vtag Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μου απάντησε ξανά για το καμένο πίξελ! Αφού τους το είπα από την αρχή ότι μόνο 1 τι με έβαζε να τραβάω φωτογραφίες και να τους τις στείλω για να μου απαντήσει τελικά αυτό: Yoyo (OnePlus) Apr 9, 18:47 Hi Bill, Sorry for late reply. Please know it is our warranty policy.We cannot offer replacement for less than 3 small dead pixels. Any further assistance please let me know. :) Have a great day! Πάντως εγώ πριν βάλω την οθόνη σε πλήρως πράσινο ή λευκό φόντο δεν το έβλεπα καν και ούτε τώρα μπορώ να το δω ακόμη και εάν εστιάσω στο σημείο που είναι! Για να το παρατηρήσει κάποιος θα πρέπει να βάλει στην οθόνη πχ πράσινο φόντο και να εστιάσει για πάνω από ένα λεπτό προσεκτικά πάνω κυριολεκτικά από την οθόνη του κινητού του και τότε ίσως καταφέρει να το εντοπίσει! :) Yoyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά αφού με βοηθήσατε με την μπαταρία (πλέον όλα καλά). Έχω ένα 2ο θεματάκι π προέκυψε... στα ξαφνικά στις επαφές δν εμφανίζει καμία ... στις πρόσφατες κλήσεις μόνο μια... αν πάω στο ιστορικό κλήσεων μ τις έχει όλες τις κλήσεις αλλά μόνο αριθμούς χωρίς ονόματα δλδ σα να μν έχω καμία αποθηκευμένη επαφή... Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά αφού με βοηθήσατε με την μπαταρία (πλέον όλα καλά). Έχω ένα 2ο θεματάκι π προέκυψε... στα ξαφνικά στις επαφές δν εμφανίζει καμία ... στις πρόσφατες κλήσεις μόνο μια... αν πάω στο ιστορικό κλήσεων μ τις έχει όλες τις κλήσεις αλλά μόνο αριθμούς χωρίς ονόματα δλδ σα να μν έχω καμία αποθηκευμένη επαφή... Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους. Καλή Ανάσταση επίσης. Τις επαφές τις έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή, ή στο gmail λογαριασμό σου; Μήπως κάτι έγινε και διαγράγηκαν; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Καλή Ανάσταση επίσης. Τις επαφές τις έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή, ή στο gmail λογαριασμό σου; Μήπως κάτι έγινε και διαγράγηκαν; Απ ότι διάβασα στο φόρουμ της 1+ έχει συμβεί σε αρκετούς αυτό.... τα είχα μόνο στη συσκευή περασμένα...νομίζω ότι έχω μια παλιά σιμ με τις επαφές (πλ καλά) όποτε θα τις περάσω κ θα τις κάνω back up στο gmail! Μολις πηγα να περασω τις επαφες απο την σιμ στο τηλεφωνο δεν τις διαβαζε.... οταν τις εκανα εισαγωγη απο σιμ στο γοογλε ολα καλα... πλ περιεργο θεμα ... σκεφτομαι να στειλω και ενα μαιλ στην 1+ Edited April 11, 2015 by Ma3stros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Έχει τύχει σε κανένα να διακόπτεται επανειλημμένα η φόρτιση λες και βγάζεις και βάζεις το βύσμα συνεχώς; με original καλώδιο-φορτιστη Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έχω το OPO εδώ και μερικές μέρες και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το MTP είναι εντελώς αναξιόπιστο. Το κινητό αναγνωρίζεται κανονικά απο το Pc. Προσπαθώ να μεταφέρω το folder του titanium (3GB μερικές εκατοντάδες αρχεία) και μου αντιγράφει ενα κενό φάκελο χωρίς να μου βγάζει κανένα error. Το folder του clockword mod (4GB 10 αρχεία) την πρώτη φορά δεν τον μετέφερε, τη δεύτερη το έκανε κανονικά. Το igo το ίδιο, μια δουλεύει και μια οχι. Άλλες φορές βγάζει unspecified error και άλλες δεν βγάζει τίποτα και απλά δε δουλεύει. Ψάχνοντας στο net βλέπω οτι γενικά το MTP έχει πολλά προβλήματα, αλλά είναι δυνατόν να είναι τόσο προβληματικό; Δεν υπάρχει ενας αξιόπιστος τρόπος να μεταφέρεις αρχεία μέσω USB; :wacko: Δε βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα το setup μου γιατί το κινητό αναγνωρίζεται και η μεταφορά δουλεύει κάποιες φορές. Σε εσάς δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Προσπαθώ να μεταφέρω το folder του titanium (3GB μερικές εκατοντάδες αρχεία) και μου αντιγράφει ενα κενό φάκελο χωρίς να μου βγάζει κανένα error. Το folder του clockword mod (4GB 10 αρχεία) την πρώτη φορά δεν τον μετέφερε, τη δεύτερη το έκανε κανονικά. Το igo το ίδιο, μια δουλεύει και μια οχι. Άλλες φορές βγάζει unspecified error και άλλες δεν βγάζει τίποτα και απλά δε δουλεύει. Ψάχνοντας στο net βλέπω οτι γενικά το MTP έχει πολλά προβλήματα, αλλά είναι δυνατόν να είναι τόσο προβληματικό; Δεν υπάρχει ενας αξιόπιστος τρόπος να μεταφέρεις αρχεία μέσω USB; :wacko: Δε βλέπω να έχει κάποιο πρόβλημα το setup μου γιατί το κινητό αναγνωρίζεται και η μεταφορά δουλεύει κάποιες φορές. Σε εσάς δουλεύει κανονικά; Ναι είναι αρκετά γνωστό πρόβλημα αυτό.. ένας τρόπος είναι να περάσεις τον φάκελο του τιτανιουμ στο φάκελο dcim του κινητού. μετά να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και να το γυρίσεις από mtp σε camera storage (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς ονομασία) και θα το περάσει κανονικά στον υπολογιστή σου. Άλλη λύση λιγότερο μπελαλίδικη και πολύ πιο γρήγορη είναι να κατεβάσεις το shareit της lenovo από το play store και να τα στείλεις μέσω wifi στον υπολογιστή.. πολύ πιο γρήγορο από καλώδια! Έχει τύχει σε κανένα να διακόπτεται επανειλημμένα η φόρτιση λες και βγάζεις και βάζεις το βύσμα συνεχώς; με original καλώδιο-φορτιστη ναι εμένα και σε αρκετούς άλλους. δύο περιπτώσεις παίζουν. αν είσαι με την στοκ cm11s rom επικοινώνησε με την oneplus και θα σου στείλουν ένα αρχειάκι που λύνει το πρόβλημα. αν τώρα είσαι με άλλη ρομ φταίει ο φορτιστής σου. εμένα ήταν ελαττωματικός (μετά από δύο λεπτά άρχιζε να μυρίζει καμένο) επικοινώνησε πάλ με το service εξήγησε τους τι παίζει και ζήτα αντικατάσταση φορτιστή. εγώ σε μια βδομάδα είχα καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Και εμενα μου το εχει κανει κανα 2 φορες αυτο με το φορτιστη , αλλα μολις κουναω λιγο το καλωδιο σταματαει οποτε υπεθεσα οτι ειναι θεμα καλωδιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι είναι αρκετά γνωστό πρόβλημα αυτό.. ένας τρόπος είναι να περάσεις τον φάκελο του τιτανιουμ στο φάκελο dcim του κινητού. μετά να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και να το γυρίσεις από mtp σε camera storage (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς ονομασία) και θα το περάσει κανονικά στον υπολογιστή σου. Άλλη λύση λιγότερο μπελαλίδικη και πολύ πιο γρήγορη είναι να κατεβάσεις το shareit της lenovo από το play store και να τα στείλεις μέσω wifi στον υπολογιστή.. πολύ πιο γρήγορο από καλώδια! ναι εμένα και σε αρκετούς άλλους. δύο περιπτώσεις παίζουν. αν είσαι με την στοκ cm11s rom επικοινώνησε με την oneplus και θα σου στείλουν ένα αρχειάκι που λύνει το πρόβλημα. αν τώρα είσαι με άλλη ρομ φταίει ο φορτιστής σου. εμένα ήταν ελαττωματικός (μετά από δύο λεπτά άρχιζε να μυρίζει καμένο) επικοινώνησε πάλ με το service εξήγησε τους τι παίζει και ζήτα αντικατάσταση φορτιστή. εγώ σε μια βδομάδα είχα καινούργιο Με 11s Είναι αλλα με unlocked bt,root και με Franco kernel..Πως μπορώ να τους βρώ...; να ανοίξω ticket? Η απλά να στειλω ένα mail στο support..? Κάποιος με παρομοιο θέμα να μου πει τι είναι αυτό το αρχείο και αν μπορεί να μ το στείλει.....; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Με 11s Είναι αλλα με unlocked bt,root και με Franco kernel..Πως μπορώ να τους βρώ...; να ανοίξω ticket? Η απλά να στειλω ένα mail στο support..? Κάποιος με παρομοιο θέμα να μου πει τι είναι αυτό το αρχείο και αν μπορεί να μ το στείλει.....; εγώ ticket είχα ανοίξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Με 11s Είναι αλλα με unlocked bt,root και με Franco kernel..Πως μπορώ να τους βρώ...; να ανοίξω ticket? Η απλά να στειλω ένα mail στο support..? Κάποιος με παρομοιο θέμα να μου πει τι είναι αυτό το αρχείο και αν μπορεί να μ το στείλει.....; …… και εγώ θα σε συμβούλευα να ανοίξεις ticket στην one plus. Εγώ σε παρόμοιο πρόβλημα (κοίτα το post3765) και μετά από επικοινωνία μαζί τους μου έστειλαν ένα αρχείο που ποτέ δεν κατάφερα να το βάλλω (post 3737) Tωρα αν είναι το ίδιο για όλους …..δεν ξέρω. Το πιο σίγουρο είναι να έρθεις σε επαφή με αυτούς ώστε να πιστοποιήσουν το πρόβλημα όποτε και σε περίπτωση που δεν βοηθήσει η λύση που σου δίνουν να προχωρήσεις με RMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι είναι αρκετά γνωστό πρόβλημα αυτό.. ένας τρόπος είναι να περάσεις τον φάκελο του τιτανιουμ στο φάκελο dcim του κινητού. μετά να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή και να το γυρίσεις από mtp σε camera storage (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς ονομασία) και θα το περάσει κανονικά στον υπολογιστή σου. Άλλη λύση λιγότερο μπελαλίδικη και πολύ πιο γρήγορη είναι να κατεβάσεις το shareit της lenovo από το play store και να τα στείλεις μέσω wifi στον υπολογιστή.. πολύ πιο γρήγορο από καλώδια! Μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο το κορυφαίο mobile λειτουργικό στον κόσμο να μην έχει εναν αξιόπιστο τρόπο μεταφοράς αρχείων με USB. :wacko: Έχουν καταφέρει το λειτουργικό να κάνει τα πάντα και κολλάνε σε κάτι τόσο βασικό... Φαίνεται οτι μέσα στον νεο δόγμα της google τα πάντα θα πρέπει να είναι wireless και θεωρεί το USB παρωχημένο. Πάντως για να είμαι ειλικρινής μετά το S2 που χρησιμοποιεί mass storage δεν περίμενα οτι η αναβάθμιση σε One θα είχε τέτοιο βασικό πρόβλημα. Μέσω wifi έχω ήδη το myphone explorer που τα μεταφέρει μια χαρά με περίπου 1+ MB/sec αλλά αυτό είναι το 1/10 απο οτι θα πετύχαινα με USB. Μια άλλη λύση που σκέφτηκα είναι το USB OTG. Παράγγειλα ενα καλώδιο και σκοπεύω να μεταφέρω οτι θέλω σε USB και απο εκεί στο pc. Τουλάχιστον θα είναι πιο γρήγορο απο το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έχει τύχει σε κανένα να διακόπτεται επανειλημμένα η φόρτιση λες και βγάζεις και βάζεις το βύσμα συνεχώς; με original καλώδιο-φορτιστη ναι, το'χα πάθει από τη πρώτη βδομάδα κιόλας.. έχω βάλει θόρυβο όταν μπαίνει/βγαίνει ρεύμα και άρχισε να κάνει πάρτι μια φορά.. από τότε απλά το προσέχω όταν το βάζω να φορτίσει και στερεώνω το καλώδιο.. δε μου το κάνει μετά.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Τελικά υπάρχει και μια άλλη λύση. Μέσω adb μεταφέρονται μια χαρά τα αρχεία με φυσιολογική ταχύτητα USB2. Και με το QtADB η διαδικασία γίνεται ευκολότερη, αν και έχει και αυτό τα προβλήματα του. Τουλάχιστον το adb είναι γρήγορο και αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σήμερα το πρωί με κοψοχόλιασε λίγο η συσκευή.. Ενώ ήταν σε αναμονή με σβηστή οθόνη, δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα (2πλό tap στην οθόνη, πάτημα κουμπιού power on, ακόμα και παρατεταμένο..). Το βάζω στην πρίζα, ούτε φόρτιζε, ούτε τίποτα, νεκρό τελείως... Ευτυχώς μου έκοψε και κράτησα το power-on κουμπί πατημένο για αρκετά δευτερόλεπτα και έκανε boot. Έκτοτε είναι μια χαρά, αν και τα χρειάστηκα για λίγο... Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν αυτό. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Μηπως απλα εμεινε απο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Μηπως απλα εμεινε απο μπαταρια? Όχι, είχε 64% Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Συμβαίνουν κολλήματα σε όλα τα κντ. Χτες σε Asus nexus 7 (2012) ξαφνικά έσβησε μόνο του... Έκτοτε όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Συμβαίνουν κολλήματα σε όλα τα κντ. Χτες σε Asus nexus 7 (2012) ξαφνικά έσβησε μόνο του... Έκτοτε όλα καλά... Αν και είμαστε offtopic, μήπως του έβαλες lollipop; http://www.myce.com/news/users-complain-lollipop-update-bricks-nexus-7-tablets-75735/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αν και είμαστε offtopic, μήπως του έβαλες lollipop; http://www.myce.com/news/users-complain-lollipop-update-bricks-nexus-7-tablets-75735/ Ναι αλλά και παλι το δικο μου δεν αντιμετωπίζει αυτά που λέει το άρθρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση μου βγαίνει ένα μήνυμα στην οθόνη πώς η εφαρμογή επαφές σταμάτησε να λειτουργεί, βέβαια πραγματοποιώ και δέχομαι κανονικά κλήσεις αλλά τι είναι αυτή η ειδοποίηση που βγαίνει; από τι προκαλείται αυτό; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basa Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση μου βγαίνει ένα μήνυμα στην οθόνη πώς η εφαρμογή επαφές σταμάτησε να λειτουργεί, βέβαια πραγματοποιώ και δέχομαι κανονικά κλήσεις αλλά τι είναι αυτή η ειδοποίηση που βγαίνει; από τι προκαλείται αυτό; Ακριβώς το ιδιο συμβαίνει και σε μένα. Δεν ξερω απο που μπορει να προερχεται, όμως παρατήρησα να μου το κάνει αφόυ πειραξα τις ρυθμίσεις με το απορρητο των εφαρμογών στην συσκευη. (Ισως τυχαίο, αλλα είπα να το αναφέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Συμβαίνουν κολλήματα σε όλα τα κντ. Ναι, εννοείται αυτό. Το μόνο που με αγχώνει σε αυτή τη συσκευή είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω τη μπαταρία. Στο S3 1-2 φορές που μου είχε τύχει κάτι τέτοιο, έβγαζα τη μπαταρία για 1-2', και μετά όλα ΟΚ. Τώρα τι κάνουμε σε αντίστοιχη περίπτωση? :blink: Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση μου βγαίνει ένα μήνυμα στην οθόνη πώς η εφαρμογή επαφές σταμάτησε να λειτουργεί, βέβαια πραγματοποιώ και δέχομαι κανονικά κλήσεις αλλά τι είναι αυτή η ειδοποίηση που βγαίνει; από τι προκαλείται αυτό; Το κάνει και σε μένα αυτό (κάποιες φορές, όχι πάντα..) Δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα βέβαια όπως λες κι εσύ, αλλά είναι λίγο ενοχλητικό.. EDIT: Βρήκα αυτό, δεν ξέρω αν βοηθάει. Έκανα clear cache από contacts και ExDialer και περιμένω να δω αν έγινε τίποτα... Edited April 13, 2015 by hsigma Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ναι, εννοείται αυτό. Το μόνο που με αγχώνει σε αυτή τη συσκευή είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω τη μπαταρία. Στο S3 1-2 φορές που μου είχε τύχει κάτι τέτοιο, έβγαζα τη μπαταρία για 1-2', και μετά όλα ΟΚ. Τώρα τι κάνουμε σε αντίστοιχη περίπτωση? :blink: πατάς παρατεταμένα το Power button για 15-20 δευτερόλεπτα και κάνει reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnxt660x Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Αυριο πρωι θα μπω να παραγγειλω αλλα εχω κολησει στην χωρητικοτητα... Ειναι λίγα τα 16 giga; Αξίζουν τα 50 ευρω παραπανω για το 64αρι; Πόσο χώρο απαιτεί η εγκατάσταση του λειτουργικού; Για να χω μια ιδέα για το πόσο ελεύθερος χώρος θα απομείνει ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts