Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Athlos_PDA

    Athlos_PDA

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      391


  2. georgeavl3

    georgeavl3

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.349


  3. rebel1

    rebel1

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.329


  4. MitsosDaBest13

    MitsosDaBest13

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      5.824


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 25/05/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Update σχετικά με τα πακέτα που επεκτείνουν τη διάρκεια της κάρτας. Κάλεσα στο 12200, και στην κατηγορία "πακέτα ομιλίας, sms, MB" ανέφερε πακέτο που δίνει 200' προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 5,9€. Το ενεργοποίησα και πήρε παράταση και το υπόλοιπο της κάρτας.
    1 point
  2. Καλά υπερδικτυο δεν έχει, τουλάχιστον ακόμα. Αλλά θα παρατηρήσεις βελτιώσεις, το παλεύουν.... Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  3. Μέσω των καταστημάτων Nova, με οποιαδήποτε ακέραια αξία χρόνου από 8€ έως 50€. • Με online πληρωμή μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) οποιασδήποτε ακέραιας αξίας από 1€ έως 15€.
    1 point
  4. 3 μήνες για συμβόλαια κινητής και σταθερής και 1 μήνα για καρτοσυμβόλαια. Για επιλογές αναβάθμισης με νέα δέσμευση πάντως πρέπει να υπάρχει πάντα μια προσφορά στην εφαρμογή, εκτός αν είσαι σε πακέτο με τα πάντα απεριόριστα
    1 point
  5. Όχι είναι εντελώς άλλο το πρόβλημα που υπάρχει. Έγινε και εκεί η ανακατανομή των συχνοτήτων.
    1 point
  6. Ψηλά στην Σωρού, στο κολλέγιο, Μαρούσι. Έκλεισε κι εδώ το 3G η Nova-ρα, πάει το ίντερνετ. 🤣 Ίδια κατάσταση και στο Σισμανογλειο νοσοκομείο. Εκτός κι αν καταφέρει να συνδεθεί με καμιά 4G κεραία στο βουνό (Πεντέλη, Άνω Βριλήσσια κλπ), αλλά δεν το κρατάει. Απορώ γιατί είναι τόσο "δύσκολο" να κάνει συνεγκατάσταση με Vodafone.
    1 point
  7. Γενικά η μέτρηση με ΤΑ είναι σχετικά ακριβης, ειδικά στις μεγαλύτερες αποστάσεις. Στη συσκευή μου πρέπει να ορίζω 1 ΤΑ = 144m για να το εμφανίζει σωστά. Συνήθως, για να μην πω πάντα, πέφτει μέσα.
    0 points
  8. Μονή Γρηγορίου Αγίου Όρους, αν ισχύουν τα 24χλμ απόσταση μια χαρά πάει για εσωτερικό χώρο
    0 points
  9. Τα ζήτησες εσύ ή στα πρότειναν μόνοι τους;
    0 points
  10. Εγώ που έχω το GT Runner που πάνω κάτω το ίδιο είναι με το GT3 πιάνω 12 μέρες και έχω και ένα 18% αλλά κάνω πολύ light χρήση αυτόν τον καιρό και το έχω 2 μήνες μόνο οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Το έχω συνέχεια φορεμένο και συνδεμένο με το κινητό αλλά δεν χρησιμοποιώ GPS και το έχω να ανάβει η οθόνη μόνο αν πατήσω το κουμπί. Κλήσεις 1-2 τη βδομάδα και αν (μιλάω μέσω viber/messenger κλπ) και όλα τα άλλα ανοιχτά... ύπνο/βήματα/οξυγόνο/ειδοποιήσεις κλπ.
    0 points
  11. μετά την αναβάθμιση έχει αυξηθεί η κατανάλωση, το επιβεβαιώνω και έχω κλείσει χρόνο με τη συσκευή. Πριν έβγαζα άνετα σχετικα 10 ήμερο (βέβαια το βράδυ δεν το φοράω και όταν είμαι στο σπίτι επίσης αλλά δεν το κλείνω)
    0 points
  12. Πως το εχεις συμπεράνει; Έχει καταργηθεί το 3G πανελλαδικά από τέλη Μαρτίου. Στην Ήπειρο είναι στα 20MHz από τέλη Φεβρουαρίου. Όπως και στην Αθήνα τώρα το Μάιο που πηγα στα 20MHz ήταν. Στην Θεσσαλονίκη εχει 20MHz πριν το 2023. Αυτά για την 2100. Η 1800 είναι στα 10.
    0 points
  13. Προσπαθείτε με λογικά επιχειρήματα να πείσετε ανθρώπους που είναι για άλλη ειδικότητα... Το κακό είναι πως δεν υπάρχει ακόμη επαρκής μέριμνα από το κράτος για την ψυχική υγεία. Δεν αναφέρομαι αυστηρά στον τομέα της ψυχιατρικής (δεν έχω επιστημονική επάρκεια άλλωστε επ' αυτού), αλλά στο να υπάρχει πιο εύκολη πρόσβαση των ανθρώπων σε συμβούλους ψυχικής υγείας σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπορούσε να γίνει, αλλά οι δήμοι της χώρας θα έπρεπε να έχουν περισσότερους ψυχολόγους στα σχολεία και επίσης για ενήλικες δημότες τους που έχουν ανάγκη.
    0 points
  14. Hi Gerasimos, this is Kazim. I have just picked up this chat and can see that you are unable to view your disposable card.Thank you so much for letting us know about this, please note that this issue has been highlighted already and our team is working to fixed this for you. Τους έγραψα και είπαν ότι θα το κοιτάξουν, φαίνεται ότι είναι κάτι που συμβαίνει όχι σε όλους Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  15. κοίτα ρε που τα xiomi έφτασαν να κάνουν 1500€ για να πάρεις καλή κάμερα.. .. τα κινέζικα xiomi!!! .. τα xiomi!! 😪
    0 points
  16. έχεις διαβάσει αναλογικές μελέτες καρδιολογιας;; ε λοιπόν μάθετε ότι οι ξαφνικοι θάνατοι ΔΕΝ αυξήθηκαν την 3ετια που μας πέρασε Τότε γιατί πριν 3 χρόνια δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε ξαφνικούς θανάτους και τώρα τα τελευταία 2 χρόνια το αναφέρουν συνεχώς; Φυσικά όλοι αδιευκρίνιστοι και φυσικά όλοι μετά το εμβόλιο και όχι πριν.
    0 points
  17. Καλησπέρα σε όλους. παρατήρησα με μεγάλη έκπληξη ότι στην αρτα και την Πρέβεζα δεν εκπέμπουν κανάλια υψηλής ευκρίνειας(μόνο της ΕΡΤ, αν θυμάμαι καλά, ήταν σε HD). Επηρεάζει αυτό κάπως το 5G; Επειδή όταν τα εθνικα κανάλια όταν μπήκαν σε HD στην υπόλοιπη Ελλάδα (πλην της αρτας και της πρεβεζας) απελευθερώθηκε και το φασμα της μπάντας 28.
    0 points
  18. Είναι που λέγανε ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή... και οι άλλοι ακόμα γελάνε πιο πάνω χωρίς να έχουν ψάξει τίποτα για το αντίθετο!!!☹️ Ξαφνικά όχι μόνο δεν νοσείς βαριά μετά το εμβόλιο, αλλά πεθαίνεις κιόλας!!! Τόσες μαζεμένες μυοκαρδίτιδες και επιθετικούς καρκίνους πότε είχαμε στο παρελθόν;;; Ή έχετε κοντή μνήμη όλοι;
    0 points
  19. Δεν υπάρχει το smart week και το smart night.
    0 points
  20. Δίνουν επαγγελματικό συμβόλαιο και σε ιδιώτες;
    0 points
  21. "Πιάσε κόκκινο" (μαζί γράφαμε για τα δωρεάν)
    0 points
  22. Δεν υπάρχουν magic numbers,τα μπόνους mb (tap n get) από ανανέωση είναι λιγότερα.
    0 points
  23. Πλατεία Μέμου (παγκόσμιας ειρήνης) στον Κορυδαλλό. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9258281266 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  24. Εμενα παντως εχει κανει αρκετες ενημερωσεις. Εχει το εικονιδιο του και το βαζεις οπου θες εσυ στην οθονη και πατας οποτε θες το record. Εχω ηχογραφησει απειρες κλησεις και ποτε δεν με εχει κρεμασει. Καμια φορα, μετα το τελος της κλησης μπορει να μεινει στο πανω μερος της οθονης κολλημενο αλλα μολις πατησεις το record, εξαφανιζεται. Ελαχιστες φορες μου το εχει κανει παντως και γενικα ειναι 100% αξιοπιστο και στα 3 note που το ειχα. γράφει όμως μέσω Bluetooth; Ναι το ειχα δοκιμασει και με bluetooth και εγραφε κανονικα. Αλλα επειδη δεν χρησιμοποιω bluetooth γενικα δεν μπορω να σου εγγυηθω 100% αξιοπιστια. Με σκετο το τηλεφωνο μπορω.
    0 points
  25. Άγνωστο αυτό ακόμα. Μάλλον ο ΟΤΕ θα απορροφήσει την Cosmote σε θέμα ΑΦΜ αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει ο ΟΤΕ σαν όνομα. Μικρή σημασία έχει, πάντως.
    0 points
  26. Τον παραμεριζουμε τον ΟΤΕ σιγά σιγά... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  27. N78 είναι, το λέει το νούμερο του ARFCN. Επίσης όντως υπάρχει N78 στο συγκεκριμένο eNB αλλά με σχεδόν παρόμοιες ταχύτητες. Έχω ανεβάσει στο παρελθόν μετρήσεις.
    0 points
  28. έστειλα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μήνυμα να δω τι θα μου πουν
    0 points
  29. Θεωρώ ότι είναι αυθαίρετη κίνηση της τράπεζας να σου ανανεώσει την κάρτα νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης. Συνήθως προφασίζονται θέματα ασφάλειας κλπ. για να στείλουν αντικατάσταση της κάρτας, μειώνοντας τη διάρκειά της - πρακτικά ανανεώνουν όσο πιο συχνά μπορούν για να μαζεύουν χρήμα. Εμένα μου είχε τύχει μια φορά με την Εθνική να μου στείλουν τη νέα χρεωστική 2 μήνες νωρίτερα και είχα στραβώσει, αλλά από το τηλέφωνο δεν είχα βγάλει άκρη. Για εσένα είναι περίπου 1,5 χρόνος βωρίτερα που είναι ΠΑΡΑ πολύ! Όσο καιρό ήταν δωρεάν η ανανέωση των καρτών, ούτε θέματα ασφαλείας είχαμε, ούτε ερχόταν ποτέ νωρίτερα η νέα κάρτα (δεν είχαν κίνητρο).
    0 points
  30. Αν βλέπει σωστά το κινητό σου είναι Ν1. Οπότε 5g γιαλατζι. Δεν λέω καλό είναι σε ταχύτητες.
    0 points
  31. Σπίτι μου, κοντά στο Γηροκομείο Αθηνών. Μακρινή n78. Ακόμα. 😛
    0 points
  32. Nαι, λογικά να επιλέγεις για πάντα ίδια ανανέωση .. πχ την 13 ευρω που είναι η καλύτερη και θα μπορείς να βάλεις και 15 ευρω με το ίδιο shake (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά επειδή είναι ίδιο υποθέτω θα κάνει roll over κανονικά) Επίσης δεν δοκίμασα ταυτόχρονα 12 και 13 ευρω σε μια σιμ (εβαλα 2 φορές από 13 σε μια σιμ και 12 σε αλλη) αλλά είμαι 99% σίγουρος και από το την περιγραφή, τα νεα ειναι χωρις ¨¨ , το ενα δεν εχει το "μηνιαίο" οπότε φαίνεται είναι διαφορετικά. Πχ αριστερά το παλιό shake... στο κέντρο τα 12 ευρω (cashback) ... και δεξιά εκει που έβαλα 2 φορές 13 ευρω ... κανένα από τα 2 δεν ενώθηκε με το παλιό (για 8 ευρω ειπε και αλλο παιδί ότι δεν ενώθηκε και ειναι και 20 ημερών ...τα 20 ευρω μονο μένουν αλλά δεν πιστέυω να έχουμε κάτι διαφορετικό) Εδώ λέει για τα 8 εχτρα GB , μέχρι 18 Ιουνίου - πάντως τα έδωσε και στην δέυτερη ανανεωση οχι μόνο στην πρώτη - λογικά θα γίνουν σωστά rollover τουλάχιστον αυτα.
    0 points
