Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. pavlitakis1

    pavlitakis1

    Banned


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      5.189


  2. taliban

    taliban

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      9.448


  3. makap

    makap

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      6.094


  4. gsa1967

    gsa1967

    Members


    • Πόντοι

      18

    • Δημοσιεύσεις

      6.523


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 13/11/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. Εάν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, με μέτρηση των ενδείξεων από το ειδικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή παρόχου, τότε θα δεις στο ebill το διάστημα που μπορείς να καταχωρίσεις τις ενδείξεις στη ΔΕΗ. Η ΕΛΙΝ θα στείλει λογαριασμούς στο τέλος του μήνα. Και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, περιμένουν τελικό λογαριασμό. Ο ΔΕΔΔΗΕ έρχεται κάθε τετράμηνο για τη μέτρηση, αλλά ενδιάμεσα μπορείς να δίνεις τις ενδείξεις μέσω ebill.
    1 point
  2. Νομίζω 3' ελάχιστη κατανάλωση.
    1 point
  3. Δεν υπάρχει "κάθε μήνα". Κάθε πακέτο έχει συγκεκριμένη διάρκεια ανεξαρτήτως υπολοίπου. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο λινκ που δίνεις για τις παροχές των πακέτων. Ρίξε μία ματιά. Φυσικά σε όποιο νούμερο θέλεις γίνεται η ανανέωση. Βασικά σου στέλνουν έναν κωδικό ανανέωσης και τέλος. Δεν νομίζω να χρεώνει η φρογκ μόνο 0,2€ για Ελλάδα το σμσ. Αν έχεις υπόλοιπο μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις βέβαια.
    1 point
  4. 10 € συνολικά, sms δεν έχει το πακέτο και μπορείς να αγοράσεις μέσω πιστωτικής
    1 point
  5. Όχι δίνεις εσύ τις ενδείξεις στην περίοδο που σου καθορίζει το ebill. Όταν θα ενεργοποιηθεί πλήρως το ebill, δηλαδή δώσεις την πάγια και τσεκάρεις τα κουτάκια για τον μηνιαίο κλπ τότε θα εμφανιστεί και η περίοδος για να δίνεις τις ενδείξεις.
    1 point
  6. @craneman400 γιατί δεν γίνεσαι εσύ ο καλός άνθρωπος που προτείνεις ????
    1 point
  7. Το λειτουργικο και το ματσαρισμα του με το hardware ειναι ακομα (πρακτικα) στην αρχη . Μολις 2 μηνες στην αγορα με 2-3 update και μπορει αν συγκριθει σε πολλους τομεις με το apple watch με 6 χρονια στην πιατσα.... Υπομονη και το ρολοι μηνα με το μηνα θα βελτιωθει περαιτέρω....
    0 points
  8. Τον ΔΕΔΔΗΕ δεν τον ενδιαφέρει σε ποιον παροχο κ σε ποιο πρόγραμμα είσαι. Έχει την δικιά του "ατζέντα" με τις ημερομηνίες καταμέτρησης της κάθε παροχής. ----------- Tapa
    0 points
  9. Πάντως το καλύτερο δίκτυο για Ξάνθη και εν μέρει Κομοτηνή ώστε να μην πιάνεις μόνο στο κέντρο ταχύτητες είναι η Wind με μεγάλη διαφορά ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία. Η Cosmote super πίτα. Για Καβάλα μακράν καλύτερη η Cosmote με τεράστια διαφορά. Στο κέντρο είναι η χάση και οι φέξη με τους άλλους. Όσο για την αναβάθμιση (στην Ξάνθη ομάδας Victus) η wind έχει σε ποιο πολλά σημεία ενεργοποιημένο το NSA τώρα που αναβαθμίζουν. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις προσέχεις ημέρες αλλά δεν ξέρω αν θα περάσω στα κοντά από την Πόλη για να σας πω τι παίζει. Της Vodafone το δίκτυο σαν να είναι ψιλό παρατημένο ιδιαίτερα στο εκτός πόλης. Εδώ θα μου πεις πάνω την Αττική οδό έχει τεράστια κάλυψης. Θα μου πεις αν βγάλει κανένα συμβόλαιο blackfriday στο 30ευρω αξίζει αλλά για κάτι άλλο όχι. Πρέπει να τρέξει η εταιρία.
    0 points
  10. Καμία από τις μετρήσεις δεν περιλαμβάνει τις προβληματικές πόλεις της cosmote. Τυχαίο δε νομίζω.
    0 points
  11. για σήμερα: blacκ scorpion εικονίδια, xWidget (δικό μου) για ώρα και καιρό....
    0 points
  12. Μετά την αναβάθμιση η μπαταρία είναι χειρότερη νομίζω αλλά γενικά το τηλέφωνο είναι αρκετά γρήγορο..
    0 points
  13. Ρε παιδιά μην αναλωνουμε τα ίδια.Ολοι ζηλευαμε το apple watch γιατί ναι μεν δεν είχε αυτονομία,αλλά είναι το μόνο πραγματικό smartwatch. Και τώρα που επιτέλους έχουμε smartwatch από android μεριά το κράζουμε;Δεν πάτε καλά ρε παίδες... Πάρτε Huawei για 2 βδομάδες αυτονομια και Xiaomi band με 1 μήνα αυτονομία και μην ψάχνετε smartwatch. Δεν το λέω με κακία ,αλλά ίσως δεν είναι αυτό που ψάχνετε.
    0 points
  14. Δυστυχώς δεν το είδα εγκαίρως να σε ενημερώσω καθώς είμαι παθών εδω και πολύ καιρό... Το φαινόμενο αυτό είναι γενικό στα Μ3 και λέγεται deadboot. Απο την πρώτη φορά που την πάτησα (μετα απο αναβάθμιση) προσπάθησα να μην το απενεργοποιήσω ή επανεκκινήσω ποτέ αλλά κάποιες φορές χρειαζόταν να γίνει για διάφορους λόγους. Αρχικά αν το άφηνα μερικές ώρες και έπειτα κρατούσα το Power παρατεταμένα, άνοιγε. Σε επόμενες φορές δεν άνοιγε παρα μόνο εφόσον περνούσαν αρκετές ώρες ώστε να μείνει απο μπαταρία εντελώς, το οποίο διάστημα ήταν ανάλογο με το πόση μπαταρία είχε όταν έσβησε. Ήξερα οτι έπρεπε να το στείλω κάποια στιγμή αλλά επειδή χρειαζόμουν το τηλέφωνο το καθυστερούσα μέχρι που προημερών έσβησε αλλά πέρασε μια εβδομάδα χωρίς σημάδια ζωής οπότε αναγκάστικα να το στείλω στο service. Η λύση ήταν αλλαγή πλακέτας η οποία έγινε εντός εγγύησης.
    0 points
  15. Ντάξει όλοι ξέρουμε τι ρόλο βαράνε εταιρείες τύπου Ooklaa και παρόμοιες σε άλλους τομείς.Οσες εταιρείες ταίζουν έχουν άλλη μεταχείριση.ουκ ολίγα έχουν ακουστεί για ντεμέκ βραβεία σε τροφιμα αεροπορικές αυτοκίνητοβιομηχανίες και πολλά άλλα. Και στο booking δεν φτάνουν τα feedback αν ταίσεις εισαι top of the top. Η προσωπική μου εμπειρία με την κοσμοτέ είναι never again.Γονατιστός θα γυρίσω στον προηγούμενο παροχο!!![emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  16. όλα τα χρόνια αυτό ίσχυε κακώς άλλαξαν τις ονοματολογίες
    0 points
  17. Δεν είπα βρε ότι φοβάμαι για τα χρήματα…. Απλά ότι πρώτα θα τραβούσαν τα χρήματα απο την πάγια, χωρις να εχω δει λογαριασμό και έτσι θα καταλάβαινα ότι έχει εκδοθεί αλλα εγω δε τον έχει λάβει (όπως είχε γίνει και στο παρελθόν)
    0 points
  18. ωραία προσφορά ,θα γλυτώσεις τα 0,02 και θα πληρώσεις μόνο τα 0,24 είμαι καλοπροαίρετος και θεωρώ οτι απλά δεν κατάλαβες τη τελική τιμή του προγράμματος τώρα όμως πιστεύω οτι το κατάλαβες , άρα δε χρειάζεται παραπάνω ανάλυση 🙂
    0 points
  19. Σαν μέγεθος και βάρος δεν μου ξένισε ιδιαίτερα καθώς προερχόμενος από το 12pro max είμαι ήδη συνηθισμένος. Η οθόνη φωτεινή ( περισοτερο από το 12) και άμεσα καταλαβαίνεις τα 120hz αφού όλα κινούνται πιο ρευστα και καθαρά, ακόμα και στα βασικά μενού. Για την μπαταρία είναι ακόμα νωρίς να πω κάτι, θα περιμενω μερικές μέρες και ειδικά από βδομάδα που θα κρίνουμε εκτός σπιτιού και θα επανέλθω.
    0 points
  20. Ναι μεν τραβάει τα βλέμματα αλλά οι περισσότεροι μετά από 2 εβδομάδες θα ήθελαν ξανά το max
    0 points
  21. Θα είχα μια αίσθηση στέρησης αν κράταγα το ασημί φέτος. 13 pro max 256 από iStorm με προπαραγγελία στις 13/10.
    0 points
  22. Μετα απο περιπου 3 βδομαδες με το μινι εχω να πω τα καλυτερα. Εντωμεταξυ(εμενα ειναι το πρωτο μου αιφον αυτο) στους αιφοναδες που συναντω (ολοι με μαξ) βλεπω οτι το μινι τους τραβαει πολυ το ενδιαφερον οταν το περιεργαζονται. Ναι εχεις μικροτερη οθονη αλλα η βολικοτητα το να το δουλευεις με ενα χερι και το οτι ανετα χωραει στο τζινακι κυριολεκτικα γλυστραει μεσα ειναι 2 μεγαλα ατου του τηλεφωνου. ΥΓ μετα απο 3 και κατι βδομαδες μπορω να πω οτι σιγα σιγα συνηθιζω το ios (εμ 12 ετη συνεχομενα ηταν αυτα με android)
    0 points
  23. Για δοκίμασε να "κλειδώσεις" την εφαρμογή ώστε να μην κλείνει.
    0 points
  24. και μετα τα της μπαταριας......μολις παρελαβα!! με το καλο και στα υπολοιπα παιδια!!
    0 points
  25. ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας κι επαναφορά επίσης λογικά έχεις εικονίδιο "αντίγραφα" σε κάποιο φάκελο στην αρχική επιφάνεια και τσεκάρεις το: mi λογαριασμός/xiaomi cloud/αντίγραφο ασφαλείας/αυτόματη δημιουργία ... όπως είπα και πιο πάνω *εγώ έχω έκδοση developer και μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά τα menu αλλά κάπου έχεις όλα τα παραπάνω...
    0 points
  26. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθείς να συζητάς ένα εντελώς ασύμφορο, κατά την άποψή μου, τιμολόγιο, που εξαρτάται ευθέως από την τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή της kwh, και όχι τις σταθερές και πολύ χαμηλότερες τιμές που προσφέρει η ΔΕΗ.
    0 points
  27. Με το νέο λουράκι τελικά έχω καλύτερη μέτρηση σε οξυγόνο στον ύπνο,χωρίς φυσικά να έχει αλλάξει κάτι, αλλά ο βαθύς ύπνος παραμένει στα ίδια επίπεδα (χαμηλά). Το λουράκι για όποιον ενδιαφέρεται είναι το https://www.samsung.com/in/mobile-accessories/galaxy-watch4-extreme-sport-band-black-et-sxr87lbegin/ Φαντάζομαι με ένα ψάξιμο στο internet θα το βρείτε στα μαγαζιά. Εγώ το πήρα από Mozik στην νέα Σμύρνη. Πάντως είναι πιο άνετο από αυτό που έχει στην συσκευασία και έχει καλύτερη εφαρμογή. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  28. to zero ειναι οτι αγοραζει σε τιμη το ρευμα η εταιρεια και προσθετει 2 Ευρω ανα 100kw σαν προμηθεια της. ετρεχε και μια προσφορα ,δεν ξερω αν την εχουν ακομη, για τους 3 πρωτους μηνες δεν θα πληρωνες τα 2 ευρω/100kw.
    0 points
  29. Αυτην εχω παρει και γω. Γενικα, όποτε βλέπω οτι υπάρχει αυτη η θήκη για το εκάστοτε κινητό που εχω την παιρνω χωρις δεύτερη σκέψη. Από τις αγαπημένες μου.
    0 points
  30. A, ναι. Κι εγώ που είχα ένα φλασάκι που ήταν απευθείας otg σε micro-usb και το έβαλα με αντάπτορα σε type-c δεν έκανε τίποτα.
    0 points
  31. το excel αν το δουλεύατε θα σας έβγαζε 0,24 είναι το κόστος + 0,02 το zero
    0 points
  32. κατέβασε το excel της υπογραφής μου και δες στην καρτέλα με τα προγράμματα με ρήτρα (δεν έχει μόνο τη ρήτρα αναπροσαμογής αλλά όλα μαζί) για το Zero Σε άλλα νέα η επιδότηση αυξάνετε σε 0,13€/kw και 0,15 για ΚΟΤ Σε ερωτήσεις τύπου μήπως συμφέρει με ρήτρα προσωπικά δε θα απαντάω , εννοείται πως όχι, όποιος έχει αμφιβολία πρώτα να κάνει τις πράξεις να δει πόσο βγαίνει με τη ρήτρα και μετά να αφαιρεί την επιδότηση Το περίεργο είναι οτι θα μπει επιδότηση και σε σταθερά , 0,02€/kw Στο μέλλον δυστυχώς θα τα χρυσοπληρώσουμε με τις δανεικές τοκογλυφικές επιδοτήσεις
    0 points
  33. Δεν ξέρω αν είναι off topic, αλλά μόλις ενημερώθηκα για ένα νέο πρόγραμμα της Watt n Volt , το zero. Αναφέρει για μηδενική ρήτρα αναπροσαρμογής, μηδέν πάγια, τιμή κόστους. Από το site τους. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες. Παρεμπιπτόντως είμαι ήδη στο on-line της ΔΕΗ.
    0 points
  34. Ετσι νιωθω για το S20+. 18 μηνες και παμε για οσο παει... 1100% ευχαριστημενος σε ολα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  35. Να προσθέσω κι εγώ πως με την 12.5.6 που έχω το τελευταίο διάστημα η συσκευή έχει επανέλθει σε τρελά-απίστευτα επίπεδα διαχείρισης της μπαταρίας. Δύσκολα κάποιος θα βρει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας με τέτοια απόδοση μπαταρίας μόνο σε υποδεέστερο chipset αλλά καμία σχέση σε συνολική απόδοση εμπειρίας χρήσης με τόσο σμουθ λειτουργία και καλές κάμερες. Το 11T Pro είναι μια καλή πρόταση με καλύτερη φυσικά οθόνη όμως ο 888 είναι και παραμένει ερωτηματικό στην κατανάλωση της μπαταρίας συν το γεγονός ότι πωλούνται τόσα Mi 10T & T Pro ιδιαίτερα ,όπου θα πρέπει να πέσει η τιμή πολύ για να είναι δελεαστική άρα τα χρήματα που θα δώσει κάποιος είναι σχετικά αρκετά για να δεί πραγματικές διαφορές, μονάχα οθόνη θα είναι η πραγματική αναβάθμιση και λίγο πιο γρήγορο με ερωτηματικό την μπαταρία.
    0 points
  36. Portrait mode, zoom effect απο την samsung gallery, lightroom και μια τυχαια
    0 points
  37. Το OnePlus Nord 2 5G (8GB/128GB) στο Amazon.de με ένα κουπόνι που δίνει αυτόματα κατά το checkout, η τιμή βγαίνει τελική 362,81€.
    0 points
  38. Απλά σκέφτομαι πρακτικά. Ποιο είναι το αποτέλεσμα μιας φωτογράφισης? Να "πιάσω" τη στιγμή, ότι και αν είναι αυτό, πρόσωπο, τοπίο κλπ. Πέρα από το να τη δείξω σε κάποιο φόρουμ ή μέσo κοινωνικής δικτύωσης, θέλω και να την εκτυπώσω. Εκεί δεν θα γίνει αντιληπτή (τόσο) η διαφορά. Εκεί εξισώνονται διαφορές. Εκεί αντιλαμβανεσαι οτι δεν πρέπει να υπάρχει τρέλα για το pixel peeping. Τέλος πάντων προσωπική γνώμη, απλά ήθελα να "πεταχτώ" εδώ γιατί είχα καιρό..... 🙂
    0 points
  39. To gsmarena ανακήρυξε το galaxy a52s best premium allrounder https://www.gsmarena.com/best_premium_allrounders_buyers_guide-review-2033.php
    0 points
  40. γιατί δεν την αφήνεις την γυναίκα να μπει στο 5G, την περιορίζεις!
    0 points
  41. Ήρθε και σε vodafone ελληνικό. Λίγους αλλά καλούς! Διάφορες συσκευές μου γυάλισαν τελευταία, αλλά δε μου λείπει κάτι για να το αλλάξω, ούτε έχει χάσει κάτι σε ταχύτητα κ.λπ. τρεισήμισι χρόνια τώρα. Απολαμβάνω και τις θύρες SD και ακουστικών στο μεταξύ 🤗
    0 points
  42. Καλή Εβδομάδα, Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προστέθηκε στον DigitalRadio473 ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Ακόμα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 19:00 έως 24:00 μπορείτε να ακούτε στον Jukebox HB παλιά καλά λαϊκά ζωντανά από τον Φάνη τον ΗΒ. Η εκπομπή γίνεται απογευματινές ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα καθημερινά όποτε είναι αυτό τεχνικά δυνατό. Καλές Γιορτές και Καλή Ακρόαση.
    0 points
  43. [emoji23][emoji23] Θα γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή με κανένα ακριβότερο δώρο!!
    0 points
  44. Δεν σου λέμε γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση :) Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  45. Δλδ θα έπρεπε να ψάξω να βρω κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που είμαι … να μη βρω και επειδή σε ενοχλούν οι αναφορές στο συγκεκριμένο site να μην μπορώ να μάθω την ύπαρξή του, ή ακόμα και αν το έβρισκα ψάχνοντας να μην το γράψω εδώ να το δουν και κάποιοι φίλοι που ενδιαφέρονται, επειδή εσύ ενοχλείσαι. Μάλλον, κάτι δεν κατάλαβες σωστά, εδώ είμαστε μια παρέα και ο καθένας βοηθάει όπως και όποτε μπορεί με νέα και με συμβουλές. Αν κάποιος ενοχλείται από τη στιγμή που δεν παραβαίνουμε κανόνες δε νομίζω ότι μπορεί να έχει την απαίτηση να μη γράφουμε διάφορα χρήσιμα ποστ. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης θέλω απλά να καταλάβεις ότι είναι πιο κουραστικά τα μνμτ που έγραψες σαν παράπονο (να το πω ήπια) παρά αυτά που δίνουν πληροφορίες. ΥΓ έχεις όλα και όλα 10 ποστ και από αυτά τα μισά είναι για να μας κάνεις παρατήρηση, σκέψου το αυτό.
    0 points
  46. Δείτε την υπηρεσία MultiSIM της Cosmote. Εγώ έχω 4 κάρτες (μία e-SIM και 3 φυσικές), με το ίδιο νούμερο, που δουλεύουν ταυτόχρονα, χωρίς να απαιτείται να σβήσεις/απενεργοποιήσεις κάποια. Απλά η μία φυσική δηλώνεται ως βασική, με το πλεονέκτημα του να μπορεί να δέχεται και να στέλνει SMS (οι υπόλοιπες έχουν αυτό το μείον).
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...