Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      2.974


  2. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      2.163


  3. VIPdriver

    VIPdriver

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      2.617


  4. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      8.745


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 16/02/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Μακάρι να την πάρουν οι Άραβες!
    4 points
  2. Όσο να 'ναι αποφεύγεις να πας κάπου με "ανοικτό"μέλλον. Βέβαια μένει να δούμε αν θα παει σκέτη η εταιρεία ή πακέτο με τον όμιλο. Θα δείξει. Εδώ ηα είμαστε να τα λέμε
    3 points
  3. Το θέμα δεν είναι πόσα χρήματα έχουν για εξαγορά, αλλά πόσα έχουν για επενδύσεις. Αγοράζεις το οικόπεδο και μετά δεν έχεις χρήματα για κτίσιμο.
    3 points
  4. Κανένα άγχος, μεγάλος όμιλος θα την πάρει. Ίσως και η Saudi Telecom 🇸🇦.
    2 points
  5. Δεν ειμαι χρηστης. ειμαι ο δημιουργος! Οτι θελω κανω. Αλλαζω τη βαση και στην επομενη ανανεωση το βλεπεις. Δωσε και κανενα share να εμπλουτιζομαστε! LOG - New and modified - SHARE. Οτι βλεπεις χωρις ονομασια, οτι εχει λαθος LAC/TAC (τα αλλαζουν τα ατιμα...), οποιοδηποτε λαθος, π.χ. εχω .L26 και η μπαντα ειναι 2100.
    2 points
  6. Ναι. Σε 33 μέρες για την ακρίβεια.
    2 points
  7. Η Ελλάδα είναι μια χώρα πλούσια σε πολιτισμό, ιστορία και πλουτοπαραγωγικές πηγές και με άχρηστη διαχείριση εσωτερικών συμφερόντων. Παρακολουθώ τις κινήσεις των «μεγάλων» Ελλήνων επιχειρηματιών και είναι για κλάμματα. Να πάρουν κονδύλια, να πληρώσουν λιγότερους φόρους, να πληρώσουν λιγότερα χρήματα τους εργαζόμενους… Ποιος θα μείνει Ελλάδα φίλε μου με μια παγκόσμια αγορά που δίνει τα πενταπλάσια; Μόνο για την οικογένεια αξίζει. Για τίποτα άλλο. Πρέπει να γίνουν δραματικές αλλαγές.
    2 points
  8. Αν έχεις ορίσει κωδικό θυρίδας, κάλεσε 6935601222 από άλλο δίκτυο (σταθερό ή κινητό όχι Nova)
    2 points
  9. Ναι σε όλα Στο Β μονο ενδέχεται να σε πεταξει απο liquid αν δεν γίνει αυτοματη ανανέωση για 60 μερες. Το αποφεύγεις μετακινώντας την μπάρα
    2 points
  10. Εγώ μπορώ να δηλώσω φαν της εταιρίας,έχω πάρει αρκετές ναυαρχίδες παλαιότερα και αρκετά κινητά της σειράς Α και πιο παλια της J.Εχω αρκετές συσκευές Samsung πέρα από κινητά και θα συνεχίσω να παίρνω γιατί είμαι ευχαριστημένος και φίλε challenge143 θα το χαρείς και συ είναι το μόνο σίγουρο.Παρολαυτα οπως είπα πιο πριν μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω παράλληλα και το Iphone 15 pro max για κάποιες μέρες και να δω τις διαφορές και γιατί όχι αν σε μένα είναι καλύτερο σε αυτά που κάνω να το αλλάξω.Απλα ΓΕΛΑΩ με άτομα που δεν έχουν τη συσκευή,παρακολουθούν το θέμα και πετάγονται όταν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα (είτε σοβαρό είτε όχι και γω θα το αναφέρω) και πετάνε κάτι κουλά πράγματα για πολλά χρόνια πριν,βγάζουν κόμπλεξ και προσπαθούν με τρόπο να αλλάξουν γνώμη στους άλλους!!Όποιος έχει τα χρήματα πάρτε ελεύθερα το κινητό και δοκιμάστε το,Μην διαβάζετε τρολλαδες που πετάγονται από το πουθενά ή απλά δεν τους κάνει τα χατίρια η Samsung όπως θα ήθελαν και ρίχνουν κόμπλεξ!!Καλό Σαββατοκύριακο και προσοχή στη Samsung,έκανε μπαμ πριν 7 χρόνια 😂😂
    2 points
  11. https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7243498
    2 points
  12. Πάντως, έχω κάνει τη διαδρομή COSMOKAPTA --> Frog --> COSMOKAPTA --> WhatsUp --> Frog --> WhatsUp, και τα προνόμια τα πήρα την πρώτη φορά που πέρασα από κάθε πακέτο!
    2 points
  13. Κάτι θα σκαλίζουν αν κάνει εναλλαγές.
    1 point
  14. Καλώς ήρθες στην παρέα. 1) Όριο δεν υπάρχει, μπορείς να καλύψεις και το 100% της παραγγελίας σου από το υπόλοιπό σου 2) Στην περίπτωση που βγάλεις παραπάνω, το χάνεις και δεν υπάρχει τρόπος να το αφήσεις για άλλη παραγγελία. Οπότε, πρώτα υπολογίζεις πόσο θα κοστίσει η παραγγελία και μετά εκδίδεις κουπόνι. Επίσης, να ξέρεις ότι το smart pocket δεν χρησιμοποιεί όλο το υπόλοιπό σου, αλλά κρατάει και φόρο 24% επί του υπολοίπου που έχεις. Για παράδειγμα, είχα υπόλοιπο 7€ και μ'άφησε να βγάλω κουπόνι μέχρι 5€.
    1 point
  15. Η εφαρμογή είναι υποδειγματική , την χρησιμοποιώ καθημερινά . Μακαρι να μπορέσω να κανω κάποτε και contribute αν βρω χρόνο . Η καλύτερη στο είδος της ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    1 point
  16. Τα OUT - IN τα εχω δανειστει απο τις ονομασιες των ιδιων των δικτυων, και ειναι στην εισοδο ή την εξοδο απο μια πολη, οπως λεμε "εκει εξω". Το απο που ερχεσαι ή φευγεις ειναι σχετικο βεβαια. Το ιδιο με τα EAST - WEST - NORTH - SOUTH. Οι ονομασιες βασιζονται στην περιοχη βασικα, στην οδο ή συνοικια ή τοπικο τοπωνυμιο. Επισης το -ΟΤΕ εννοει το προφανες. Το -SHOP επισης (τα καταστηματα των τριων). Το -M ειναι τα micros, αλλα οχι με την ευκολια που τα χαρακτηριζουν ως τετοια μερικοι. Ενας σταθμος που ειναι σε ταρατσα 15 μετρων, ή εχει καλυψη 3 χλμ. δεν νοειται σαν micro, αλλα σαν macro μαλλον. Μη σας ξεγελαει το μεγεθος της κεραιας... Ενα "~" στο τελος της ονομασιας εννοει την απροσδιοριστια στη θεση (η ακριβεια που θεωρω απαραιτητη ειναι μερικα μετρα). Υπαρχουν και λαθη (που θελουν διορθωμα) οπως πολυ σχετικες ονομασιες, π.χ. χθες ειδα τους KIFISIA-KAT και KIFISIAS-KAT που ειναι πολυ κοντα! Εννοουσα την περιοχη και την οδο αντιστοιχα. Καθε βοηθεια και διορθωση ευπροσδεκτη. Το μονο που δεν αντεχω ειναι τα φραγκοχιωτικα. Η χρηση των αγγλικων χαρακτηρων ειναι μονοδρομος γιατι το ενδιαφερομενο κοινο ειναι παγκοσμιο. Δεν φανταζεστε ποσοι ξενοι τα χρησιμοποιουν ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ επισης! Τους θερμους μηνες κυριως.
    1 point
  17. Ουδείς από τους συνδρομητές αγχώνεται. Αυτά είναι να χαμε να λέγαμε στο φόρουμ, όπου συζητάει ένα απειροελάχιστο ποσοστό σε σχέση με το σύνολο. Ούτε κι εμείς βέβαια αγχωνόμαστε.
    1 point
  18. Ε τότε να περιμένεις να έρθει και νασαι κομπλέ.
    1 point
  19. Το επενδυτικό πλάνο για τις υποδομές είναι το θέμα όχι ο ιδιοκτήτης! Μακάρι πχ εάν καταλήξει στην CVC να αυξήσει το επενδυτικό πλάνο πχ σε 3 δις με στόχο να γίνει αντίπαλο δέος της Cosmote!
    1 point
  20. Στατιστικά μπαταρίας με το update Φεβρουαρίου. Στα ίδια επίπεδα με πριν για μένα. Φόρτιση στο 85%, 18 ώρες εκτός φόρτισης με 6 ώρες οθόνης στο 20%.
    1 point
  21. Για το ΝΕΟ nova app by United Group έχουμε νεότερο;
    1 point
  22. Για CVC εξαγορά το κόβω απευθείας στην εταιρία. Εξ άλλου μέχρι να πάρουν προσφορά και να εγκριθεί η πώληση από τις αρχές θα περάσει ένα 6μηνο στο νερό! Να δούμε ποιός και εάν...
    1 point
  23. Ναι παραμένει. Το bigbang είναι κοινό για cu και liquid. Δεν επηρεάζεται.
    1 point
  24. Νομίζω το πρόβλημα είναι στο ότι το Bixby δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά
    1 point
  25. Εμενα σημερα ολη μερα η βονταφον σερνεται και το ξαναγύρισα σε νοβα. Με βλεπω να ξαναγοραζω το απεριοριστο των 6ε και τον επόμενο μηνα (ενω σκοπευα να το αφησω στο συρταρι). Τωρα ή έχει θεμα η βονταφον ή ο κόφτης το εχει ξεφτιλίσει.
    1 point
  26. δεν γνωρίζω πως ειναι δυνατόν άλλωστε !για μένα που είμαι σε τρύπα της Cote προφανώς οι άλλοι δύο το ίδιο ισχύει για όλα τα πακέτα για μενα το liqouid είναι μια μπούρδα και μισή για άλλους είναι άλλο πακετο τι να κάνουμε τώρα ,δηλαδή όλοι πρέπει να έχουμε το ίδιο ?
    1 point
  27. Να και η συνεργασία Κωτσόβολος-Nova ως απάντηση στην συνεργασία Public-Vodafone. Τι να κρύβει άραγε η συνεργασία αυτή δεδομένου ότι ο Κωτσόβολος ανήκει στην ΔΕΗ;;;;Food for thought
    1 point
  28. Αυτό το "αν" είναι το θέμα..
    1 point
  29. Εγώ την έβαλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.εχει αίσθηση σαν να είναι γυαλί. Στην αρχή έχει λίγο άγριες άκρες και το νιώθεις στο swipe αλλά μετά από μερικές μέρες χρήσης χάνεται αρκετά αυτό .το παράγγειλα κατευθείαν από την Samsung
    1 point
  30. Επιτέλους έγινε αναβάθμιση σε 5g στις κεραίες μέσα στο Καραισκάκη. Μέχρι και Δεκέμβριο είχε μόνο 4g, το οποίο ήταν λειτουργικό μόνο αν δεν ήντα γεμάτο το γήπεδο. Χθες το γήπεδο ήταν γεμάτο και πήγαινε τρένο ακόμα στο ημίχρονο κλπ που όλοι χρησιμοποιούν το κινητό. Πλέον πάει καλύτερα και απο Cosmote, έκανα 1,2 speedtest γύρω στα 500 έδειξε.Θα δω αν τα έχει κρατήσει η εφαρμογη να τα ανεβάσω εδω. Να σημειώσω οτι 5g προφανώς και είχε όταν έβγαινες απο το γήπεδο αλλα μέσα έπιανε μόνο 4g.
    1 point
  31. 1 point
  32. η κόσμοτε έχει την καλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη κάλυψη και με διαφορά αλλά όχι και την γεωγραφική
    1 point
  33. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο χάρτης: https://www.google.com/search?q=ελτα+post+box&sca_esv=3a672a59f0481fdf&sxsrf=ACQVn080pN1PVYdS8cgrSwbvODgPDNIsaA:1708063700373&udm=1&sa=X&ved=2ahUKEwiY4vSQma-EAxWNR_EDHWCpAJUQxMEEegQIGxAB&biw=432&bih=790&dpr=2.5#ip=1
    1 point
  34. Σε μερικούς μήνες που θα φτάσει κοντά στο 1 δις από τις προβλεπόμενες επενδύσεις με βελτίωση των υποδομών της, να σε δω τι θα φυσάς;; 😂🤣
    1 point
  35. Ολα λςιτουργουν κανονικα φιλε μου. Εξαφανιζεται τελειως ακομα και η μπαρα. Κατεβασε το Navstar απο Goodlock και φτιαξε οπως τα θες.
    1 point
  36. Φιλε μου ...Δεν θα σερνεται εισαι Οκ οι καινουργιας γενιας επεξεργαστες ειναι πολυ βελτιστοποιημενοι δεν εχουν σχεση με παλια το οποιο Android ηταν γενικα και αυτο προβληματικο σε πολλους τομεις.Δυο τρεις ρυθμισουλες θα κανεις μολις το παρεις και θα εισαι οκ θα βαλεις πχ.τα animator στο 0 5 για καλυτερη λειτουργικοτητα , θα βαλεις adblock για τις διαφημισουλες σε ολο το συστημα , ενα youtube χωρις διαφημισεις ενα σωστο browser. θα ρυθμισεις Dolby ηχο , ενα καλιμπραρισμα τα χρωματα οθονης κτλ. Απλα πραγματακια και θασαι πολυ κομπλε!
    1 point
  37. Αν είναι γκρι σημαίνει ότι δεν λειτουργούν ακομα. Οι λειτουργικές έχουν μπλε αυτοκολλητα. Τώρα τελευταία άρχισαν να εγκαθιστούν και σε σταθμούς Μετρό
    1 point
  38. Nαι εννοειται βεβαια,κουτσουρεμενη θα ειναι,αλλά μονο που θα την παρει ειναι ψυχολογική ανάταση
    1 point
  39. Εάν πέσεις σε μάγκα του λες το αφμ του σταθερού τηλεφώνου κ το F2G εάν είναι δηλωμένο στα ίδια στοιχεία σε 3 λεπτά θα σου έρθει SMS επιβεβαίωσης.
    1 point
  40. Πρέπει να είναι στο ίδιο αφμ και μπορείς να κάνεις αίτηση καταχώρησης του κινητού μέσω φόρμας επικοινωνίας. Μην μπλέκεις με καταστήματα.
    1 point
  41. Ενημερωτικά για όσους ψάχνουν για συμβόλαιο: Συγγενικό μου πρόσωπο έκλεισε αυτή την εβδομάδα το vodafone red unlimited new, φορητότητα από την πράσινη, στα 23,87ε με τους φόρους. Επικοινώνησε με το τμήμα φορητότητας της vodafone (210 670 2267). Έχει ξανααναφερθεί το συγκεκριμμένο νούμερο στην καρτέλα 804 περίπου όπου τότε, πριν 2-3 μήνες δηλαδή, έτρεχε προσφορά το ίδιο πρόγραμμα στα 19,10 για φορητότητα και 17,05 για μετατροπή από cu. Πιστεύω fair deal, αρκεί να υπάρχει σήμα στις περιοχές που κινείται.
    1 point
  42. Αγαπητε φιλε! Ειμαι 99,9% σιγουρος οτι πρεπει να κοιταξεις ΚΑΛΑ τα ελληνικα σου, ή/και να συμβουλευτεις εναν δασκαλο, και του δημοτικου φτανει. Αυτο που θες να πεις (αλλα δεν εχεις καταλαβει ακομη) ειναι η ΑΝΕΦΙΚΤΟΤΗΤΑ , το ουσιαστικο του: ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ (ΜΗ ΕΦΙΚΤΟΣ) = μη πραγματοποιησιμος, μη δυναμενος να χρησιμοποιηθει / λειτουργησει / κ.λπ. Ανοιγουμε και κανενα λεξικο που και που, δεν βλαπτει την υγεια. Ακου τεχνικος ορος, εχω λυθει στα γελια...
    1 point
  43. Ανεφικτότητα 😉
    1 point
  44. Πως βγάζει κάποιος τέτοιο συμπέρασμα? Ντόρος και attention seeking να γίνεται εδω μεσα. Δεν σας καταλαβαίνω. Η Vodafone ας βγαλει το όριο στα 300 GB οπως έβγαλε ....το SpΥware πριν πολλά πολλά χρόνια. Ελπιζω με την ίδια ευκολία... Για να κάνουμε και λίγο " αξιόλογη " κουβέντα και να αφήσετε τις μα@@@λακιες Ξέρετε τι και πως συνέβη τότε? 1) Αρχικά είχαν καθημερινά πρόβλημα με Half Rate Audio codec γύρω απο την ΑμEρικανικη ΠρEσβεια. 2) Αργότερα το Half Rate ...εγινε έλλειψη Slots στο GSM στα 4 παλιομοδίτικα ... κανάλια απο κεραίες που κάλυπταν εκείνο το σημείο. ( απο τα πολλά " αόρατα " κινητα που χτυπουσαν μεσα στην πρεσβεία καθε φορα που κάποιος καλούσε ενα απο τα πρόσωπα της " παρακολούθησης " και άκουγαν τις συνομιλίες την στιγμή της " παράλληλης " κλήσης. 3) Ο Τσαλικιδης αρχικά ήθελε να λύσει το πρόβλημα χωρητικότητας στην περιοχή και ψάχνοντας το παραπάνω με αφορμή ενα δευτερεύον πρόβλημα με τα SMSC κατάλαβε τι συμβαίνει και στα 2 λογισμικά. 4) Πιθανότατα στα Meetings με τους Managers και CEO στην Vodafone παραδέχτηκαν οι απο " πανω " οτι υπάρχει παρακολούθηση και τοτε ο Τσαλικιδης κατάλαβε οτι " συνάδελφος " του πέρασε με ...CD το FIRMWARE στο " μεταγωγικό " και το Software στο SMSC .... 5) Αυτός διαφώνησε και τον έφαγαν. Κριμα ρε παιδιά . Ζούσαμε και ζούμε ταινία στο Netflix σε αυτή τη χώρα. ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ. 6) Ο Κωρονιας, η τότε Κυβέρνηση και ΕΝΑΣ τεχνικός ηξεραν οτι ειχε περαστεί το λογισμικό και ΠΊΣΤΕΥΕ οτι θα αφαιρεθεί ΜΕΤΑ τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Δεν αφαιρέθηκε έγκαιρα και όταν μπηκε και η Ericsson στη μέση με το Debugging εκτέθηκαν όλοι και ΕΝΑΣ που διαφώνησε .... έφυγε απο τη ζωή. 31 Ιανουαρίου 2002 η Ericsson εριξε μεσα το Remote Control Equipment Subsystem (RES) 28 Σεπτεμβρίου 2004 βγηκε απο τα SMSC ....Αργότερα βγήκε και απο το μεταγωγικό. Συμπέρασμα : Μην διαφωνείτε με τους CEO.
    1 point
  45. battery calibration λέγεται και είναι απλό. Με απλά λόγια, όταν διαβάζει τόση τάση και τόση πτώση τάσης ανάλογα το ρεύμα που τραβά, τότε το κινητό υπολογίζει βάση ενός αλγορίθμου & ιστορικού το ποσοστό που βλέπετε εκεί πάνω. Όταν αλλάζει ο αλγόριθμος αυτός (χωρίς καμιά άλλη αλλαγή στο ίδιο ακριβώς λειτουργικό και κινητό του ίδιου χρήστη) τότε θα βλέπετε και άλλο νούμερο εκεί. Δεν κρίνω αν το Α λειτουργικό ή το Β λειτουργικό είναι καλύτερο/χειρότερο αλλά μην δίνεται και τόση βάση στο νούμερο αυτό αλλά στο πόση χρήση κάνετε από την μιά φόρτιση στην άλλη. Σαν τους δείκτες βενζίνης είναι το θέμα αυτό, μια ιδέα σου δίνουν και όχι ακριβώς πόσα λίτρα έχει το ντεπόζιτο.
    1 point
  46. Επειδή βρίσκομαι συχνά, παρακολουθώ τι παίζει. Πάντως να ναι καλά η Vodafone σε κάποια σημεία που έδωσε θέσεις να βαλουν εξοπλισμό.
    1 point
  47. Πως να επαναφέρετε την Samsung gesture και να κρύψετε την μπάρα ======================================================== Η Samsung προκειμένου να απλοποιήσει τη διαδικασία ενεργοποίησης του Circle to Search (πατώντας παρατεταμένα στο κάτω μέρος της οθόνης το Home button, κυκλώνεις ένα οποιοδήποτε αντικείμενο στην οθόνη και λαμβάνεις γρήγορα περισσότερες πληροφορίες για αυτό), αφαίρεσε από το One UI 6.1 την επιλογή των 3 swipe gestures/χειρονομίες πλοήγησης (σάρωση από κάτω αριστερά για πρόσφατες, στη μέση για το Home και δεξιά για πίσω) αλλά και την επιλογή για να κρύψεις την μπάρα gesture κάτω στην οθόνη για πιθανό burn-in ή για να βλέπεις περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη. https://www.youtube.com/watch?v=r62NzVZDwm0 (στο 2:35) Η λύση για να επαναφέρεις τα 3 gestures κρύβοντας και την μπάρα εξακολουθώντας να δουλεύει η λειτουργία Circle to Search κρατώντας απλά το δάχτυλό σας στο κέντρο κάτω στην οθόνη, είναι να κατεβάσεις από το Galaxy Store την εφαρμογή Good Lock που είναι για customize του τηλεφώνου και να προσθέσεις εξτρά χαρακτηριστικά. https://www.youtube.com/watch?v=iRek5IsfcY4 https://www.sammobile.com/news/navstar-update-hide-gesture-bar-one-ui-6-1/ https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/comments/1acvbz5/just_an_fyi_you_can_remove_the_navigation_bar/ Για γενική παρουσίαση της εφαρμογής Good Lock δες εδώ... https://www.youtube.com/watch?v=1FiXBL70L6s Όταν ανοίξεις την Good Lock, στην ενότητα κάτω στην οθόνη Make up εγκαθιστάς την τελευταία έκδοση του module NavStar που σου επιτρέπει να τροποποιήσεις τις ρυθμίσεις πλοήγησης στο τηλέφωνο σου. Πατώντας επάνω στο NavStar για να ανοίξει, στην ενότητα Swipe gestures ενεργοποιείς τον διακόπτη ON και το "Enable extra gesture settings". Πας μετά στις Ρυθμίσεις Android, Οθόνη, Γραμμή πλοήγησης, Περισσότερες επιλογές...απενεργοποιείς το "Υπόδειξη για χειρονομία" για να κρύψεις την μπάρα κι επιλέγεις ανάλογα τι σε βολεύει "Σάρωση προς τα κάτω" (Samsung gesture) ή "Σάρωση από τις πλευρές και από κάτω" (Google gesture). Για να εξακολουθεί να λειτουργεί αυτή η δυνατότητα, θα πρέπει να παραμείνουν εγκατεστημένα στο κινητό το Good Lock και το NavStar.
    1 point
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...