nikolaos1977 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παιδιά βοήθεια κάτοχος 525 εκ Μαλαισίας πως θα πάρω την αναβάθμιση ;; γράφει " Country variant " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παιδιά βοήθεια κάτοχος 525 εκ Μαλαισίας πως θα πάρω την αναβάθμιση ;; γράφει " Country variant " Aν πας ρυθμίσεις-> ενημέρωση τηλεφώνου δεν σου την βρίσκει; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Aν πας ρυθμίσεις-> ενημέρωση τηλεφώνου δεν σου την βρίσκει; όχι δεν το κάνει έβαλα και σαν "χώρα - περιοχή " την Μαλαισία αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Έχει κανεις καμια απαντηση για την ερώτηση μου? ή μήπως υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά έχω το Nokia lumia 920 είχα περάσει σε 8.1 developer ξαναγύρισα σε 8 το κινητό μου είναι CV Scandinavia και ενημέρωση ούτε για δείγμα μέχρι τώρα ξέρουμε τι παίζει?? Και ποτε θα την πάρουμε?? Είδες στο site της Nokia αν έχει δωθεί ή είναι ακόμα under testing; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 όχι δεν το κάνει έβαλα και σαν "χώρα - περιοχή " την Μαλαισία αλλά τίποτα Αν πας ρυθμίσεις->πρόσθετα+ πληροφορίες και μετά περισσότερες πληροφορίες τι σου γράφει στο Manufacturer Name και στο Mobile Operator; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αν πας ρυθμίσεις->πρόσθετα+ πληροφορίες και μετά περισσότερες πληροφορίες τι σου γράφει στο Manufacturer Name και στο Mobile Operator; Manufacturer Name RM-998_apac_malaysia_935 Mobile Operator 000-MY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Manufacturer Name RM-998_apac_malaysia_935 Mobile Operator 000-MY Kανονικά θα έπρεπε να σου την κατεβάζει. Είσαι στα WP8 ή έχεις βάλει την developers preview; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Kανονικά θα έπρεπε να σου την κατεβάζει. Είσαι στα WP8 ή έχεις βάλει την developers preview; την developers preview του έχω παίζει ρόλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 την developers preview του έχω παίζει ρόλο ; Θα πρέπει να "γυρίσεις" στο επίσημο λειτουργικό με την χρήση του Nokia Software Recovery Tool. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον οδηγό Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview που έχουμε στις σελίδες του φόρουμ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπάρχει περίπτωση κάποια rom να έχει διάφορες με κάποια άλλη πχ ελληνική με ιταλική η γερμανική;;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Θα πρέπει να "γυρίσεις" στο επίσημο λειτουργικό με την χρήση του Nokia Software Recovery Tool. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον οδηγό Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview που έχουμε στις σελίδες του φόρουμ. Καλός θα το προσπαθήσω ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Το γραφω και δω.Οποιος εχει το 820 μπορει να παρει τη cyan μεσω Nokia software recovery tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Η αναβάθμιση σε Ελλάδα και στις σκανδιναβικές χώρες έχει δωθεί. Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει το cv Scandinavia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Είναι καλύτερα να μείνω με dp,ή να περάσω την cyan στο 820; Παρεμπιπτόντως δεν έχω κανένα πρόβλημα έτσι όπως είμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπάρχει τρόπος να μην κάνει ενημερώσεις κάθε φορά που μπαίνω στα παιχνίδια και να μην μου πετάει συνέχεια προτεινόμενα παιχνίδια; Πολύ σπαστικό αυτο. Θυμάμαι στα 8 υπήρχε η επιλογη σύνδεση με το Xbox,οπου δεν έχω λογαριασμό, αλλα δε βρισκω κάτι αντίστοιχο στο cyan. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπάρχει τρόπος να μην κάνει ενημερώσεις κάθε φορά που μπαίνω στα παιχνίδια και να μην μου πετάει συνέχεια προτεινόμενα παιχνίδια; Πολύ σπαστικό αυτο. Θυμάμαι στα 8 υπήρχε η επιλογη σύνδεση με το Xbox,οπου δεν έχω λογαριασμό, αλλα δε βρισκω κάτι αντίστοιχο στο cyan. Το ίδιο ψάχνω και εγώ άσε που τρώει δεδομένα αλλά και μπαταρία Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Έβαλα τα παιχνίδια σε ένα φάκελο και δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το xbox. Αυτή είναι μία λύση. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Που ειναι η επιλογή για 160 χαρακτήρες στα SMS; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Που ειναι η επιλογή για 160 χαρακτήρες στα SMS; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς βάζω 160 χαρακτήρες σε SMS; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) @niotheros ευχαριστώ για την βοήθεια την πήρα την αναβάθμιση για τον @evagelos τώρα εμένα δεν είναι ευρωπαϊκή η συσκευή οπότε στο δίκτυο+ δεν υπάρχει η επιλογή οπότε μονόδρομος να κατεβάσεις από το Store εφαρμογή Edited August 23, 2014 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 για τον @evagelos τώρα εμένα δεν είναι ευρωπαϊκή η συσκευή οπότε στο δίκτυο+ δεν υπάρχει η επιλογή οπότε μονόδρομος να κατεβάσεις από το Store εφαρμογή Υπάρχει εφαρμογή στο Store για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα? Ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Υπάρχει εφαρμογή στο Store για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα? Ποια? greek sms 160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lvrysis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset. Κρατάς πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα Μείωση Έντασης και On/Off, μέχρι να κλείσει η συσκευή και να "χτυπήσει" η δόνηση μια φορά. Θα χρειαστεί να ρυθμίσεις και την ώρα μετά. Το έκανα και έφτιαξε. Ξενέρωσα αρκετά, γιατί ξαναπέρασα τα πάντα αλλά ΟΚ. Καλή αναβάθμιση, επιτέλους τα Notifications έρχονται στην ώρα τους και το ημερολόγιο ξεκινά και σε προβολή μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Υπάρχει εφαρμογή στο Store για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα? Ποια? Αν έχεις lumia, μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts