερών ...για πλάκα !!! https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_lites_first_firmware_update_adds_super_steady_at_4k_other_camera_upgrades-news-41784.php
  16. Δεν το αναφέρει αλλά έχει κανονικά. Εγώ πήγα πρώτα να το επιβεβαιώσω. Σήμερα παρέλαβα θήκη και τζάμι Olixar από mobilefun.co.uk
  17. Κάτοχος από την πρώτη ημέρα του S10 lite. Μεταπήδηση από Note 9 λόγω ραδιοφώνου. Πάρα πολύ καλή κάμερα με φοβερό ευρυγώνιο. Οθονάρα (πιο κάτω από το note9 αλλά πολύ καλή) και απίστευτη μπαταρία 48 (ναι 48) ωρών με την ίδια χρήση που έκανα στο Note 9 των 24ωρών. Περιμένω θήκη και τζάμι από εξωτερικό. Γενικά ευχαριστημένος
  18. ανοίγεις το nicelock και σου δείχνει κάποια extension: Multistar, Lockstar κτλ, τα οποία κατεβάζεις από το aptoide ή αλλού ,και πατώντας πάνω στο κάθε extension κάνεις τις παραμετροποιήσεις που θες.
  19. dimotika

    Huawei Mate 30 Pro

    https://forum.xda-developers.com/mate-30-pro/how-to/method-confirmed-to-install-google-t3979091
  20. Ναι αυτό είναι, δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο, στο automatic recording στο audio source βαζεις "voice_comm"
  21. Με την έκδοση 9 έχει απενεργοποιηθεί "μερικώς" η εγγραφή κλήσης. Μετά τη δοκιμή πολλών προγραμμάτων έχω καταλήξει στο πρόγραμμα Call box στο οποίο όταν μιλάς από την συσκευή κάνει εγγραφή και στους δύο. Όταν όμως μιλάς από bluetooth τότε γράφει μόνο εσένα και όχι τον συνομιλητή. Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό ; (στο Νοτε 9 πχ δεν γράφει ούτε και από το μικρόφωνο)
  22. https://www.clove.co.uk/huawei-mate-20-x
  23. https://imgur.com/upload http://tinypic.com/
×
×
  • Create New...