zipperant Δημοσιεύτηκε July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2014 καλημέρα παιδες, πήγα σημερα να κάνω την καθιερωμενη ανανέωση χρόνου μεσω vodafonecu.gr και ενεργοποίηση του φοιτητικου πακέτου student exclusive και βλέπω οτι δεν υπάρχουν πουθενά, εξαφανισμένα. υπήρχε όντως ημερομηνια λήξης της προσφοράς και δεν πήρα χαμπάρι? χρησιμοποιώ vodafone για πρώτη φορά εδώ και ενα 6μηνο και δεν ξερω και πολλά (εχει ξανασυμβει στο παρελθον κλπ.) τα φώτα σας Φιλικά, Αντώνης Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καλημέρα παιδες, πήγα σημερα να κάνω την καθιερωμενη ανανέωση χρόνου μεσω vodafonecu.gr και ενεργοποίηση του φοιτητικου πακέτου student exclusive και βλέπω οτι δεν υπάρχουν πουθενά, εξαφανισμένα. υπήρχε όντως ημερομηνια λήξης της προσφοράς και δεν πήρα χαμπάρι? χρησιμοποιώ vodafone για πρώτη φορά εδώ και ενα 6μηνο και δεν ξερω και πολλά (εχει ξανασυμβει στο παρελθον κλπ.) τα φώτα σας Φιλικά, Αντώνης Mια χαρά είναι τα πακέτα στη θέση τους. Όταν πας βγαζει κάποια tabs πλέον πάνω το τελευταιο γράφει ΦΟΙΤΗΤΕΣ κι εκεί μέσα πλέον έχει τα δυο φοιτητικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 μηπως το πάσο σου λήγει αυτον τον μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καλημέρα παιδες, πήγα σημερα να κάνω την καθιερωμενη ανανέωση χρόνου μεσω vodafonecu.gr και ενεργοποίηση του φοιτητικου πακέτου student exclusive και βλέπω οτι δεν υπάρχουν πουθενά, εξαφανισμένα. υπήρχε όντως ημερομηνια λήξης της προσφοράς και δεν πήρα χαμπάρι? χρησιμοποιώ vodafone για πρώτη φορά εδώ και ενα 6μηνο και δεν ξερω και πολλά (εχει ξανασυμβει στο παρελθον κλπ.) τα φώτα σας Φιλικά, Αντώνης 1.) Δοκιμασε διαφορετικο browser 2.) Μηπως εληξε το πασο σου; Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Το TAB φοιτητές υπάρχει στο menu του CU για όλους είτε είναι φοιτητές είτε όχι. Είχε εξαφανιστεί πριν μερικές μέρες αλλά τώρα επανήλθε πάλι σε όλους. Κανονικά έπρεπε να βγαίνει μόνο σε φοιτητές για να μην μπερδευόμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Η προσφορά ισχύει για όσο καιρό έχω πάσο ή για όσα χρόνια διαρκούν οι βασικές σπουδές κατ' ελάχιστο; Δηλαδή κάποιος που τελειώνει τέταρτο έτος τώρα αλλά θα σπουδάζει ακόμα 2 έτη (χρωστάει μαθήματα... ) δικαιούται τη φοιτητική προσφορά για αυτά τα 2 χρόνια ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Η προσφορά ισχύει για όσο καιρό έχω πάσο ή για όσα χρόνια διαρκούν οι βασικές σπουδές κατ' ελάχιστο; Δηλαδή κάποιος που τελειώνει τέταρτο έτος τώρα αλλά θα σπουδάζει ακόμα 2 έτη (χρωστάει μαθήματα... ) δικαιούται τη φοιτητική προσφορά για αυτά τα 2 χρόνια ή όχι; Μέχρι τώρα δεν το έχουν κόψει σε κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιδια η φοιτητικη προσφορα θα αλλαξει η θα μεινει ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Και σε εμένα εξαφανίστηκαν....Και η γ@@€&vodafone ούτε ένα μήνυμα! Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Εμένα μια χαρα το εμφανίζει παντως και στο tab του site και στο application τώρα που κοίταξα... Edited August 8, 2014 by nucleogenesis Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Η μ@€&κια γίνεται αν αλλάξεις κάρτα sim, χάνεται η φοιτητική ιδιότητα... Έλεος με αυτή τη Vodafone... Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Το Tab φοιτητές εμφανίζεται και σε μή φοιτητές στην σελίδα. Στο app δεν εμφανίζεται. . Κάνε μία διαγραφή της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά. Edited August 7, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παιδια αν δεν κουραζω μπορει να μου πει καποιος με ανανεωση 10 ευρω στο φοιτητικο cu τι δινει; θυμαμαι 600 λεπτα για cu και 600 mb. Σκεφτομαι μηπως συμφερει καλυτερα αυτο παρα το what's up με τα φοιτητικα πακετα. Βεβαια σχεδον ολες οι επαφες μου ειναι wu,αλλα τελικα ισως και παλι να συμφερει η voda. Προς το παρον παντως βαζω 10 ευρω ανα διμηνο και βολευομαι,μιας και χρησιμοποιω μονο ιντερνετ και τις κλησεις, μηνυματα σπανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδια αν δεν κουραζω μπορει να μου πει καποιος με ανανεωση 10 ευρω στο φοιτητικο cu τι δινει; θυμαμαι 600 λεπτα για cu και 600 mb. Σκεφτομαι μηπως συμφερει καλυτερα αυτο παρα το what's up με τα φοιτητικα πακετα. Βεβαια σχεδον ολες οι επαφες μου ειναι wu,αλλα τελικα ισως και παλι να συμφερει η voda. Προς το παρον παντως βαζω 10 ευρω ανα διμηνο και βολευομαι,μιας και χρησιμοποιω μονο ιντερνετ και τις κλησεις, μηνυματα σπανια. Με 10€ ανανέωση δίνει 500mb ίντερνετ. Χωρίς ανανέωση δίνει 600λεπτα προς cu και μετά από τους τρεις μήνες που δίνει δωρεάν το πακέτο των 5ευρω δίνει δωρεάν κάθε μήνα και 600mb. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εμένα το πάσο λήγει το Νοέμβριο. Μετά χάνεται η προσφορά; Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μπορώ νακανω τώρα φοιτητικο cu? Πάσο έχω αλλά δεν ισχύει. Με βεβαίωση απ τη σχολή ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μπορώ νακανω τώρα φοιτητικο cu? Πάσο έχω αλλά δεν ισχύει. Με βεβαίωση απ τη σχολή ίσως? δεν χανεις τιποτα να δοκιμάσεις, εγώ ειχα κάνει ενεργοποίηση με βεβαίωση πριν ένα χρόνο, στείλε μαιλ και ρωτα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Πιθανον θα σου τ περασουν κ ετσι... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να κάνεις φορητότητα αριθμού προς CU φοιτητικό, ή πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά νέο νούμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να κάνεις φορητότητα αριθμού προς CU φοιτητικό, ή πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά νέο νούμερο? Μπορεις να κανεις κανονικα φορητοτητα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Μόλις μου ήρθε.. edit: έστειλα και μου απάντησαν "AYTO HTAN! ME THN ΠPΩTH KAPTA ΠOY ΘA BAΛEIΣ MEΣA ΣE 30 MEPEΣ AΠO ΣHMEPA ΘA ΠAPEIΣ ΔΩPO 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ+200MB AΠO TO ΠAKETO XCLUSIVE 5!MHN TO KAΘYΣTEPEIΣ!" Με την πρώτη κάρτα. Δεν λέει όμως τι κάρτα... Αν βάλω 5€ θα μου το δώσει; Χωρίς να μου αφαιρέσαι το υπόλοιπο; Χμ... Edited October 23, 2014 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μόλις μου ήρθε.. edit: έστειλα και μου απάντησαν "AYTO HTAN! ME THN ΠPΩTH KAPTA ΠOY ΘA BAΛEIΣ MEΣA ΣE 30 MEPEΣ AΠO ΣHMEPA ΘA ΠAPEIΣ ΔΩPO 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ+200MB AΠO TO ΠAKETO XCLUSIVE 5!MHN TO KAΘYΣTEPEIΣ!" Με την πρώτη κάρτα. Δεν λέει όμως τι κάρτα... Αν βάλω 5€ θα μου το δώσει; Χωρίς να μου αφαιρέσαι το υπόλοιπο; Χμ... Και εμενα το εστειλε, θα το τιμησω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αν το ενεργοποιήσουμε έχουμε 30 μέρες προθεσμία για να βάλουε καρτα και όχι μέχρι 31/10 ( που λογικά είναι η τελευταία μέρα για ενεργοποίηση της προσφοράς )? Κατάλαβα καλά? Λογικά αφού δε λέει ποσό θα ισχύει και για κάρτα των 5Ε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 30 του μήνα λήγει το πακέτο μου , το κακό είναι ότι δεν θα έχω μυνήματα , συνήθως αγοράζω το πακέτο των 7 ευρώ, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts