Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. rebel1

    rebel1

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.329


  2. Antonio21

    Antonio21

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.996


  3. Mobileras

    Mobileras

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.716


  4. damianos

    damianos

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.160


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 29/05/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Ναι. Το ίδιο πράγμα λέμε. Εδώ και σε εμάς η βασική ανάγκη έχουν γίνει τα data. Φαντάσου σε εφήβους που ειναι όλη μέρα σε social και viber κλπ. Αυτό που λέω είναι καλύτερα να κοιτάξει κάποιο πακέτο που δίνει πολλά data και λιγότερα λεπτά ομιλίας.
    1 point
  2. Καλοκαιρινό απεριόριστο internet.
    1 point
  3. Έως αύριο 30/5 23:59, απλα δεν εχει νόημα να περιμενεις το βραδυ 23:00 κτλ... γιατι η ανανεωση υπολοιπου ΑΝ ΔΕΝ γραφει ώρα λήξης ΤΟΤΕ ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ...σε σενα π.χ. 30/05. Ανανεωσα πρόσφατα....γι'αυτό το αναφέρω.Αν εχεις χρονο...ανανεωσε σήμερα μετα τα μεσανυχτα...το ίδιο είναι.(Αν ανανεωσεις σημερα 29...θα χασεις μια μερα).
    1 point
  4. Είναι για να αποσυνδέσει το YOUTUBE από το PLAY ώστε να μην το ενημερώνει όταν βγαίνει ενημέρωση του youtube app στο Play Έβαλα το volte.zip module στο magisk, και είμαι στο Network signal guru. Τι πατάω?
    1 point
  5. Δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για το 3ημερο του Αγ.Πνεύματος.
    1 point
  6. Δε θα έπρεπε να επηρεάζει η μια συσκευή την άλλη τόσο πολύ. Αν δεν υπάρχει spatial separation θα έπρεπε να κάνει κλασικό ofdm split (frequency, time) αυτό ίδιο beam, επομένως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται τουλάχιστον σαν lte. Αν είστε στο ίδιο spatial beam μπορεί ακόμα και να σας ρίξει σε different slots για ακόμα μεγαλύτερο exploit του mu MIMO (Ericsson patent).
    1 point
  7. Αφού σας γράφω, μάλλον για συμβόλαια.... Σε unlimited δεν το βγάζει, λογικό Sent from my iPad using Tapatalk
    1 point
  8. Δεν με αφορά αν τα πάνε καλά. Να τα πάνε καλά. Από την στιγμή που υπάρχουν συσκευές που δέχονται μόνο eSIM ή μόνο eSIM για dual sim, πρέπει ολες οι εταιρίες να την παρέχουν, αλλιώς αυτες αποκλείουν πελάτες. Η eSIM δεν είναι πολυτέλεια για να μην την παρέχουν επειδή είναι “value” όπως λες καθώς πολύ σύντομα θα αντικαταστήσει την κανονικη SIM.
    1 point
  9. Καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους. Κάνουν εργασίες στην περιοχή μου και έχω ένα διαθέσιμο κινητό για να μου δώσει δώρο 1500 λεπτά ομιλίας και απεριόριστα Gb για 14 ημέρες οποίος επιθυμεί ένα προσωπικό μήνυμα να του τα στείλω. Ευχαριστώ πολύ.
    1 point
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Και εγώ νodafone έχω σαν βασικο νούμερο και cosmote σαν δεύτερο. Αυτό φίλε το βγάζει όταν έχεις ενεργοποιημένο το volte/VoWiFi και χρησιμοποιείται το ίντερνετ στις κλήσεις με hd ήχο. Όταν βγάζει το εικονίδιο του σήματος και το hd είναι συνδυασμός δικτύου με ίντερνετ. Όταν βγάζει μόνο hd χρησιμοποιείται μόνο το ίντερνετ γιατί προφανώς δεν θα υπάρχει καλό σήμα. Αν βγάζει μόνο το εικονίδιο του σήματος χρησιμοποιείται μόνο το δίκτυο και όχι το ίντερνετ. Όταν δεν βγάζει τίποτα χρησιμοποιείται μόνο το δίκτυο. Αυτό εξαρτάται από το πόσο καλό σήμα και ίντερνετ έχεις και ποια προτεραιότητα έχεις δώσει στις ρυθμίσεις για το VoWiFi. Ίντερνετ ή δίκτυο.
    1 point
  11. Το θέμα δεν είναι αν το επόμενο Countdown θα είναι την ΠΕ 1/6 αλλά η παγιοποίηση πλέον των Countdowns στις 15 μέρες!!!. Οι μόνες προσφορές που παραμένουν ακόμη με ισχύ 30 ημερών είναι οι προσωπικές.
    1 point
  12. Το επόμενο είναι Πέμπτη????
    1 point
  13. Ήθελε να πουλήσει κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα (προαιρετικό φυσικά) και επίσης να πουλήσει χρεωστική enter bonus που όντως έχει ετήσια συνδρομή έναντι της απλής χρεωστικής enter. Την απόκτηση κωδικών e-banking από κατάστημα όντως την χρεώνουν βάσει της τιμολογιακής τους πολιτικής, Ι.2.1. https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf Κατέβασε το mobile app και δεν έχεις ανάγκη το κατάστημα για τίποτα, δες εδώ: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/odigies-vima-vima/eimai-neos-pelatis-mporo-na-anoikso-ton-proto-mou-logariasmo-online
    1 point
  14. Εδώ κοιτάμε να απαγκιστρωθούμε από οτιδήποτε Google και θα βάλουμε τον Chrome; Καταρχήν έχει πολύ άσχημο UI στο iOS. Mε τον Safari θα έχεις κάτι πολύ βασικό που λέγεται keychain [εκτός όλων των privacy features και content ad-blockers (εδώ προτείνω το Wipr)].
    1 point
  15. Προφανώς εννοεί να "φύγει" το όνομα Cosmote και να αντικατασταθεί από αυτό της Telekom στην Ελλάδα, το οποίο δεν υφίσταται σαν σενάριο, αφού το "Cosmote" είναι όνομα που έχει συγκεκριμένη αξία στα αυτιά των Ελλήνων καταναλωτών και δεν δίνουν σημασία άμα έχει ξεπουληθει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  16. Ψάξτο λίγο. Επίσης μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση κάποια σμσ για πρώτη φορά και να τα μοιραστείς με άλλους. Αυτό έχω κάνει εγώ. Μόλις τελειώσουν τα 20 δωρεάν διαγραφή λογαριασμού και ξανακάνεις.
    1 point
  17. Νομίζω οι προσωπικές ειναι πιο σπάνιες , αλλά δεν ειμαι και σύγουρος
    1 point
  18. σωστά , είναι για μας που εως σήμερα μας εδινε 120 λεπτα
    1 point
  19. 150'+100sms με 3.5ε για 30 μερες
    1 point
  20. Kαι εγώ πλέον βαρέθηκα να παίζω.. Εχω φτάσει στα 1,4εκ πόντους και στα xp κοντά 32000 και ήμουν μέσα στην 100αδα στο leaderboard. Υπόσχονταν δώρα σε κάθε επίπεδο XP και τελικά δίνουν μόνο κάποιους έξτρα πόντους. Δεν έχει νόημα να παίζω άλλο Πράγματι έτσι είναι εκ πρώτης όψεως και όντως συμφέρει το απεριόριστα. Αλλά.. πχ για εμένα συμφέρει το 200αρι του BB γιατί αυτή την στιγμή έχω κάπου 600gb που ανανεώνονται απο μήνα σε μήνα,βάζω 12€ κάρτα εντός liquid και έχω και ομιλία όση χρειάζομαι και gb πρακτικά απεριόριστα και τρώω απο τους ήδη πολλούς πόντους τους οποιους κρατώ με τα daily bonus απο το να σβηστούν στο 6μηνο... Αν κόψουν αυτή την δυνατότητα,τότε οκ αλλάζει το πράγμα
    0 points
  21. Δεν ξέρω πότε έγινε το update αλλά ναι έχω την τελευταία έκδοση και σήμερα χρησιμοποίησα την εφαρμογή πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες και έγινε αυτό. Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα.
    0 points
  22. Για συμβόλαιο, υπάρχει και αυτό της Nova με 15€/μήνα που δίνει απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS και 2gb ίντερνετ για 1 μήνα και εάν καταναλώσεις τα 2gb πριν περάσει ο μήνας, συνεχίζεις να έχεις ίντερνετ με μειωμένη ταχυτητα, όποτε δεν υπάρχει περίπτωση να σου έρθει φουσκωμένος λογαριασμός. Επίσης εάν έχεις σταθερό Nova το παγιο πεφτει στα 13€.
    0 points
  23. Αθήνα, Πατησίων πλατεία Αμερικής έως περίπου Γαλατσίου πρέπει να έχει n78, για κάποιο λόγο κρασαρε η εφαρμογή του speedtest και δεν πρόλαβα να βγάλω screenshot. Περίπου 800 mbps - 1100 mbps, θα ανεβάσω μετρήσεις τις επόμενες μέρες. Βέβαια κοντά στην Γαλατσίου το upload κάτω από 1 mbps.
    0 points
  24. Ομολογώ φίλε μου ότι δεν ήξερα το συγκεκριμένο μαγαζί και το έψαξα στο google για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται, δεν γνωρίζω πολλά από δυτικές συνοικίες. Πρόλαβα όμως και ήμουν τακτικός θαμώνας του "Κόκκορα", του θρυλικού ψητοπωλείου στην Αλεξάνδρου Σβώλου. Φαντάζομαι θα γνωρίζεις τι εστί Κόκορας.
    0 points
  25. Ο λόγος είναι ότι η vodafone έχει ρίξει πολλά λεφτά στο δίκτυο και κάθε χρόνο αυξάνει τρομερά τον όγκο δεδομένων που περνάει , την ταχυτητα και ταυτόχρονα ρίχνει τιμές .... δεν πετάει λεφτά σε διαφήμηση και φύκια , περιμένει να δούμε στην πράξη με προσφορές ελέυθερα . Τωρα με το liquid και το 5g θα μιλάμε για χάος , οπότε βλέπουμε πιο χοντρά πράγματα Ενας λόγος που γίνεται δυσφήμηση (περα την πλάκα αυτών που χαλάνε τα maps απλά γιατι τους αρέσει να κάνουν ζημιά) είναι να μην καταλάβει ο κόσμος την αναβάθμιση και να να φοβηθούν όσοι είναι δεσμευμένοι στις αλλες εταιρίες να δοκιμάσουν στην πράξη ... πχ κάποιος έχει μαζέψει gb και λεπτά, έχει υπόλοιπο , αλλος συμβόλαιο που δεν θα του το δώσουν ξανα, σίγουρα θα περάσει από εδω να ρίξει μια ματιά και βλέποντας διάφορα άσχετα αντι την αλήθεια μένει εκει που είναι και πληρώνει τζαμπα
    0 points
  26. Έλα πήγε άνθρωπος στην Κρήτη και είδε είσαι εντελώς υπερβολικός για τις βικτουσιανες 😃 Και η κοσμοτε με τις αναβαθμίσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό στη Θράκη και Ανατολική Μακεδονία πάνω στην Εγνατία και σε μερικούς σταθμούς στους κάμπους στα σημεία που πήγα έχει πλέον προβλήματα σε διάστημα λίγων μηνών και μεγάλες τρύπες οι οποίες δεν έκλεισαν σε πολλά σημεία με εργοστάσια και με χωριά να δεινοπαθούν που ευτυχώς έχουν οι άλλες έστω μια 800αρα ή 1800αρα για να μπορούν να κάνουν τα βασικά όταν δεν έχουν πρόσβαση από σταθερή ADSL οι οποίες έχουν ταχύτητες της τάξης των 2mbps και μιλάω για σημεία που μπορεί να απέχουν μέγιστο 3 χιλιόμετρα από τις κεφαλικές πόλεις των νομών. Τα τρελά γκάζια έχουν παραμείνει σε σταθμούς που δεν έχουν ψύχη για χιλιόμετρα μέσα σε χωράφια και άκυρα σημεία. Στα άλλα σημεία έχουν πέσει αισθητά οι ταχύτητες. Τα ιδιά και αττική που γέμισαν πολλές με τα φθηνά συμβόλαια και τα απεριόριστα εβδομάδας στα whatsup. Βλεπω upload στην Αθήνα της τάξης του 1mbps σε εσωτερικούς χώρους σε περιοχές που επισκέπτομαι και μειωμένο αισθητά download. Λογικό η μισή Αθήνα επάνω τους είναι αλλά πρέπει να τρέξουν αναβαθμίσεις αν Θέλουν να τα αφήσουν όλα ξέφραγα και ιδιαίτερα τα καρτοκινητα και τις συνδέσεις σταθερής που δίνουν μέσω κινητού δικτύου αν δεν υπάρχει δυνατητα σοβαρών ταχυτήτων μέσω vdsl/fiber (αναφέρομαι σε business υπηρεσίες και όχι οικιακά). Όπως λέω με φίλους σκ@τούλες είναι όλες σε πάρα πολλά σημεία ιδιαίτερα στην επαρχία στα μη τουριστικά και είναι θέμα τύχης να είσαι κομπλέ σε όλα τα σημεία της περιοχής που σε ενδιαφέρει με μια εταιρία για χρήση με λαπτοπ σε κατάσταση τηλεργασίας - τηλεκπαίδευσης.
    0 points
  27. Ήρθε SMS για το δωρεάν 3ημερο απεριόριστου ίντερνετ και στην καρτοκινητη.
    0 points
  28. Αυτό που δείχνει η vf και η Wind το 2016 ισχύει τώρα. Το 2016 στην Κρήτη τουλάχιστον ούτε τα μισά από ότι έδειχναν δεν ίσχυε. Για την Wind στα Χανιά με βεβαιότητα δεν ισχύει ούτε το 2023. [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  29. Αρα μπορει να εχω 5G και απλα να μη το δειχνει;
    0 points
  30. Δεν κατηγορούμε την προσφορά επ ουδενί.. την ανωνυμία του Πακιστάν κατηγορούμε.
    0 points
  31. Αν πας σε κατάστημα για συμβόλαιο δεν υπάρχει υπαναχώρηση. Καρτοκινητό συνήθως δεν κάνουνε στο κατάστημα, προσπαθούν να σε πείσουν να κάνεις οπωσδήποτε συμβόλαιο, και επικαλούνται έλλειψη καρτών SIM. Με εξαίρεση ίσως την πράσινη. Online φορητότητα σε καρτοκινητό όλοι κάνουν (όχι τηλεφωνικά). Δεν είναι ανάγκη να κάνεις συμβόλαιο με την άλλη εταιρεία άλλωστε η nova βλέπει απλά τον αριθμό να φεύγει δεν ξέρει τι έχεις κάνει εσύ, συμβόλαιο ή καρτοκινητό. Φυσικά υπάρχει και πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην ασχοληθούν καν να σε πάρουν πίσω. Οπότε θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι πρέπει να επιλέξεις και κάτι που να σε βολεύει.
    0 points
  32. Απεριόριστα σε όλους η Cosmote το τριήμερο, μάλλον συμβόλαια βλέπω τώρα σε εφαρμογή... Θα αναστεναξουν τα gb.... Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  33. Έχω αναλύσει τι γίνεται σε άλλο ποστ μου. Δεν τα πάνε καλά με την eSIM σε όλο το group, εξάλλου παρέχουν ένα value κάπως σύνολο υπηρεσιών
    0 points
  34. Το θέμα είναι μην γίνεται κάθε φορά που γίνεται μια ενημέρωση... Στάλθηκε από το SM-S916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  35. εντάξει το έκανα ευχαριστώ!
    0 points
  36. Για την μεταφορά χρημάτων από ένα κινητό στο άλλο γράφει στην σελίδα του cu "Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά να έχει πραγματοποιήσει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ (ονομαστική αξία) τους τελευταίους 3 μήνες." Λειτουργεί όμως και με δύο κάρτες των 12 ευρώ δηλαδή 24 ευρώ, και ακόμα δεν χρεώνει το 0.50 ευρώ για την μεταφορά (όπως έχουν πει και άλλοι) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  37. Ακριβώς..
    0 points
  38. Εταιρία που έχει το 50% των συνδρομητών δεν έχει κανεναν λόγο να αλλάξει όνομα.
    0 points
  39. Νίκο η εφαρμογή messenge της Samsung είναι πολύ αναλυτική. Δεν πρόκειται να μπερδευτείς να κάνεις λάθος. Όταν επιλέγεις μια επαφή που δέχεται κ αυτή rcs στο γράφει μέσα στο πλαίσιο ενώ αν η επαφή δεν υποστηρίζει δεν στο γράφει κ το στέλνει με sms. Παραθέτω 2 φωτογραφίες να καταλάβεις τι εννοώ.
    0 points
  40. Εγώ ειπα ότι η νοβα είναι η μόνη με μερική κάλυψη 5G εκεί πάνω και με πλήρη κάλυψη ίντερνετ στο οδικό δίκτυο. Για την πράσινη γράφω στο νήμα «5G NR»
    0 points
  41. Στα Βραχναίικα περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα , εδώ και λίγες μέρες έβαλε 5G η NOVA!
    0 points
  42. Στα χωριά στο Κεντρικό Ζαγόρι (Ασπραγγελοι, Ελάτη…) η μονη(!) με 5G η nova. Δεν εχω μετρήσεις αλλά είναι πληρως λειτουργικό το δίκτυο και με φοβερή κάλυψη. Παλιότερα δεν είχε. Εδω πάντως στην Ήπειρο έχει πια αναβαθμίσει ένα μέρος του Ζαγορίου, στην αρτα έχει αναβαθμίσει κάποιες θέσεις(το 4G στην ύπαιθρο της αρτας παίζει Β7+Β3+Β20 ενώ εχω δει και Β1 20MHz σε 4G), ολόκληρη την Πρέβεζα(μέσα στην πόλη δεν ειναι τόσο Καλή Παρ όλα αυτά) και στην Ηγουμενίτσα επισης υπάρχει μεγάλη κάλυψη 5G. Στην Αχαΐα που κινήθηκα στις αρχες Μαΐου έξω από την Πάτρα είχε κανονικά 5G, όπως και σε χωριά της Κορινθίας. Τέλος, 5G επισης στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχια. Υπάρχουν ακόμα Β20 μόνο κυριως εξω από τα Γιάννενα αλλα βλέπω γίνονται βήματα προόδου.
    0 points
  43. Οκτώβριο; Είναι από έγκυρη πηγή αυτό; Κλείνουμε χρόνο εδώ στα βόρεια Μαρούσι που είμαι και περιμένουμε με ανυπομονησία τι δίκτυο θα φτιάξει. Ελπίζω να μπουν και νέες κεραίες γιατί χρειάζονται! Μακάρι να τελειώσει σύντομα!
    0 points
  44. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το δίκτυο. Σε λίγες ώρες θα είμαι στα στενά της Αμφιάλης του Κερατσινίου εκεί που είχε πρόβλημα για να κάνω περισσότερες και ποιο στοχευμένες μετρήσεις Μέσα στο σπίτι μου
    0 points
  45. Το CU λανσαρίστηκε σαν καρτοκινητή για νέους , και είναι μία συντομογραφία χεραιτισμού , ακριβώς όπως και το (μεταγενέστερο ) whats Up , μία δηλαδή επικοινωνιακή προσπάθεια προώθησης της καρτοκινητής για νέους.
    0 points
  46. Έστω οκ, αλλά όχι τότε την μία δύο φορές που θσ χρειαστεί να στείλω να κοστίζει όσο πλεον κοστίζει. Αν κόστιζε 1 λεπτό ή δύο δε θα γκρίνιαζα. Αλλά να πληρώσω μισο ευρώ για sms ή 30 λεπτά, όχι, το θέλω σε πακέτο έστω και με 10 sms.
    0 points
  47. Λοιπόν η Nova παίζει 1800Mhz στα 10 και σε ορισμενες περιοχές και στα 15. Κεφαλονια και Κέρκυρα είδα 15 ενώ Θεσσαλονίκη και Πατρα στα 10. Λοιπον ήμουν για τις εκλογές Κεφαλονια…με την κίνηση που έχει λόγω τουρισμού άρχισε το φαινόμενο να βλέπω E σε εσωτερικό χώρο όταν είχα δεδομένα ανοικτά. Στο Ληξούρι που ήμουν στο εκλογικό κέντρο μέσα δεν είχα σήμα καθόλου για δεδομένα ενώ έξω μια χαρά και 5G. Γενικα ήταν αξιοπρεπής όμως. Στη γυρα δεν τσέκαρα καθόλου να δω,αν και γενικοτερα έχει σήμα στο 90% της διαδρομής, αν όχι στο 95%. Ελάχιστα σημεία έχουν Edge. Στο καράβι Σαμη-Αστακός είχα 4G από τα 12,5km σύμφωνα με netmonster, για τα βασικα κάτι γινόταν. Τα έχω γράψει πολλάκις,και θα τα ξαναπώ. Την επόμενη φορά που θα πάνε Αργοστολι ας φροντίσουν να βγάλουν και άδειες για κεραία μέσα στην πόλη όπως και στο Ληξούρι ή έστω μερικά Micro.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...