Jump to content

RaZoR333

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.424
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

RaZoR333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ιδεα μου οι πλακωσαν διαφημισεις στην 11.0.6.0 EU, ακομα και με localization ευρωπαικης χωρας; Βλεπω σε καποιους φακελους με εφαρμογες, οπως επισης οταν γινετε εγκατασταση καποιας εφαρμογης.
  2. EEA ειμαστε, EU για την ακριβεια η Ελλαδα. Ισως αλλαζουν καποιους ορους χρησης (καταλληλους για EU), καποια settings/apps μπορει να λειπουν και εχουν out of the box υποστηριξη για ευρωπαικους παροχους.
  3. Με 1 ωρα στο αμαξι καθημερινα δεν ξανα φορτιζεις σπιτι. https://www.aliexpress.com/item/International-Version-Xiaomi-Roidmi-Quick-Car-Charger-Bluetooth-4-0-FM-Transmitter-5V-2-1A-Adapter/32820108645.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1f324c4dhzotjR
  4. Οι αδύναμοι δεν φορτίζουν καν το mi9, πάρε καλύτερα τον official 20W για το mi9, επίσης αν έχεις αυτοκίνητο και το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση θα πρότεινα τον car charger 20w, από τότε που τον αγόρασα δεν ξανα φορτισα σπίτι.
  5. Η EEA στην 10.2.6 ειναι μια χαρα πλεον. Tips για εμενα ειναι να βαλεις poco launcher, καποια αλλα εικονιδια π.χ. android stock η pixel, την gcam που ποσταρα πιο πανω, που ειναι plug n play, οπως επισης κυριως αν δεν εχεις το κινητο στα αγγλικα και δεν χρησιμοποιεις τον google assistant να πας στο σχετικο μενου να κλεισεις το single press και να βαλεις το αριστερο κουμπακι να κανει κατι χρησιμο με διπλο πατημα.
  6. Ποια εκδοση της gcam εχεις; Γιατι αναφερει N6P το flickr; Δοκιμασε αυτη που ειναι plug n play, πιθανοτατα εχεις την xtreme, χωρις το xml με τα settings και μαλλον by default δεν εχει διαλεξει pixel 3 xl για την main και εχει κλειστο το noise reduction. Edit ακυρο, ειδα οτι ειναι αρχικο ποστ του Antretng και προτιμαει λιγοτερο denoise και μεγαλυτερη ταχυτητα κλειστρου. Λογικο να παρεις θορυβο στο smartphone ακομα και με gcam, θαυματα δεν γινονται. Αλλα γιατι στο προφιλ nexus 6p ξερουμε να δουλευει καλυτερα στο mi9;
  7. Νομιζω ο default mi launcher δεν υποστηριζει αλλα εικονιδια μεσω icon packs απο το store, ο poco launcher ομως τα υποστηριζει κανονικα. Μια αλλη λυση ειναι να κατεβασεις καποιο θεμα, απο το theme app που να εχει τα εικονιδια που θελεις, αλλα συνηθως αλλαζουν μαζι τους και αλλα οπως το συρταρι, την lock screen, τον dialer.
  8. Ναι αλλά αν είναι κλειδωμένος ο bootloader πως θα βάλει άλλη rom, εκτός official miui που θα του ζητήσει activation στο πρώτο boot, αν φτάσει και μέχρι εκει δλδ.
  9. Είσαι σίγουρος ότι για την EU, δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα και twrp; Όπως επίσης αν ξεκλειδώσεις τον bootloader και περάσεις twrp είσαι σίγουρος ότι δεν ανοίγει οποιος θέλει το τηλέφωνό σου με restore και έχει πρόσβαση κανονικά στον εσωτερικό χωρο (φωτογραφίες, αρχεία κτλ). Γιατί νομίζω ότι το mi account σε προστατεύει όταν είναι στοκ και κλειδωμένος ο bootloader; Ακόμα και stock rom να μην μπορείς να ενεργοποιήσεις λογικά θα παίζει κάποια custom.
  10. Στην 10.2.24.0, οι 2 επιλογες ειναι Πατηστε παρατεταμενα και διπλο πατημα, δεν εχει να βαλεις ''κανενα'' στο single press. Δεν με πειραζει το κουμπακι, με πειραζει που ενεργοποιητε μονο του οποτε θελει το google assistant/google search χωρις να το πατησεις. Για να περασεις την EU, φανταζομαι πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader, να χασεις την κρυπτογραφηση του εσωτερικου χωρου και την ασφαλεια του mi cloud;
  11. Έχει ψυχολογικά ο assistant η είναι ιδέα μου; Οπότε θέλει ξεκινάει να ακούει, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει την σχετική επιλογή και χωρίς να πατάω το κουμπάκι. Ακόμα και να τον απενεργοποιήσω έχω βρει το κινητό με τον assistant ανοιχτό να ζητάει ενεργοποίηση. Το κινητό το έχω στα αγγλικά.
  12. Ισχυει οντως, με ολα κλειστα (εκτος τηλεφωνου), σε power saving και εβλεπες ενα 4-5% κατω την μπαταρια μεσα σε 7-8 ωρες, τωρα ειναι οντως μολις στο 1-2% που ειναι πιο λογικο. Ακομα και μεσα στην μερα με ανοιχτα data/wifi/ειδοποιησεις, εχει διαφορα στο standby. Ενα αυτο, ενα η διαφορα στην ταχυτητα του fingerprint, αυτο το update ελυσε σημαντικα θεματακια. :) Εχει να κανει μαλλον που by default ακομα και χωρις OIS η Gcam κατεβαινει στο 1/4, φυσικα με αρκετο fail rate, αλλα το ιδιο πανω κατω ειχα και με αλλα κινητα (με ois), θελει πολυ σταθερο χερι. Μαλλον η google εφαρμοζει καποιο EIS και στις φωτογραφιες, ακομα και το 1/10 στο hdr+ που ειναι σχεδον παντα πετυχημενο, δεν δικαιολογειτε με 27mm φακο και καθολου σταθεροποιηση, ο κανονας λεει για εστιακη 27mm θελεις 1/27sec για σχεδον 100% success rate και παλι δεν ειναι σιγουρο.
  13. Μενει οτι καινουριο απο ειδοποιησεις μεχρι να κατεβασεις το συρταρι, μετα ακομα και αν δεν σβησεις την ειδοποιηση, φαινεται η ωρα. Δεν εχω βρει τροπο να φυγει η ωρα και να μενουν μονιμα οι ειδοποιησεις μεχρι να τις σβησεις απο το συρταρι. Παρατηρησα παντως με το νεο update, οτι το δακτυλικο αποτυπωμα εχει γινει σαφως γρηγοροτερο.
  14. Η πλακα ειναι οτι το note 4 στην πραγματικοτητα εχει αισθητα μεγαλυτερη οθονη απο το s10e, παρολο που ειναι 5.7''. H επιφανεια της οθονης του s10e ειναι απειροελαχιστα μεγαλυτερη απο 5.5'' 16:9 οθονες και στα πιο χρησιμα φορμα (φωτογραφιες 4/3, βιντεο 16/9) πρακτικα ειναι αρκετα μικροτερη. Νομιζω σαν συσκευη κανει μονο για οσους επαιζαν παλιοτερα με κατι xperia compact, iphone 4.7 κτλ. http://www.displaywars.com/5,5-inch-d%7B9x16%7D-vs-5,8-inch-d%7B9x19%7D Ακομα και η οθονη του mi9 ενω ειναι αρκετα μεγαλυτερη σε συνολικη επιφανεια απο τα παλιοτερα note (κ.α.) σε πρακτικες εφαρμογες ειναι μικροτερη οθονη οταν προβαλεις 4/3 και 16/9 περιεχομενο, οπως επισης ειναι πιο στενη και η πληκτρολογηση ειναι πιο δυσκολη. Κερδιζεις ομως αρκετα σε portrait και ειναι πιο ευκολο να το χρησιμοποιησεις με το ενα χερι. http://www.displaywars.com/5,7-inch-d%7B9x16%7D-vs-6,39-inch-d%7B9x19,5%7D Να δοκιμασες μηπως να φλασαρεις την miui eu stable? Εδω λεει πολυ καλα λογια και εχει και οδηγιες.
  15. Εγω παλι δεν θα αγοραζα 5.8'' 19:9 συσκευη, ειδη η μεταβαση απο τις 5.7'' 16:9 στις 6.39'' 19.5:9 και μου φαινεται καπως, κυριως το πληκτρολογιο ακομα δεν το συνηθισα, γιατι η συσκευη ειναι αισθητα πιο στενη. Αλλοι που εχουν ειδη συνηθισει τις 5.8'' τηλεκοντρολ απο παλιοτερα s8-s9, θα τους κατσει μια χαρα το s10e και δεν υπαρχει και κανενας λογος να πληρωσουν τα παραπανω χρηματα για τα μεγαλυτερα μοντελα, οσοι ομως ερχονται απο παλιοτερα phablets 5.7'' ακομα και διαφορες 5.5'' 16:9 συσκευες, θα νομιζουν οτι πηραν συσκευη με μεγαλυτερη οθονη, αλλα στην πραξη θα ειναι δραμα.
×
×
  • Create New...