akilleas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μάλλον CM με κάποιο θέμα θα είναι. Αυτοί, CM, φτιάξανε νέο theme engine. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 γιατι,ποια ρομ φοραει ο τυπος? Α δεν το πρόσεξα,απο την αρχική οθόνη που είδα νόμιζα οτι φόραγε color.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μόλις βγει η τελική έκδοση του Android L ,μετά απο τρεις μήνες θα την λάβουμε στα opo μας , ανακοινώθηκε σήμερα απο την oneplus. Ακαριαία αντίδραση αλλά αργούνε λίγο δε νομίζετε , δηλαδή αν βγει Φεβρουάριο η L καλό Μάιο λέμε , κάτι είναι και αυτό απ το τίποτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Μόλις βγει η τελική έκδοση του Android L ,μετά απο τρεις μήνες θα την λάβουμε στα opo μας , ανακοινώθηκε σήμερα απο την oneplus. Ακαριαία αντίδραση αλλά αργούνε λίγο δε νομίζετε , δηλαδή αν βγει Φεβρουάριο η L καλό Μάιο λέμε , κάτι είναι και αυτό απ το τίποτα :lol: Άλλοι θα περιμένουν πολύ περισσότερο, δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας. Edited July 5, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έλα ντε...Το μενού το είδατε.Μοιάζει πολύ με το s5. Νομίζω ότι δεν φοράει cm... CM τρέχει . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 και τα δυο ειναι πολυ καλα,προσωπικα απο vickmall ειμαι ικανοποιημενος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Επειδη αγοραζω 1η φορα απο το aliexpress,να εμπιστευτω να προπληρωσω απο εδω? http://www.aliexpress.com/item/OnePlus-One-Plus-One-64GB-16GB-4G-FDD-LTE-Mobile-Phone-Snapdragon801-2-5Ghz-Quad-Core/1890092359.html Και αν γινει βλακεια,μπορω να παρω πισω τα λεφτα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 τελικά παιδες το έχει δοκιμάσει κάποιος στο ελλάντα? είδα στο minideal κάποιος έλληνας το παράγγειλε πρόσφατα και είχε αφήσει απο κάτω λεπτομέρειες για την παραγγελία αλλά δεν είδα feedback. δουλεύει εδώ ή .. ? επίσης είδα στο minideal (νομίζω) οτι σου δίνει και επιλογή root εφόσον είναι με cyanogen mod δεν ειναι ηδη rootαρισμένο ? ποια η διαφορά? βάζουν τους κινέζικο bloatware αν δεν ζητήσεις root (επειδή απ'οτι ειδα το χρεώνει έξτρα)? και τι είναι καλύτερο? android ή ColorOS ? κάπου είχα διαβάσει οτι έχει θέματα με το android αλλά ήταν οι πρώτες μέρες κυκλοφορίας οπότε . ίσως διορθώσανε τα προβλήματα που είχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 τελικά παιδες το έχει δοκιμάσει κάποιος στο ελλάντα? είδα στο minideal κάποιος έλληνας το παράγγειλε πρόσφατα και είχε αφήσει απο κάτω λεπτομέρειες για την παραγγελία αλλά δεν είδα feedback. δουλεύει εδώ ή .. ? επίσης είδα στο minideal (νομίζω) οτι σου δίνει και επιλογή root εφόσον είναι με cyanogen mod δεν ειναι ηδη rootαρισμένο ? ποια η διαφορά? βάζουν τους κινέζικο bloatware αν δεν ζητήσεις root (επειδή απ'οτι ειδα το χρεώνει έξτρα)? και τι είναι καλύτερο? android ή ColorOS ? κάπου είχα διαβάσει οτι έχει θέματα με το android αλλά ήταν οι πρώτες μέρες κυκλοφορίας οπότε . ίσως διορθώσανε τα προβλήματα που είχε? Η δική μου παραγγελία έφτασε σήμερα στην Αθήνα, εστάλη 25.06.2014 από aliexpress. Θεωρώ ότι ήταν πολύ γρήγορη. Μου βγάζει ένδειξη στα συστημένα του κέντρου διαλογής του αεροδρομίου. Όταν το πάρω (συν Θεώ) στα χέρια μου θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μου με παράλληλη ανάρτηση φωτογραφιών κλπ λεπτομερειών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 παρα πολυ γρηγορος.με τι ειπαμε στο εστειλαν?ems? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 παρα πολυ γρηγορος.με τι ειπαμε στο εστειλαν?ems? singapore post εστάλη για αποφυγή διενέξεων με τελωνεία κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis461992 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Υπάρχει κάποιος που παρήγγειλε από to2c και έχει παραλάβει να μας πει αν πήγαν όλα κατά γράμμα με την παραγγελία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 singapore post εστάλη για αποφυγή διενέξεων με τελωνεία κλπ πολυ καλα εισαι,αναμενουμε εντυπωσεις :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Η δική μου παραγγελία έφτασε σήμερα στην Αθήνα, εστάλη 25.06.2014 από aliexpress. Θεωρώ ότι ήταν πολύ γρήγορη. Μου βγάζει ένδειξη στα συστημένα του κέντρου διαλογής του αεροδρομίου. Όταν το πάρω (συν Θεώ) στα χέρια μου θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μου με παράλληλη ανάρτηση φωτογραφιών κλπ λεπτομερειών δωσε μας παλι το λινκ του πωλητη αν δεν σε πειραζει..αντε καλοδουλευτο και περιμενουμε πληρες review! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 και το merimobile το εχει σε σχετικα καλη τιμη. εχουμε κανεναν εδω που το εχει ή εκανε παραγγελεια? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Για Ολλανδία δεν ξέρω, για Ελλάδα παντως κανει 16-20 μερες αν σε βοηθάει αυτό. Βοηθάει, λογικά και για εδώ καπου τόσο θα κάνει. Ευχαριστώ, να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 με ποια έκδοση να το παραγγειλω? color os ή cm11.0? το to2c το έχει στα 277€ περίπου Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 νομιζω cm 11.0 ειναι καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 νομιζω cm 11.0 ειναι καλυτερα. σ ευχαριστώ Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 δωσε μας παλι το λινκ του πωλητη αν δεν σε πειραζει..αντε καλοδουλευτο και περιμενουμε πληρες review! Ορίστε http://www.aliexpress.com/item/OnePlus-One-LTE-Phone-Snapdragon-801-Quad-core-2-5G-3GB-Ram-16-64GB-ROM-5/1881556128.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 απο ποιο μαγαζι να το παραγγειλω? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 απο ποιο μαγαζι να το παραγγειλω? Το link που επισύναψα σε προηγούμενο post είναι πολύ καλό και τα σχόλια για τον πωλητή άριστα. Καλή τιμή επίσης έχει και το minideal για το 64αρι και επειδή έχω συνεργαστεί με αυτούς, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 τζαμπε θηκη και απο 2 και πανω παιζει ακομη μεγαλυτερη εκπτωση http://www.aliexpress.com/item/-/1945993418.html ερωτηση επειδη δε θυμαμαι,paypal δε δεχεται το ali? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 τζαμπε θηκη και απο 2 και πανω παιζει ακομη μεγαλυτερη εκπτωση http://www.aliexpress.com/item/-/1945993418.html ερωτηση επειδη δε θυμαμαι,paypal δε δεχεται το ali? οχι,δεν δεχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Το link που επισύναψα σε προηγούμενο post είναι πολύ καλό και τα σχόλια για τον πωλητή άριστα. Καλή τιμή επίσης έχει και το minideal για το 64αρι και επειδή έχω συνεργαστεί με αυτούς, το προτείνω ανεπιφύλακτα. γιατι απο aliexpress. ποιο ακριβος και κανει και ιδιες μερες να ερθει. ποια η διαφορά? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts