Jump to content

llib

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About llib

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

llib's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Year In Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

4

Φήμη

  1. https://www.bilibili.com/video/BV1pC4y1e7c7/ Όπως είναι το GT4... να δούμε πόσες λειτουργίες θα πάρει στο τέλος γιατί λογικά δεν θα τα δώσουν όλα.
  2. Βγήκε και η 1η κινέζικη beta για το GT3/PRO με Harmony OS 4. What's new: - New animation of icon behavior (when Application Grid is selected). The icons are not hidden outside the screen, but are reduced in size. - You can view application names in grid mode. To display application names, rotate the button to zoom in. - Added the ability to enable automatic screen locking during training. To unlock it, you need to hold the spinner. - Added the ability to lock the spinner during training. To unlock it, you need to hold the spinner. - Added the ability to turn on the clock screen when receiving notifications. - The interface display has been optimized, the font and color have become clearer, and key information has become more attractive. - Alarms can be automatically sorted according to the alarm time - Improved exercise experience in some scenes, more accurate movement data
  3. Τον είχα πάρει για το note9 που έτσι και αλλιώς η μπαταρία του μετά από 5 χρόνια τα έχει παίξει. Πρόβλημα δεν έχει ο φορτιστής αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει στην μπαταρία μελλοντικά. Πήρα έναν γνήσιο 25W της samsung μιας και έτσι και αλλιώς ήθελα έναν ακόμα.
  4. Έχω πάρει έναν φορτιστή από temu προφανώς δεν είναι γνήσιος (απομίμηση φαίνεται) και φορτίζει το κινητό από 20%-->100% σε 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Λέτε μελλοντικά να έχω θέμα με την μπαταρία? να αγοράσω έναν από eshop που απ ότι λένε είναι γνήσιος και τον έχει και σε καλή τιμή?
  5. Όχι, όταν κάνεις λογαριασμό στην xiaomi να δηλώσεις χώρα Ιταλία... δεν έχω βέβαια το band οπότε μη σε πάρω και στο λαιμό μου ότι διάβασα σου λέω.
  6. Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC (παίζει και προσφορά στον κοτσόβολο 30 ευρώ) αλλά μόνο με mastercard απ' ότι λέει στο επίσημο site. Θυμάμαι ότι μόνο με alpha bank δούλευε αλλά λίγο που κοίταξα κάποιες κριτικές στο σκρουτζ δουλεύει και με εθνική και αν γυρίσεις την χώρα Ιταλία μπορείς να βάλεις και curve. Για άλλες τράπεζες δεν ξέρω ίσως να ρωτήσεις κάποιον που να το έχει.
  7. Ναι κατάλαβα τι λες μου έχει τύχει και μένα... κάποιες φορές βέβαια συμβαίνει γιατί κάθομαι αρκετά και αυτο νομίζει ότι κοιμάμαι και κόβει την δόνηση όταν έρχονται ειδοποιήσεις... άλλες φορές απλα κολλάει και θελει restart. Βέβαια 2 φορές μόνο χρειάστηκε να το κάνω restart.
  8. Για δες στις ρυθμίσεις --> προσβασιμότητα? νομίζω έτσι το λέει στα ελληνικά 😅 έχει εκεί μια επιλογή που λέει να σου στέλνει ειδοποιήσεις μόνο αν το φοράς... αν το έχεις ανοιχτό κλείστο.
  9. Δεν μπορείς να το βάλεις σε huawei γιατί έχουν τα Huawei Mobile Services (HMS) και δεν μπορείς να τα βγάλεις... μόνο αν κάνεις root.
  10. Έτσι όπως τα λες πρέπει να βγάζεις 9 μέρες περίπου οπότε νομίζω είσαι μια χαρά μην το σκέφτεσαι καν για αλλαγή μπαταρίας... μετά τα 2 χρόνια θα έλεγα εκτός αν την αλλάζουν δωρεάν εντός εγγύησης οπότε λίγο πριν λήξη. 😁
  11. Εγώ που έχω το GT Runner που πάνω κάτω το ίδιο είναι με το GT3 πιάνω 12 μέρες και έχω και ένα 18% αλλά κάνω πολύ light χρήση αυτόν τον καιρό και το έχω 2 μήνες μόνο οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Το έχω συνέχεια φορεμένο και συνδεμένο με το κινητό αλλά δεν χρησιμοποιώ GPS και το έχω να ανάβει η οθόνη μόνο αν πατήσω το κουμπί. Κλήσεις 1-2 τη βδομάδα και αν (μιλάω μέσω viber/messenger κλπ) και όλα τα άλλα ανοιχτά... ύπνο/βήματα/οξυγόνο/ειδοποιήσεις κλπ.
  12. Υπάρχουν πολλά γκρουπακια με watch faces και όπως λες έχουν μέσα πάρα πολλά... το θέμα είναι αυτό που έχεις να μας πεις πως το λένε η να μας δώσεις το λινκ μόνο για αυτό αλλιώς που να ψάχνουμε ολο το γκρουπ.
  13. Έχεις μήπως λινκ να το δοκιμάσω; γιατί το έψαξα λίγο να το βάλω και μόνο για το gt2 βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση...
  14. Ωραίο αν και απ' ότι βλέπω αυτό είναι για το gt2 για αυτό δεν πιάνει όλη την οθόνη!
  15. Δεν ξέρω να σου απαντήσω κάτι από τα προφανές... επανεκκίνηση, απεγκατάσταση εφαρμογής κλπ. Δεν μου έχει τύχει, εγώ όμως χρησιμοποιώ μόνο το MOD και σε μία μόνο συσκευή.
×
×
  • Create New...