Jump to content

giannis461992

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis461992

  1. Καλή επιτυχία σε όλη τη myphone-παρέα!! Τούμπανο το δωράκι!! :p
  2. Παιδιά το opo μου χάνει το 4g συνεχώς όταν κινούμαι με το αμάξι.. Πιθανόν να είναι θέμα της Vodafone αλλά δε το έχω ερευνήσει. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα?
  3. Καλή μας επιτυχία λοιπόν.!!! Εξαιρετικό το δωράκι..!! :happy:
  4. Ώρες οθόνης χωρίς screenshot είναι δώρο άδωρο. Σε μία μέρα με μόνο wifi και χωρίς τηλέφωνα 7 ώρες πιάνονται εύκολα! Αν μιλάς τώρα 2 ώρες την μέρα και είσαι όλη την ώρα με 4g μην περιμένεις να βγάλεις πάνω από 5,5 ώρες...
  5. Εδώ και 10 μέρες έχω την Vanir και είμαι υπέρ-ικανοποιημένος. Δε νομίζω να ξανα αλλάξω Rom . Έχει και πειραγμένο kernel από μαμά και δε χρειάζεται να φλασάρεις έξτρα kernel.
  6. 30mA είναι πολλά. Με τις υπόλοιπες είχα 5-8mA ανά ώρα!
  7. Κι εγώ με την carbon official 21/9 μπορώ να πω ότι είναι πολύ σταθερή και γρήγορη μέχρι στιγμής. Μόνο που έχω drain 30mA την ώρα χωρίς wakelock. Πέρασα και franco r20 από πάνω και πάλι τα ίδια. Την έχει κάποιος και μπορεί να επιβεβαιώσει το πρόβλημα?
  8. Ίδια με την cm11 είναι σε εμφάνιση. Μόνο βάλε την έκδοση που βγήκε στις 16/9 γιατί η καινούρια έχει θεματάκι!
  9. Επειδή είναι τελείως διαφορετική από τη μαμά θέλει clean install οπωσδήποτε οπότε τα χάνεις όλα εκτός από ότι έχεις στο sd partition.
  10. Όποιος θέλει για αλλαγή ας δοκιμάσει αυτή τη ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2877229 . Είναι βασισμένη στην AOKP με πολλά extra future και μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ROM που έχω δοκιμάσει. Τα συνδιάζει όλα και είναι πολύ πιο smooth από την CM11s.
  11. Φοβερό κινητό! Μακάρι να γίνει δικό μου..:cool: Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!!
  12. Ρε δεν είστε με τα καλά σας εδώ μέσα. Θα διαβάσει αυτά που γράφεται και κανένας που ενδιαφέρεται για το κινητό και θα του δημιουργηθεί λάθος εντύπωση! Το μόνο σοβαρό πρόβλημα κατ εμέ που θα μπορούσε να αναφερθεί είναι ένα θέμα που έχει η κάμερα σε χώρους με κακό φωτισμό.
  13. Δοκίμασε μήπως κάποιος να βάλει f2fs και μπορεί να μας πει πώς τρέχει;
  14. Εδώ και 4 μέρες έχω περάσει την Mahdi ROM. Το καλό της είναι ότι είναι πολύ παραμετροποιήσιμη, πιο σταθερή από την CM11s και έχει πολύ καλή αυτονομία. Ένα screenshot για να πάρετε μια ιδέα για την αυτονομία[ATTACH]48986[/ATTACH][ATTACH]48987[/ATTACH]
  15. Όντως το αριστερά είναι γιατί το ξυπνητήρι είναι μες στην ώρα. Ευχαριστώ για την απάντηση
  16. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βγάλω το δεύτερο εικονίδιο ξυπνητηριού από το status bar? [ATTACH]48951[/ATTACH]
  17. Έβαλα Franco και φαίνεται ότι το κινητό είναι πιο smooth αν και πρέπει να μου τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία.
  18. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποια απλούστερη λύση. Ευχαριστώ πάντως
  19. Είχα περάσει την official ROM αλλά deodexed από το XDA αλλά τώρα βλέπω ότι ακόμα έχω αρχεία .odex στο system/app. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να τα ξεφορτωθώ;
  20. Παιδιά όταν βγαίνει καινούριο kernel το περνάτε πάνω από το παλιό? (πχ για update από Franco r13 σε r14)
  21. Άντε να λυθεί γρήγορα γιατί είναι τερατάκι η μπαταρία και τζάμπα χαραμίζεται. Υπάρχει κάποιος που τρέχει το κινητό του με ART και μπορεί να μας πει την εμπειρία του?
  22. Παιδιά έχω ROM την 30o (καθαρή εγκατάσταση) και σε 6-7 ώρες έπεσε η μπαταρία σχεδόν 10% με όλα κλειστά. Έχω greenify και play services σχεδόν απενεργοποιημένα και δε φαίνεται να έχω wakelocks. Έχει κανείς καμία ιδέα που μπορεί να οφείλεται το drain?
  23. Το Oneplus One έχει τον ίδιο αισθητήρα κάμερας με το Opo Find 7 (Sony Exmor IMX 214) και το Opo βγάζει φωτογραφίες ανάλογες των άλλων flagships αν όχι καλύτερες, οπότε νομίζω είναι θέμα software και θα διορθωθεί σύντομα.
  24. Δεν άντεξα και τελικά χθες έκανα την παραγγελία για το 64αρι από το alegrecompra.com που το είχε σε προσφορά μόλις 445$ (=325 Euro). Είναι δεύτερη φορά που παραγγέλνω από το κατάστημα και μου έδωσαν ένα coupon των 5$. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αγορά ας μου στείλει pm να του στείλω τον κωδικό του coupon μιας και εγώ δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Το κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο και γρήγορο στις αποστολές και έχει δωρεάν μεταφορικά με Singapore Post.
×
×
  • Create New...