Jump to content

T-Devil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    298
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by T-Devil

  1. καλησπέρα και από μενα! μου το έφεραν προσφατα ως δωρο, και εχω ενα προβληματισμο, στο βαιμπερ οταν μου στέλνουν σε ομαδα, δεν γραφει το ονομα του αποστολέα, παρα μονο την ομαδα και το μήνυμα. ετσι ώστε να πρέπει να ανοιξω το κινητό να μπω να δω ποιος λεει τι... το εχετε όλοι αυτο? σώνεται καπως?
  2. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    μολις μου ηρθε η.189 του Ιανουαρίου εμενα! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και απο 7t ε? γιατι ετσι?
  3. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    στην φωτογραφία εχει 6/7/10/40mp... για βίντεο λες?
  4. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    εμενα και φορτισμένα που ειναι το κανει.... είναι θεμα wifi και της συσκευής μου συγκεκριμένα που τα κοινα ρουτερ παιζουν σε συχνότητα 2,4Ghz. γιατι σε δεδομένα κατευθείαν παιζουν καλα ή στο p20 pro σε wifi παιζουν και εκει καλα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν ειναι καποια μαρκα νομίζω, αλλά ιναι λευκα με καλωδιο usb, που εχουν μονο το συν και πλην για τον ηχο. και ειναιολο πλαστικο το σωμα σαν της Apple, που δεν παιρνει αυτα τα μικρα σιλικονης αναλογα το μέγεθος του αυτιού
  5. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    μιλησα με κοσμοτε, αν και το ειχα δει, οτι το συγκεκριμένο δεν εχει 5ghz ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εχω 50αρα... εστειλα μειλ στην Huawei Ελλάδας, και ειπαν οτι κάποιες ηλεκτρονικόμαγνητθκες παρεμβολες μπορεί να υπάρχουν, οπότε να μην το χρησιμοποιώ το κινητο μακρυα απο τα ακουστικα......
  6. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    δεν εχω την επιλογή προσβασης σε ρουτερ με 5ghz,σε 3 χωρους οπου κινούμαι και χρειαζομαι τα ακουστικα ειναι 2 κοσμοτε και ενα φορθνετ. του λεω του υπαλλήλου, εφοσον επαιζε κανονικα, πες μου ότι το ρουτερ σου είναι σε 5Ghz συχνότητα να μας τρελάνεις τωρα?! και με λοιταγε καλα καλα!! οπότε θα τα πουλησω εαν βρω, γιατι πρακτικά δεν με εξυπηρετούν εφοσον τις περισσότερες ωρες είμαι σε αυτους τους χώρους με τα συγκεκριμένα ρουτερ, και βλέπουμε για αλλα... απλα με ειχαν βολέψει που κουμπωναν στο αυτι, σε σχέση με τα αλλα ακουστικα. παρεμπιπτόντως καποια προταση για ρουτερ εαν μπορεσω να αλλαξω καποια στιγμή?
  7. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    καλημέρα, ενημέρωση για το σκαλωμα WiFi bluetooth... πηγα στο σέρβις εφοσον είναι στην εγγύηση να δουν το πρόβλημα και να γινει αντικατάσταση..... συνδεθηκα στο wifi για να το ακουσουν..... και ολα επαιζαν μια χαρά... καπου εδω παραδίδω, με τρελανε το ολο θεμα!!!
  8. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    Υπάρχει περίπτωση σαν Huawei να δεχθεί οτι υπάρχει πρόβλημα στο chip και να το αλλαξει εφόσον ειναι στην εγγύηση?
  9. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    καππυ θυμάμαι και γω καποιον στο φόρουμ που ειχε θεμα και νομίζω συγκεκριμένα με τα κόκκινα που δοκιμασα 2 ζευγαρια και γω, απλα δεν θυμάμαι αν ειναι εδω ή στο νημα του p20 pro που διαβαζα παλια. ανακεφαλαιωση: τα κοκκινα am61 οταν ειναι συνδεδεμενα με το mate 20 pro μου και ειμαι στο wifi του ρουτερ της cosmote είτε ακουω ηχο από applications είτε απο ηχογραφημενο αρχειο της συσκευής κανουν κοληματα. οταν αυτα τα ακουω από δεδομένα ή δεν ειμαι συνδεδεμένος στο wifi, ολα καλα! σε p20 pro, σε αλλο κινητό εκτός Huawei και σε τηλεόραση lg που δεν εχει ίντερνετ ολα καλά. στην Samsung τηλεόραση μου είτε συνδεδεμενη με ethernet που ειναι, ειτε χωρις το καλωδιο πανω της και το ρουτερ κλειστο και εκτός ρευματος, παλι κολαει!! τα παιδια εδω στην πτέρυγα στο Δαφνί ππυ ηρθα μετα απο ολα αυτα, με καταλαβαίνουν!!!! ΥΓ:από περιέργεια περιμένω σε λιγο ενα παλικαρι που εχει τα ιδια σε μαύρα να δω αν αυτά θα παιζουν! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατι τετοιο γίνεται, σαν συσκευή το ππυ εχει τα τσιπακια της, γιατι στο ίδιο ρουτερ είναι και το p20 pro της συζύγου μου πλέον, και τα ακουστικα παίζουν μια χαρά. επίσης στην τηλεόραση που δεν παίζουν επίσης, δεν επαιζαν ουτε οταν έβγαλα το ρουτερ από την πριζα. ενω σε αλλη τηλεόραση επαιζε. αρα παιζουν ρολο η συμβατοτητες με τεχνικα θεματα των συσκευων. για 5g το ρουτερ απο οτο διαβασα δεν εχει αυτη την δυνατότητα.
  10. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    και πολυ ακουσες για μισάωρο, εδω στα δευτερόλεπτα το καταλαβαινεις οτι κανει διακοπες ο ηχος. τωρα θα με πείτε τρελο ρε παιδια,λογικό, αλλα θα με τρελανουν και αυτα... ξεχασα χθες οτι σας ειπα οτι κανουν διακοπες και στην τηλεόραση και οντως εκτως από το κινητο κανει και στην τηλεόραση, για να μου φυγει απο το μυαλό ειναι να κλεισω τελείως το ρουτερ γιατι ειναι συνδεδεμενη και η τηλεόραση εκεί, και βέβαια να δοκιμασω να βαλω ενα mp3 στο κινητό να το δοκιμάσω. πραγματικά δεν ξερω τι γίνεται! δεν τα λεω ολα αυτα αγανακτησμενος ή οτιδήποτε άλλο, αλίμονο εχουμε πολύ ποιο σοβαρά προβλήματα! απλα εχω ξενερωσει!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπόν, το δοκιμασα σε ηχογραφημενο αρχειο απο την συσκευη μου... με συνδεδεμένο wifi εκανε διακοπές, οσο επαιζε το ηχογραφημενο κλεινω το wifo του κινητου, και ρολαρε τελεια η ηχος, ξαναπαταω το wifi και με το που συνδέεται ξανακολαγε!
  11. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    ειναι οτι δεν το πολυεχω με τις φώτο, αν το εχεις λιγο και δρν σου κάθεται καλα ναι λογικό το βρίσκω, εγω απλα παταω το κουμπί και οσες βγαλω, δεν καίγομαι κιολας, και εχω και μικρο παιδι, ε βγαζω επαναλαμβανομενες, και μετα σβηνω!
  12. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    πραγματικα δεν ξερω αν ειναι θεμα ρουτερ, πιστεύω οτι ειναι το wifi του mate 20 pro τουλάχιστον με τα συγκεκριμένα ακουστικά που ετυχε να δοκιμασω. δοκιμασε σε οτι wifi βρεις, και αν παιζει κανονικα, δοκιμασε στο router της κοσμοτε σε παρακαλω... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω εχω το p20 pro σπίτι ακομα και το χρησιμοποιεί η σύζυγος μου, το mate ειναι πανέμορφο και πραγματικα δεν μου λείπει κατι απο το p20 pro
  13. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    και το εκπληκτικό ειναι οτι το p20 pro συνδεδεμενο στο ιδιο wifi παιζει κανονικα, ενω στο mate 20 pro μου κολλανε....
  14. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    Λοιπόν, ανακαλυψα κατι τρελό για το σκαλωμα που τρωνε τα ακουστικα..... Φταιει το WiFi!!!! Χθεε που τα δοκιμασα στο κατάστημα και έπαιζαν καλα, ειχα συνδεθει με δεδομενα. μετα στο σπιτι το βράδυ που ξανασκαλωσαν ειχα το wifi, η γυναίκα μου που έβλεπε τηλεόραση και ειχε συνδεσει τα ακουστηκα, η τηλεόραση ειναι συνδεδεμενη στο wifi. ψάχνοντας στις ρυθμίσεις Bluetooth στην συσκευη, πηγα στην επιλυση βοήθειας καο ειχε ενα άρθρο οτι αν δεν δουλεψει το wifi με το Bluetooth.. και εγραφε οτι παίζει να πατανε στη ιδια συχνοτητα 2,4Ghz.... έκλεισα το wifi και άνοιξα τα δεδομένα και συνεχισα το βιντεακι που έβλεπα στο YouTube και ακούγεται μπομπα.... τι να πω?!..... ρουτερ εχω κοσμοτε....
  15. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    πηρα απο αλλο μαγαζι, γιατί δεν ειχε αλλο ζευγάρι και μου εδωσε τα χρήματα πισω, και πηρα τα ιδια. τα δοκιμασα βέβαια και επαιζαν κανονικα. λοιπόν το βράδυ που έβλεπα YouTube παλι έκαναν σκαλωματακια, και τωρα που τα εχει η γυναίκα μου και ακουει τηλεόραση, λογω μωρου στο δωμάτιο, μου λεει κανουν παλι διακοπές.... εχω την εντύπωση οτι αν κουνιούνται/αναλογα την κλήση που εχουν με την συσκευή ξερω γω ή αν αλλάξω το ονομα των ακουστικων να συμβαινει αυτο? πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω!
  16. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    τελιλα τα πηγα πισω τα am61 και πηρα αλλα και τα δοκιμασα και παιζουν μια χαρα ευτυχώς! ηταν τα συγκεκριμένα προβληματικα μαλλον
  17. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    εχει κανεις τα am61 sport? τα πηρα χθες και τα συνεδεσα με το κινητό και καθε δεκα δευτερόλεπτα εκανε και μικροσταματηματα ο ήχος. τα συνεδεσα με την τηλεόραση ολα κομπλε. τα καταργησα και τα συνεδεσα παλι στο κινητό και ακομα χειρότερα απο πριν, δεν καταλαβαινα τπτ απο τις διακοπές. δοκιμες εκανα σε YouTube, tune in, Spotify και μεσα απο την μουσικη του κινητού. επίσης με Bluetooth εινακ συνδεδεμενο ενα miband 4,αλλα οταν ακουσα ηχο απο τηλεόραση δεν επηρεασε αυτο... καπου εδω ειχα διαβασει κάποιο θεματακι με τα συγκεκριμένα... ξερει κανεις κατι?
  18. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    βρηκα ενα θεμα το cyan extreme όπου μου κάνει το συρτάρι ειδοποησεων αρκετά σκουρο προς μαυρο, όπτε μια χαρα! με ένα βιντεο-wallpaper και random wallpapers ξεκλειδωματος, μια χαρα!!
  19. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    αυτο το κατεβαζω απο το κινητό και λεει οτι δεν ανοιγει το αρχειο. προφανώς θελει μεσω υπολογιστή? εαν ναι πως γίνεται η διαδικασία? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ!
  20. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    εμενα ηρθε προχθές η 10.. Ερωτηση : υπάρχει τρόπος να γινει, η μπαρα που κατεβαίνει με τα εικονιδια, μαυρη και οχι γκρι οπως ειναι τωρα. και να αλλαξω σχημα στα εικονιδια να γίνουν μικρα και ομορφα οπως πριν? δεν εχω μυωπία βρε Huawei!!!
  21. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    ειμαι και γω εδω με την 9αρα ακομα! απο κωτσοβολο αγοράσμενο black friday και what's up sim. ουτε απο ρυθμίσεις αναβάθμιση, ουτε απο hicare ουτε απο hi suite,σας ρουμπωσα!!!
  22. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    και εγω ακόμα περιμένω, αλλα είδα στα σοσιαλ οτι η emui καλωσορισε την 10αρα στο p30 pro.... οπότε εχουμε κανα μηνα ακομα και οο τελευταίοι εδωμεσα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπόν, πήρα και γω την θήκη με το παραθυρακι, αν και δεν ειμαι φαν του είδους, εχω ερωτηση να κανω:στο παραθυρακι δεν εμφανιζει παντα την ωρα και τα εικονιδια απο τις ενημερωσεις? εννοείται εχω ενεργοποίησει το έξυπνο καλύμμα, καο το να δειχνει ολη την μερα την ωρα. οταν κλεινει ομως η θηκη παρολα αυτα, εμφανιζει την ωρα για λιγα δευτερόλεπτα, και καμια ειδοποίηση. ενω οταν ανοίγω το καλύμμα δειχνει πχ οτι εχω μνμ βαιμπερ
  23. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    ευχαριστούμε πολύ!
  24. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    ερώτηση για ρυθμίσεις στο βιντεο, γνωρίζει κανεις σε ποιες απο τις ποιοτητες βίντεο που τραβαει εχει σταθεροποιητη? δλδ στο 4κ δεν εχει νομίζω, σε 1080 60/30 κλπ?
  25. T-Devil

    Huawei Mate 20 Pro

    μολις ηρθε η 9.1.0.359 απφφφφ
×
×
  • Create New...