  33. Δηλαδή το shake των 12€ του cashback δεν ενώθηκε με το shake των 13€ που ήδη είχες? Αν ισχύει αυτό,ξενέρωμα γιατί ουσιαστικά σε δεσμεύει ώστε να βάζεις πάντα ίδιο ποσό κάρτας για να μεταφέρεις τα mb του shake..
    0 points
  34. Θα το δουλέψω και θα ενημερώσω
    0 points
  35. Για το πρώτο με τη μουσική , παίζει η μουσική, πας στη φωτό και σέρνεις το δάχτυλο στο κλείστρο προς τα δεξιά και το γυρνάει σε βίντεο ΜΕ τη μουσική να παίζει! Για το άλλο δεν ξέρω δεν κάνω άλλες κλήσεις
    0 points
  36. @blizardδεν θα μιλάς για Vodafone στο topic της Nova. Δεν έχουν καμία σχέση. Μόνο για τις εκλογές αν θέλεις μίλα που έχουν άμεση σχέση! Επίσης η @dimitroula10 δεν ξέρει να σου πει ότι την ενοχλείς γι αυτό επεμβαίνει ο @Mobileras.
    0 points
  37. Πέθανε η τραγουδίστρια Τίνα Τάρνερ.
    0 points
  38. Πέρα το 1 ευρω απεριόριστο που το έχει και το liquid στο περίπου (το καταλαβα αυτο) .... Ομιλία ανα δευτερόλεπτο που λές πόσο κοστίζει δλδ σε σχέση με το (2 cent 3 λεπτα ? και το voip τις 10 μέρες που δεν εχεις ιντερνετ λειτουργεί η οχι ? 10 μέρες ιντερνετ που χαλας θέλει 5 ευρω το μήνα έτσι ? στο περίπου με το κόλπο που ειπες. , τις αλλες δεν κάνεις απολυτος τίποτα ? η υπάρχει κάτι αντίστοιχο του 1.2ευρω/gb ? δεν εχω καταλάβει πως ακριβως κάνεις οικονομια Πολλοί δεν ξέρουν το liquid , αλλά και εγώ μπορει να μην ξέρω καλα τι γίνεται στο f2go για οικονομία ... δεν είναι πελάτες σου για να τους ενοχλώ, Εξάλου θέλει λέει 10 μέρες ιντερνετ και από 1 ευρω το 2 ημερο δεν βγαίνει 1 το μήνα ... συν οτι το liquid έχει 4 το μήνα όριο , και με τις χρεώσεις ανα mb/λεπτο βοηθάει και τις υπόλοιπες 20 μέρες, οπότε θέλω να ξέρω αν μου έχει ξεφύγει κάτι
    0 points
  39. Μία χαρά είσαι στο F2G με βάση τις ανάγκες σας.
    0 points
  40. Ναι έχω κοιτάξει. Καμμία σχέση. 1€ απεριόριστο ίντερνετ για 2 ημέρες εκτός τις προσφορές και ελάχιστη ανανέωση 1€ για 2 μήνες. Ομιλία ανά δευτερόλεπτο. Μόνο εισερχόμενες δέχομαι. Ομιλία ελάχιστη μέσω VoIP. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Με ενδιαφέρει μόνο η οικονομία. Ο σύζυγος έχει Q και ενεργοποιεί συνεχώς το πακέτο 5€/απεριόριστα+1000'/1" και με καλεί αν χρειαστεί. Και στα παιδιά f2g έχουμε δώσει λόγω 1€ ανά δίμηνο. Να δούμε πόσο θα κρατήσει.
    0 points
  41. Αφού σου λέει οτι μιά χαρά την βολεύει. Σταμάτα επιτέλους να ενοχλείς τους πάντες. Δεν έχεις άλλη δουλειά; Με 1€ βολευεται, γιατι να βαζει με το ζορι 8€/μηνα;
    0 points
  42. Λογικό είναι να μπερδευτείς. Όταν έχει 35 πακέτα να διαλέξεις, το 40% των πελατών θα επιλέξει το πολυδιαφημισμένο, εντελώς απερίσκεπτα. Ευτυχώς που υπάρχει και το forum εδώ και ανακαλύπτει τα κρυμμένα διαμάντια.
    0 points
  43. Υπάρχει προσφορά απεριόριστο ιντερνετ με 10.9 ευρω τώρα για 4 μηνες . Από το Δεκέμβριο ώς τον Σεπτέμβριο είχαμε 6 μηνες τέτοιες προσφορές . Από τηλεφωνία για να τα συνδιάσεις υπάρχουν 12 ευρω το μηνα απεριόριστα ή τιμές liquid 0.0065 ευρω το λεπτό η σμσ (2 cent 3 λεπτα) - αν και εκει ακόμα έχουν προσφορά δωρεάν απεριόριστα λεπτά όταν βάζεις 15 ευρω. Από data μόνιμα το καλυτερο είναι το big bang που θέλει να μαζέψεις και πόντους με ένα παιχνίδι , συνδιάζεται και με τιμές η προσφορές ομιλίας liquid αν θες ... 200gb 10 ευρω το μηνα και απεριόριστα με 1 ευρω (ουσιαστικά ως 48 ώρες ειναι ) Στο cu υπάρχουν απεριόριστα 0.9 ευρω 24 ώρες (κανονικά 24 ωρες από όταν το ενεργοποιήσεις ) συν 4 σαβατοκύριακα με 2.7 ευρω (αυτο βγαίνει 0.35 ευρω την μέρα) , το 6 ευρω την εβδομάδα, νυχτερινά από 20.00 ως 08.00 με 6.5 ευρω , και το πακέτο 27 ευρω για απεριόριστη ομιλία και 200gb που τώρα είναι άχρηστο αφου υπάρχουν πιο φτηνά αλλά από Σεπτέμβριο αν πέσει η τιμή σε λογικα επιπεδα θα είναι φοβερο. Επίσης με 3 νέους λογαρισμούς θα έχεις αρκετά δώρα όπως ακουστικά , ο πρώτος μήνας όλα απεριόριστα και κάτι δωράκια 5-10 ευρω για τον δέυτερο , 5+5 gb με το bring a friend για ενα χρόνο κάθε φορά που βάζεις λεφτα , και από 30 ευρω στον καθένα για ενα μηνα του liquid.
    0 points
  44. Νομίζω μόνο ο κεφαλικός παίρνει, άρα 4. Επίσης δεν μπορείς έτσι κ αλλιώς να πάρεις πάνω από 10 συνδέσεις ανά πάροχο στο ίδιο ΑΦΜ, δεν βρίσκω τώρα τον σχετικό νόμο
    0 points
  45. Καλα ... κρασια! Τωρα το ανακαλυψαν οι φιλοι μας οι Αμερικανοι ; ! Η ''πρωτοπορα'' σε αυτα τα κολπα ... mecool μολις βγηκε το Android 7 ολα της τα μποξακια ειχαν μολυσμενο λογισμικο με mining εφαρμογες και τα κονομουσαν ! Απορω δε που ακομα την εμπιστευεται ο κοσμος και αγοραζει τα μποξακια της ! Οσο για το ρεπορταζ ... ειναι λαθος! Δεν φταει η AllWinner και η RockChip που λεει αλλα αυτοι που φτιαχνουν ... ολο το εκαστοτε μποξακι (οχι μονο τον επεξεργαστη δηλαδη) !
    0 points
  46. Στην περιοχή μου στα Γιάννενα nova γιόκ από 16.30! Για τουλάχιστον μια ώρα ήταν με πολυ οριακό σημα Edge εσωτερικα ενώ συνήθως εχω Ν78. Να πω πως γύρω στις 5 η ώρα έριξε πολλη βροχή και πολυ μπουμπουνητό σε όλα τα Γιάννενα. Στην περιοχή μου και στα καρδαμιτσια απ ότι άκουσα, έπεσε το ρεύμα. Προς πεδινη που ήμουν, έγινε χαμός. Λιγο πριν τις έξι επέστρεφα από την δουλειά και έπεσε η κληση στην οδο μακρυγιαννη στην οποία επισης υπό κανονικές συνθήκες υπάρχει Ν78 με ταχύτητες γύρω στα 360-400mbps. Προβλήματα υπήρχαν και στο ράδιο σε κάποια σημεία της πόλης και στην δορυφορική τηλεόραση που εχω στο σπίτι Επανηλθε μολις
    0 points
  47. Σπάρτη. Απέναντι από τα δικαστήρια. Η μόνη κεραία με 5G.
    0 points
  48. Γενικά βλέπω σημεία της κόσμοτε με Ν1 να σέρνονται χειρότερα από 800αρα των Βικτους. Τι έγινε όλοι πήγαν να ψηφίσουν στα χωριά τους. Μιλαω με παιδιά και μου λένε για περιοχές που έπιανε 200αρια να πιάνει 5mbps 🤣🤣🤣🤣
    0 points
  49. Εξαρτάτε τον νομό. Στην Καβάλα έχει 200αρια μετά το αεροδρόμιο και στο άγιασμα δεξιά είναι για τα μπάζα ούτε 2g. Δεκάδες τρύπες και αυτή και μεγάλες. Και Κομοτηνή τα ίδια και για Ξάνθη δεν κάνω καν τον κόπο να αναφέρω τα σημεία που έχει εργοστάσια μόνο οι άλλες με 800αρες καλύπτουν. Τα έχω μαζέψει και από Αττική και κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα σας τα κάνω πινακάκια από όλες. Όπου όμως έχει αναβαθμίσει σε N1 και N28 και είναι σε σημείο που σε εξυπηρετεί είναι τούρμπο αδιαμφισβήτητα με διαφορά.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...