asot Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 17€ + έξοδα πήγαινε-έλα. Μέσω ticket γίνεται. OP3, Tapatalk Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Γνησια απο οσο ξερω δεν υπαρχει πουθενα , οσες εχω βρει ebay υπαρχει τουλαχιστον ενα παραπονο για προβληματα , η oneplus δεν την πουλαει σκετη σαν ανταλακτικο δυστηχως και η μονη επιλογη που δινουν ειναι να τους στειλεις το κινητο να σου κανουν αυτοι την αλλαγη Αυτό το "γνησια" που γράφετε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Νομίζετε οτι όλα τα Oneplus one έχουν την ίδια μπαταρία απο τον ίδιο προμηθευτή; :lol: Η Oneplus όπως και κάθε εταιρία αλλάζει τα components του τηλεφώνου ανάλογα με τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει κάθε φορά. Ούτε το ίδιο digitizer έχουν όλα, ούτε την ίδια flash, ούτε ίδια RAM ούτε σχεδόν τίποτα πλην μερικών εξαιρέσεων όπως το SoC. Η μπαταρία λοιπόν που βάζει είναι απλά αυτή που είχε προμηθευτεί την εποχή που κατασκευάστηκε η συγκεκριμένη συσκευή. Όταν το στείλετε στην εταιρία δεν πρόκειται να βάλει την ίδια. Μια αντίστοιχων προδιαγραφών θα είναι απο τον κατασκευαστή που την προμηθεύει τώρα. Δεν αποκλείεται ο ίδιος κατασκευαστής να τις πουλάει και σε εμπόρους του ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αυτό το "γνησια" που γράφετε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Νομίζετε οτι όλα τα Oneplus one έχουν την ίδια μπαταρία απο τον ίδιο προμηθευτή; :lol: Η Oneplus όπως και κάθε εταιρία αλλάζει τα components του τηλεφώνου ανάλογα με τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει κάθε φορά. Ούτε το ίδιο digitizer έχουν όλα, ούτε την ίδια flash, ούτε ίδια RAM ούτε σχεδόν τίποτα πλην μερικών εξαιρέσεων όπως το SoC. Η μπαταρία λοιπόν που βάζει είναι απλά αυτή που είχε προμηθευτεί την εποχή που κατασκευάστηκε η συγκεκριμένη συσκευή. Όταν το στείλετε στην εταιρία δεν πρόκειται να βάλει την ίδια. Μια αντίστοιχων προδιαγραφών θα είναι απο τον κατασκευαστή που την προμηθεύει τώρα. Δεν αποκλείεται ο ίδιος κατασκευαστής να τις πουλάει και σε εμπόρους του ebay. Εχω παρει 3ις μπαταριες απο ebay απο αυτους που βρηκα οσο καλυτερες κριτικες βρηκα (ακομα και εκει υπηρχαν αξιολογησεις που ελεγαν οτι η μπαταρια ειχε θεμα , ε οσες πηρα ηταν χειροτερες απο την κουρασμενη μπαταρια που ειχα επανω ολες μου εκαν ακυρα πχ το κινητο να κλεινει στο 30-40% χωρις λογο και οταν το βαζω για φορτιση να ξεκιναει απο την αρχη με το κλασικο φορτιστε το κινητο για καποια ωρα πριν το ανοιξετε (εννοειτε οτι εκανα clear τα στατιστικα της μπαταριας για σιγουρα ,2 απο της 3ισ τα προγραματα της διαβαζαν σαν 2400 Mah, οποτε γνησια εννουμε μια μπαταρια που δεν κανει τετοια χαζα , αν καποιος εχει βρει να μας πει να αγορασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Θα βοηθούσε πολύ φίλε να παραθέσεις τα link από τα καταστήματα αυτά ούτως ώστε να μην πάρει κάποιος άλλος.. Και γενικά ποσταρετε ότι δεν είναι καλό να ξέρουμε.. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Εχω παρει 3ις μπαταριες απο ebay απο αυτους που βρηκα οσο καλυτερες κριτικες βρηκα (ακομα και εκει υπηρχαν αξιολογησεις που ελεγαν οτι η μπαταρια ειχε θεμα , ε οσες πηρα ηταν χειροτερες απο την κουρασμενη μπαταρια που ειχα επανω ολες μου εκαν ακυρα πχ το κινητο να κλεινει στο 30-40% χωρις λογο και οταν το βαζω για φορτιση να ξεκιναει απο την αρχη με το κλασικο φορτιστε το κινητο για καποια ωρα πριν το ανοιξετε (εννοειτε οτι εκανα clear τα στατιστικα της μπαταριας για σιγουρα ,2 απο της 3ισ τα προγραματα της διαβαζαν σαν 2400 Mah, οποτε γνησια εννουμε μια μπαταρια που δεν κανει τετοια χαζα , αν καποιος εχει βρει να μας πει να αγορασουμε Κοινώς ψάχνεις μια καλή μπαταρία. Το "γνήσια" όπως είπα δεν έχει κανένα νόημα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τι μπορεί να φταίει που οι ειδοποιήσεις δε φαίνονται στη γραμμή ειδοποίησης πάνω πάνω; Με Nova launcher και tesla unread, φαίνονται στα εικονίδια αλλά πχ στην οθόνη κλειδώματος και στη γραμμή ειδοποίησης. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Επειδή το πρόβλημα με το touch με είχε προβληματίσει αρκετά, το συμπέρασμα που εβγαλα ηταν πως με τον χρονο και ειδικα με την ζεστη υποβαθμιζοταν η γείωση της οθόνης με αποτέλεσμα να αρχιζουν τα προβλήματα. Εν τέλει σε κάποιο update που λογικά είχε καινουριο driver για την οθόνη το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και όσοι ειχαμε θέματα χαρηκαμε επιτέλους την συσκευή μας. Κάνε αναβάθμιση. Τελικά είχατε δίκιο.. Έκανα update και όλα καλά.. Το έβαλα μια μέρα στην τσέπη στο μηχανάκι και βγήκα βόλτα μέσα στο καμα του καλοκαιριού και το κντ δεν κατάλαβε τίποτα παρότι εκαιγε.. Πλέον είμαι σε 13.1.1 και έχω άλλη μια ερώτηση.. Πληκτρολογοντας στον dialer τους αριθμούς 77484 θα έπρεπε να μου εμφανίσει την επαφή "Σπίτι", αντίθετα δεν μου εμφανίζει τίποτα και για καμιά επαφή. Υπάρχει bug?? Edit :23/08/16 Η λειτουργία επανήλθε μόνη της αλλά τωρα δεν μπορώ να ψάξω για ελληνικούς χαρακτήρες.. Sent from my A0001 using Tapatalk Edited August 23, 2016 by nemesis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπέρα παιδια. Έχω παραγγείλει καινούργια οθονη από ebay επειδή λόγω πτώσης μου χάλασε το touch. Ξερει κανείς καποιον καλό 'μάστορα' κατα προτιμηση Λάρισα η Θεσσαλονίκη να μου την περασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδια. Έχω παραγγείλει καινούργια οθονη από ebay επειδή λόγω πτώσης μου χάλασε το touch. Ξερει κανείς καποιον καλό 'μάστορα' κατα προτιμηση Λάρισα η Θεσσαλονίκη να μου την περασει; Επειδή ενδιαφέρομαι και γω για αλλαγή, μπορείς να μοιραστείς τον πωλητή; Sent from my A0001 using Tapatalk Edit: Ενδιαφέρομαι γιατί έφαγε μια τούμπα η συσκευή και παρότι η θήκη είναι αθικτη, τελικά έχει ξεκολλήσει στην κάτω μεριά η οθόνη και δεν πατιουνται τα capacitive buttons. Κάνει κ η υπόλοιπη οθόνη κάτι κουλά, σαν να μην παίρνει τα touches ολα και σε μερικά να τα παίρνει μόνο άμα το στριψω σε landscape. Για οθόνη πάω; Η digitizer; Η μαζί πάνε αυτά; να ξέρω τι να πάρω από ebay.. Edited September 12, 2016 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Επειγον!!! Εκανα factory reset μεσα απο το μενου του τηλεφωνου και εδω και καμια ωρα ειναι 'κολλημενο' στο πρασινο ρομποτακι και γραφει 'erasing'... Ειναι λογικο; Τι να κανω; Να περιμενω; Edit: μετά από κανένα τρίωρο τελείωσε με το erasing... Edited September 14, 2016 by lorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Επειδή ενδιαφέρομαι και γω για αλλαγή, μπορείς να μοιραστείς τον πωλητή; Sent from my A0001 using Tapatalk Edit: Ενδιαφέρομαι γιατί έφαγε μια τούμπα η συσκευή και παρότι η θήκη είναι αθικτη, τελικά έχει ξεκολλήσει στην κάτω μεριά η οθόνη και δεν πατιουνται τα capacitive buttons. Κάνει κ η υπόλοιπη οθόνη κάτι κουλά, σαν να μην παίρνει τα touches ολα και σε μερικά να τα παίρνει μόνο άμα το στριψω σε landscape. Για οθόνη πάω; Η digitizer; Η μαζί πάνε αυτά; να ξέρω τι να πάρω από ebay.. Αυτό πήρα φίλε μου. Προς το παρόν δουλεύει μια χαρά. http://www.ebay.co.uk/itm/191594586987?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παιδιά αξίζει ή αγορά του κινητού μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παιδιά αξίζει ή αγορά του κινητού μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας; Όλα είναι σχετικά.. Δεν σε παίρνει για το 3 που είναι υπερ-τούμπανο; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όλα είναι σχετικά.. Δεν σε παίρνει για το 3 που είναι υπερ-τούμπανο; Πάει πολύ ψηλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδιά αξίζει ή αγορά του κινητού μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας; To κινητό είναι μια χαρά ακόμα και τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία του. Εγώ το έχω από τον Απρίλιο του 2015 και εξακολουθεί και παίζει κανόνι (και μπαταρία φόρτιση κάθε 2 ημέρες -με τη χρήση που του κάνω εγώ). Θα πάω στο 1+3 μόνο και μόνο από προσωπική λόξα, αλλιώς και με το 1+1 κάνω τη δουλειά μου πολύ καλά και γρήγορα.. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 To κινητό είναι μια χαρά ακόμα και τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία του. Εγώ το έχω από τον Απρίλιο του 2015 και εξακολουθεί και παίζει κανόνι (και μπαταρία φόρτιση κάθε 2 ημέρες -με τη χρήση που του κάνω εγώ). Θα πάω στο 1+3 μόνο και μόνο από προσωπική λόξα, αλλιώς και με το 1+1 κάνω τη δουλειά μου πολύ καλά και γρήγορα.. συμφωνώ 100% και εγώ από τον Ιούλιο του 2014 το έχω καταευχαριστηθεί, μάλλον στο τέλος του μήνα θα πάω στο 3 για τους ίδιους λόγους :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Και εγώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ακόμη πάει μπάλα το κινητό..μηδενικό lag και άμεση απόκριση, μπαταρία 5 ώρες screen με την χρήση που του κάνω με oxygen os..δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το αλλάξω..ίσως εάν θελήσω καλύτερη κάμερα, που πιστεύω πως είναι το μόνο μελανό κατά την άποψή μου σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Και εγώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ακόμη πάει μπάλα το κινητό..μηδενικό lag και άμεση απόκριση, μπαταρία 5 ώρες screen με την χρήση που του κάνω με oxygen os..δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το αλλάξω..ίσως εάν θελήσω καλύτερη κάμερα, που πιστεύω πως είναι το μόνο μελανό κατά την άποψή μου σημείο. συμφωνω απολυτα. Το κινητο δεν εχει lag καθολου. Εχω δει "ναυαρχιδες" απο γνωστους κατασκευαστες της ιδιας χρονολογιας και τα κινητα κολλανε αρκετα, καμια σχεση με το opo. Μονο το θεμα καμερας ειναι προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ναι αλλά αναβάθμιση oxygen δεν βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 ...Μονο το θεμα καμερας ειναι προβλημα. Ισχύει ρε γ@μώτο... Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δε βγάζει καλές φωτογραφίες, ενώ γενικά αργεί συχνά να νετάρει. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τελικά πήρα το oneplus 2 παιδιά , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλησπέρα σε όλους, έχεις κανείς να μου προτείνει κάποια καλή θήκη με flip cover για το OnePlus One? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα, Μετά από σχεδόν 2 χρόνια χρήσης το κινητό μου γλίστρισε απ' το χέρι και έσπασε η οθόνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη δουλεύει το touch. Ξέρει κανείς πόσο πάει η αλλαγή οθόνης ή αν εναλλακτικά είναι εύκολο να το αλλάξω μόνη μου (και με κάποια πιο εξειδικευμένη βοήθεια) παίρνοντας ανταλλακτικό από ebay ή κάπου αλλού? P.S. Ανακάλυψα ότι προσωρινά μπορώ να το δουλέψω με otg καλώδιο και ποντίκι και μειώθηκε ευτυχώς λίγο η απογοήτευσή μου Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικό (λογω OTG, LCD & Digitizer ειναι πακέτο), αυτό ομως σημαίνει οτι αλλάζει και ευκολότερα. πχ ανταλλακτικό με frame για ευκολία, από ebay/UK - εχει και από Κίνα αν έχεις υπομονή Αν δεν έχεις εμπειρία, ΜΗΝ το κάνεις μόνη, εχει αρκετά εξαρτήματα προς μετακίνηση από το παλιο στο νέο. Ενας καλός οδηγος (εχει και πολλούς άλλους @ youtube) Edited November 26, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπέρα, Μετά από σχεδόν 2 χρόνια χρήσης το κινητό μου γλίστρισε απ' το χέρι και έσπασε η οθόνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη δουλεύει το touch. Ξέρει κανείς πόσο πάει η αλλαγή οθόνης ή αν εναλλακτικά είναι εύκολο να το αλλάξω μόνη μου (και με κάποια πιο εξειδικευμένη βοήθεια) παίρνοντας ανταλλακτικό από ebay ή κάπου αλλού? P.S. Ανακάλυψα ότι προσωρινά μπορώ να το δουλέψω με otg καλώδιο και ποντίκι και μειώθηκε ευτυχώς λίγο η απογοήτευσή μου Το quote που μου έδωσαν απο την oneplus πρόσφατα για αλλαγή οθόνης (λανθασμένα γιατί το έστειλα για μπαταρία) ήταν : Material Fee - 51 EUR Labor Fee - 17 EUR Logistic Fee - 0(OnePlus is covering now) VAT - 23% Total Price - 83.64 EUR To τηλέφωνο το έστειλα 7 νοέμβρη κ το είχα πίσω 22. Για την αλλαγή μπαταρίας πλήρωσα 40 ευρώ. Το service ήταν στην Πολωνία και το έστειλα απο Αγγλία. Τελικά το τηλ είχε μια γρατσουνιά στην οθόνη όταν γύρισε και μου είπαν οτί θα μου την αλλάξουν, οπότε σε 2 εβδομάδες θα έχω και εικόνα για rma οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts