Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. bill_viper

    bill_viper

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      5.979


  2. jpol2410

    jpol2410

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      632


  3. chocbhed_6630

    chocbhed_6630

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.013


  4. costsa41

    costsa41

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.595


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 26/10/2021 in Δημοσιέυσεις

  1. Για εμένα το Α52s 5G αποτέλεσμα πραγματικά με έκπληξη αφού περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα όσα κάποιος θα ζητήσει από ένα smartphone σε ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο πακέτο. Με 8 GB Ram, 256GB αποθηκευτικό χώρο, 4πλη κάμερα, Snapdragon 778G και 5G δυνατότητες βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το upper midrange της χρονιάς.
    1 point
  2. Ενδέχεται ή να είναι προσωρινά bugs της εφαρμογής ή εάν είσαι με το πιο τελευταίο ios να μην έχει προλάβει η τράπεζα να κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής της.
    1 point
  3. Μίλησα με το 13700 και το ενεργοποιησαν. Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες, χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παλέ ντε σπορ 1042 / 80,5 Θεολογική 996 / 88 Συντριβάνι 980 / 64,9 Αγ. Σοφίας 674 / 36,5 Αριστοτέλους 841 / 108 Βενιζέλου 830 / 120 Λιμάνι 1348 / 105 Λευκός Πύργος 747 / 27,7 Παραλία στις ομπρέλες 913 / 68,5
    1 point
  4. Αυτά είναι...... Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  5. Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι αυτό που μας παρουσιάζεις στην ουσία είναι τα "κουτάκια" μέσα στα οποία ομαδοποιηθηκαν οι ρυθμίσεις. Ουτε η οθόνη μικρυνε ούτε τα bezels μεγάλωσαν. Αισθητική αλλαγή είναι, σεβαστό να μην σου αρέσει, αλλά μείωση της ωφελιμης οθόνης δεν υπάρχει.
    1 point
  6. Ουδεμία, από Κωτσόβολο και Γερμανό στην επαρχία μου είπαν ότι περιμένουν μέσα στην εβδομάδα. Τώρα αν ισχύει ή όχι άγνωστο.
    1 point
  7. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στο παραπάνω τρίπτυχο. Φωτογραφίες, φαίνονται από άκρη σε άκρη τα thumbnails. Μηνύματα εξίσου το ίδιο. Gmail που μόλις τσέκαρα από άκρη σε άκρη τα mails. Ποια apps επηρεάζει; Γιατί με light theme σε 12 Pro Max και με 100+ apps δε βλέπω ουδεμία διαφορά. Τα περισσότερα εκ των οποίων είναι τα δημοφιλέστερα που έχουμε σχεδόν όλοι μας. Το ξαναλέμε, μα ΔΕΝ υπάρχει καμία μείωση του ωφέλιμου χώρου της οθόνης. Στο iOS 14 έπιαναν τα settings από άκρη σε άκρη αλλά με στοίχιση στα αριστερά με αποτέλεσμα να μην είναι aligned και όλη η δεξιά πλευρά να είναι άδεια. Στο iOS 15 τα κατηγοριοποιήσανε μέσα σε πλαίσια, έγιναν τα texts center aligned κι έτσι έχουμε ένα πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Με τον κενό χώρο που υπάρχει στο iOS 14 μόνο στα δεξιά τώρα να έχει μοιραστεί ισόποσα στις δύο πλευρές.
    1 point
  8. Οι ΟΤΑ αργούν. Σχεδόν πάντα έτσι θα κάνεις τα update...
    1 point
  9. Εγώ πέρασα την 12.5.7 από το λινκ που έδωσε ο φίλος πιο πάνω αφού είδα και αποειδα να (ξανά)έρθει πιστεύω να έκανα καλά και να μην έχω θέμα μελλοντικά με τις OTA επειδή την πέρασα χειροκίνητα!
    1 point
  10. Για λίγες ώρες στο Πλαίσιο στα 524,11 ευρώ με δώρο Xiaomi robot σκούπα.
    1 point
  11. όνειρα θερινής νυκτός αλλά το καλοκαίρι πέρασε ,είπαμε να πάρουμε pixel να γουστάρουμε όχι να μπλεξουμε χωρίς 5g δεν πάμε πουθενά,το τι κάνει σε άλλες χώρες δεν μας αφορά ας το δώσει στην Samsung να το φτιάξει που ξέρει τι κάνει και το χει αποδείξει,να δουλεύουν όλα και εγγύηση αντιπροσωπείας και όλα όπως πρέπει,απλά πράγματα fan του pure android αλλά μέχρι εκεί,αυτό που κάνουν είναι καραγκιοζιλικι
    1 point
  12. Ρε παιδιά τι κινηταρα εχουμε! Το χαιρομαι καθε μερα. Τα κανει ολα και τα κανει πολυ καλα! Και ας μην ειναι flagship! Nομιζω πετυχαμε διάνα!
    0 points
  13. Ο πρώτος γάτος είναι κροπαρισμένος αρκετά. Η τρίτη φωτό είναι με night mode.
    0 points
  14. τρένο πάει το 5g!!!
    0 points
  15. Προωθητικές ενέργειες είναι αυτές… φυσικά και δεν βγάζεις άκρη με τα ελληνικά καταστήματα.
    0 points
  16. Το "At a glance" έγινε αυτό που βλέπεις πάνω αριστερά στο Android 12. Ημερομηνία και ένας μικροσκοπικός καιρός στα αριστερά (γιατί αυτό ήταν το ινοβέησω το μεγάλο, να τα πας αριστερά). Αν έχει και τον καιρό, πατώντας πάνω (όπου κι αν πατήσεις) ανοίγει πάντα ο καιρός, σε αντίθεση με αυτό που λες εσύ και γινόταν μέχρι πριν λίγες μέρες. Επίσης δεν μπορείς να βγάλεις ημερομηνία και αν πχ βάλεις ένα widget με ρολόι που έχει ημερομηνία, κατέληγες να έχεις δυο φορές την ημερομηνία στη homescreen.
    0 points
  17. Μια χαρα ειναι το καλωδιο που εχει μεσα στο κουτακι γιατι να ξοδευτεις για αλλο?
    0 points
  18. Έχει ξαναβγάλει η Sony πριν από αυτό camera dedicated Pro phone το οποίο δεν είδαμε ποτέ στα ράφια και με τιμή απλησίαστη. Όπως προείπα, δεν το βλέπω να έχει ευρεία κυκλοφορία η συγκεκριμένη συσκευή, όπως και η προηγούμενη.
    0 points
  19. Πιο πολύ για περσινός Exynos φαίνεται,αφού ο 2100 τον ξεπερνά Κάτι που φαίνεται να ισχύει και στο κομμάτι του modem/5G και κατανάλωσης https://www.tomsguide.com/news/google-pixel-6s-is-a-year-behind-other-flagships-heres-why Τώρα τι από όλα αυτά θα αλλάξει μελλοντικά προς το καλύτερο με Software updates,θα το δούμε στην πράξη.
    0 points
  20. Η wind έγινε εταιριαρα 🤣🤣🤣🤣🤣. Σήμερα στην Ξάνθη από τις 12.00 η σταθερή είναι εντελώς πεσμένο. Φίλος και συνεργάτης που έχει σταθερό wind κάλεσε στις βλάβες και επειδή το δίκτυο σταθερής είναι πεσμένο του είπε με ηχητικό μήνυμα σε ποιο καρτοκινητό η συμβόλαιο να του δώσει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για 1 μήνα και 1500 λεπτά ομιλίας. Όταν μου το είπε δεν το πίστεψα. Παρότι είναι ρεζίλι να γίνεται τόσο μεγάλη βλάβη θεωρώ ότι να δώσουν απεριόριστα δεδομένα για 30 ημέρες καλή κίνηση. Τον ρώτησα να μου πει τι λέει από ταχύτητες μέσω κινητής και μου είπε έπεσε αισθητά η ταχύτητα. Λογικό αν σερφαρουν σχεδόν όλοι από εκεί.
    0 points
  21. Kαι μετά θα βγει το Pro 2 και δεν θα σου αρέσει το 1... Έτσι γίνεται πάντα με ό,τι νέο. Κινητάρες και τα δύο πάντως.
    0 points
  22. Εγώ έκλεισα το pro χθες στα 145 με την προσφορά της Visa.
    0 points
  23. Τίποτα δε συνεπάγεται. Μπορεί να χρησιμοποιεί third party cpu, gpu, modem κτλ αλλά είναι designed by Google.
    0 points
  24. Προφανώς αναφέρεαι στον εαυτό σου, που ασχολειται τόση ώρα απατώντας σε αυτό το Thread.... Σε κάτι που όλοι βλέπουμε τι έχει γίνει ....
    0 points
  25. Εντάξει, πραγματικά θεωρώ αστείο αυτό που συζητάμε τόση ώρα! Ότι το μενού των settings μπήκε σε πλαίσια και δεν φτάνει το κείμενο μέχρι την άκρη της οθόνης αλλά σταματάει μέσα στο πλαίσιο! Και ότι κάποιος τους ενοχλεί αυτό. Δηλαδή πόσο πιο " δεν έχω πραγματικά με τι να ασχοληθώ και γκρινιάζω για βλακείες!🤣🤣
    0 points
  26. Παραθέτω ενδεικτικά τα παρακάτω στιγμιότυπα τα οποία έχω δανειστεί από διπλανό φόρουμ.
    0 points
  27. Το θέμα είναι ότι στο IOS 15, κάποιους τους ενοχλεί η μείωση του οφέλιμου χώρου της οθόνης, λόγω αύξησης των περιθωρίων του λογισμικού (τα οποία κάποιοι τα ονομάζουν ως bezels). Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρονται.... Τώρα επειδή το θέμα είναι αισθητικό , αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστικό , υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.... Όμως θεωρώ απολύτως δικαιολογημένο το παράπονο , είδικά αυτών που έχουν επιλέξει τις MAX εκδόσεις , για να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οφέλιμη οθόνη..... και τώρα βρίσκονται έστω και για λίγο , με μικρότερη (ακόμα και σαν αίσθηση).... .
    0 points
  28. Αν ο αποστολέας το έστειλε με απλό γράμμα , ή με απλό ιχνηλατίσιμο , δεν υπάρχει τρόπος να ταυτοποιηθεί το ότι το Φ.Π.Α. που πλήρωσες αντιστοιχεί στο συγκεκριμμένο αντικείμενο. Εφόσον λοιπόν ο πωλητής δεν παρείχε τις πληροφορίες στο Ελληνικό κράτος σε καλούν να πληρώσεις Φ.Π.Α. Απολύτως λογικό.
    0 points
  29. Τίποτα απολύτως...
    0 points
  30. Και στις φωτογραφίες-μηνύματα-email συμβαίνει το ίδιο. Μόνο εγώ τα βλέπω δηλαδή; Sent from my iPhone 12 ProMax using Tapatalk Pro
    0 points
  31. Το 128άρι. Αν πατήσεις πάνω στο link θα σε πάει στη συσκευή.
    0 points
  32. Στον Τηλεγνου που παρέθεσα νωρίτερα, μπορείς να ρωτήσεις απευθείας εάν σε έχουν φακελωμένο από οποιονδήποτε πάροχο.
    0 points
  33. Ίδιο σημείο με εχθές. Sent from my Galaxy S10e
    0 points
  34. Η σειρά Τ τελικά φαίνεται ότι αξίζει χρηματικά όπως πέρυσι με τα Μi 10T.
    0 points
  35. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Έχω περάσει από χθες την 15.1 και έχει όντως το θέμα με τα bezels. We reinvented the bezels. The best bezels ever, θα λέει το πνεύμα του θείου από ψηλά.
    0 points
  36. Αλλη μια τωρα πρωινη σε μια εργασια που μεστειλε η εταιρια.Ενεργοποιημενη η λειτουργια πτησης δεν εχασε στιγμα πουθενα σε εξωτερικους και εσωτερικους χωρους.
    0 points
  37. Απ ότι λένε το μαύρο πλαίσιο γύρω από την οθόνη, έχει μεγαλώσει. Θα το διαπιστώσω σε λίγο και εγώ που θα περάσω την αναβάθμιση . Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  38. Εντάξει μας έπεισαν οι διπλοί λογαριασμοί. Δεν θα το αγοράσουμε. Θα πάρουμε Τσαομι που εχουν το αψεγάδιαστο ΜΙΑΟΥΙ OS. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
    0 points
  39. LG G8s manual με τρίποδο , iso 50 ,30 δλ χρόνος και ένα πέρασμα με photoshop express
    0 points
  40. Κάλεσε 1285 και πάτησε 0 και 1.
    0 points
  41. Μάλλον άδικα τα απενεργοποίησες.. Στο κάνει με όλους όσους συνομιλείς?
    0 points
  42. Και το Pixel 4 XL, Pixel 3a XL δεν υπάρχουν στη λίστα. Αλλά "παίζει" μια χαρά η eSIM της Cosmote! Κάτοχος και των δύο κινητών και την έχω ενεργοποιημένη την eSIM της Cosmote! Απλώς όταν πήγα σε κατάστημα για να πάρω eSIM, στην ερώτηση για το τι συσκευή έχω, απάντησα "iPhone"!!!
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...