Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είχα διαβάσει αλλά έχω βγάλει τα 8 εδώ και ενάμιση μήνα κ δεν το θυμάμαι...

Πάντως δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο... Κάνε ένα soft reset...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι είχα διαβάσει αλλά έχω βγάλει τα 8 εδώ και ενάμιση μήνα κ δεν το θυμάμαι...

Πάντως δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο... Κάνε ένα soft reset...

είδα σε κάτι φόρουμ ότι ειδικά στα 925 τοχουν πάθει αρκετοί στο εξωτερικό!

2 γραμμές στα 2 μέτρα από το ρούτερ... :wacko:

Γνώμη.

Ποια εφαρμογή τραβάει καλύτερες φωτογραφίες, η NOKIA Camera ή η stock εφαρμογή του 8.1;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνώμη.

Ποια εφαρμογή τραβάει καλύτερες φωτογραφίες, η NOKIA Camera ή η stock εφαρμογή του 8.1;

H Nokia Camera. Ειδικά αν έχεις και την εμπειρία να κάνεις σωστές χειροκίνητες ρυθμίσεις!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Sorry για το offtopic απλως απαντησα εδω επειδη διατυπωσαν στο ιδιο topic μερικα ατομα σχετικα με το θεμα που ανεφερα, ενδιαφέρον πάντως οι απόψεις σας σχετικά με τις επανεκκινήσεις κι επίσης πιστεύω κι εγώ πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στο ativ αν και θα συμφωνήσω περισσότερο με το φίλο protsimer πως αντικειμενικά δεν θεωρείται πρόβλημα και το κάνει όταν χάνει το σήμα γιατί στο εξοχικό μου που το σήμα ειναι πάντα στο φουλ και δε πέφτει ούτε γραμμή έφυγα πενθήμερο το Πάσχα και δεν είχα ούτε μια επανεκινηση ενω εδω Αθήνα έχω τουλάχιστον μια τη μέρα αν και δεν είναι τόσες πολες σε σημείο να μη μπορώ να λειτουργήσω τη συσκευή.

Παντως με παραξενευει το γεγονος πως καποιοι αναφερουν πως δεν ειχαν ποτε και δε ξερω τι να υποθεσω, ειχαν παντα σημα? δεν ετυχε? προσωπικα πιστευω πως και αυτοι εχουν απλως δεν το εχουν αντιλιφθει και λογω οτι δεν εχουν pin στη συσκευη ή τυγχανει να βρισκοντε τις περισοτερες φορες σε περιοχη που εχει καλο σημα διαφορετικα δεν εξηγητε, γι' αυτο το λογο δεν ξερω να το θεωρησω σαν προβλημα ή οχι διοτι και με τη sim εχω δοκιμασει που ειπε ενας αλλος φιλος και στο service 2 φορες δεν ανιχνευσαν κανενα προβλημα απολυτως ουτε επανεκινηση ετυχε να κανει σ' αυτους οποτε τελικα ισως ειναι και θεμα λειτουργικου και συγκεκριμενης συσκευης μαζι εφοσον σε οσους εχουν lumia δεν εχω ακουσει να παραπονιουντε για επανεκινησεις τοσο πολυ παρα μονο σε οσους εχουν ativ.

Η συσκευη παντως περα απο αυτο λειτουργει κατι παραπανω απο αψογα αν εξαιρεσουμε τα bugs της preview εκδοσης που ευτιχως ειναι απειροελαχιστα.

Edited by giorgosmc

Φίλε μου έχω το 925 5 μήνες και δεν μου έχει κάνει ούτε μια επανεκκίνηση και ούτε πρέπει κιόλας. Σίγουρα κάτι συμβαίνει με την συσκευή σου θα σου έλεγα να το πας για service αλλά λες το έχεις πάει 2 φορές τι να πω δεν ξέρω. Τα nοkia care ξέρω ότι είναι πολύ καλά για τα samsung θα σε γελάσω.
:respect:

Κοιτα αν υπηρχε καποιο προβλημα δεν νομιζω να μη το βρισκανε τουλαχιστον ουτε με τη δευτερη, οποτε μαλον ειναι θεμα συσκευης μιας και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που ακουω για μια συσκευη πως εχουν τοσοι πολοι το ιδιο ακριβως προβλημα, επιμενω πως ειναι επισης και θεμα των windows αλλα σε συνδιασμο με τη συγκεκριμενη συσκευη γινετε χειροτερο.

Οσο για τη samsung οταν τη ρωτησα μηπως οντως ειναι καποιο θεμα ασυμβατοτητας windows 8 με samsung φυσικα και δε το δεχθηκε για ευνοητους λογους.

Edited by giorgosmc

Κοιτα αν υπηρχε καποιο προβλημα δεν νομιζω να μη το βρισκανε τουλαχιστον ουτε με τη δευτερη, οποτε μαλον ειναι θεμα συσκευης μιας και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που ακουω για μια συσκευη πως εχουν τοσοι πολοι το ιδιο ακριβως προβλημα, επιμενω πως ειναι επισης και θεμα των windows αλλα σε συνδιασμο με τη συγκεκριμενη συσκευη γινετε χειροτερο.

Οσο για τη samsung οταν τη ρωτησα μηπως οντως ειναι καποιο θεμα ασυμβατοτητας windows 8 με samsung φυσικα και δε το δεχθηκε για ευνοητους λογους.

Εγω πάλι διαβάζοντας όλα αυτά πραγματικά παραξενεύτηκα.

Έχω το 820 ένα χρόνο και δεν έχω δει να κάνει restart μόνο του.Τι να πω;Ολη μερα 4g ανοιχτό,1-2 ώρες σερφαρισμα καθημερινά,μουσική κτλ.

Επίσης έχω να πω ότι η επανεκκίνηση ποτε δεν είναι κάτι φυσιολογικό.Έλεγξε όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει μια προς μια,ποτε ενημερώθηκαν τελευταία φορά.Θα σου πρότεινα πειραματικά,αν έχεις καμια εφαρμογή ή παιχνιδι που έχει να ενημερωθεί πάνω απο 7-8 μήνες,να το απεγκαταστησεις.

Εχω δοκιμασει τα παντα, οταν λεω τα παντα το ενοω στη κυριολεξια, εχω αφησει τη συσκευη με hard reset πεντακαθαρη χωρις καν φωτο μεσα, εχω πειραματιστει παρα πολυ και εχω συμπερανει πως ο No1 παραγοντας του προβληματος ειναι το σημα, εδω αθηνα το σημα μου ειναι ανυπαρκτο η περιοχη που μενω ειναι χαλια δεν ειχα ποτε καλο σημα, εδω λοιπον αθηνα εχω μια επανεκινηση με 2 το πολυ μεσα στη μερα και σε εξαιρετικες περιπτωσεις 3 με 4, οταν ειχα λειψει 5 ημερες στο εξοχικο μου οπως ειχα ξανα αναφερει σε προηγουμενο post που εκει ζητημα αν θα πεσει μια γραμμη και ειμαι παντα φουλ οπου κι αν βρισκομουν δεν ειχα ουτε μια επανεκινηση και το κινητο οχι απλα το ειχα φορτοσει αλλα το ειχα ξεσκισει με εφαρμογες, παιχνιδια, ταινιες και ιντερνετ καθημερινα και παρα πολες ωρες, το τηλεφωνο δεν εχει κανενα θεμα οταν το ζορισω οσο και να το ζορισω ποτε δε κανει επανεκινηση εκεινη τι στιγμη ουτε καν ενα μικρο lag, λειτουργει αψογα στη κυριολεξια αλλα σε τελιως ανυποπτους χρονους οταν το εχω κλειστο μεσα σε θηκη στο τσαντακι και ειμαι σε περιοχη που το σημα ειναι εκτος αλλα για καμποσο χρονο τοτε θα επανεκινηθει για αθηνα μιλαω γιατι στο εξοχικο μου οπως ειπα δεν εχει γινει ποτε μεχρι στιγμης, ακομη και οταν το λειτουργω και πεφτει το σημα παλι δεν επανεκινητε, δεν ειναι οτι το κανει πολυ συχνα και κατευθειαν αλλα μεσα στη μερα θα το κανει κυριως οταν μεινει για περιπου 10 λεπτα η και παραπανω σε περιοχη εκτος ληψης αν και δε το εχω χρονομετρησει κιολας.

Αλλη μια καλη δοκιμη καλη ειναι να το βαλω σε flight mode αλλα νομιζω οτι ειναι χασιμο χρονου γιατι ειναι προφανες οτι το προβλημα σχετιζετε αμεσα με τη ληψη σηματος και αυτο το εχω ακουσει απο πολους με τη συγκεκριμενη συσκευη.

Στο service σηκωσαν τα χερια ψηλα και μου ειπαν πως αν επειμεινει να με ενοχλει αυτο και μονο επειδη εχω εγγυηση θα μου το αντικαθηστουσαν χωρις να εχουν βρει το παραμικρο προβλημα ομως και μαλον δε θα το ξαναπαω γιατι νομιζω πως ειναι χασιμο χρονου, μαλον θα το παω παλι αν γινει υπερβολικα εντονο το φαινομενο και με ενοχλει κατι που ευτυχως δε συμβαινει.

Αλλα αν θες εσυ η οποιοσδηποτε αλλος να να μοιραστει τις αποψεις του για το συγκεκριμενο θεμα καλυτερα να γινετε εδω που ειναι πιο σχετικο για να μη χαλαμε και το topic με ασχετες συζητησεις >>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5403959#post5403959

Edited by giorgosmc

Το μόνο bug που έχω βρει ως τώρα στα 8.1 είναι το οτι κολλάει καμιά φορά ανάποδα ο προσανατολισμός της glance screen. Δεν επανέρχεται χωρίς on off. Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

Αναβαθμισα και εγώ σε 8.1 και μπορώ να πω ότι έχει πολυ θετικές προσθήκες. Από ταχύτητα ελαφρώς πιο γρήγορο το ταπεινό μου 520. Άποψη για μπαταρία δεν μπορώ να έχω αφενός γιατί το κινητό το έχω μόνο δυο μέρες και αφετέρου γιατί μετά την αναβάθμιση έχω ασχοληθεί πολύ λίγο μέχρι τώρα. Ίδωμεν...

Sony Ericsson Xperia x10 mini

Nokia Lumia 520

Xiaomi Redmi 2 TD

Xiaomi Redmi Note 7 ✔️

Για επανεκκινήσεις, ελέγξτε την κάρτα sim σας. Είχα μια παλιά κομμένη της wind και επειδή περνούσα από κατάστημα public, είπα να την αλλάξω σε micro sim. Πρέπει να έχω πέσει σε ελαττωματική γιατί, με 3g, χάνει 1 φορά τη μέρα το σήμα και μου ζητάει pin. Δεν ξέρω αν μου κάνει επανεκκίνηση, γιατί όταν το έχω στην τσέπη μου το κάνει αυτό.
Huawei Nova 5T

Έχεις τσεκάρει μήπως φταέι η sim αν την έχεις κομμένη, ή η κάρτα μνήμης να ειναι class 4 ή 6?

Πάντως στα lumia δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.

Και για το 80% των συσκευών που λες ότι έχουν θέμα είναι υποκειμενικό, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

+1 Συμφωνώ.

+1 για τη sim.

Έχω Lumia820 , pin στην εκκίνηση ,

και επιβεβαιώνω και εγώ πως 8 μήνες τώρα ζήτημα να είχα 3-4 φορές restart.

Το αστείο είναι πως κάποια στιγμή που χρειάστηκε να λειτουργήσω το παλιό μου symbian

τσουπ μου προέκυψε ένα ωραιότατο restart σχεδόν αμέσως με την πρώτη εκκίνηση.

Τυχαίο, δε λέω για το Symbian

απλά θέλω να πω ότι ιδιαίτερο θέμα με τις επανεκκινήσεις ελέω των WP

για μένα δε βλέπω να υφίσταται.

Το χειρότερο είναι οι γενικεύσεις.

Αν η συσκευή του φίλου είχε ένα πρόβλημα καθεαυτή

και μετά εκφράζεται ως θέσφατο το "80% των wp είναι προβληματικά"

Δέχομαι τη γνώμη και δέχομαι το πρόβλημα,

το ανάθεμα δε δέχομαι όταν διαπιστώνω στην πράξη τη μη βασιμότητά του.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

μια χαρά έδειχνε την ισχύ και στα 8. :wacko:

έχω το ρούτερ στο υπόγειο και στο δωμάτιο μου, έβλεπα μία άσπρη από τις 4-5 παυλίτσες που είχε. δίπλα στο ρούτερ άσπριζαν και οι 5..

εδώ λέμε ότι δεν συνδέεται καν σε μέρη όπου με τα υπόλοιπα lumia έπιανε σχεδόν κανονικά!

Επάνω στην μπάρα, στην 8 δεν έδειχνε ισχύ σήματος του WiFi. Τρία εχώ, κανένα δεν την έδειχνε. Η 8.1 την δείχνει κανονικά. Δεν μπορώ να συγκρίνω την ισχύ του σήματος του WiFi πριν και μετά την 8.1 ξέρω όμως πως στην δουλειά μου, έχω ένταση σήματος μία γραμμούλα, κάνω τα πάντα κανονικά χωρίς να με πετάει έξω και note δεν πιάνει με τίποτα από την ίδια ακριβώς θέση. Καρατσεκαρισμένο.

Υ.Γ Επανεκκινήσεις είχα και εγώ, αρκετές, πριν όμως και την black τώρα εδώ και κανένα οκτάμηνο, ούτε μία.

Edited by Stoupi
3>4

είδα σε κάτι φόρουμ ότι ειδικά στα 925 τοχουν πάθει αρκετοί στο εξωτερικό!

2 γραμμές στα 2 μέτρα από το ρούτερ... :wacko:

To δικο μου 925 εγινε καλυτερο στπ wifi με την preview ...

Αν συνεχισει καλο θα ειναι να το ξαναστησεις (me hard reset) με την preview ....

ακομη και αυτοι που ειχαν προβληματα μετα τπ ρησετ τα ελυσαν ..

Επισης να πω στον φιλο πιο πανω οτι με ατακες του στυλ .."θα παω σε android " η με αοριστες γενικευσεις "το 80% των windows phone κανουν επανεκκινησεις' δεν λυνεις το προβλημα ...Αν θες να το λυσεις τοτε εδω ειμαστε να βοηθησουμε ..!!!

Edited by colossus_r

Λοιπον, ας ξεκαθαρισω καποια πραματα, οταν ειπα πως το 80% των windows phone συσκευων κανουν επανεκινησεις χωρις λογο για να μη παρεξηγουμε δεν ενοουσα οτι κανουν καθε 5 λεπτα αλλα οτι ακομη και 1 φορα μπορει να εχει συμβει κατι που στο android δεν εχει συμβει ουτε 1 φορα και σε κανεναν ουτε εχει σηζητηθει ποτε παρα μονο σε περιπτωση που ειναι σοβαρο προβλημα υλικου ή λογισμικου που εχει δημιουργηθει απο τον χρηστη ή ετυχε ειναι ελατωματικο το συγκεκριμενο κομματι μονο σε android, αυτη ειναι η αληθεια ενα θεματακι με τις αδικαιολογητες επανεκινησεις την εχουνε τα windows σε αλλες συσκευες λιγοτερο σε αλλες συσκευες περισοτερο σε αλλες συσκευες καθολου αλλα σε γενικες γραμμες ναι το εχουν το θεμα τους με τις επανεκινησεις και ελπιζω με τα 8.1 να λυθει οριστικα.

Και φυσικα επειδη ειπα πως ειναι απολυτα φυσιολογικο καποιος να μην ειχε ποτε ουτε 1 επανεκινηση δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολο το κοσμο γιατι αν το εψαχνε λιγο καλυτερα θα μαθαινε πως τη στιγμη εκεινου που δε του εχει κανει ουτε μια επανεκινηση στους περισοτερους ομως εχει κανει εστω και μια φορα και μονο σε windows λειτουργικο, και αυτο το 80% ειναι τροπος του λεγειν οχι δεν ειναι αοριστη γενικευση και οχι δεν το εχω μετρησει στατιστικα οπως επισης το οτι ''δεν θα παω σε android αν δε λυθει αυτο το προβλημα'' ειναι η προσωπικη μου αποψη και ο φιλος πιο πανω το θεωρησε ατακα μαλον καταλαβε λαθος, τελως θελω να πω οτι βαση τι ακουω και τι βλεπω καθημερινα και φυσικα επειδη ειμαι και ανθρωπος που ψαχνει πολυ τα πραματα αλλα ακουω και απο γνωστους ασχολουμε πολυ γενικα με τη τεχνολογια εχω βγαλει το συμπερασμα πως windows και επανεκινησεις ειχαν και εχουν θεμα, αυτη ειναι η αποψη μου και το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω μεμονομενα. Τωρα αν καποιος αλλος εχει διαφορετικη γνωμη και αποψη απολυτα σεβαστη. Δεν επιβαλω ουτε κατευθυνω ή πιεζω κανεναν, απλα λεω την αποψη μου και τα πιστευω μου ελευθερα.

Και κατι αλλο δε συμφωνω με τη λογικη του οτι δεν ειχα ποτε ενα προβλημα ΑΡΑ δεν υφιστατε αυτο το προβλημα γενικα σε κανεναν και οτι απλα οποιος το εχει επεσε στη περιπτωση, μαθαινουμε, παιρνουμε γνωμες, το ψαχνουμε και μετα μπορουμε να εχουμε μια πιο καθαρη αποψη και να εχουμε βγαλει ενα πιο καθαρο επισης συμπερασμα και φυσικα να υπογραμισω πως εγω ειμουν ο πρωτος που εκραζα τα windows phone για τις επανεκινησεις κανα 2 χρονια πριν που δεν ειχα πιασει ποτε στα χερια μου συσκευη windows ΑΛΛΑ ειχα ακουσει πολλα, ειχα ψαξει πολλα, ειχα διαβασει πολλα και τα εβαλα σε μια ζυγαρια και τα ζυγισα, απο εκει εβγαλα τη αποψη μου και οχι παιδιαστικα του στυλ ''το κινητο μου κανει επανεκινησεις αρα θα κανει και σε ολους τους αλλους κατσε να μπω σε κανα φορουμ να κραξω τα παντα επειδη ειμαι κομπλεξικος''

Εξαλου την εχω περασει καιρο αυτη την ηλικια :P

Edited by giorgosmc

Λοιπον, ας ξεκαθαρισω καποια πραματα, οταν ειπα πως το 80% των windows phone συσκευων κανουν επανεκινησεις χωρις λογο για να μη παρεξηγουμε δεν ενοουσα οτι κανουν καθε 5 λεπτα αλλα οτι ακομη και 1 φορα μπορει να εχει συμβει κατι που στο android δεν εχει συμβει ουτε 1 φορα και σε κανεναν ουτε εχει σηζητηθει ποτε παρα μονο σε περιπτωση που ειναι σοβαρο προβλημα υλικου ή λογισμικου που εχει δημιουργηθει απο τον χρηστη ή ετυχε ειναι ελατωματικο το συγκεκριμενο κομματι μονο σε android, αυτη ειναι η αληθεια ενα θεματακι με τις αδικαιολογητες επανεκινησεις την εχουνε τα windows σε αλλες συσκευες λιγοτερο σε αλλες συσκευες περισοτερο σε αλλες συσκευες καθολου αλλα σε γενικες γραμμες ναι το εχουν το θεμα τους με τις επανεκινησεις και ελπιζω με τα 8.1 να λυθει οριστικα.

