Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      8.736


  2. HORGRAP

    HORGRAP

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.450


  3. noisex

    noisex

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.327


  4. s_wind

    s_wind

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.769


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 13/12/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. Η τελευταία ανακοίνωση κατήργησε το δωρεάν whatsapp
    1 point
  2. Θελεις να πεις πως πλεον εχεις μεγαλες ταχύτητες ? Ποσα MBps? σε ενα σημειο του σπιτιου σου μονο? Ελυσες και τα cell hangover freezes? Ελυσες και τα 5G 4G to 2G drops? Πες μας πως το έκανες. Θελουν να μαθουν και οι network engineers της ιδιας της Vodafone GR που ψαχνονται εδω και 2 χρονια με τον Vendor τους.
    1 point
  3. Με τον Κωτσόβολο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Είναι κάποιοι που έχουν κάνει προπαραγγελία από τους πρώτους και δεν έχουν παραλάβει ακόμα και είναι κάποιοι άλλοι που παρέλαβαν σε μία εβδομάδα από την παραγγελία, ενώ άλλοι πάλι που τα βρήκαν διαθέσιμα στο site και την επόμενη μέρα τα είχαν στα χέρια τους.
    1 point
  4. Καλημέρα. Να το χαρείς! Δε νομίζω ότι βρήκε κανείς μας ζελατίνα, σε κανένα σημείο.
    1 point
  5. Ρυθμισεις / ηχοι και δονηση / ηχος ειδοποιησης . Επισης μπορεις να προσθεσεις και αλλους δικους σου ηχους βαζοντας τους στη διαδρομη τα αρχεια μου / εσωτερ.χωρος αποθηκευσης / notifications . Ιδια διαδρομη και ηχοι για κληση στα αρχεια μου βρες φακελο ringtones.
    1 point
  6. Ούτε που πρόλαβαν να χαρούν οι κάτοχοι συσκευών OnePlus 9 και 9 Pro με την είδηση άφιξης νέας ενημέρωσης του OxygenOS (12) και η εταιρεία εξαιτίας πολλών παραπόνων, σπεύδει να αποσύρει το νέο firmware. Yπάρχουν αμέτρητες αναφορές από χρήστες σε όλο το διαδίκτυο για άφθονα bugs. Η εταιρεία έχοντας πλέον αναγνωρίσει το πρόβλημα, αποφάσισε να σταματήσει την κυκλοφορία και έκανε την εξής δήλωση: Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος έως ότου η OnePlus εκδώσει τη νέα, βελτιωμένη ενημέρωση και ίσως τη δεύτερη φορά να καταφέρει να κάνει τα πάντα να δουλεύουν πιο σταθερά! [via] back to the Article
    0 points
  7. Το Realme 8 5g έχει επιλογή για πιο ζωηρά χρώματα, έχει επίσης επιλογή για πιο ψυχρό έως πιο ζεστό, αλλά δεν έχει εφαρμογή για θέματα. Ίσως σε μελλοντικό update προστεθούν και θέματα.
    0 points
  8. Τα θέματα δεν είναι διαθέσιμα στην global έκδοση. Τα χρώματα δεν μπορούμε να τα πειράξουμε, μόνο σε ψυχρό - θερμό.
    0 points
  9. βόλτα στην πλατεία Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    0 points
  10. Όλες αυτές οι υπηρεσίες που κάνουν στην ουσία κάποια content filtering (φιλτράρισμα περιεχομένου) συνδυαστικά με λειτουργίες add blocker και malware detection έχουν πάντα πτώση ταχύτητας. H υλοποίηση της Vodafone πάντως είχε πολλά θέματα και οφειλόταν μέρος του προβλήματος σε αυτόν τον λόγο. Σαν να πήρα άλλη σύνδεση είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό έγινε από την στιγμή που αιτήθηκα για πλήρη διακοπή της υπηρεσίας SecureNet. Ακόμα και αν είχα απενεργοποιήσει μέσα από το app να μην μου κόβει τίποτα συνέχιζε να παρουσιάσει αυτήν την βαριά αίσθηση στην απόκριση. Freeze πλέον ως δια μαγείας δεν έχω δηλαδή αυτό που πάγωνε το δίκτυο και μετα από ώρα επανερχόταν. Όσο για εναλλαγές δεν έχω αναμεσά σε 5g/4g (σιγά και το 5g που έχει εδώ ένα σταθμό μόνο αναβαθμιζόμενο μέχρι στιγμής) γιατί ως πάγια τακτική κλειδώνω μόνο σε NR/LTE όταν κάνω δουλειά για να μην τύχει και έχω περιπέτειες την ώρα που κάνω δουλειά.
    0 points
  11. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αυτό. Είναι πέταμα χρημάτων. Και ειδικά 3 κάρτες.
    0 points
  12. Από τη μεριά μου θεωρώ ότι αφού όταν κλείσεις τα δεδομένα και δεν χρεώνεσαι, δεν έχει δικαίωμα πλέον να σου κόψει κάθε πρόσβαση στο διαδίκτυο κυρίως για λόγους ασφαλείας. Επίσης ο όγκος και το κόστος του ημερήσιου είναι λογικά, για να επικοινωνήσει κάποιος σε καταστάσεις ανάγκης. Οι άλλοι το κόβουν αναγκαστικά γιατί θα χρεώνεσαι ενάμιση ευρώ για 60 MB, πολλές φορές την ημέρα. Θεωρώ την κίνηση της Q σε αυτό το θέμα πολύ πιο τίμια χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η ασφάλεια κάποιου, ειδικά όταν έχεις ενημέρωση ότι "απόψε λήγουν τα πακέτα". Όσο για το θέμα του ωραρίου και σε άλλες εταιρίες η λήξη των πακέτων είναι στο περίπου και όχι ακριβώς στο δευτερόλεπτο. Τώρα αν ψάξουμε να διυλίσουμε τον κώνωπα, υπάρχουν πολλά περισσότερα στις άλλες εταιρείες, που είναι απαράδεκτα όπως τριλεπτες χρεώσεις, ακριβά "φτηνά πακέτα", φραγή στο τρίμηνο, λήξη στο δίμηνο κλπ κλπ. Τώρα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ότι προσωπικά θεωρώ αυτονόητο ότι δεν είμαι υπέρ καμίας εταιρείας, αλλά απλώς προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να έχουμε οικονομική βασική τηλεφωνία και τίποτε άλλο.
    0 points
  13. Θα μπορούσε να δίνει και τον ουρανό με τα άστρα. Αλλά έχει επιλέξει να μην τα κόβει. Ή απλά δεν έχει αγοράσει ακόμα το σχετικό πρόγραμμα ,δηλαδή είναι πίσω στην εξέλιξη, γιατί και οι άλλες εταιρείες μέχρι πολύ πρόσφατα , το ίδιο κάναν. Να σημειώσω ότι καμμία εταιρεία δεν κόβει την φωνή όταν τελιώσει το πακέτο , ούτε τα SMS, δεν βλέπω για πιον λόγο θα πρέπει να κόβει το internet. Ευθήνη του πελάτη είναι να ελέγχει το υπόλοιπον του.
    0 points
  14. Παιδιά με το securenet απενεργοποιημένο η απόκριση και τα κολλήματα δεν υπάρχουν πια. Τελικά η υποψία μου βρήκε ορθή. Όχι να την απενεργοποιήσεις από το App αλλά να την απενεργοποιήσουν εντελώς από το συμβόλαιο σου.
    0 points
  15. Πλέον δεν υπάρχει διακόπτης και είναι by default ενεργοποιημένο αν διατίθεται από τον provider.
    0 points
  16. Στείλε ένα SMS στο 1333 γράφοντας τη λέξη WIFICALL, αφού σου έρθει μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε κάνε ένα restart στο κινητό και ξαναπροσπάθησε να δεις αν σε ρίχνει πάλι σε 2G.
    0 points
  17. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό και να δίνεις τόσα λεφτά σε προμήθειες. Ας έβγαζες μια revolut καλύτερα.
    0 points
  18. Θα αυξηθει εννοείται γιατι θαβτα σβησεις ολα.απλα παρε και μια καρτα sd να πηγαινουν εκει οι φωτο και τα βιντεο.ετσι εκανα κι εγω
    0 points
  19. και τώρα νομίζω έχει επιλογή να ανάβει η ΑΟD μόνο όταν έρχεται ειδοποίηση
    0 points
  20. πολύ σωστή η παρατήρηση!!!
    0 points
  21. Εαν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα 700+750=1450ε περιμενε το S22 σε 2 μηνες καλυτερα.
    0 points
  22. Παιδια καλησπερα το βρηκα καινουργιο σε καταστημα εδω στην Κυπρο το 512 gb και 12gb ram οπου θα το παρω την πεμπτη με το καλο αφου δεν με βολευε το samsung galaxy z flip 3 και το εδωσα στα 700 ευρω θα βαλω και αλλο 750 απο πανω και θα το παρω. Ειναι κορυφαια και η καλυτερη επιλογη πιστευω. Θα ηθελα να ρωτησω πως τα παει με την αναβαθμιση του νεου λειτουργικου συστηματος ειναι ολα οκ η εχουμε θεματα ; Επισης θα βαλω δυο καρτες sim μεσα θα ειναι ενταρξη η θα πεφτει η μπαταρια σαν το νερο ; Επειδη στο Note 20 ultra που ειχα ειχα δυο καρτες μεσα λιγοτερο 5g χρεισιμοποιουσα και επεφτε η μπαταρια του σε δυο μερες χρησης ετσι χαλαρα.
    0 points
  23. Ορματε! Το επομενο δωρο πρεπει να εχει μια δωροεπιταγη 150 ευρω για αγορα κινητου
    0 points
  24. προφανώς το προσαρμόζεις στην περίπτωσή σου (edit επιμένεις στην ηχογράφηση της παρουσίασης του προγράμματος που σου κάνανε) έχει μέρες που άλλαξε η τιμή , όποιος πρόλαβε πρόλαβε
    0 points
  25. 0 points
  26. Και στο βίντεο πως σκ@τα το κάνει ο τύπος;Φοβάμαι λιγο να ξαναμπλεξω με UBT γμτ.. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη και κακως την φοβαται ο περισσοτερος κοσμος... Πιο μεγαλυτερο ''κακο'' μπορει να γινει αν γινει η διαδικασια με καρτουλα...! Αν λοιπον εχεις το καταλληλο καλωδιο και εχεις εγκαταστησει σωστα το εργαλειο εγκαταστασης (UBT v2.2.3.3 κατα προτιμηση) https://mega.nz/file/Z4MmhRSJ#jwHSKpDhxq1Wmg4CW5DMxhoajuHobue-RmbdK4xcp44 θα εχεις σιγουρη επιτυχια! Και εν 'ολιγοις ... Κατεβαζεις το μαμα 1.6 και το ξεζιπαρεις... https://mega.nz/file/b5tRBI7T#Y-14J4_mRH_--tWdrlMWV-QxST5adyY7n0WmBOkDkzA Ανοιγεις το ubt φορτωνεις το λογισμικο και πατας ''start''... Βαζεις το καλωδιο πρωτα στον υπολογιστη και μετα στο μποξακι στην θυρα OTG και ολα θα ... παρουν τον δρομο τους! Αν χρησιμοποιειες σταθερο υπολογιστη χρησιμοποιησε παντα μια θυρα usb 2.0 απο τις πισω... Αν χρησιμοποιειες λαπτοπ ... μολις βαλεις το καλωδιο στο μποξακι βαλε και το καλωδιο ρευματος και περιμενε να τελειωσει η διαδικασια! Αυτα... Καλη επιτυχια!
    0 points
  27. Κάνε υπομονή για Android 12. Ανάβει την aod μόνο όταν έρχεται ειδοποίηση. Αλλιως aod notify ή glipse notifications απο play store Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    0 points
  28. Βόρεια ακριβώς έξω από το Πολύκαστρο.
    0 points
  29. Και υποτίθεται είχε μακρύ beta program που για αυτό το λόγο υφισταται για να λύσουν τα bugs προτού διατεθεί η stable. Για τα μπάζα κοινός η συνύπαρξη Oppo-OnePlus με αυτό το φρανκεσταιν Android skin που φτιάξανε. https://www.androidpolice.com/oxygen-os12-oneplus-9-awful/amp/ https://m.gsmarena.com/oneplus_oxygenos_12_review-news-52205.php Sent from my Redmi 9C NFC using Tapatalk
    0 points
  30. Τώρα στη Ραιδεστό Δήμου Θέρμης https://www.speedtest.net/my-result/i/4899630296 Έχω και απ τις άλλες δύο εταιρείες στα αντίστοιχα θέματα.
    0 points
  31. Έξω από τη Θέρμη, στον δρόμο προς Πολύγυρο, στο γνωστό μεγάλο σούπερ μάρκετ, υπάρχει διαφορά εξωτερικής και εσωτερικής κάλυψης : Έξω από το κατάστημα και σε ένα μέρος του μέσα έχει 4g, όμως σε μεγάλο τμήμα του εσωτερικού γυρίζει ακόμη και σε Ε. Παλιότερα δεν συνέβαινε αυτό.
    0 points
  32. Σωστό, απλά πάρε κάποιο επώνυμο.
    0 points
  33. Τότε είμαι μέγας abuser και στην Cosmote και στην Vodafone 🤣🤣🤣
    0 points
  34. Κινέζοι ερασιτέχνες. Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
    0 points
  35. Παιδιά καλησπέρα σε όλους .Επανήλθα στο iPhone 12 μετά από δυο μήνες κενού με το s21 ultra (πήγα να την κάνω αλλά ματαιο)..ξαναγύρισα τρέχοντας σε iOS ακόμη και παπάδες που έκανε το ultra τρομερό τηλέφωνο αλλά android ξαναγύρισα εδώ τρέχοντας … [emoji1][emoji1][emoji6][emoji6]και μεγάλη χαρά το βρήκα μεταχειρισμένο στα 580 από φίλο σε product red με 16 μήνες εγγύηση και 98% bat health σαν καινούργιο . Δηλώνω ξανά γοητευμένος με το κινητό είναι άψογο σε όλα τα επίπεδα και με κορυφαια απόδοση στο μέλλον τουλάχιστον 3 χρονακια ακόμη και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το 13 το απλό . Υπάρχει κάποια πρόταση σε αργό ασύρματο pad για αργή φόρτιση όλη νύχτα ;όσο πιο αργή γίνεται .αυτό επιτυγχάνεται με οποιοδήποτε pad αρκεί να χρησιμοποιείς αργό φορτιστή πχ 5watt ; Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  36. Πλάτανος! Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Μία γρήγορη σε είσοδο πολυκατοικίας!
    0 points
  37. Loft 7/10 Αρκετά έξυπνη ταινία μυστηρίου από το Βέλγιο στην οποία μια παρέα 5 παντρεμένων ανδρών μοιράζονται ένα δωμάτιο για να φέρνουν ερωμένες τους. Τι γίνεται ομως όταν στο δωμάτιο βρεθεί μια νεκρή γυναίκα; Αξίζει. Lone Survivor 7/10 Πολεμικό δράμα με καλές σκηνές δράσης αλλά για να πω την αλήθεια την είδα προχθές και σήμερα δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα οπότε δε φαίνεται να ήταν κάτι ιδιαίτερο.
    0 points
  38. Better Watch Out[2016] https://www.imdb.com/title/tt4443658 Ενδιαφερον Χριστουγεννιατικο horroraki που βλεπετε ευχαριστα με παρεα και ποπ κορν εχει τα twist του και σε σημεια ειναι αρκετα εξυπνο. Σιγουρα δεν περιμενεις να εξελιχθει ετσι και παρολο που ειναι καπως οξυμωρο το τελος αποζημιωνει και εξηγουνται αρκετα πραγματα απο οτι ειδαμε στην υπολοιπη ταινια. Εξυπνη ιδεα οχι τοσο αρτια υλοποιηση σιγουρα θα σας βαλει στο πνευμα των Χριστουγεννων παντως. 6.2/10
    0 points
  39. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7967363281 Δράμα κέντρο
    0 points
  40. Οχι στην εξωτερική οθόνη πανω απο την καμερα έχει μια ελάχιστη οπή περίπου 1,5cm που εκεί βρίσκεται το ακουστικό των κλήσεων
    0 points
  41. Η φωτογραφία και το βίντεο έχουν 2 διαφορετικές φιλοσοφίες ως προς το ερώτημα που θέτεις. Καταρχήν δεν υπάρχει "ιδανικό". Εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και αυτά που θέλεις και σου αρέσουν. Επίσης εξαρτάται από το αν έχεις χρόνο να επεξεργάζεσαι τις φωτό ή τα βίντεο. Φωτό Η μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση (τα 12mp που αναφέρονται σαν "capcity" της κάμερας) τα παίρνεις με το 3:4. Οποιαδήποτε άλλη διάσταση αν διαλέξεις ουσιαστικά λειτουργεί σαν να γίνεται crop στα 3:4. Άρα αν έχεις χρόνο για επεξεργασία της φωτογραφίας, καλύτερα να χρησιμοποιείς τα 3:4 γιατί μετά μπορείς να cropάρεις εσύ τη φωτό όπως σου αρέσει και το τμήμα που σου αρέσει. Βέβαια κάθε διάσταση δίνει και το δικό της μέγεθος (σε Mb) στη φωτογραφία Το θέμα των φωτό είναι καθαρά τεχνικό καθώς αφορά στις δυνατότητες της κάμερας και πως αυτή συμπεριφέρεται. Η περίπτωση των video δεν έχει να κάνει με τις δυνατότητες της κάμερας, καθώς αυτές είναι συγκεκριμένες, αλλά με τις επιλογές λήψης. Video Στην περίπτωση του video, δεν τίθεται θέμα διάστασης σε επίπεδο 3:4 ή 9:16, αλλά ανάλυσης (δηλαδή hd, full hd, 4k, 8k κλπ), όπως επίσης και σε frame rate (15 fps, 30 fps, 60 fps κλπ) Το frame rate θα σου δώσει μια πιο cinematic εικόνα (με χρήση π.χ. 24fps) ή πιο ρεαλιστική και χωρίς πολύ bluring στην κίνηση (αν χρησιμοποιήσεις π.χ. 60fps). Έχε υπόψη ότι οι ταινίες που παρακολουθούμε είναι σε 24 fps. Εδώ δεν υπάρχει βέλτιστο ή "ιδανικό" καθώς είναι θέμα αποκλειστικά της αισθητικής σου. Η μόνη περίπτωση είναι αν θέλεις να τραβήξεις κάτι εκείνη τη στιγμή και σε επεξεργασία αργότερα να το κάνεις slow motion, οπότε πρέπει να πας σε 60, 120 κλπ fps και με την επεξεργασία να το επιβραδύνεις. Όσο αφορά στην ανάλυση (720p, 1080p, 4k, 8k), εδώ η λογική είναι ίδια με τη φωτό. Αν θέλεις να επεξεργαστείς το video μετά και η τελική σου ανάλυση να είναι π.χ. 1080p τότε καλό είναι οι λήψεις σου να είναι σε υψηλότερη ανάλυση (π.χ. 4k) γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χαμηλώσεις ανάλυση χωρίς προφανώς να χάσεςι ποιότητα. Το ανάποδο δεν γίνεται (ένα video 1080p να το κάνεις 4Κ χωρίς να χάσεις ποιότητα). Αυτά τα πολύ βασικά. Για περισσότερες πληροφορίες έχει εκατομμύρια videaκια tutorials στο youtube για mobile photoshoting ή video capturing..... (αυτά που γράφω είνια τα πολύ βασικά. Δυστυχώς δε μπορώ να περάσω όλη αυτή την πληροφορία εδώ.... 😃
    0 points
  42. Γράψε όμως και δυο λόγια για το παιχνίδι. Ανάφερε και τί παίζεις.
    0 points
  43. Παραειναι Smart το phone μας....
    0 points
  44. πρακτικά δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελως το βάζεις να φορτίζει και το αφήνεις όλη την νύχτα δεν έχει προβλημα μετά από κάποιες φορτίσεις θα μάθει τον τροπο που φορτίζεις και θα μπει σε λειτουργία η έξυπνη φόρτιση με την οποία δεν κανείς ζημιά στην μπαταρία ακόμα και να το αφήνεις όλη νύχτα στο ρεύμα τώρα αν δεν θέλεις να σε ενοχλούν μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο, μπορείς να το βάλεις σε λειτουργία Μην ενοχλείτε, μπορείς να το βάλεις σε πτήση, μπορείς να κλείσεις το wifi. Όλα αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως σε βολεύει και το πρωί δεν ξανά ανοίγουν όλα από την αρχή με ότι αυτό συνεπάγεται επίσης χτυπάει και το ξυπνητήρι εάν το έχεις ανοιχτό κάτι που πολλοί χρησιμοποιούμε
    0 points
  45. Είναι Q η κάρτα σου πιθανότατα. Αυτό γίνεται γιατί η Q χρησιμοποιεί εθνική περιαγωγή στο δίκτυο της Wind. Για να έχεις δεδομένα από αυτή την κάρτα, πρέπει ο διακόπτης «περιαγωγή δεδομένων» να είναι ενεργός. Ο διακόπτης που έκλεισες, απενεργοποιεί τα δεδομένα όσο βρίσκεσαι σε περιαγωγή. Αν κλείσεις τη περιαγωγή (που δεν γίνεται), τότε θα χάσεις το δίκτυο από την Q σου. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος (αν πχ είσαι σε παραμεθόριο περιοχή), οτι το κινητό σου δεν θα συνδεθεί σε άλλο δίκτυο και χρεωθείς χωρίς να το καταλάβεις, διατήρησε τον διακόπτη περιαγωγής δεδομένων ενεργό και επέλεξε χειροκίνητα το WIND GR από την αναζήτηση δικτύου.
    0 points
  46. Για το refresh rate που εχω στα 96Hz το κανω με αυτο το πολυ χρησιμο apk.: https://www.xda-developers.com/galaxy-max-hz-app-samsung-galaxy-owners-fine-tune-high-refresh-rate-displays/
    0 points
  47. Πολυ χονδρικα... -Απενεργοποιώ το 5G καθως μου ειναι αχρειαστο. -Βαζω μαυρο θεμα. -Αν δεν εχεις spen απενεργοποιησε το απο τις ρυθμισεις να μη το ψάχνει. -Αναλυση FullHD και refresh rate στα 96hz (χρυση τομη για εμένα). -Απενεργοποιώ τις περισσότερες εφαρμογες προκειμενου να μη τρεχουν στο παρασκήνιο και να ανοιγουν μονο όταν θελω να τις χρησιμοποιησω, ωστόσο συγχρονισμους email, cloud, και αλλους λογαριασμούς οπως και Messenger, Viber, Whatsup, τα αφηνω να τρέχουν πληρως στο παρασκήνιο! -Το GPS το εχω ρυθμισει να ανοίγει αυτοματα απαξ κι ανοιξω καποια εφαρμογή GPS, χάρτες Google κλπ και να κλεινει παλι αυτόματα, ολα αυτα με Bixby routines. -AOD την εχω ρυθμισει να αναβει για 10 δευτερόλεπτα αν αγγιξω την οθονη. Αυτα τα πολυ βασικα.... Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...