Jump to content

nekmaria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nekmaria

  1. nekmaria

    iGO Primo

    καλημέρα στην παρέα, έχει κανείς το primo για κινέζικη συσκευή 800Χ480 windows ce 6 να το ανεβάσει κάπου?αν έχει και link για να εγκαταστήσω το navigon για την ίδια συσκευή ακόμα καλύτερα.
  2. Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι αυτό το κινητό για τη γυναίκα μου. Στο geekbying το έχει στα 169€. Να το χτυπήσω ή να πάω σε xiaomi ή samsung s6 ή 7?
  3. iPhone 8 Plus στη Χαλκιδική Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Πως δημιουργείται ένα eu warehouse από τις εταιρείες?Πως κάποιες έχουν παραρτήματά τους στην Ελλάδα?
  5. Πως δημιουργείται ένα eu warehouse από τις εταιρείες?Πως κάποιες έχουν παραρτήματά τους στην Ελλάδα?
  6. Χωρίς φόβο τελωνείου? Τι εννοεις? Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Θα μας ενημερώσεις σχετικώς σε παρακαλω? Στάλθηκε από το ONE A2001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Πάντως διαφημίζεται εντόνως η eu express η οποία αποστέλλει μέσω γαλλικού ταχυδρομείου - εάν δεν απατώμαι- και ως intra europe δεν χρεώνεται vat σε ελληνικό τελωνείο
  9. Μπορεί κάποιος να συνεισφέρει μετά βεβαιότητος τινός, ποια εταιρεία μεταφορο-ταχυδρομική δεν περνάει τελωνείο?
  10. https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/koine-upourgike-apophase-dtd-1181957-2016.html Όλες οι απαντήσεις στο παραπάνω link
  11. https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/koine-upourgike-apophase-dtd-1181957-2016.html Παραπάνω όλες οι απαντήσεις νομίζω
  12. Κάποιοι που έχουν ψωνίσει με eu express επιβεβαιώνουν ότι η παραλαβή γίνεται χωρίς τη μεσολάβηση τελωνείου λόγω του ότι αποτελεί ενδοκοινοτική μεταφορά?
  13. Κάποιοι που έχουν ψωνίσει με eu express επιβεβαιώνουν ότι η παραλαβή γίνεται χωρίς τη μεσολάβηση τελωνείου λόγω του ότι αποτελεί ενδοκοινοτική μεταφορά?
  14. Ανεξαρτήτως τι έχει κατά καιρούς καταγραφεί στο site, νομίζω ότι από τα πλέον αξιόπιστα site είναι το minideal. Έχω κάνει πάνω από 15 αγορές από εκεί και όποτε είχε κάποιο πρόβλημα λύθηκε με την παρέμβαση της catherine που διαφήμιζε το minideal στο myphone όταν υπήρχε το σχετικό νήμα. Ακόμα και όταν έστειλα πίσω κάποιο κινητό zoppo παλιά μου το έφτιαξαν χωρίς επιπλέον έξοδα, ενώ και το eu warehouse τους λειτουργεί καλά από ότι ξέρω.
  15. nekmaria

    OnePlus 3

    Που υπερτερεί το συγκεκριμένο από το OP2? Κάμερα και ποιότητα φωτογραφίας έλεγξες?
  16. nekmaria

    OnePlus 3

    Από μια μικρή έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι το oneplus 2 υπερέχει στο θέμα της κάμερας. ¨Εχει ένα βίντεο το fonearena στο youtube. Άρα παραμένω στο oneplus 2 και βλέπουμε. Συγκριτικά στο kimovil. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-2 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-36gb-64gb
  17. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με πακέτα της Singapore Post που εκκρεμούν από Απρίλιο - Μάιο?Καμιά λύση?
  18. Με ποια διαδικασία αγοράζετε πλέον από Κίνα μετά την επιβολή των capital controls?
  19. nekmaria

    Jiayu G4

    δίκτυο τηλεφωνίας δεν μπορεί να βρει
  20. nekmaria

    Jiayu G4

    Μου ήρθε το συγκεκριμένο τηλέφωνο με την 3000 μah. Δεν μπορώ να βρω δίκτυο. 2100 λέει πίσω η κατασκευή. Ξέρει κανείς τη διαδικασία?
  21. Είθε να είμαι ο τυχερός!Καλή επιτυχία! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
  22. Ξέρει κανείς τι σημαίνουν αυτές οι διαφοροποιήσεις - επιλογές στη φωτογραφική του 1+1?έξυπνη σκηνή, clear image, λειτουργία ομορφιάς, ενέργεια και πότε χρησιμοποιούνται?
×
×
  • Create New...