Και φυσικα επειδη ειπα πως ειναι απολυτα φυσιολογικο καποιος να μην ειχε ποτε ουτε 1 επανεκινηση δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολο το κοσμο γιατι αν το εψαχνε λιγο καλυτερα θα μαθαινε πως τη στιγμη εκεινου που δε του εχει κανει ουτε μια επανεκινηση στους περισοτερους ομως εχει κανει εστω και μια φορα και μονο σε windows λειτουργικο, και αυτο το 80% ειναι τροπος του λεγειν οχι δεν ειναι αοριστη γενικευση και οχι δεν το εχω μετρησει στατιστικα οπως επισης το οτι ''δεν θα παω σε android αν δε λυθει αυτο το προβλημα'' ειναι η προσωπικη μου αποψη και ο φιλος πιο πανω το θεωρησε ατακα μαλον καταλαβε λαθος, τελως θελω να πω οτι βαση τι ακουω και τι βλεπω καθημερινα και φυσικα επειδη ειμαι και ανθρωπος που ψαχνει πολυ τα πραματα αλλα ακουω και απο γνωστους ασχολουμε πολυ γενικα με τη τεχνολογια εχω βγαλει το συμπερασμα πως windows και επανεκινησεις ειχαν και εχουν θεμα, αυτη ειναι η αποψη μου και το συμπερασμα που εχω βγαλει εγω μεμονομενα. Τωρα αν καποιος αλλος εχει διαφορετικη γνωμη και αποψη απολυτα σεβαστη. Δεν επιβαλω ουτε κατευθυνω ή πιεζω κανεναν, απλα λεω την αποψη μου και τα πιστευω μου ελευθερα.

Και κατι αλλο δε συμφωνω με τη λογικη του οτι δεν ειχα ποτε ενα προβλημα ΑΡΑ δεν υφιστατε αυτο το προβλημα γενικα σε κανεναν και οτι απλα οποιος το εχει επεσε στη περιπτωση, μαθαινουμε, παιρνουμε γνωμες, το ψαχνουμε και μετα μπορουμε να εχουμε μια πιο καθαρη αποψη και να εχουμε βγαλει ενα πιο καθαρο επισης συμπερασμα και φυσικα να υπογραμισω πως εγω ειμουν ο πρωτος που εκραζα τα windows phone για τις επανεκινησεις κανα 2 χρονια πριν που δεν ειχα πιασει ποτε στα χερια μου συσκευη windows ΑΛΛΑ ειχα ακουσει πολλα, ειχα ψαξει πολλα, ειχα διαβασει πολλα και τα εβαλα σε μια ζυγαρια και τα ζυγισα, απο εκει εβγαλα τη αποψη μου και οχι παιδιαστικα του στυλ ''το κινητο μου κανει επανεκινησεις αρα θα κανει και σε ολους τους αλλους κατσε να μπω σε κανα φορουμ να κραξω τα παντα επειδη ειμαι κομπλεξικος''

Θα σου πω και εγώ την γνώμη μου λίγο διαφορετική από την δική σου. Το πολύ ψάξιμο, και ειδικά στο Internet, πολλές φορές οδηγεί σε παραπλανητικά συμπεράσματα. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς απόλυτα αξιόπιστες πηγές και ειδικά και στον τομέα της τεχνολογίας που έχει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Προσωπικά έχω σταματήσει να δίνω μεγάλη σημασία στο τι ακούγεται για πιθανά προβλήματα σε συσκευές και επικεντρώνομαι στα χαρακτηριστικά. Προτιμώ να αγοράσω κάτι που γουστάρω για να το ευχαριστηθώ χωρίς προκαταλήψεις. Τώρα αν βγει πρόβλημα και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι, γι αυτό υπάρχουν και οι εγγυήσεις, μακρυά από μας:p. Θυμάμαι όταν έψαχνα για το n8. Λέγανε σε πολυάριθμα φόρουμ για το περιβόητο πρόβλημα με το ότι το κινητό γινόταν τούβλο έτσι στα ξαφνικά. Τρία χρόνια δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και κανένα μέλος, από όσο θυμάμαι, στο παρόν φορούν δεν ανέφερε το παραμικρό. Ίσως να συνέβη σε μία αρχική παρτίδα, ίσως να προέκυψε σε ελάχιστες συσκευές και να μεγαλοποιήθηκε το θέμα ποιος ξέρει; Κάτι αντίστοιχο είχε ειπωθεί και για το samasung galaxy s3. Φίλος μου το έχει 1.5 χρόνο και όλα πάνε μια χαρά...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Κοιτα επειδη δεν διευκρινισα το συγκεκριμενο που ειπα σχετικα με το ψαξιμο πρωτον τονιζω πως συμφωνω με το οτι δεν πρεπει να δινεις εμφαση σε οτι λενε στο ιντερνετ γι αυτο και τα συμπερασματα μου τα ειπα βαση απο οτι ειχα ακουσει απο οποιαδηποτε πηγη εκτος απο το ιντερνετ, ναι διαβασα και απο το ιντερνετ αλλα επισης οι πηγες που εψαξα και εμαθα και εδωσα περισοτερη σημασια ηταν πολυ πιο αξιοπιστες και ακριβεις σε σχεση με τις ανακριβιες του ιντερνετ και οταν λεω αξιοπιστες δε θα μπω σε λεπτομεριες αλλα σιγουρα δε το αναφερω τυχαια και φυσικα ΔΕΝ στηριχθηκα καθολου σε ενα απο τα πολλα αρθρα οπως αυτο αν και ποτε δεν εχω διαβασει παρομοιο αρθρο για android>>> http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17290&subid=2&pubid=129215573 :) και δευτερον στη συγκεκριμενη συσκευη που εχω μονο η εγγυηση δε χρειαζοταν απο οτι διαπιστωσα διοτι το εδωσα σε δικο μου ανθρωπο μεσα στη samsung επειδη τυχαινει να εχω δικους μου ανθρωπους μεσα στη samsung και με διαβεβαιωσαν πως το κινητο ηταν αριστο οπως βγηκε απ το εργοστασιο του κουτιου με λιγα λογια ενω του ειχαν κανει εξονυχιστικους ελεγχους γυρω στο 2μηνο και στη συγκεκριμενη περιπτωση τα ριχνω στα windows για τους παραπανω λογους που ανεφερα οι οποιοι μονο αναξιοπιστοι δεν ειναι. Edited by giorgosmc

Σεβαστή η αποψή σου.

Όμως το να σου κάνει 1-2 επανεκκινήσεις τον μήνα δεν σημαίνει ότι τα WP έχουν πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις! Το πρόβλημα είναι οι συχνές επανεκκινήσεις! Κάτι που στα Lumia δεν έχει παρουσιαστεί, σε τέτοιο βαθμό όσο στα Ativ S τουλάχιστον. Με στοιχεία Απριλίου 2014 η Nokia κατέχει το 93,5% των WP και η Samsung το 1,3%. Οπότε σταστιστικά το 80% που αναφέρεις είναι εξαιρετικά υπερβολικό σαν νούμερο! Να έλεγες το αντιθετο να το δεχτώ. Ένα 20% του συνόλου είναι αρκετά λογικό να έχει θέμα με επανεκκινήσεις! Εκτός αν εννοείς ένα 80% όσων έχουν Ativ S και όχι επι του συνόλου των χρηστών WP συσκευών.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πρωτα απ' ολα θα ελεγα να μη κολαμε τοσο σε αυτο το στατιστικο 80% που ανεφερα εξηγησα και τους λογους αν κι εγω ακομη και αυτες τις 2 επανεκινησεις το μηνα που ανεφερες (που ειναι πολες παραπανω σε ativ) τις θεωρω προβλημα οταν ειναι αδικαιολογητες αλλα αν με ρωταγε καποιος που θα στηριζα περισοτερο αυτο το 80% συμφωνω οτι θα ταιριαζε πιο πολλυ σε οσους εχουν το ativ αλλα ακομη κι ετσι δεν θεωρω πως τα windows δεν εχουν μεριδιο ευθυνης σε αυτο, δε θυμαμε κανενα samsung τυπου galaxy να ειχε ποτε τετοια θεματα ουτε καν 1 αδικαιολογητη επανεκινηση το χρονο. Edited by giorgosmc