elenitaaaaa Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 βρηκα τον dolce gusto piccolo στα 69ευρω μαζι με δωρο 5 συσκευασιες για 64 ροφηματα. η προσφορα ισχυει μεχρι αυριο. αξιζει να την παρω?επισης freddo espresso κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 H dolce gusto εχει το μειονεκτημα οτι ειναι μη αυτοματη αρα πρεπει να σταματησεις την μηχανη την σωστη στιγμη για να μην βγει δυνατο η νερουλο το ροφημα.Νομιζω κανει freddo espresso αφου κανει και κρυα ροφηματα αρκει να εχεις την σωστη καψουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 οχι δεν εχει καψουλα για freddo espresso ακομα, μονο για cappuccino και τωρα βγαινει και για φραπε. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπερα, στην Λαρισα κυκλοφορει φρεντο καπουτσινο με ροδονερο! Ξερει κανεις κατι ? Δεν ειμαστε καλα , σε λιγο θα πουλανε και με αγιασμο ...Αθανατε Ελληνα με τις πατεντες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 φιλη θελει να παρει δωρο γαμου μια εσπρεσιερα. μεχρι 80€. ποια να προτιμησει? η αγορα θα πρεπει να γινει μεχρι τελη ιουλιου, οποτε μπορει να το παρει και απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Αν θέλει μηχανή για αλεσμένο καφέ η Delonghi EC 150 είναι καλή επιλογή σ' αυτά τα λεφτά http://www.skroutz.gr/s/296342/Delonghi-EC-150.html?keyphrase=delonghi+ec+150 Αν θέλει μηχανή με καψούλες μπορεί να δει την Dolce gusto piccolo http://www.skroutz.gr/s/292576/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 δεν ξερω ισως να την σπασω και σε μερικους αλλα η dolce gusto δεν μου αρεσει καθολου, δεν κανει καλο καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtheoni Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Δυστυχως και γω θα συμφωνησω! Tassimo ξανα και ξανα. Μακαρι να βγαλει και αλλες γευσεις και στα σουπερ μαρκετ. Ειναι λιγο δεσμευτικο να αγοραζεις online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Δυστυχως και γω θα συμφωνησω! Tassimo ξανα και ξανα. Μακαρι να βγαλει και αλλες γευσεις και στα σουπερ μαρκετ. Ειναι λιγο δεσμευτικο να αγοραζεις online. ασε που κανουν και καιρο να ερθουν. ουτε προσφορες δεν εχουν. αντε κανενα δειγμα!! :mad: Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knocky Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Εχει βγει για την Tassimo σοκολατα Lacta ? Γιατι το ειδα σε διαφιμηση στο ραφι στο Carrefour αλλα δεν ειδα πουθενα τη συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Έχει κανείς ή ξέρει γενικά αν είναι καλή η μηχανή espresso krups XP5240 (http://www.krups.gr/All+Products/Pump+Espresso+Machines/Products/Espresso+Solo+Programmatic+XP5240/Espresso+Solo+XP5240.htm) ? Δεν θέλω ούτε μύλους ούτε ακριβές μηχανές με μετρήσεις κλπ. Μια μηχανή για το σπίτι θέλω απλή με αποδεκτή ποιότητα κατασκευής και παρασκευής espresso. Θα αγοράζω αλεσμένο καφέ. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) ασε που κανουν και καιρο να ερθουν. ουτε προσφορες δεν εχουν. αντε κανενα δειγμα!! :mad: Το ίδιο ισχύει και για το dolce gusto. Τα καλύτερα ροφήματα μόνο στο on line κατάστημα. Έχει κανείς ή ξέρει γενικά αν είναι καλή η μηχανή espresso krups XP5240 (http://www.krups.gr/All+Products/Pump+Espresso+Machines/Products/Espresso+Solo+Programmatic+XP5240/Espresso+Solo+XP5240.htm) ? Δεν θέλω ούτε μύλους ούτε ακριβές μηχανές με μετρήσεις κλπ. Μια μηχανή για το σπίτι θέλω απλή με αποδεκτή ποιότητα κατασκευής και παρασκευής espresso. Θα αγοράζω αλεσμένο καφέ. Εγω σου προτείνω την dolce gusto piccolo. Και φτηνή και πολυ καλή. Edited October 18, 2011 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Εγω σου προτείνω την dolce gusto piccolo. Και φτηνή και πολυ καλή. Η οποία νομίζω παίρνει μόνο τις δικές της μερίδες. Ενώ αυτή που λέει ο Lurker παίρνει και απλό αλεσμένο καφέ. Το 'χω ξαναπεί, προσωπικά για οικολογικούς και οικονομικούς λόγους δεν θα έπαιρνα για καθημερινή χρήση εσπρεσομηχανή που να παίρνει μόνο μερίδες. Κι ας πίνω (λίγο, κατά την γευστική αντίληψη μου) χειρότερο καφέ μιας που δεν έχω μύλο κλπ και παίρνω φτηνό συσκευασμένο αλεσμένο καφέ. Στο εξοχικό, για ευκολία, ναι, το σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μηχανή με μερίδες. Βέβαια, ο καθένας ό,τι θέλει κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Θα ηθελα να αγορασω μια μηχανη για espresso και capuccino με αλεσμενο καφε ή καψουλες Nespresso.Η τιμη να ειναι το πολυ 100-120 €, αλλα να ειναι καλης ποιοτητας και να μην μου χαλασει κατευθειαν απο τα αλατα.Εχετε κατι να προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Aν ενδιαφέρεσαι για τη nespresso τότε θα πας για την πιο φτηνή. http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=575 Όλες τον ίδιο καφέ βγάζουν. Για αφρόγαλα δες και εδώ τι σου κάνει http://www.skroutz.gr/c/410/diafores-oikiakes-syskeues.html?keyphrase=%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1 Αν έχεις γνωστό που έχει NESPRESSO τρέχει μια προσφορά για τις νέες Pixie (-70Ε για αγορά καφέδων) Άρα έρχεται στα 79 Ε αν την αγοράσει αυτός για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Aν ενδιαφέρεσαι για τη nespresso τότε θα πας για την πιο φτηνή. http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=575 Όλες τον ίδιο καφέ βγάζουν. Για αφρόγαλα δες και εδώ τι σου κάνει http://www.skroutz.gr/c/410/diafores-oikiakes-syskeues.html?keyphrase=%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1 Αν έχεις γνωστό που έχει NESPRESSO τρέχει μια προσφορά για τις νέες Pixie (-70Ε για αγορά καφέδων) Άρα έρχεται στα 79 Ε αν την αγοράσει αυτός για σένα. Θα προτιμουσα μια συσκευη που να εχει ενσωματομενο εξαρτημα για αφρογαλα(μηχανη espresso-capuccino,οχι μονο espresso).Σε nespresso υπαρχει κατι τετοιο?Αλλιως θα παω σε Delonghi,Crups η κατι αλλο με αλεσμενο καφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Στα 100-120 ευρώ που ζητάς όχι. Υπάρχουν αυτές http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=923 Στα 279Ε είναι πολύ ακριβή http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=850 Στα 249Ε , αλλά ουσιαστικά είναι σαν το φτηνότερο μοντέλο που σου πρότεινα μαζί με το aeroccino. ( οπότε γιατί να μην το αγοράσεις ξεχωριστά και πιο φτηνά) Μέχρι 120 Ε μην περιμένεις και οι απλές κλασσικές μηχανές espresso να σου κάνουν καλό αφρόγαλο. Σε αυτά τα λεφτά αφρόγαλο μόνο με ξεχωριστό μηχανάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αν και το νήμα έχει τίτλο τα πάντα για καφέ/τσάι κανείς δεν γράφει για το τσάι!! Ας μαζευτούμε λοιπόν όλοι αυτοί που έχουμε αντικαταστήσει τον καφέ με τσάι. Προσωπικά καταναλώνω μία με δύο κούπες τσάι την ημέρα και το χειμώνα ίσως λιγο παραπάνω. Πίνω αρκετό μαύρο τσάι, και τελευταία ανακάλυψα το oolong το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση. Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για το ροιμπος. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αν και στο τσάι με <<μύησε>> η lipton και τα έτοιμα τα φακελάκια της εδώ και κανα εξάμηνο προτειμώ το τσάι χύμα λόγω τιμής, ποιότητας (πιστεύω), μεγάλης ποικιλίας ειδών (δεν το περίμενα στην Ελλάδα). Η γεύση είναι σαφώς ανώτερη από τα έτοιμα φακελάκια. Αγοράζω από το ίντερνετ πάντα γιατί δεν έχουμε κανένα μαγαζί με ποικιλία στην επαρχία που βρίσκομαι. Συνήθως προτειμώ τα tsai.gr tearoute.gr και το timefortea.gr που το ανακάλυψα πρόσφατα. Και τα τρία έχουν μεγάλη ποικιλία και στέλνουν γρήγορα. Ίσως το τελευταίο έχει καλύτερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Αν και το νήμα έχει τίτλο τα πάντα για καφέ/τσάι κανείς δεν γράφει για το τσάι!! Ας μαζευτούμε λοιπόν όλοι αυτοί που έχουμε αντικαταστήσει τον καφέ με τσάι. Προσωπικά καταναλώνω μία με δύο κούπες τσάι την ημέρα και το χειμώνα ίσως λιγο παραπάνω. Πίνω αρκετό μαύρο τσάι, και τελευταία ανακάλυψα το oolong το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση. Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για το ροιμπος. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αν και στο τσάι με <<μύησε>> η lipton και τα έτοιμα τα φακελάκια της εδώ και κανα εξάμηνο προτειμώ το τσάι χύμα λόγω τιμής, ποιότητας (πιστεύω), μεγάλης ποικιλίας ειδών (δεν το περίμενα στην Ελλάδα). Η γεύση είναι σαφώς ανώτερη από τα έτοιμα φακελάκια. Αγοράζω από το ίντερνετ πάντα γιατί δεν έχουμε κανένα μαγαζί με ποικιλία στην επαρχία που βρίσκομαι. Συνήθως προτειμώ τα tsai.gr tearoute.gr και το timefortea.gr που το ανακάλυψα πρόσφατα. Και τα τρία έχουν μεγάλη ποικιλία και στέλνουν γρήγορα. Ίσως το τελευταίο έχει καλύτερες τιμές. Κι εγώ αντικατάστησα τον καφέ με το τσάι αλλά προτίμησα το πράσινο. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ έχω γεμίσει το ράφι με διάφορα είδη ροφημάτων της fino και άλλα όπως το μαύρο τσάι και πίνω κάθε φορά διαφορετικό για ποικιλία:p. Φυσικά χωρίς ζάχαρη, με λίγο μέλι όταν έχω υποψίες κρυολογήματος ή πονόλαιμου προληπτικά. Πίνω και 1-2 φλιτζάνια καφέ την εβδομάδα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Αγόρασα 2-3 τσάι απτο tsai.gr αλλα επειδή χειμώνα καλοκαίρι πίνω μόνο κρύα, όταν ταφήσω να κρυώσουν δεν μαρέσουν ή μου φαίνονται άγλυκα ή πολύ γλυκά και ξαναγυρνάω στο κλασικό lipton ice tea των super market. έχετε να μου προτείνετε κάποιο που να είναι γευστικό ακόμα και κρύο; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Στα 100-120 ευρώ που ζητάς όχι. Υπάρχουν αυτές http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=923 Στα 279Ε είναι πολύ ακριβή http://www.nespresso.gr/displayBlueMachineDetails.asp?MID=850 Στα 249Ε , αλλά ουσιαστικά είναι σαν το φτηνότερο μοντέλο που σου πρότεινα μαζί με το aeroccino. ( οπότε γιατί να μην το αγοράσεις ξεχωριστά και πιο φτηνά) Μέχρι 120 Ε μην περιμένεις και οι απλές κλασσικές μηχανές espresso να σου κάνουν καλό αφρόγαλο. Σε αυτά τα λεφτά αφρόγαλο μόνο με ξεχωριστό μηχανάκι. Στο site της nespresso τρέχει προσφορά όπου αν αγοράσεις μια μηχανή σου δίνουν πιστωτικό (30euro ή 50euro) ανάλογα την συσκευή για την αγορά είτε αναλώσιμων είτε περιφερειακών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Στο site της nespresso τρέχει προσφορά όπου αν αγοράσεις μια μηχανή σου δίνουν πιστωτικό (30euro ή 50euro) ανάλογα την συσκευή για την αγορά είτε αναλώσιμων είτε περιφερειακών. Περιφερειακων τι ενοεις?Υπαρχουν εξωτερικες συσκευες που να συνδεονται με την εσπρεσσομηχανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Περιφερειακων τι ενοεις?Υπαρχουν εξωτερικες συσκευες που να συνδεονται με την εσπρεσσομηχανη? Δεν το είπα καλά...Αναλώσιμα λέει ή καφέ το site και θεώρησα ότι εννοούσε την μηχανή παρασκευής αφρόγαλου που στην ουσία περιφερειακό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ψιλοάσχετο, αλλά δεν βρίσκω πιο ταιριαστό νήμα για να ποστάρω: γιατί κλείνουν/θα κλείσουν κάποια καταστήματα starbucks; Το γουγλάρησα και δεν μου έβγαλε τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάτι; Έκλεισε το μικρό στον Ερυθρό Σταυρό στην Κηφισίας και τώρα άκουσα από φίλη ότι θα κλείσει και ένα άλλο στα νότια προάστια. Ρώτησα υπάλληλο στο κατάστημα στο Μοναστηράκι και μου είπαν ότι θα κλείσουν 5 συνολικά και κατά τα άλλα όλα οκ -μήπως, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts