Jump to content

Tol7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tol7

  1. Εν τω μεταξύ με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει βελτιωθεί και το πρόβλημα που είχαν ορισμένα κινητά με τον proximity sensor. Πλέον δεν αναβοσβήνει τόσο συχνα η οθόνη εάν δεν το κρατάς σε συγκεκριμένη γωνία.
  2. Καλημέρα παιδιά, είχα αγοράσει ένα nokia στη μητέρα μου, που μένει σε επαρχιακή πόλη, και μετά από 7 μήνες άρχισε να κιτρινίζει η οθόνη. Εϊναι εντός εγγύησης φυσικά, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά στο διαδίκτυο που μπορεί να γίνει το service που να το καλύπτει η εγγύηση. Μόνο για Αθήνα βρίσκω. Υπάρχει κάπου αλλού εκτός από την TS solution?
  3. Τελικά η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο σε global;
  4. Εάν πας σε xiaomi η καλύτερη επιλογή με 230 ευρώ είναι το mi 9 lite. Αρκετά καλύτερο από τα παραπάνω. (έχε όμως υπόψη σου ότι ένα μικρό ποσοστό 10-15% έχει πρόβλημα στον Proximity sensor όταν τοποθετεις γυαλί προστασίας).
  5. Και εμένα αυτό γράφει, αλλά μπροστά έχει το MIUI Global
  6. Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει δραματική αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας με τις τελευταίες αναβαθμίσεις; Εκεί που έβγαζε 1,5 ημέρα χαλαρά τώρα κάθε βράδυ χρειάζεται φόρτιση
  7. Το βίντεο απλώς δείχνει πως να κάνεις default εάν browser, όχι αυτό που ρώτησε
  8. Δεν χρησιμοποιώ viber, οπότε δεν ξέρω. Όλα τα άλλα τα εμφανίζει κανονικά επιτέλους.
  9. Έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο always on display τώρα τελευταία; Έχει λίγο διάστημα που μου τα εμφανίζει όλα πλέον. Και Messenger και αναπάντητες και sms και emails
  10. Thanks, δεν το έβρισκα με τιποτα.
  11. Ξέρουμε πώς γίνεται όταν ανοίγεις το facebook τα βιντεάκια να μην έχουν ανοιχτό τον ήχο ως προεπιλογή;
  12. Τα δύο ατού του mi 9 lite είναι η διαχείριση μπαταρίας και η οθόνη. Όσον αφορά την κατηγορία του φυσικά.
  13. Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος το mi 9 lite έχει snapdragon επεξεργαστή και AMOLED οθόνη, συνεπώς κάνει καλύτερη διαχείριση στη χρήση της μπαταρίας. Το redmi note 8 pro έχει mediatek και IPS αντίστοιχα, οπότε...
  14. To Mi 9 lite σιγουρα είναι (ελαφρώς) καλύτερο σε μπαταρία από το redmi note 8 pro, οπότε φαντάζομαι και το Mi 9t
  15. Ποιος λέει ότι έχει τέτοια προβλήματα το κινητό; Πιθανώς δεν το έχει μάλλον. Για άλλη μία φορά, το tempered glass επηρεάζει σε ορισμένα κινητά (όχι σε όλα) τον proximity sensor, ο αισθητήρας για το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν είναι χάλια, όπως και σε όλα τα κινητά έχει τα θεματάκια του ορισμένες φορές, αλλά εξυπηρετεί μία χαρά το ξεκλείδωμα. Η μπαταρία κρατάει μία ολόκληρη ημέρα με πολύ βαριά χρήση ή 1,5 με νορμάλ χρήση, δηλαδή πάνω από το μέσο όρο των κινητών στην κατηγορία του.
  16. Τότε τι νόημα έχει;
  17. Έχει αναφερθεί το θέμα πιο πίσω αρκετές φορές. Μόνο messenger ειδοποιήσεις εμφανίζει.
  18. Το πρόβλημα στον αισθητήρα εγγύτητας (αρκετά εκνευριστικό μπορώ να πω) παρουσιάζεται σε κάποιες συσκευές όταν τοποθετηθεί γυαλί προστασίας, αλλιώς είναι μία χαρά. Δεν υπάρχει δυσλειτουργία στο δαχτυλικό αποτύπωμα, απλώς όταν είναι υπερβολικά παγωμένος ο αντίχειρας ή βρεγμένος δεν πιάνει με την πρώτη. Αυτό βέβαια υπάρχει σε όλα τα κινητά. Η μπαταρία θεωρείται ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου. Το ότι κρατάει με το ζόρι μία ημέρα δεν ισχύει. Με νορμάλ χρήση βγάζει άνετα 1,5 ημέρα. Η μόνη φορά που μου κράτησε από το πρωί μέχρι το απόγευμα ήταν όταν περίμενα αναμονή σε ένα νοσοκομείο και το χρησιμοποιούσα αρκετές ώρες συνεχόμενες για περιήγηση στο ίντερνετ και τηλέφωνα γιατί βαριόμουν.
  19. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύουν σωστά τα applications που σου μετράνε την απόσταση όταν τρέχεις. Όταν ξεκινάς δουλεύει κανονικά μέχρι τα 400-500 μέτρα, μετά σταματάει. Εάν ανοίξω την οθόνη αρχίζει πάλι, αλλά σταματάει τη μέτρηση όταν σβήσει. Λέτε να φταίει κάτι με το GPS και να μη λειτουργεί σωστά με σβηστή οθόνη;
  20. έκανα τη δοκιμή και λειτουργεί κανονικά όταν περνάς το δάχτυλο από πανω, όταν πας να το βάλεις στο αυτί δεν λειτουργεί
  21. Όταν αγόρασα το κινητό του έβαλα απευθείας τζαμάκι προστασίας οθόνης, οπότε δεν το έχω λειτουργήσει χωρίς αυτό για να ξέρω. Νομίζω όμως ότι όλοι όσοι έχουν το θέμα με το να μη σβήνει η οθόνη όταν μιλάς έχουν screen protector.
  22. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στη global έκδοση
  23. Εάν εννοείς ότι δεν σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στο κινητό, έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πίσω. Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι σε ορισμένα κινητά με τον proximity sensor, χρειάζεται να το κρατήσεις σε συγκεκριμένη γωνία το κινητό στο αυτί για να σβήσει η οθόνη.
  24. Δεν έχω περάσει ακόμη τη gcam, αλλά σήμερα που ήμουν με έναν φίλο με το ίδιο κινητό και έχει περασμένη τη gcam δεν μου φάνηκε και μεγάλη η διαφορά, στις φωτογραφίες ημέρας τουλάχιστον. Δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό να περάσει το λογισμικό κάποιος ώστε να έχει καλές φωτογραφίες. Σίγουρα έχεις μία μικρή βελτίωση, αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η μανία.
  25. Κάπως δεν ταιριάζουν οι επιλογές που βάζεις. Γενικά, με χρήματα κάτω των 250 ευρώ, το καλύτερο κινητό που θα μπορούσες να πάρεις αυτή τη στιγμή είναι το mi9 Lite. Από τα 300 ευρώ όμως και έπειτα αρχίζουν και παίζουν και άλλα κινητά.
×
×
  • Create New...