olympiakos Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 από 3 ημέρες μέχρι 1 μήνα. Εμένα έκανε εκφόρτωση στην Ελλάδα 31/01 ακομα δεν μπήκε τελεωνείο. εμενα απο 23/01 και δεν μπηκε τελωνειο,και απο οτι ειδα σημερα απο παλικαρι που ανεφερε οτι το δικο του απο 9/01 σημερα μπηκε τελωνειο και προχωρησε..καλα κρασια δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cellophan Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα από το διαδίκτυο κάποια μικρά ανταλλακτικά αυτοκινήτου (δύο alloy caps και ένα oil dipstick) όχι πάνω από 2 κιλά όλα μαζί, τα οποία φαίνονται να έχουν φύγει από Λιθουανία στο σύστημα του προμηθευτή, στις 12/01 (έχω δηλαδή το LT tracking number). Από τότε αγνοούνται. Με τα ΕΛΤΑ που μίλησα στο κλείσιμο του μήνα, πριν καμιά βδομάδα δεν έχουν ιδέα. Είναι φυσιολογικό; Ευτυχώς που πλήρωσα με paypal και έχω δικαίωμα για dispute εντός 6 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα από το διαδίκτυο κάποια μικρά ανταλλακτικά αυτοκινήτου (δύο alloy caps και ένα oil dipstick) όχι πάνω από 2 κιλά όλα μαζί, τα οποία φαίνονται να έχουν φύγει από Λιθουανία στο σύστημα του προμηθευτή, στις 12/01 (έχω δηλαδή το LT tracking number). Από τότε αγνοούνται. Με τα ΕΛΤΑ που μίλησα στο κλείσιμο του μήνα, πριν καμιά βδομάδα δεν έχουν ιδέα. Είναι φυσιολογικό; Ευτυχώς που πλήρωσα με paypal και έχω δικαίωμα για dispute εντός 6 μηνών.Το τρακινγκ τι δείχνει δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Καλημερα παιδες. Παρηγγειλα ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι απο BG στις 12/2 και ενω μεχρι χθες το πρωι στο tracking δεν εγραφε σχεδον τπτ, ξαφνικα σημερα παραδοθηκε! Feb 23, 2021 10:41 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΔΗΓΟ - ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Feb 22, 2021 16:28 Εισαγωγή αποστολής σε Comet Hellas Feb 12, 2021 14:44 Μη εκτυπωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_m Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Καλησπέρα, Έχω παραγγείλει πράγματα αξίας 35 ευρώ από Bangood (2 σειρήνες και 4 τηλεχειριστήρια συναγερμού) και πλήρωσα περίπου 5 ευρώ μεταφορικά με Priority Direct Mail. Το status αυτην τη στιγμή είναι στο tracking του POST NL το εξής : 08-01-2021 14:48 The item is on transport to the country of destination 06-01-2021 18:51 The item is processed at the PostNL sorting center 06-01-2021 18:50 The item is at the PostNL sorting center 06-01-2021 18:50 The item is received by PostNL 04-01-2021 12:18 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre 24-12-2020 05:04 The item is pre-advised to PostNL 19-12-2020 09:04 The Item is at the shippers warehouse Των ΕΛΤΑ είναι αυτό: 6/1/2021, 18:50 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 6/1/2021, 18:50 NETHERLANDS ARRIVAL AT OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Μίλησα με την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ και αφού το έλεγξαν στο σύστημα τους μου είπαν ότι το δέμα δεν εχει αφιχθεί ακόμα στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Πολύ πιθανό να είναι σε σάκο που δεν ανοίχτηκε ακόμη. Αναμονή.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα από το διαδίκτυο κάποια μικρά ανταλλακτικά αυτοκινήτου (δύο alloy caps και ένα oil dipstick) όχι πάνω από 2 κιλά όλα μαζί, τα οποία φαίνονται να έχουν φύγει από Λιθουανία στο σύστημα του προμηθευτή, στις 12/01 (έχω δηλαδή το LT tracking number). Από τότε αγνοούνται. Με τα ΕΛΤΑ που μίλησα στο κλείσιμο του μήνα, πριν καμιά βδομάδα δεν έχουν ιδέα. Είναι φυσιολογικό; Ευτυχώς που πλήρωσα με paypal και έχω δικαίωμα για dispute εντός 6 μηνών. Υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις από Λιθουανία. Τα ίδια τραβάω κι εγώ. image hosting site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Παιδιά υπάρχει κάποιος πίνακας υπολογισμό δασμών από τρίτες χώρες? Ξέρω ότι δεν γίνεται να υπολογιστεί ακριβώς, στο περίπου έστω να υπάρχει μια ιδέα. Δεν μιλάω για μικρά δεματα με ΕΛΤΑ που υπάρχει στάνταρ τιμοκατάλογος. Μιλάω για εισαγωγές από εργοστάσια Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LS2Klmt Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Αυτό που έπρεπε να προσέξεις πριν την παραγγελία είναι ότι ο πωλητής έπρεπε να αφαιρέσει τον VAT αφού τι αντικείμενο προοριζόταν για χώρα της ΕΕ, όπου θα χρεωνόταν με τον ΦΠΑ. Αλλά φαίνεται ότι είναι μικρή η αξία, σχετικά λίγος ο VAT και μικρή η ζημιά. Τελικά παραδόθηκε στο σπίτι χωρίς καμία χρέωση από ελτα. Στο site δεν έλεγε αν περιλαμβάβνει VAT,οπότε δεν ξέρω αν έτυχε απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 μετα απο ενα μηνα επιτελους ξεκολησε ενα ολλανδικο που ηταν στην εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο και τωρα λεει κλεισιμο απο γε.τα ...επιτελους πιασανε τον σακο και και τον τσεκαρανε,,,οσοι ειχατε παλιες ημερομηνιες απο 23 ιανουαριου και πιο πισω τσεκαρε τε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Κι εμένα,μετά από 1,5 μήνα ξεκόλλησε από το αεροδρόμιο.Είδα οτι έκλεισε.Αρα αυτή τη βδομάδα λογικά θα το πάρω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Συνεχιζει το tracked royal mail να πηγαίνει στην GLS κι από εκεί acs? Θέλω να πάρω κάτι από Αγγλία (διακοσμητικό τοίχου) αλλά να έρθει με ΕΛΤΑ τουλάχιστον σε περίπτωση που χρειαστεί να πληρώσω κάτι επιπλέον. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Από Amazon Αμερικής πληρωμένα τα import customs fees και Έρχεται με dhl express με εκτιμώμενες τρεις μέρες παράδοση. Μου ζήτησαν και από πριν το ΑΦΜ μου για εκτελωνισμό. Λογικα δε θα πληρώσω τπτ άλλο έτσι; Έχει κανείς εμπειρία με το τρόπο αυτό από Amazon.com; Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Από Amazon Αμερικής πληρωμένα τα import customs fees και Έρχεται με dhl express με εκτιμώμενες τρεις μέρες παράδοση. Μου ζήτησαν και από πριν το ΑΦΜ μου για εκτελωνισμό. Λογικα δε θα πληρώσω τπτ άλλο έτσι; Έχει κανείς εμπειρία με το τρόπο αυτό από Amazon.com;Αν τα προπληρώσες όχι δεν θα δώσεις κάτι. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Αν τα προπληρώσες όχι δεν θα δώσεις κάτι. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι προπληρωσα το λεγόμενο import feeds deposit αλλα αναλογικά με το να στο αναλάβει για εκτελωνισμό η dhl (χωρίς να έχεις προπληρώσει εννοώ) είναι πολύ μικρότερο το ποσό γιαυτό και η ερώτηση άλλωστε. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Ναι προπληρωσα το λεγόμενο import feeds deposit αλλα αναλογικά με το να στο αναλάβει για εκτελωνισμό η dhl (χωρίς να έχεις προπληρώσει εννοώ) είναι πολύ μικρότερο το ποσό γιαυτό και η ερώτηση άλλωστε.Όταν είσαι στο τελευταίο στάδιο πληρωμής στο αμαζον σου λέει ότι εξουσιοδοτείς την αμαζον να στο εκτελωνίσει σε συνεργασία με τον μεταφορέα. Προφανώς και κάνουν αλλες συμφωνιες μεταξύ τους. Σίγουρα όμως οι φόροι είναι συγκεκριμένοι. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Όταν είσαι στο τελευταίο στάδιο πληρωμής στο αμαζον σου λέει ότι εξουσιοδοτείς την αμαζον να στο εκτελωνίσει σε συνεργασία με τον μεταφορέα. Προφανώς και κάνουν αλλες συμφωνιες μεταξύ τους. Σίγουρα όμως οι φόροι είναι συγκεκριμένοι. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αλήθεια είναι πως δεν το πρόσεξα αυτό που αναφέρεις όσον αφορά την εξουσιοδότηση. Και σιγουρα ισχύει αυτό που λες ότι άλλες τιμές γίνονται σε μεγάλους. Ένα δέμα πάντως που αγόρασα πριν λίγο καιρό από αμαζον Αμερικής πάλι ήρθε από Κίνα με μια ενδιάμεση στάση στην Φρανκφούρτη (DHL) και από εδώ δε πέρασε καν τελωνεία χωρίς να πληρωσω import feeds όλα αυτά. Βέβαια ήρθε μετά από 32 μέρες όλα χαλάλι αφού δε πλήρωσα τπτ άλλο. Και επειδή την είχα πατήσει στο παρελθόν από dhl express γιαυτό και ρώτησα. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Η αλήθεια είναι πως δεν το πρόσεξα αυτό που αναφέρεις όσον αφορά την εξουσιοδότηση. Και σιγουρα ισχύει αυτό που λες ότι άλλες τιμές γίνονται σε μεγάλους. Ένα δέμα πάντως που αγόρασα πριν λίγο καιρό από αμαζον Αμερικής πάλι ήρθε από Κίνα με μια ενδιάμεση στάση στην Φρανκφούρτη (DHL) και από εδώ δε πέρασε καν τελωνεία χωρίς να πληρωσω import feeds όλα αυτά. Βέβαια ήρθε μετά από 32 μέρες όλα χαλάλι αφού δε πλήρωσα τπτ άλλο. Και επειδή την είχα πατήσει στο παρελθόν από dhl express γιαυτό και ρώτησα. Πολύ καλά κάνεις και ρωτάς. Εδώ είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Τώρα για την άλλη παραγγελία σου λογικά ήταν χαμηλή η τιμή κάτω των 22 ευρώ γι'αυτό και δεν ασχολήθηκαν Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Πολύ καλά κάνεις και ρωτάς. Εδώ είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Τώρα για την άλλη παραγγελία σου λογικά ήταν χαμηλή η τιμή κάτω των 22 ευρώ γι'αυτό και δεν ασχολήθηκαν Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να είσαι καλά φίλε μου. 40 ευρώ ήταν με τα μεταφορικά η προηγούμενη και γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 καλησπερα. Θελω αυτην την θηκη απο αγγλια.Γνωριζει καποιος τι θα κοστισει επιπλεον να ερθει Ελλάδα? https://www.amazon.co.uk/FINTIE-Keyboard-Magnetically-Detachable-Bluetooth-Black/dp/B08LKQYR7N?th=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 καλησπερα. Θελω αυτην την θηκη απο αγγλια.Γνωριζει καποιος τι θα κοστισει επιπλεον να ερθει Ελλάδα? https://www.amazon.co.uk/FINTIE-Keyboard-Magnetically-Detachable-Bluetooth-Black/dp/B08LKQYR7N?th=1 Order Total: GBP 33.34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Order Total: GBP 33.34 οκ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 καλησπερα. Θελω αυτην την θηκη απο αγγλια.Γνωριζει καποιος τι θα κοστισει επιπλεον να ερθει Ελλάδα? https://www.amazon.co.uk/FINTIE-Keyboard-Magnetically-Detachable-Bluetooth-Black/dp/B08LKQYR7N?th=1 Δεν ξέρω απλά μήπως λόγω brexit έχεις πλέον και χρέωση τελωνείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Δεν ξέρω απλά μήπως λόγω brexit έχεις πλέον και χρέωση τελωνείου. Η τιμή που έβαλα πριν είναι μαζί με τα έξοδα τελωνείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Θέλω να αγοράσω ένα τηλέφωνο από το banggood με EU PRIORITY LINE. Είναι ασφαλής από θέμα τελωνείου;Κοστίζει 130€. Αν περάσει τελωνείο τι θα πληρώσω επιπλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts