Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανανέωσα σήμερα το πρωί, με 5€ από κατάστημα Vodafone. Το υπόλοιπό μου λήγει κανονικά, σε 90 ημέρες (στις 7 Ιουνίου). Υπενθυμίζω ότι έχει λήξει από τις 6 Μαρτίου, η περίοδος της αυτόματης και δωρεάν ανανέωσης του student xclusive 5 στον αριθμό μου. Επομένως, δεν ισχύει αυτό που έλεγε τις προάλλες ο Jimmiss, ότι δηλαδή το υπόλοιπο διαρκεί τρεις μήνες, μόνο σε όσους βρίσκονται σ'αυτή την "περίοδο χάριτος". Η γνώμη μου είναι, ότι παράταση της διάρκειας του υπολοίπου χωρίς ανανέωση, απολαμβάνουν μόνο τα παλιά φοιτητικά νούμερα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε στο μέλλον αγγελίες πώλησης τέτοιων αριθμών, έναντι 100+€.

Ανανέωσα σήμερα το πρωί, με 5€ από κατάστημα Vodafone. Το υπόλοιπό μου λήγει κανονικά, σε 90 ημέρες (στις 7 Ιουνίου). Υπενθυμίζω ότι έχει λήξει από τις 6 Μαρτίου, η περίοδος της αυτόματης και δωρεάν ανανέωσης του student xclusive 5 στον αριθμό μου. Επομένως, δεν ισχύει αυτό που έλεγε τις προάλλες ο Jimmiss, ότι δηλαδή το υπόλοιπο διαρκεί τρεις μήνες, μόνο σε όσους βρίσκονται σ'αυτή την "περίοδο χάριτος". Η γνώμη μου είναι, ότι παράταση της διάρκειας του υπολοίπου χωρίς ανανέωση, απολαμβάνουν μόνο τα παλιά φοιτητικά νούμερα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε στο μέλλον αγγελίες πώλησης τέτοιων αριθμών, έναντι 100+€.

Για να καταλάβω:

6 Μάρτη (άρα την Τρίτη 7/3) έμεινες με υπόλοιπο 0€ μετά από λήξη 3μήνου (όσα € είχες μηδενίστηκαν;)

Ή εννοείς άλλο; Γιατί λες για το γνωστό πακέτο.

Και σήμερα 9/3 έβαλες 5€ κάρτα και πάλι 3μηνο;

εγώ ακόμα δεν έχω πάρει κανένα μήνυμα απο το "CUOffer" .Βλέπω έρχονται συνέχεια στον αδερφό μου προωθητικά μέντα όπως για το one stage που έδινε 1 go,όπως για το CARNIVAL που έδινε 3gb,και εμένα τίποτα.εσας σας έρχονται;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Όταν βάζεις 5€ κάρτα πχ από κατάστημα ποσά ακριβώς μπαίνουν στο λογαριασμό σου;

Με τις κρατήσεις και λοιπά εννοώ

Nokia 8800 Scirocco

Όταν βάζεις 5€ κάρτα πχ από κατάστημα ποσά ακριβώς μπαίνουν στο λογαριασμό σου;

Με τις κρατήσεις και λοιπά εννοώ

Μενουν 4,46 μετα με τις κρατησεις.Αμα παρεις τα 1000' μενουν 40 λεπτα για κανενα sms ή 1+1.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εκτός αν εννοείς ότι διατηρούσες από 6 Δεκέμβρη αριθμό CU που πήρες κατευθείαν φοιτητικό μαζί με το πάσο σου από κατάστημα Vodafone (με 0€ μέσα όλο αυτό το 3μηνο που σου έβαζε δωρεάν το exclusive πακέτο) τότε

και 1η φορά του έβαλες κάρτα (5€) σήμερα.....

Λογικό τότε.

Εκτός αν εννοείς ότι διατηρούσες από 6 Δεκέμβρη αριθμό CU που πήρες κατευθείαν φοιτητικό μαζί με το πάσο σου από κατάστημα Vodafone (με 0€ μέσα όλο αυτό το 3μηνο που σου έβαζε δωρεάν το exclusive πακέτο) τότε

και 1η φορά του έβαλες κάρτα (5€) σήμερα.....

Λογικό τότε.

Όχι, αλίμονο αν έμενα με μηδενικό υπόλοιπο, καθώς έχω τριψήφιο υπόλοιπο μέσα (σήμερα είναι 116,26€). Στις 6 Μαρτίου, δεν έληξε το υπόλοιπο, αλλά η περίοδος παροχής του δωρεάν πακέτου. Είχα ανανεώσει με 10€ στις 18 Δεκεμβρίου, οπότε το υπόλοιπο έληγε στις 18 Μαρτίου. Ανανέωσα χθες με 5€, οπότε πήρε παράταση τριών μηνών. Αυτό που λέω είναι, ότι εξακολουθώ να έχω τρίμηνη διάρκεια υπολοίπου κι'ας μην παίρνω πλέον δωρεάν πακέτα. Λες να πάρω κι'άλλη παράταση την 1η Απριλίου, όπου θα λάβω τα δωράκια (600'+600 MB)? Πάρα πολύ χλωμό το βλέπω.

Λες να πάρω κι'άλλη παράταση την 1η Απριλίου, όπου θα λάβω τα δωράκια (600'+600 MB)? Πάρα πολύ χλωμό το βλέπω.

Κάποια στιγμή 1 κάποιου μήνα , είτε αυτή που λες είτε άλλη 1η, θα αρχίσει να μας συμβαίνει αυτό.

Δε νομίζω ότι το'χουν μόνο όσοι το κάναν φοιτητικό παλιά, καθώς και σε αυτούς από κάποια στιγμή θα άρχιζε να σταματά και να ίσχυε 3μηνο.

Κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7106732#post7106732

6μηνο είναι στα φοιτητικά CU.

Κι εσύ έβαλες κάρτα χτες 9/3/2017 και σου έδωσε μόνο 3μηνο;

Edited by jimmiss

Καλησπέρα. μου ηρθε Πριν λιγο αυτο το μήνυμα.τι σημαίνει? Σας εχει ερθει και εσας?

274055fa4ecfa016505a31397ff9f53b.jpg

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω για το λινκ jimmiss. μολις μου ηρθε και αλλο μήνυμα. 1gb δώρο!

8b4e9d11f854e5b414c017887d948561.jpg

Απλά μπείτε στην εφαρμογή του CU. Σας δίνει 1GB δώρο για 30 μέρες. :rolleyes: Ίσως είναι μόνο για σήμερα, δεν ξέρω.

Απλά μπείτε στην εφαρμογή του CU. Σας δίνει 1GB δώρο για 30 μέρες. :rolleyes: Ίσως είναι μόνο για σήμερα, δεν ξέρω.

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/my-cu-app-birthday/

Διευκρινίσεις για την προσφορά

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι 26/03/2017

Το 1GB έχει διάρκεια 30 μέρες από τη στιγμή της απόδοσης και αποδίδεται μόνο μία φορά ανά σύνδεσ

Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB με τη συντομότερη ημερομηνία λήξης

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας μετά τις 10/01

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει τον αριθμό τους έως και 28/2/2017

Το 1GB αποδίδεται άμεσα όταν ο συνδρομητής χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω δικτύου. Αν ο συνδρομητής επιλέξει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσω Wifi θα χρειαστεί να εισάγει τα στοιχεία εισόδου που έχει δηλώσει στο My CU Account (ή να φτιάξει νέο λογαριασμό αν δεν έχει) ώστε να γίνει η αναγνώριση του αριθμού του και απόδοση της προσφοράς

Το 1GB δεν ισχύει κατά τη διάρκεια περιαγωγής

Διευκρινίσεις για την εφαρμογή

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android ( έκδοση 4.1 και άνω) και iOS (έκδοση 7 και άνω)

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν για χρήση ενώ η κατανάλωση δεδομένων εντός της εφαρμογής χρεώνεται βάσει τιμοκαταλόγου αν ο συνδρομητής δεν έχει ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων

Εγώ έχω να κάνω ανανέωση από πέρσι το Καλοκαίρι. :lol: Όσοι έχουμε φοιτητικό, το παίρνουμε τζάμπα. :rolleyes:

Εγώ έχω να κάνω ανανέωση από πέρσι το Καλοκαίρι. :lol: Όσοι έχουμε φοιτητικό, το παίρνουμε τζάμπα. :rolleyes:

Τί εννοείς;

Ότι όσοι έχουν φοιτητικό CU

Και μπουν στο app CU ως 26/3

Θα έχουν 1GB για 30 μέρες από τη στιγμή εισόδου στο app CU

Ασχέτως ΑΝ έχουν την προϋπόθεση "κάρτας" μετά την 10/1;

Ασχέτως ΑΝ έχουν την προϋπόθεση "κάρτας" μετά την 10/1;

Εγώ έχω να βάλω κάρτα από τις 1/9/2016 και εννοείται πως η προσφορά έγινε δεκτή στο σύστημα για εμένα όπως έγραψα και στο άλλο θέμα. Όσοι έχουμε (νόμιμα εγώ) φοιτητικό είμαστε τζιμανια.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

εγώ ακόμα δεν έχω πάρει κανένα μήνυμα απο το "CUOffer" .Βλέπω έρχονται συνέχεια στον αδερφό μου προωθητικά μέντα όπως για το one stage που έδινε 1 go,όπως για το CARNIVAL που έδινε 3gb,και εμένα τίποτα.εσας σας έρχονται;

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα! Ποτέ δεν μου έρχεται μήνυμα με τις προσφορές!

Μπορειτε να τους πειτε στο τσατ να σας ενεργοποιησουν τις ενημερωσεις προσφορων μεσω sms. Για καποιο λογο ισως σας ειναι απενεργοποιημενες/μπλοκαρισμενες.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα! Ποτέ δεν μου έρχεται μήνυμα με τις προσφορές!

ούτε εμένα μου ήρθε μυνημα ενημερωτικό ενώ στον πατέρα μου ήρθε κανονικά. μάλλον δεν στέλνουν σε όλους αλλά σε κάποιους επιλέχτηκα!

Μίλησα το πρωί με την γραμμή εξυπηρέτησης Γτ μετά από τόσες φορές στο τεστ δεν κάνανε Τπτ.Και το βράδυ μου ήρθε αυτό το μνμα πρώτη φορά από το CUoffer f142ba06ee08026bd5b5109e2ab74cdf.jpg

Με P στο 1252 καμιά φορά τις βγάζει:

http://i66.tinypic.com/mh66vd.png

Καλησπέρα. μου ηρθε Πριν λιγο αυτο το μήνυμα.τι σημαίνει? Σας εχει ερθει και εσας?

274055fa4ecfa016505a31397ff9f53b.jpg

Αν πατήσεις το link θα μπορέσεις να διαβάσεις όλες αυτές τις πληροφορίες που ψάχνεις εδώ :)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk