Jump to content

ged

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ged

  1. Το S23U δεν έχει οπτικό 5x αλλά ψηφιακό. Ουσιαστικά μεγεθύνει ψηφιακά την εικόνα από τον φακό 3x. To S24U κανονικά θα πρέπει να υπερέχει συντριπτικά στο εύρος 5x-9,9x (από το 10x και μετά αναλαμβάνει ο τηλεφακός 10x του S23U). Αν δεν το πετυχαίνει, κάτι δεν κάνει καλά η Samsung στο software και λογικά θα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης με μελλοντικά updates.
  2. Ήρθε και το update του Σεπτεμβρίου 2023. Ούτε Pixel να είχαμε! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Ήρθε όντως, ξεκίνησε το κατέβασμα, 2854,03 MB. Την ενημέρωση λογικά θα την κάνω το βράδυ.
  4. Το active CSC εξαρτάται από τη sim. Εφ οσον έχεις sim Έλληνα παρόχου, οποιασδήποτε χώρας ROM και να βάλεις θα παραμείνει EUR. Όσο για το firmware CSC και στο δικό μου, πάντα ήταν AUT (δεν έχω βάλει ποτέ ROM με odin στη συγκεκριμένη συσκευή). Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Μόλις έκανε την εμφάνισή του στο Sammobile το ελληνικό EUR firmware της 10. Άρα αναμένουμε OTA update πολύ σύντομα (ίσως και εντός της ημέρας).
  6. Υπάρχει κανονικά η επιλογή, στο βασικό μενού "Εμφάνιση". Προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ (δεν έχω τοποθετημένο κάποιο πραστατευτικό οθόνης). Η αφή λειτουργεί άψογα.
  7. Τελικά όντως τα περισσότερα A-series είναι σε κύκλο τριμηνιαίων security updates. Σχετικό άρθρο: https://www.sammobile.com/2019/05/13/samsung-galaxy-security-updates Για το A70 πάντως, αναμένεται update μέσα στον Ιούλιο (έχει κυκλοφορήσει ήδη στη Ρωσία/Ουκρανία), παραμένοντας ωστόσο σε security patch Μαϊου. Δεν ξέρω αν θα έχει και τις βελτιώσεις στην κάμερα που έχουν αναφερθεί για το A50.
  8. Όλα τα Samsung παίρνουν μηνιαία updates. Απλώς καμιά φορά αργούν λίγο παραπάνω...
  9. Δοκίμασα κι εγώ στο δικό μου S9 Plus να βγάλω selfie με την μπροστινή κάμερα σε 1:1 και κάνει ακριβώς το ίδιο. Άρα μην ανησυχείς, δεν είναι πρόβλημα hardware, αλλά κάποιο software bug. Αν γυρίσεις την μπροστινή κάμερα σε wide mode (εικονίδιο με τα δύο δεντράκια), θα πρέπει να λειτουργήσει κανονικά. (μετά το τελευταίο update, η μπροστινή κάμερα μπαίνει από default σε ελαφρύ zoom και εκεί παρουσιάζεται το πρόβλημα)
  10. Δεν περιμένουμε την πρώτη αναβάθμιση. Όταν με το καλό φτάσει το ελληνικό OTA, θα είναι σίγουρα για τη δεύτερη αναβάθμιση κατ' ευθείαν (όπως έγινε με την Ουγγαρία). Η Samsung ποτέ δεν υποσχέθηκε την αναβάθμιση πριν τον Γενάρη του 19. Οπότε είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμά της. Επίσης από τη στιγμή που υπάρχει εύκολος τρόπος, χωρίς τρυκ και ξεκλειδώματα (όπως συμβαίνει σε άλλες εταιρίες) να γίνει το update μέσω του Odin, όποιος βιάζεται ας το κάνει μόνος του να το χαρεί από τώρα!
  11. Έλεγξε αν η εφαρμογή Garmin Connect έχει ενεργοποιημένα όλα τα δικαιώματα (Άδειες).
  12. Ηρθε σήμερα update της εφαρμογής Garmin Connect και το πρόβλημα λύθηκε! Πλέον είμαι 100% ικανοποιημένος με το Pie.
  13. Έχει κανείς ρολόι Garmin; Απ΄ ότι φαίνεται, στην 9 υπάρχει θέμα με την εμφάνιση του caller ID στο ρολόι. Εμφανίζει "unknown caller" αντί να αναγνωρίσει το όνομα της επαφής. Στην εφαρμογή Garmin Connect έχουν δοθεί κανονικά τα δικαιώματα πρόσβασης στις επαφές. https://forums.garmin.com/forum/into-sports/garmin-connect-mobile-application/garmin-connect-mobile-android/1434522-samsung-s9-with-android-pie-caller-id-not-working Συμβαίνει και σε μένα (έχω το Vicoactive 3), μετά την αναβάθμιση.
  14. VoLTE και WiFi calling, λειτουργούν μια χαρά με τη γερμανική ROM περασμένη πάνω στην ελληνική EUR. Άλλωστε όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι σαν να έχεις ελληνική ROM στο τέλος. Δεν άντεχα να περιμένω το OTA της EUR. 'Ολα λειτουργούν τέλεια. Δεν έχω κάνει reset στα factory defaults και ούτε πρόκειται να κάνως όπως το βλέπω μέχρι στιγμής!
  15. Περιλαμβάνει το security update 1 Σεπτεμβρίου 2018. Συνεπής η Smasung με τις μηνιαίες αναβαθμίσεις της, έστω κι αν πρόκειται μόνο για τα security patches.
  16. Το έχω φορτίσει πολλές φορές με απλό φορτιστή κινητού. Κανένα πρόβλημα!
  17. Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και 3 μήνες. Η μπαταρία κρατάει με άνεση 6 ημέρες, χωρίς GPS και με συνεχές καρδιακό monitoring. Το ρολόι απευθύνεται κυρίως σε όσους ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες, αλλά είναι επαρκές και σαν Smartwatch. Θα έλεγα ότι με έχει αφήσει ευχαριστημένο και δεν μου λείπουν καθόλου τα features του Android Wear Smartwatch που είχα πριν (ιδίως από τη στιγμή που θέλω οπωσδήποτε και full always-on display). Δεν ξέρω πάντως αν αξίζει τα (αρκετά) περισσότερα χρήματα σε σχέση με το ίδιας φιλοσοφίας Amazfit Pace. Κάτι άλλο που μου έκανε καλή εντύπωση στην Garmin είναι η πλήρης ελληνική υποστήριξη (γλώσσα μενού, manual) και αντιπροσώπευση. Δεν έχω υπόψη να το παρέχει αυτό κανείς άλλος κατασκευαστής Smartwatch.
  18. Υπ' όψη μόνο, ότι (με βάση τις απαιτήσεις που έθεσες) το Mi Note 3 δεν έχει την 800άρα μπάντα(B20).
  19. ged

    OnePlus 5T

    Εννοείται! Μαζί τους είμαι!
  20. ged

    OnePlus 5T

    Ποιος είπε ότι η OnePlus δε ρίχνει ποτέ τις τιμές;!!
  21. Χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου (δεν το ξέρω 100%), το Import Fees Deposit είναι κόστος εκτελωνισμού από εταιρία logistics που κάνει την εισαγωγή στην Ευρώπη, προκειμένου στη συνέχεια το πακέτο να φτάσει στον τελικό του παραλήπτη χωρίς άλλους δασμούς. Οπότε δε θα πρέπει να υπάρξουν άλλα έξοδα. Μάλιστα στη σελίδα της Mobvoi στο Kickstarter αναφέρει ότι για την Ευρώπη θα χρησιμοποιούν τα logistics της OnePlus, που είναι εγγύηση (τελευταία ερώτηση του FAQ):
  22. Είναι γιατί το GPS είναι ενσωματωμένο στο λουράκι, για καλύτερη λήψη. Εναλλακτικά υπάρχει και το φθηνότερο Ticwatch E: https://eu.mobvoi.com/collections/ticwatch-e που αλλάζει και λουράκι. Το σκέφτομαι σοβαρά για να αντικαταστήσω το Moto 360 1st generation που έχω τώρα και η μπαταρία του είναι στα τελευταία της. Αυτό το διάστημα παίζει και κουπόνι έκπτωσης 20% (BFSALE): https://eu.mobvoi.com/
  23. ged

    OnePlus 3T

    Stock 4.5.1, Messenger 139.0.0.17.85 λειτουργεί κανονικά.
  24. ged

    OnePlus 3T

    Ρυθμίσεις - Προβολή - Αφύπνιση εγγύτητας (θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και η Αφύπνιση οθόνης, η αμέσως πιο πάνω επιλογή). Δεν είναι πραγματικό allways-on, απλώς περνώντας το χέρι πάνω από το κινητό δείχνει ώρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις.
×
×
  • Create New...