Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά πήρα ένα στα 180 ευρώ καινούριο από everbuying. Για να δούμε. Για τέτοια τιμή μου φάνηκε τζάμι αν και παλιό.

Πως το βρήκες στα 180€? Εγώ το βρίσκω στο Everbuying πάνω από 300€?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν γνωριζει καποιος κατι για το παρακατω, ας μου απαντησει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6408267#post6408267

Τυγχάνει να είμαι με το αυτοκίνητο..Μόλις έβαλα here maps και η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και στο άνοιγμα και στην λειτουργία..με 3JL είμαι..

Μετα την τελευταια αναβαθμιση,μερικα ξυπνητηρια που ενεργοποιω/δημιουργω εκτακτα,περα απο τα 2 μονιμα που εχω,δεν λειτουργουν...συμβαινει και σε αλλους η μονο σε μενα?
Oneplus One to rule them all!

Τυγχάνει να είμαι με το αυτοκίνητο..Μόλις έβαλα here maps και η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και στο άνοιγμα και στην λειτουργία..με 3JL είμαι..

Με ποια εκδοση here? Γιατι πολλα ατομα εχουν θεμα διαβαζω στο oneplus forum.

Με ποια εκδοση here? Γιατι πολλα ατομα εχουν θεμα διαβαζω στο oneplus forum.

Η έκδοση είναι η 1.1.10014

Παιδιά, μια μικρή βοήθεια, μου εσπασε η οθονη! Ξέρετε κανενα μαγαζι, (Πειραιά - Αθήνα) για αμμεση επισκευή?

Edit: οχι η οθόνη, την βλεπω κανονικά. Εχει ραγίσει το τζαμι και δεν ανταποκρίνεται το touch.

Edited by johntsot

Παιδιά, μια μικρή βοήθεια, μου εσπασε η οθονη! Ξέρετε κανενα μαγαζι, (Πειραιά - Αθήνα) για αμμεση επισκευή?

Edit: οχι η οθόνη, την βλεπω κανονικά. Εχει ραγίσει το τζαμι και δεν ανταποκρίνεται το touch.

Για δες εδω...

http://www.oneplusgreece.com/service/

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θελω να αγορασω το Rosewood Back Cover για το Oneplus 2. Που μπορω να το βρω; Χρειαζεται καποιο invite; Δεν ειμαι και πολυ σχετικος. :)

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θελω να αγορασω το Rosewood Back Cover για το Oneplus 2. Που μπορω να το βρω; Χρειαζεται καποιο invite; Δεν ειμαι και πολυ σχετικος. :)

Aπό την επίσημη σελίδα τους: https://oneplus.net

Δεν χρειάζεται invite.

iphone 7 iOS 12.0

Έχω το κλασσικό πρόβλημα με το play services has stopped. Ευτυχώς έχω το GPS στο device only γιατί απο οτι διάβασα στα άλλα settings το μήνυμα βγαίνει συνεχώς. Σε εμένα εμφανίζεται μόνο όταν ανοίγω data ή συνδέω το USB καλώδιο.

Ξέρω οτι η λύση είναι να επιτρέψω το wake up και keep awake απο το privacy guard αλλά αυτό επαναφέρει το bug που δεν αφήνει τη CPU να μπεί σε deep sleep και τρώει τη μπαταρία. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Έχω Kitkat αλλά απο οτι διαβάζω το πρόβλημα υπάρχει και στο Lollipop.

Στη θέση σου και εφόσον θα ήθελα να μείνω σε kit kat θα τα δοκίμαζα όλα, ξεκινώντας από το να ανοίξω το wake up. Δοκίμασε επίσης μήπως φτιάξει με clear cache της εφαρμογής.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δοκίμασα να επιτρέψω το wake up. Όπως είπα επανέρχεται το πρόβλημα που δεν αφήνει τη cpu να μπει σε deep sleep. Επίσης clear cache ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα.

Μήπως φταίει η έκδοση των play services και θέλουν update ?

Είσαι stock και unroot έτσι ?

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μήπως φταίει η έκδοση των play services και θέλουν update ?

Είσαι stock και unroot έτσι ?

Android χωρίς root είναι μισό android. :p

Τα play services κάνουν update απο μόνα τους οπότε δεν τίθεται θέμα παλιάς version. Άλλωστε έχουν κάνει update αρκετές φορές απο τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία.

Απο χτες κατοχος και εγω της συσκευής στα πολυ θετικα η μπαταρια του.

Cyanogen η oxygen παιδιά;

Welcome aboard! :p

Η συσκευή ενδείκνυται για να τις αλλάξεις τα φώτα! :lol:

Και επειδή το θέμα rom είναι καθαρά υποκειμενικό θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα πάντα και να βγάλεις από μόνος σου συμπέρασμα!

Το μόνο σίγουρο για αρχή είναι να ξεκλειδώσεις bootloader και να κάνεις root, μιας και δεν χάνεις εγγύηση! :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Android χωρίς root είναι μισό android. :p

Τα play services κάνουν update απο μόνα τους οπότε δεν τίθεται θέμα παλιάς version. Άλλωστε έχουν κάνει update αρκετές φορές απο τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία.

Εφόσον είσαι root στη θέση σου θα έκανα backup με titanium και clean flash. Αν δεν το έχεις πειράξει καιρό το κινητό θα ξεμπουκώσει κιόλας! :p

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Welcome aboard! :p

Η συσκευή ενδείκνυται για να τις αλλάξεις τα φώτα! :lol:

Και επειδή το θέμα rom είναι καθαρά υποκειμενικό θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα πάντα και να βγάλεις από μόνος σου συμπέρασμα!

Το μόνο σίγουρο για αρχή είναι να ξεκλειδώσεις bootloader και να κάνεις root, μιας και δεν χάνεις εγγύηση! :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εφόσον είσαι root στη θέση σου θα έκανα backup με titanium και clean flash. Αν δεν το έχεις πειράξει καιρό το κινητό θα ξεμπουκώσει κιόλας! :p

Θενκς φιλε η αληθεια ειναι απο φλασαρισματα ξερω πολυ λίγα μονο odin για samsung αλλα το ψαχνω.

Όπως έγραψα απο την αρχή το πρόβλημα είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν έχει καμία σχέση με "μπούκωμα" λόγω χρήσης. Είναι μια ασυμβατότητα των play services με το λειτουργικό που δεν αφήνει το κινητό να μπεί σε deep sleep. Αυτό αντιμετωπίζεται μόνο απαγορεύοντας στα play services να βγάλουν το κινητό απο το deep sleep και να το κρατήσουν "ξύπνιο". Τόσους μήνες αυτό δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με κάποια αναβάθμιση των play services άρχισαν να κρασάρουν όταν ανοίγω τα data (εφόσον το wake up και keep awake είναι απενεργοποιημένο).

Έτσι ουσιαστικά έχω να επιλέξω ανάμεσα στο να μην μπαίνει το κινητό σε deep sleep ή να μου βγαίνει το μήνυμα "play services has stopped" κάθε φορά που ανοίγω data. Προφανώς επιλέγω το δεύτερο. Ακόμα και αν το ξαναστήσω απο την αρχή ακριβώς το ίδιο πρόβλημα θα έχει. Έχω ψάξει πολύ αλλά λύση δεν έχω βρεί πουθενά και έλεγα μήπως κάποιος απο εδώ ξέρει κάτι παραπάνω.

Όπως έγραψα απο την αρχή το πρόβλημα είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν έχει καμία σχέση με "μπούκωμα" λόγω χρήσης. Είναι μια ασυμβατότητα των play services με το λειτουργικό που δεν αφήνει το κινητό να μπεί σε deep sleep. Αυτό αντιμετωπίζεται μόνο απαγορεύοντας στα play services να βγάλουν το κινητό απο το deep sleep και να το κρατήσουν "ξύπνιο". Τόσους μήνες αυτό δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με κάποια αναβάθμιση των play services άρχισαν να κρασάρουν όταν ανοίγω τα data (εφόσον το wake up και keep awake είναι απενεργοποιημένο).

Έτσι ουσιαστικά έχω να επιλέξω ανάμεσα στο να μην μπαίνει το κινητό σε deep sleep ή να μου βγαίνει το μήνυμα "play services has stopped" κάθε φορά που ανοίγω data. Προφανώς επιλέγω το δεύτερο. Ακόμα και αν το ξαναστήσω απο την αρχή ακριβώς το ίδιο πρόβλημα θα έχει. Έχω ψάξει πολύ αλλά λύση δεν έχω βρεί πουθενά και έλεγα μήπως κάποιος απο εδώ ξέρει κάτι παραπάνω.

Το μπούκωμα το έγραψα χάριν αστεϊσμού. Κι εγώ ύστερα από μια αναβάθμιση, όταν επισήμως είχαμε kitkat, είχα απαγορεύσει από το απόρρητο τα wake up και keep awake γιατί είχα το πρόβλημα. Στο lollipop δεν θυμάμαι αν μου κρασαραν τα services, ίσως και να το είχα αυτό το θέμα για λίγο καιρό, αλλά σίγουρα είχε διορθωθεί πριν προσωρήσω στο marshmallow.

Ο συγχρονισμός στο google account σου δουλεύει; Τον έχεις ανοικτό; Σε όλα; Δεν μπορεί, κάτι κάπου μπερδεύεται το πράγμα...

Με ποιά rom είσαι; Το θέμα με τα data είναι ουσιαστικά, με wifi όλα κομπλέ;

Edited by NikoSoti

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Καλημέρα!

Τις τελευταίες δύο ημέρες μου συμβαίνει το εξής παράδοξο:

Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος ενός Galaxy S6, το οποίο χρησιμοποιώ ως "daily driver" (που λένε στο χωριό μου...). Ως εκ τούτου, το OPO μου (με εξαίρεση κάποιες συγκριτικές δοκιμές με το SGS6, στις οποίες -παρεμπιπτόντως- συχνά επικρατεί) παραμένει κλειστό πάνω στο γραφείο του τόπου εργασίας μου.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα, για δεύτερη μέρα σερί, το βρήκα σε λειτουργία, ενώ το είχα αφημένο κλειστό, και μάλιστα με τη λειτουργία Quickboot απενεργοποιημένη!!!

Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο;

Να σημειώσω ότι, με βάση τις πληροφορίες συστήματος, η έναρξη του χρόνου λειτουργίας της συσκευής σύμερα σιμπίπτει περίπου (τυχαίο; ) με ένα ξυπνητήρι που έχω ορίσει.

Περίεργα πράγματα...

Απ όσο θυμάμαι, το ξυπνητήρι "ενεργοποιεί" το τηλέφωνο, οπότε ποιο είναι το παράξενο...?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• The title was changed to OnePlus One