Jump to content

KonKart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    876
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by KonKart

  1. Καλή μου επιτυχία! :rolleyes: Καιρός για ανανέωση!
  2. Έχει βρεθεί λειτουργικός τρόπος να περαστούν google services πέραν των μπακάλικων sideloads και vmos; Η κινέζικη εφαρμογή για google store/services, λειτουργεί ακόμα; (νομίζω πως στο xda, λένε πως δεν έχει βρεθεί κάτι).
  3. KonKart

    Sony Xperia 1

    Αύριο μεθαύριο περιμένω το μονόκαρτο απο γερμανικό κατάστημα ebay. Προορίζουν και το dual για ευρώπη επισήμως αργότερα; Μόνο σε 2-3 άγγλους το βρήκα στα 820+. Το clove αλλά και το amazon φέρνουν τα μονόκαρτα. Διάβασα κάπου μικροδιαφορές σε μπάντες, αλλά νομίζω ήδη το μετάνιωσα λιγάκι :)
  4. Καλή μου τύχη σε αυτό!! Πανέμορφο τηλέφωνο!!
  5. Καλή μου επιτυχία!!! :rolleyes: Αν και μάταιος κόπος..
  6. KonKart

    LG G7

    Διαφορετικό ναι, ολοκληρωμένο όχι.. Δυστυχώς τα ολοκληρωμένα είναι μόνο τα κοινά και σιχαμένα samsung κλπ :lol:
  7. KonKart

    LG G7

    Δεν ξέρω πόσες ώρες έχει στα χαρτιά, η μπαταρία του είναι μέτρια προς κακή. Με ανοιχτή οθόνη και pokemon go σε μένα στο δίωρο και κάτι άδειασε.
  8. KonKart

    LG G7

    Και γω μια διαφανής σιλικόνης του πήρα και ένα τζαμακι προστασίας που το πιάνει μεν ολόκληρο αλλά θέλει προσοχή στις γωνίες. Κατάφερα και έκανα την θήκη να το πατήσει από πάνω. Από amazon τα έφερα, όλα ίδια ήταν..
  9. KonKart

    LG G7

    Έχω στείλει στο clove.uk 3 συσκευές για επιστροφή μέχρι τώρα, 6 και κάτι ευρώ έδωσα για συστημένο αν θυμάμαι καλά. Δύσκολα να βρεις κάτι σε καινούρια συσκευή, και όταν είναι να δώσεις κοντά στα 700 για αγορά κινητού, δεν νομίζω πως τα μεταφορικά σε περίπτωση βλάβης θα σου αλλάξουν γνώμη.. :rolleyes:
  10. KonKart

    LG G7

    Μου έστειλε μήνυμα πριν το στείλει πως δεν την έχει και αν είμαι εντάξει με αυτό. Ίσως το είδε και αυτός στο gsmarena, τι να πω...; Με τα μεταφορικά δεν γνωρίζω σε περίπτωση βλάβης. Ένα απλό ταχυδρομείο δεν θα πάει πάνω από 7 ευρώ.. Όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν σκέφτεται κανείς τα μεταφορικά.. :)
  11. KonKart

    LG G7

    Καλώς σας βρήκα και πάλι! Έχω ένα χρόνο εγγύηση από πωλητή με ebay πρόγραμμα για φουλ κάλυψη. Εγώ το πήρα από εδώ: https://m.ebay.com/itm/Neu-LG-G7-Plus-ThinQ-LMG710-EAW-128GB-6GB-RAM-Dual-Unlocked-Black-Blue-Rose-/163141430234?varId=462306358258&txnId=1746361451006 Μου ήρθε σε 3 εργάσιμες, φυσικά κάνει dropshipping έτσι... Και εννοείται αξίζει από τα 650+ που ζητάνε εδώ για την απλή έκδοση. Μου έκανε κατευθείαν το update και έχουν και οι δύο κάρτες 4G κανονικά.
  12. KonKart

    LG G7

    Εμένα ήρθε το δικό μου σε κόκκινο χρώμα δίκαρτο και είδα πως με την πρώτη σιμ έπιασα 4G κανονικά στον Γέρακα που μένω και σε ύψος που δεν υπάρχει και καλό σήμα. Η σιμ είναι κοσμοτέ, τώρα για την δεύτερη που έχω wind θα δοκιμάσω εκτός σπιτιού που θα βάλω και την κάλυψη σε 4g/3g/2g. Στο κουτί γράφει και μένα την Β20 κανονικά. Δεν ξέρω τι στα κομμάτια γίνεται με την Β20 και γιατί ο πωλητής και το gsmarena γράφουν ότι δεν την έχει..
  13. Χαρίζω το δικό μου, σε όποιον μπει στο m.facebook.com. το κανονικό, όχι το κουτσουρεμένο το lite λες και είσαι από το μηδέν της κοσμοτέ. Και για να μην προσπαθείτε, το κανονικό, έχει μεταφερθεί σε touch.facebook γιατί πολύ απλά η συσκευή δεν υποστηρίζει πια την δομή της κανονικής σελίδας. Επιμένω λοιπόν, ακόμα και στο touch, δίνω το δικό μου αν καταφέρετε να ανοίξετε έστω και ένα link με δεδομένα. :lol::lol: Επίσης σε τι πρέπει ακριβώς να αισθάνομαι "ασφαλής" (άλλη καραμέλα αυτή να δικαιολογήσουμε τα λεφτά που δίνουμε), σε σχέση με το G7 πχ που χρησιμοποιώ παράλληλα;; Συντομεύσεις: Κανείς μα κανείς στο crackberry δεν βολεύτηκε, μαζί και γω, να χρησιμοποιεί το κουμπί για συντόμευση. Το μισό χρόνο μου έπαιρνε να πατήσω απλά την οθόνη σε ότι θέλω. Στο μόνο που συμφωνώ είναι η ομορφιά. Και όχι η ανθεκτικότητά του σε σχέση με το προηγούμενο. Στο crackberry αναφέρουν σπασίματα στο πλαίσιο του πληκτρολογίου που γίνονται από μικρή πίεση στο κάτω μέρος της οθόνης, το είδα και γω με τα μάτια μου σε φίλου.
  14. Ξανά τα ίδια; :D Για ποια πράγματα ακριβώς αγοράζουμε μπλάκμπερρυ ρε παιδιά...; Ούτε στο facebook πλέον δεν μπαίνεις από τον chrome με data ανοιχτά, άλλαξαν ρυθμίσεις στους servers και πετάει συνέχεια αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ.. κινητό 700 ευρώ έτσι..το ίδιο έχω σε δίκαρτο γερμανικό.. Άσε που το πληκτρολόγιο είναι για κλάματα σε σχέση με τα προηγούμενα πραγματικά. Λίγο να κρατήσεις το δάχτυλο παραπάνω, κάνει minimize ότι εφαρμογή και ναχεις.. Τόνισα με κόκκινο τον μόνο λόγο που παίρνουμε ακόμα μπλάκμπερρυ.. :X Και ναι είναι αιώνες πίσω από κάθε flagship μισού κόστους.. Πήρα παράλληλα από Κίνα LG G7+ δίκαρτο με 150 ευρώ λιγότερα και παρότι ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά LG, σε σχέση με τα 100 μπέρρυ που έχω αλλάξει είναι έτη μπροστά..που να δοκιμάσει κανείς και τίποτα εμπορικότερο..
  15. KonKart

    LG G7

    Ο ίδιος πωλητής είναι και στα δύο, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Βλέπω ότι είναι από Αμερική, μήπως είναι κανένα μπλέξιμο με την Καναδική έκδοση; εμένα έρχεται δευτέρα οπότε θα ενημερώσω.
  16. KonKart

    LG G7

    Το δίκαρτο G710EAW 128/6 δεν έχει την 20άρα σύμφωνα και με το gsmarena: LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 28(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - G710EMW, G710EAW Δεν ξέρω γιατί το γράφει αυτό που βρήκες..
  17. KonKart

    LG G7

    Έτσι μου είπε ο πωλητής πριν μου το στείλει, με ρώτησε αν είμαι οκ που δεν την έχει.. εγώ ούτε καν χρησιμοποιώ 4G για οικονομία μπαταρίας οπότε δεν με απασχολεί τόσο, μόνο αν έχει ελλάδα σαν επιλογή region με ανησυχεί λίγο αλλά ίδωμεν..
  18. KonKart

    LG G7

    Εχω παραγγείλει το G7+ από ebay unlocked. Γνωρίζω πως η συσκευή είναι HK version μόνο χωρίς την 20αρα μπάντα (σκασίλα μου κιόλας). Το θέμα είναι έχει επιλογή για locale την Ελλάδα και ελληνικά φουλ; πολλές εφαρμογές που θέλω δεν δουλεύουν χωρίς την ελληνική περιοχή στο store.
  19. Καλή μου τύχη, καλό καλοκαίρι σε όλους!!
  20. Είμαστε τόσοι λίγοι και παρατημένοι που ούτε οι μοντς δεν μπήκαν στο θέμα να διαγράψουν τα παραπάνω :) Μονιάστε βρέι!!! Δεν είμαστε τέτοιου είδους φανμποιζ εμείς. Γράψτε εντυπώσεις και κουσούρια που βρήκατε να δούμε αν γίνει καμία ανάκληση ξανά.
  21. Ο μόνος λόγος που μια μικρή μερίδα μας, αγοράζει ακόμα μπλακμπερρυ, δεν ειναι οι κάμερες ούτε οι οθόνες. Είναι το κόλημα με την εταιρεία και η διαφορετικότητα που θέλουμε να έχουμε από την μάζα των τούβλων που κυκλοφορούν σαν συσκευές. Δεν υπάρχει τίποτα στο οποίο να κάνεις κάτι καλύτερα με μπλάκμπερρυ από πχ Huawei, iPhone κλπ. Αυτά τα περί μπίζνες τηλέφωνο είναι ότι πιο τραγικό ακούω τα τελευταία χρόνια για να δικαιολογήσουμε την τρέλα μας που σκάμε 650+ ευρώ για σναπ660 κλπ... Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να κάνεις παραπάνω με ένα keytwo και στο γράφω έχοντας ήδη το δίκαρτο στα χέρια μου και έχοντας αλλάξει καμιά 50αριά key1 , motion, passport κλπ.
  22. Εγώ παίζω pokemon μόνο στο key2 :D:D
×
×
  • Create New...