FoT1s Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Το χω βαλει σε ενα ταπερακι,μεσα σε ρυζι....που ειναι αυτη η ενδειξη ακριβως ομως? Δεξια πανω γωνια. https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/XcJUO6RrufdomS6m Αν η ασπρη βουλα, εγινε κοκκινη, εισαι σε δυσκολη φαση. Αν παλι ειναι καπως προς το ροζ και φαινεται και ασπρο και κοκκινο, ισως και να σωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεξια πανω γωνια. https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/XcJUO6RrufdomS6m Αν η ασπρη βουλα, εγινε κοκκινη, εισαι σε δυσκολη φαση. Αν παλι ειναι καπως προς το ροζ και φαινεται και ασπρο και κοκκινο, ισως και να σωθει. Eντελως ασπρο ειναι.....δεν ειχα ηχο στα ηχεια,αλλα οταν το καλεσα απο το σταθερο,ηχος εβγαινε,οπως και ξυπητηριο ακουγοταν κανονικα...:wacko: Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Eντελως ασπρο ειναι.....δεν ειχα ηχο στα ηχεια,αλλα οταν το καλεσα απο το σταθερο,ηχος εβγαινε,οπως και ξυπητηριο ακουγοταν κανονικα...:wacko: Αστο στο μπολ μεχρι Σαββατο πρωι και ξαναβλεπεις...ισως να μεινει στην ζωη μαζι μας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αστο στο μπολ μεχρι Σαββατο πρωι και ξαναβλεπεις...ισως να μεινει στην ζωη μαζι μας. :p Μεχρι Σαββατο πρωι?τοσο πολυ?:blink: Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Δεξια πανω γωνια. https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/XcJUO6RrufdomS6m Αν η ασπρη βουλα, εγινε κοκκινη, εισαι σε δυσκολη φαση. Αν παλι ειναι καπως προς το ροζ και φαινεται και ασπρο και κοκκινο, ισως και να σωθει. Ωρε Φώτη, τι του λες? Αυτό είναι το αυτοκόλλητο "παραβίασης", καμία σχέση με μέτρηση υγρασίας (και δεν αλλάζει χρώμα)... Ο αισθητήρας υγρασίας είναι στην εσωτερική πλευρά του κάτω κομματιου που έχει τα ηχεία. Αναλυτικές οδηγίες για αποσυναρμολόγηση και φωτό εδώ Edited February 17, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ωρε Φώτη, τι του λες? Αυτό είναι το αυτοκόλλητο "παραβίασης", καμία σχέση με μέτρηση υγρασίας (και δεν αλλάζει χρώμα)... Ο αισθητήρας υγρασίας είναι στην εσωτερική πλευρά του κάτω κομματιου που έχει τα ηχεία. Αναλυτικές οδηγίες για αποσυναρμολόγηση και φωτό εδώ Φιλε μου,σε ευχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση,αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπω στην διαδικασια αυτη...θα το αφησω για 2 μερες ακομα,μεσα στο ταπερ με το ρυζι,και αν οταν το ανοιξω δουλεψει,εχει καλως,αλλιως....σε ευχαριστω παντως!:) Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ωρε Φώτη, τι του λες? Αυτό είναι το αυτοκόλλητο "παραβίασης", καμία σχέση με μέτρηση υγρασίας (και δεν αλλάζει χρώμα)... Ο αισθητήρας υγρασίας είναι στην εσωτερική πλευρά του κάτω κομματιου που έχει τα ηχεία. Αναλυτικές οδηγίες για αποσυναρμολόγηση και φωτό εδώ Τοτε ζηταω συγνωμη και ευχαριστω που εμαθα και κατι που δεν ηξερα. Δεν το εχω ανοιξει ποτε τοσο σε βαθος και φανταστηκα πως ειναι εκεινο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Update:σήμερα το πρωί, το ξυπνητήρι άρχισε να χτυπάει, μέσα από το ταπερ ρυζιου που είχα την συσκευή.... :-) Έβαλα στην θέση της την Sim, τα ηχεία λειτουργούν κανονικά!!! Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Τοτε ζηταω συγνωμη και ευχαριστω που εμαθα και κατι που δεν ηξερα. Δεν το εχω ανοιξει ποτε τοσο σε βαθος και φανταστηκα πως ειναι εκεινο. :) :) ολα καλά - γηράσκω αει διδασκόμενος! Update:σήμερα το πρωί, το ξυπνητήρι άρχισε να χτυπάει, μέσα από το ταπερ ρυζιου που είχα την συσκευή.... :-). Έβαλα στην θέση της την Sim, τα ηχεία λειτουργούν κανονικά!!! Εγω στην θέση σου θα το άφηνα ακόμα 1-2 μέρες, δια παν ενδεχόμενο (η υγρασία είναι ύπουλη) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Στην πόλη μου, υπάρχει τεχνικός με εξειδίκευση στο 1+1.Τον επισκέφτηκα το πρωί, από 7αδα θα του πάω την συσκευή για αλλαγή μπαταρίας,και για να δει τι άλλοι χρειάζεται... Παράξενο ομως:θα ορκιζομουν πως μετά την χτεσινή πτώση στο νερό, και αφού πλέον δουλεύει κανονικά, τα ηχεία του ακούγονται πιο δυνατά!!! Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Στην πόλη μου, υπάρχει τεχνικός με εξειδίκευση στο 1+1.Τον επισκέφτηκα το πρωί, από 7αδα θα του πάω την συσκευή για αλλαγή μπαταρίας,και για να δει τι άλλοι χρειάζεται... Παράξενο ομως:θα ορκιζομουν πως μετά την χτεσινή πτώση στο νερό, και αφού πλέον δουλεύει κανονικά, τα ηχεία του ακούγονται πιο δυνατά!!! ΜΗΝ το κάνεις (την αλλαγή μπαταρίας). Ο,τι κυκλοφορεί σε μπαταρία είναι ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ και όχι original, οτι και να σου πουνε.- (καραψαγμένο.) Μονο το service της OnePlus έχει μπαταρία και την τοποθετεί το ίδιο - δεν την πωλεί.- Γνώμη μου: κάνε ένα καθάρισμα (αν το ανοιξει ο τεχνικός) και τίποτε άλλο, ΜΗΝ αλλάξεις την μπαταρία. ---------- Ξαναδιαβάζω: "Στην πόλη μου, υπάρχει τεχνικός με εξειδίκευση στο 1+1"... Στην Ναυπακτο? (Το σχόλιο για τον πληθυσμό και όχι για οτιδήποτε άλλο - πανέμορφη κωμόπολη με 13,500 πληθυσμό) Πόσα 1+1 πουλήθηκαν στην Ναυπακτο και πόσα πήγαν για επισκευή, ωστε ο τεχνικός να "αποκτήσει" εξειδίκευση??? Edited February 18, 2016 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmike2503 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αγαπητοί συμφορουμίτες χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πριν 2 μέρες μου έφυγε η συσκευή από τα χέρια και έσπασε το γυαλί στη πάνω αριστερή γωνία... Έχει πάρει αέρα στο επάνω μέρος παράλληλα με το ακουστικό αλλά ευτυχώς έχει σταματήσει εκεί στο πάνω άκρο του πάνω bezel. Το digitizer και η οθόνη λειτουργεί κανονικά. Φωτό δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί δεν έχω άλλη κάμερα εκτός από της συσκευής...:p Έχω βρει στο aliexpress και στο ebay αρκετές οθόνες μαζί με το frame αλλά δεν μπορώ να παραγγείλω λόγω capital control. Έχει κανείς κάποιο σίγουρα καλό ανταλλακτικό απο αντίστοιχη εμπειρία? Υπάρχει μήπως κάποια άκρη εντός ελλάδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εγω θελω να ρωτησω ποτε περιπου θα βγει η mm;;εχουν δωσει καποια ημερομηνία; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εγω θελω να ρωτησω ποτε περιπου θα βγει η mm;;εχουν δωσει καποια ημερομηνία; Μεσα στον μηνα. :) (Οπως δηλωσαν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπερα. Το κινητο εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν ανοιγει με τπτ. Μονο δονειται, αναβει το backlight της οθονης, μενει ετσι για 5-10δευτ και κλεινει. Με τον υπολογιστη συνδεεται κανονικα. Τι μπορει να εχει γινει? Οταν μπαινω στο recovery δεν συνδεεται με τον υπολογιστη. Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Καλησπερα. Το κινητο εσβησε ξαφνικα και απο τοτε δεν ανοιγει με τπτ. Μονο δονειται, αναβει το backlight της οθονης, μενει ετσι για 5-10δευτ και κλεινει. Με τον υπολογιστη συνδεεται κανονικα. Τι μπορει να εχει γινει? Οταν μπαινω στο recovery δεν συνδεεται με τον υπολογιστη. Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω Στον φορτιστή, σβηστό, δίνει ένδειξη φόρτισης? (και αν πατήσεις στιγμιαία το power, σου δείχνει το ποσοστό...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Στον φορτιστή, σβηστό, δίνει ένδειξη φόρτισης? (και αν πατήσεις στιγμιαία το power, σου δείχνει το ποσοστό...) Αναβει μονιμα το λεντ πρασινο. Οχι δεν δειχνει τπτ το κινητο δεν ανοιγει με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Αναβει μονιμα το λεντ πρασινο. Οχι δεν δειχνει τπτ το κινητο δεν ανοιγει με τπτ Στο recovery όμως (power+volUP) είπες οτι μπαίνεις? Δοκίμασες να κρατήσεις το power πατημένο για 30"? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Στο recovery όμως (power+volUP) είπες οτι μπαίνεις? Δοκίμασες να κρατήσεις το power πατημένο για 30"? Νιωθω οτι μπαινει γιατι οταν παταω τα κουμπια της οθονης το κινητο δονειται. Η οθονη ομως μαυρη μονο το backlight δουλευει. Επισης δεν συνδεεεται στο pc οταν ειναι σε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το Titanium τώρα τελευταία δεν μπορεί να ολοκληρώσει το back up λέει λόγω έλλειψης χώρου. Πού εντοπίζεται το πρόβλημα κ πώς το διορθώνουμε; νόμιζα τα θέματα με έλλειψη χώρου είχαν πια ξεπεραστεί όχι φάση galaxy S2 ακόμα :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160322/ece1507e7166ea123c03246bdef62d34.jpg Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Για βγάλε το mount namespace separation απο το superSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εχει καποιος θεμα με random crashes; Κρασαρει στα καλα καθουμενα και ανοιγει μονο με power on + volume down. Εκδοση 5.1.1 LMY48Y. Το προβλημα δημιουργειτε με το που παω με double tap να το ξεκλειδωσω, χτυπαει η δονηση και τελος κρασαρει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ξανα διαθέσιμο το 16αρι opo στο επίσημο site.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Έχω ένα θέμα με το GPS. Το έχω στη γενική ρύθμιση υψηλή ακρίβεια, από κάτω όμως έχει διάφορες εφαρμογές σε μια δυο από τις οποίες δίπλα γράφει χαμηλή ακρίβεια. Αποτέλεσμα η εφαρμογή του καιρού όταν είμαι εκτός wifi να μην μπορεί να με εντοπίζει ακριβώς και το GPS να λειτουργεί συνέχεια ξοδεύοντας προφανώς μπαταρία. Πώς γίνεται να ρυθμίσω και τη συγκεκριμένη εφαρμογή σε υψηλή ακρίβεια; Τελικά δε φταίει έχω την εντύπωση η εφαρμογή του καιρού. Κάποια αναβάθμιση σε εφαρμογή πρέπει να έχει γίνει ή στο σύστημα και ανάβει το GPS συνέχεια. Edited April 6, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Τελικά δε φταίει έχω την εντύπωση η εφαρμογή του καιρού. Κάποια αναβάθμιση σε εφαρμογή πρέπει να έχει γίνει ή στο σύστημα και ανάβει το GPS συνέχεια. Πολύ πιθανό... συνήθως για τέτοια προβλήματα οι διάφορες third-party εφαρμογές είναι υπεύθυνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts