Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Nikolas14

    Nikolas14

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      10.229


  2. csmt

    csmt

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      179


  3. andreas545

    andreas545

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      86


  4. HORGRAP

    HORGRAP

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.509


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 01/04/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Στη Πάτρα προς Κυλληνη που κατέβηκα ειδα κάποιες αλλαγές και Ν78 στο Ριο με μέγιστο 700Mbps Download. Καμια σχέση με δυο χρόνια πριν. Κεφαλονιά έκαναν μια γερή αναβάθμιση, άνοιξαν 5G αλλά έκαναν μισές δουλειές. Όταν παίζεις με 2 κεραίες και μια από Ληξούρι σε κάποια σημεία έχεις κάλυψη ραδιόφωνο. Υποψιν μέσα στο Αργοστόλι έχει κεραια η Vodafone αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν έκανε διασύνδεση η Nova. Η 1512 βγάζει ενα μεγάλο μερος της πολης λόγω στρατηγικής τοποθεσίας.
    3 points
  2. Βγήκε ενημέρωση για always on display στο galaxy app store που φτιάχνει το θέμα με το ρολόι.
    2 points
  3. Η 1512 βγάζει μέσα στο βουνό( περιοχή Ομαλά και τον Άγιο Γεράσιμο). Τα υπόλοιπα cell πιάνουν όλη την είσοδο προς Αργοστολι, λιμνοθάλασσα Κουταβου, Γέφυρα De Bosset και το 1/3 της πολης. Η Vodafone επειδή έχει σταθμό εντός κάνει δουλειά συν κάτι Micro. Επίσης στη θέση της 665 πιανει από ψηλά το Αργοστόλι και καλύπτει το κέντρο και έχει η Nova δικό της ιστό με άδεια από το 1998. Αυτός πιανει το μισό Αργοστόλι, τον φάρο του Αργοστολίου και φτάνει μέχρι το Αεροδρόμιο.
    2 points
  4. Ενδιαφέρον ερώτημα! Βέβαια μέχρι το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν αλλαγές! Βελτιώσεις-Αναβάθμισεις εννοώ.
    1 point
  5. Στη διαδρομή με πλοίο προς Χίο και στο ίδιο το νησί ποια είναι καλύτερη μεταξύ Cosmote και Nova για 4G/5G;
    1 point
  6. Να στο θεσω διαφορετικα ως προς αυτο η Cosmote εχει τρυπες στην πολη μου(Πειραιας)λογω σχετικα χαμηλης ισχυος και μπορω να γραψω αρκετα τετοια σημεια. Ενα παραδειγμα δεν γινεται να ειμαι σε σπιτι για δουλεια ουτε 200 μετρα απο την "τουμπανο" κεραια της Τερψιθεας(100357-200357)και στους δυσκολους χωρους να εχει με το ζορι δυο γραμμες και μολις βγαινω στο παραθυρο να πιανει καμπανα..
    1 point
  7. Όσοι έχετε What's Up (1/4/24) Καλό μήνα!
    1 point
  8. Επιτέλους, μετά από πολλούς μήνες... ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα έκδοσης eSim στην εφαρμογή my VODAFONE σε iPhone...
    1 point
  9. 1 point
  10. Την 1512 ειδικά πρέπει να την τουμπανιάσουν! Full Bands + N78 φυσικά και προσθήκη επιπλέον πάνελ και αναβάθμιση backhaul!
    1 point
  11. Φυσικά και θα κάνει επενδύσεις! Απλά δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την πώληση και τα πλάνα του νέου μετόχου για τις επενδύσεις.
    1 point
  12. Στο Αργοστόλι αυτά. Εγώ όπου κινούμαι βλέπω συνεχείς αλλαγές.
    1 point
  13. Cosmote δεν μας τα λες καλα... Ο ανταγωνισμός ανοιξε Carrier Aggregation εν ωρα VoLTE κλήσης. Ο ανταγωνισμός άνοιξε Carrier Aggregation απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ κελιά ΚΑΙ σε 4G Bands ... Ο ανταγωνισμός δεν κλείνει τα Secondary Bands για οικονομία ρεύματος πλέον. Ο ανταγωνισμός κανει Optimize στους δρόμους και τις πλατείες και κοιτάει ΟΛΑ τα KPIs.... Απο ταχύτητες καλά πας ακομη και με MIMO 2 επειδή έχεις .... πολυ φασμα... Για ποσο ακομη ομως στους πελατες με 4G θα παιζεις με παλιες κεραίες και MIMO 2 ? Άλλαξε κεραίες !!! ΧΤΕΣ !!
    1 point
  14. 10 Απριλίου ξεκινάει και για μας το μεγάλο update.για να δούμε θα αν θα μας δώσει και εμάς κάποια από τα AI.
    1 point
  15. Εγώ έχω βάλει τον nova launcher και με διπλό ταμπ κλείνει η οθόνη.
    1 point
  16. Λοιπόν αισθάνομαι πολύ ηλίθιος.. Με προβλημάτισε αυτό που λέτε για τη θήκη, σκέφτηκα κάτι και λέω, λες..; Μαζί με τη θήκη είχα πάρει ένα tempered glass που είχε δώρο και προστατευτικά καμερών. Δεδομένου ότι δεν είχα ξανά τοποθετήσει προστατευτικά φακών, έκανα μια προσπάθεια να τα βάλω, αλλά νόμιζα ότι απέτυχα. Νόμιζα ότι είναι απλά μια μεμβράνη που τοποθετείται πάνω στους φακούς. Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι τα προστατευτικά είχαν τοποθετηθεί και είναι σαν μικρά καπάκια που τοποθετούνται πάνω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο όγκος τους. Ήταν τόσο καλά τοποθετημένα που ήταν αδύνατο να τα δεις με το μάτι. Παρ'όλα αυτά αισθάνομαι τελείως ηλίθιος!!!!! Δεν έφταιγε η θήκη. Εγώ έφταιγα!!!! 😂
    1 point
  17. Ενα ακόμη κελι με κλειστό το 5G εκτάκτως χωρίς EN DC . χωρίς καν 5G flags .
    1 point
  18. Στον Πειραιά η Vodafone ξέμεινε απο Core Network και έκλεισε το 5G σε πολλά κελιά για να μην ρίχνει τα QoS σε conflicting performance. ( κλήσεις και prioritized πελάτες ) Απαράδεκτη !
    1 point
  19. Τα Netmonitor, Netmonster, ΚΑΙ το G-mon Pro χρησιμοποιουν σε αρχειο την βαση δεδομενων των κυψελων καθε δικτυου. Τα πρωτα δυο ειδικα φορτωνουν αυτοματα τη δικια μου βαση σε clf και ntm format αντιστοιχα. Το τριτο παιρνει το clf version 4 format, που μεχρι περισυ δημοσιευα/εστελνα. Εχω επικοινωνησει με τον developer να φτιαξει κι αυτος εναν αυτοματισμο, αλλα δεν απαντησε. Το clf version 4 εχει μεσα παρα πολλα στοιχεια για τους σταθμους που εγω τα ενσωματωνω (οσο μπορω) στη βαση. Στοχευω σε ακριβεια (θεσης) μερικα μετρα, αλλα πολλες φορες αυτο ειναι αδυνατο λογω ελλιπων δημοσιων δεδομενων, ανυπαρξια google streets images, κλπ. Τοτε βαζω ενα ~ στο τελος του ονοματος. Πλεον εχω > 10 συνεργατες/συναγωνιστες που μου στελνουν δεδομενα και ακομα περισσοτερους που ανεβαζουν (share) μετρησεις απο το Netmonster. Το δε καλοκαιρι γινεται χαμος γιατι μπαινουν στο "χομπυ" και τουριστες ραδιοβαρεμενοι. Αντλω στοιχεια και απο τις συζητησεις εδω. Γενικα εχω πολυ backlog απεραστο (στις Vodafone - Nova) γιατι εχω και τη ζωη μου να ζησω!!! Τα στοιχεια που δημοσιευω μιλανε μονα τους για την αξιοπιστια τους, για να απαντησω στην ερωτησή σου. Για το cellmapper εχω πει πολλες φορες τη γνωμη μου. Κατα καιρους κανω ονειρα οτι θα βρεθει καποιος μερακλης ντηβελοπας και θα συνεργαστουμε να βγαλουμε τα στοιχεια με μια php/mysql/python something σε αξιοπρεπη μορφη (οπως το cellmapper π.χ.), με χρηστες, διαχειριστες, αυτοματη ενσωματωση των shares/uploads, και λοιπα διαφορα καλουδια. Αλλα αρκουμαι στο λιτο/μινιμαλιστικο https://www.ham.gr/gsm/ και βεβαια στην ικανοποιηση οτι οσοι φορτωνετε τα δεδομενα στις εφαρμογες εχετε μια αξιοπρεπη τοποθετηση/ονομασια να βλεπετε. Μακαρι να βρισκοταν καποιοι να μοιραστουν τον φορτο (για τις Vodafone - Nova) και να προxωραγε το πραγμα πιο γρηγορα. Ειμουν παντα ανοικτος σε συνεργασιες, και ποτε δεν με ενδιεφερε το "ονορε". Information wants to be free is my moto!
    1 point
  20. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.
    1 point
  21. Ισως νομιζουν οτι ο μεσος αγοραστης των συσκευων τους ειναι τεχνολογικα αναλφαβητος κ γι αυτο κατεληξε να αγορασει OP.
    0 points
  22. Η Cosmote όχι. Βγάζει όμως αυτό το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα δεδομένα
    0 points
  23. Εδω "λογικα" ξερουν οτι τους κλεβουν καταμουτρα αυτο που το πας? Το τμημα marketing τους θελει απολυση χθες..
    0 points
  24. μου ήρθε αυτό σήμερα ενώ έχω wifi calling εδώ και καιρό ....
    0 points
  25. Προχώρα άφοβα.
    0 points
  26. μετα απο πολυ καιρο παει το τοματοζουμο το φθηνοτερο πλεον ειναι το Συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις σπιτικές 400gr παλι καλα
    0 points
  27. Υπάρχει εδώ και λίγες μέρες ένα νέο enb μυστήριο στη Θεσσαλονίκη, το 101226. Υποτίθεται είναι micro στη Μπότσαρη γωνία με Δελφών που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια (το τοποθέτησα προσωρινά εκεί στο cellmapper) αλλά το έχω πιάσει στο Ωραιόκαστρο και στην Ηλιούπολη μέχρι τώρα οπότε υποπτεύομαι ότι είναι κάπου στον άνω Εύοσμο.
    0 points
  28. 0 points
  29. Με πήρανε να κάνω το f2go συμβόλαιο και για να με πείσουν είπανε ότι από το Αύγουστο η φραγή θα μπαίνει ανά μήνα αν δεν ανανεώνεις 😂
    0 points
  30. Επειδη διαβασα καποια σχολια ο,τι λογο μαυρου πλαισιου "ετρωγε" λιγο απο την οθονη η mocolo, ακυρωσα την παραγγελια και πηγα πηρα και εβαλα την ringke και ηρεμησε το κεφαλι μου. Η μονη αξιολογη ηταν και νομιζω αρκετα το εψαξα, οποτε μενω με αυτην και εχω 2η για αντικατασταση και + την nillkin οταν ερθει. Δεν ασχολουμαι αλλο, μεμβρανες θα βλεπω στον υπνο μου σε λιγο 😂 Τωρα θα ψαξω για το ρολοι 😁
    0 points
  31. Από κάποιο χρηματικό μπάτζετ και πάνω όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Σαν του βραχίονα όμως δεν έχει. Αυτό τουλάχιστον (το huawei) έχει το πλεονέκτημα πως είναι αυτόνομο και δεν χρειαζεται συγχρονισμό σαν τα υπόλλοιπα. Έχει φούσκα, όχι πλά αισθητήρα σαν τα κοινά smartwaches. Τόσοι καρδιοπαθέις πάντως επι χρόνια είχαν έστω ένα πιεσόμετρο καρπού μαζί τους, τα smartwches είναι πολυτέλεια των τελευταίων ετών και σε καμία περίπτωση δεν είναι ιατρικά εργαλεία, ειδικά αν έχεις πρόβλημα. Το διάβασες κάπου ή είναι προσωπική εικασία μετά από τόσο καιρό που το έχουν αφαιρέσει;
    0 points
  32. Ααα δεν ξέρω. Στον ένα τελειώνει το επενδυτικό προγαμμμα και ο άλλος έχει ανακοινώσει νέο.
    0 points
  33. Βασικά το καλύτερο είναι να πας με Vodafone ή Cosmote στο εξωτερικό.
    0 points
  34. Εγώ σκεφτόμουν να πάρω OnePlus άλλος Μ είπε να πάρω poco Να σ πω την αλήθεια βοήθησε αρκετά να περάσω μερικά βιντεάκια όχι όλα.
    0 points
  35. Εκείνα τα 600' + 600ΜΒ την 1η του μήνα τελικά δεν μπήκαν ποτέ.
    0 points
  36. MOΛIΣ ΛABATE 1000 ΔΩPEAN ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO FREE2GO APP f2g.gr/f2gappdl Καλό μήνααααααααα σέ όλους
    0 points
  37. Τι σχέση έχουν οι ενημερώσεις εφαρμογών με το hyper os; Εννοείται ότι έρχονται κανονικά.
    0 points
  38. Κρασαρε ο διας για 8 δωρα..ντροπη και ξανα ντροπη το πιο δικαιολογημενο 1 αστερι που εχω βαλει σε εφαρμογη...ξετσιπωτοι!
    0 points
  39. Δεν άλλαξαν και πολλά από αυτά που διαβάζω. Στο Αργοστόλι πάντως που ήμουν μια εβδομάδα, σε μαγαζιά της πλατείας συγκεκριμένα σε εσωτερικούς χώρους και σε κεντρικά σημεία επίσης οριακό 4G/5G και γυρνάει σε Edge. Κλήσεις/sms άψογα, από δεδομένα μόνο με Cosmote δούλευα.
    0 points
  40. Ναι. Φιλελλήνων 66 enb 4903. Εγκαταστάθηκε πρίν από λίγες μέρες, μαζί με την 15874 στην οδό Ιάσονος 71.
    0 points
  41. Τέλειαααααα.... Βλέπω στο τέλος να τα παρατάνε οι συνεργάτιδες και να βάζουν τη Μακρυνίτσα και το Σωρό στο τέρμα. Κάλυψη ραδιοφώνου! 😂 Πέρα απ' τη πλάκα, 2 νέες κεραίες της Cosmote που εγκαταστάθηκαν στο κέντρο, παρά τις κινητοποιήσεις, δεν κατέβηκαν ποτέ. Το ίδιο και στο Ν. Πήλιο. Ελπίζω να μην κατέβουν ούτε αυτές.
    0 points
  42. Πάντως μιας και μιλάμε για θήκες Η Spigen rugged armor Δεν λείπει ποτέ από οποία συσκευή iphone ή Samsung έχω στην κατοχή μου... Συγκεκριμένα στο s24U εκτός από εκπληκτικό κράτημα έχει και σχεδόν στρογγυλοποίησει τις γωνίες του... . Την συστήνω ανεπιφύλακτα
    0 points
  43. να μου απαντήσω εγώ λοιπόν γιατί τα έχω πάρει κρανίο που λέμε με την κοροϊδία.. Πάω ταξιδάκι Ρουμανία περνώντας οδικώς από Βουλγαρία πρώτα. Εχω ενεργοποιημένο το "προσωπική προσφορά" πακέτο με άπειρα λεπτά 10gb (που μου μένουν ακόμα 9) και δεν μπορώ να βρω πληροφορίες επίσημε ΑΝ ισχύει σε περιαγωγή. Βέβαια παλαιότερα αυτό που ξέραμε με οδηγία της ΕΕ ήταν ότι οποιοδήποτε "αγορασμένο" πακέτο δεδομένων (που δεν είναι δώρο με ανανέωση) ισχύει κανονικά στην ΕΕ ίσως με κάποια πολιτική ορθής χρήσης (πχ έως 4gb ξέρω γω). Αλλά ΟΧΙ Μολις πέρασα τα σύνορα με έβαλε σε ένα δίκτυο Edge 2G και αυτό. Από τις ρυθμίσεις το αναγκάζω να συνδεθεί σε 4G δίκτυο της Βουλγαρίας και αμέσως με χρεώνει 2€ (με αφήνει με 0,25€) και μου δίνει 1gb για την σημερινή μέρα μέχρι την επόμενη τα μεσάνυχτα (περίπου 2 μέρες δλδ). Που θα πει τα "προσωπικά δωράκια" πακέτα ΔΕΝ ισχύουν σε περιαγωγή ούτε ομιλία ούτε δεδομένα και ας μη το λέει πουθενά όταν το επιλέγεις να το αγοράσεις! Αυτό είναι το π..στικο! Οτι ΔΕΝ το λέει πουθενά όπως λέει σε άλλα πακέτα, και πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου αν ισχύει ή να ρωτάω σε forum (που δεν μου απάντησε κάποιος). Βρίζω λίγο λέω ούτε να μιλήσω δεν μπορώ, τες πα σε 2 μέρες βάζω κάρτα 13Ε και διαλέγω πακέτο DATA 5gb + δώρο 200' ομιλίας μέχρι νεωτέρας όπως το λέει με 9,80 και περισσεύουν και 2,5€ στο υπόλοιπό μου. Κοιτάω καλά το i (πληροφορίες) του πακέτου ΑΝ λειτουργούν αυτά τα mb στο εξωτερικό και διαβάζω κάπου ότι ναι τα mb λειτουργούν/ισχύουν σε περιαγωγή στην ΕΕ! Δε λέει όμως τπτ για τα λεπτά ομιλίας! Ούτε αν ισχύουν ούτε αν δεν ισχύουν. Λέω εγώ δεν μπορεί; Αφού ισχύουν τα mb θα ισχύει και η ομιλία.. Τι στο δι..λο; Μόνο τα mb και όχι η ομιλία από το ίδιο το πακέτα; Αν είναι δυνατόν! Κάνω ένα τηλέφωνο ελλάδα στα ούτε 5 λεπτά η γραμμή πέφτει. Εκεί κατάλαβα ότι μου έχει φάει το υπόλοιπο 2,5€ ευρώ που είχα. Και ναι, μου είχε φάει 0,20€/λεπτό όσο είναι η default χρέωση ομιλίας περιαγωγής και με μηδένισε.. Τα mb κανονικά δουλεύαν βεβαια και το υπόλοιπο 200' ήταν εκεί ακέραιο αφού είχε φάει από τα χρήματα και όχι από το πακέτο! Που θα πει η ΘΕΑ Q έχει πακέτο που τα mb ισχύουν περιαγωγή αλλά τα λεπτά ομιλίας του ίδιου πακέτου ΔΕΝ ισχύουν περιαγωγή και καθαρά δεν το λέει πουθενά!! ΓΤΠ (για τα πανηγύρια) είναι αυτός που το σκέφτηκε γιατί το μόνο που κατάφερε είναι να με τσαντίσει και να κάνω τον άλλο μηνα αίτηση φορητότητας στην frog. Είπα να τους πάρω να τους βρίσω στο chat ή σε τηλέφωνο να μου απαντήσουν γιατί ολόκληρο τμήμα μαρκετινγκ εταιρίας τάχα σοβαρής ΔΕΝ μπορεί να γράψει ένα i (information) σε κάθε πακετάκι ΣΩΣΤΑ, δλδ τι ισχύει και τι ΔΕΝ ισχύει να το ξέρουμε πριν την πατήσουμε. Εμένα μου "έφαγε" (θεωρώ με εξαπάτησε) 4,5€ από αυτήν την ιστορία δλδ θα το ξεπεράσω. Αλλά με τσάντισε τόσο που δεν λέγεται! Να τους χαίρονται του μανατζαραίους και αν διαβάζουν να τους δώσουν παράσημο γιατί είναι μανούλες να χάνουν πελάτες.. Αυτά.. 😠
    0 points
  44. Έχω καιρό να έρθω στην πατρίδα, οπότε η γνώμη μου είναι μπαγιάτικη και την κρατάω για τον εαυτό μου. Cosmote γενικά έχω δει μπόλικο 4ΜΙΜΟ, ειδικά στον βορρά λόγω παλιών Ericsson προ 5G που ήταν ήδη 4MIMO. Τα ΝΟΚΙΑ στον νότο ήταν 2MIMO, οπότε όντως θέλουν καλωδίωση και πάνελ για 4MIMO. Παρεπτόντως η Vodafone ζητάει να ανέβουν τα όρια εκπομπής ( https://www.powergame.gr/epichirisis/475745/vodafone-ta-4-aitimata-pros-ton-neo-ypourgo-psifiakis-diakyvernisis/ ). Μάλλον προσπαθούν να μην αναγκαστούν να προσθέσουν σταθμούς βάσης και απλά να τσιτώσουν το TX.
    0 points
  45. Την έπιασα και αυτή αλλά σε ελάχιστα σημεία γιατί είναι B7 only.
    0 points
  46. αυτο με τη φωτογραφια ηταν η 2η φορα που το επαθα και ξενερωσα, οχι γιατι δεν εβλεπα τη φωτο αλλα γιατι ειναι παιδαριωδη ολα αυτα τα κολληματα. τωρα για τις κλησεις, θεωρω οτι ειναι αστειο ενα business τηλεφωνο τα παιζει μετα απο απανωτες κλησεις και δεν μπορεις καν να απαντησεις. ειχα 5 στις 5 κλησεις που απαντουσα και δεν ανοιγε η κληση καποια στιγμη, και τους επαιρνα πισω. τελος παντων, αυτα για την ιστορια, μιας και το αι φον το πηρα πρωτον για την αλλαγη, μιας και ειχα βαρεθει Samsung, 2ον για το βολικοτερο μεγεθος αρχικα του μικρου μοντελου και φετος και του max, και 3ον για την υποτιθεται αποβληματιστη λειτουργια, και καθε τρεις και λιγο διαπιστωνω προβληματα που δεν ειχαν συμβει ποτε σε ανδροιδ.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...