Jump to content

rtheoni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rtheoni

  1. Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας! Λισα δεν τον ξερω τον Χρυσοβιτσιωτη, αλλα θα το ψαξω γιατι με ενδιαφερει!
  2. Θα το ψαξω αυτο που μου ειπες! Και παλι ευχαριστω!
  3. Καλημερα Νικο! Το ερωτημα το εθεσα για να μαθω αν εχουν μεινει ευχαριστημενοι οσοι εχουν παρει πραγματα απο τη ΝΕΟΣΕΤ! Και γι'αυτο εκανα συγκεκριμενη την ερωτηση μου (ποιοτητα,τιμες κλπ) Ξερω οτι οταν παω εκει ολα ωραια θα μου τα παρουσιασουν! Το θεμα ειναι το μετα! Ο,τι μαθαινει κανεις, καλο ειναι!
  4. Καλησπερα παιδια! Θελω να εξοπλισω το σπιτι μου (σαλονι και κουζινα συγκεκριμενα) με καινουρια επιπλα λογω παντρειας! :rolleyes: Σκεφτομασταν λοιπον με τον αρραβωνιαστικο μου να επισκεφτουμε την Νεοσετ για να τα φτιαξουμε στις διαστασεις που θελουμε.. Εχετε υπ'όψην τι παιζει απο ποιοτητα, τιμες και εξυπηρετηση? Καθε πληροφορια θα ειναι πολυτιμη!
  5. Σε ευχαριστω πολυ για την διαφωτιστικη σου απαντηση Starenios (και ας πονεσε λιγακι :p ) Οταν θα βαλω κλιματιστικο και στο σαλονι θα το ψαξω καλυτερα (ελπιζω να σε εχουμε ακομα στο φορουμ!) Λιγο αοριστη η τελευταια ερωτηση μου αλλα μπορουμε να ξερουμε σε γενικες γραμμες παντα, ποιες ειναι οι πιο αξιοπιστες εταιριες στα κλιματιστικα? Και παλι σε ευχαριστω.
  6. Σε ευχαριστω πολυ για την υποδοχη! Τα διαβασα αυτα που μου εδειξες! Το ερωτημα μου , ως ασχετη περι του θεματος "κλιματιστικα", ειναι αν ειναι τοσο "κακο" που τα συγκεκριμενα ειναι φασον? Δηλαδη, ποια ειναι τα καλα και ποια τα κακα του φασον κλιματιστικου? Και παλι να 'σαι καλα!
  7. Δυστυχως και γω θα συμφωνησω! Tassimo ξανα και ξανα. Μακαρι να βγαλει και αλλες γευσεις και στα σουπερ μαρκετ. Ειναι λιγο δεσμευτικο να αγοραζεις online.
  8. Καλησπερα παιδια και απο μενα! Αν και το εβαλα στην αναζητηση και δεν εβγαλα ακρη ιδιαιτερα..... Τα κλιματιστικα με το ονομα INVENTOR (δεν αναφερομαι στον τυπο inverter) δεν βλεπω να τα πολυσυζητατε και ανησυχω! Τοσο χαλια ειναι? Και οχι τιποτα αλλο αλλα αγορασα και 2 για τα υπνοδωματια, φετος το καλοκαιρι! 9αρια και τα 2 και inverter! δεν ηταν και ιδιαιτερα φθηνα....450 το ενα (εξαιτιας του inverter). Οσο σκληρη και αν ειναι η αληθεια...... πειτε μου!:cry:
  9. Για κοιτα και αυτο http://www.glass-light.gr Ειναι βιοτεχνης με πολυ μερακι και σου φτιαχνει ο,τι θες σε ο,τι διασταση θες. Απο εκει πηρα τον γυαλινο νιπτηρα για το σπιτι μου και τον ασορτι καθρεφτη. Ηταν λιγο τσιμπημενος αλλα επειδη ειχε καποια εξτρα πραγματα. Εσυ που θελεις κατι πιο απλο, θα ειναι πιο φτηνο....λογικα! :O
  10. Επειδη και μενα με ενδιεφερε εκατσα και ρωτησα και εμαθα οτι η Energa εχει δεχτει παρα πολλες μηνυσεις (και πολλα παραπονα στην γραμμη καταναλωτων) γιατι χρεωνει ο,τι θέλει! Εκκρεμει και ενα προστιμο 40.000 ευρω απο καταγγελιες μαζικες κλπ.! Ακουγοντας αυτα λοιπον λεω "ΔΕΗ και παλι ΔΕΗ"....τουλαχιστον για ενα διαστημα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο! Για την αλλη εταιρια δεν εχω ακουσει κατι κακο... οποιος γνωριζει παντως κατι ας μας πει!
  11. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα και γω την γνώμη σας για κάτι! Σκοπεύω να αγοράσω ηλιακό θερμοσίφωνα και είμαι μεταξύ ΜΑΛΤΕΖΟΣ και COSMOSOLAR που εχει και εγγύηση εφ'όρου ζωής. Μπορείτε να βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ πολύ! Επισης, τι ειναι πιο καλο? Το θερμοδοχειο να ειναι χαλκινο ή ανοξειδωτο? Ενας εργολαβος μου ειπε οτι το χαλκινο εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.....:worry:
×
×
  • Create New...