Jump to content

LS2Klmt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LS2Klmt

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

LS2Klmt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελικά παραδόθηκε στο σπίτι χωρίς καμία χρέωση από ελτα. Στο site δεν έλεγε αν περιλαμβάβνει VAT,οπότε δεν ξέρω αν έτυχε απλά.
  2. Έφαγα ένα ψηφίο. +4407542274568 είναι το τηλέφωνο. Τώρα που το είπες το έβαλα στο google και λέει Επενδύσεις forex. Δεν ξέρω τι είναι και που με βρήκαν.Ευτυχώς έχουν μια βδομάδα που σταμάτησαν.
  3. Καλησπέρα,λέω για πρώτη φορά να πάρω ασύρματα ακουστικά. Αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στα senhheiser momentum 2 και στα galaxy buds pro. Είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας στον ήχο; Από θέμα μπαταρίας είναι λίγο καλύτερα τα galaxy και έχουν και το ipx7 απ' οτι είδα. Αυτο που με ενδιαφέρει πιο πολύ και θα θυσίαζα τον ήχο (που αρχικά το είχα σαν πρώτη προτεραιότητα) είναι να είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα για να τα χρησιμοποιώ και στην προπόνηση.Αν και τα sennheiser δεν έχουν τέτοια πιστοποίηση έχω διαβάσει οτι μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα.Αν τα έχει και κάποιος και μπορεί να πει με βεβαιότητα. . Και δεύτερον να μην έχουν καθυστερήσεις σε βίντεο,όπου για τα sennheiser έχω διαβάσει οτι κάποιοι χρήστες έχουν θέματα. Για τα galaxy δε γνωρίζω. Γενικά τα galaxy αξιζουν σε αυτά τα λεφτά;Ποια θα επιλέγατε;
  4. Α ο.κ,εγώ θυμόμουν οτι ήταν κάτω απο 30 ευρώ και βασικά δεν ήξερα καν οτι υπολογίζονται τα μεταφορικά. Τεσπα,εγώ παρήγγειλα κάτι στα 30 με μεταφορικά (ήταν πιο λίγα τελικά),για να δούμε.
  5. Μάλιστα. Κι επειδή έχω να παραγγείλω καιρό από εξωτερικό. Αυτά τα μικρής αξίας (εκεί στο 20αρικο) αντικείμενα από Κίνα θυμάμαι οτι δεν περνούσαν τελωνείο. Είναι σίγουρο οτι αυτό απο Αγγλία θα περάσει;
  6. Του συνόλου;Δηλαδη αν παρω κάτι στα 25 ευρώ συν 15 μεταφορικά 40. 40+24% πάει στα 50 περιπου και πληρώνω και άλλα 15 στα ελτα? Την ποροηγούμενη φορά που είχα πάρει με rm είχε έρθει με acs.
  7. Αν παραγγείλω κάτι με αξία 20-30 ευρώ από αγγλία με royal mail (+15 ευρώ έξοδα αποστολής) τι παραπάνω πληρώνω πλέον; Τελευταία φορά είχα παραγγείλει το καλοκαίρι.
  8. Υπάρχει κανείς που να έχει eurobank και να έχει πρόβλημα να συνδέσει τον τραπεζικό λαγαριασμό με το paypal;
  9. Εγώ λαμβάνω κλήσεις από ένα νούμερο (+4407542274568) από αγγλία. Έχω πάνω από 20 κλήσεις τον ιανουάριο.Παίρνει,το κλείνω και ξαναπαίρνει κατευθείαν 2-3 φορές. Ξέρει κανείς τι είναι αυτο;
  10. Από 90's καμία μυστηρίου; Σαν το The Firm,The Game,Malice,The Spanish Prisoner.
  11. Ελτά courier αυτό τον καιρό του δεύτερου lockdown ήταν το μόνο που ερχόταν μέσα σε 2 μέρες ότι κι αν παρήγγειλα. Acs και γενική απαράδεκτοι.Speedex λίγο καλύτερα τα πράγματα. Από προσωπικές εμπειρίες πάντα.
  12. Εγώ είχα 3 χρόνια που κάπνιζα και άτμιζα παράλληλα που το θεωρώ χειρότερο. Εδώ και 4 μήνες μόνο άτμισμα και νιώθω πολύ καλύτερα. Σε πολλές χώρες οι ειδικοί θεωρούν το άτμισμα πολύ καλύτερο συγκριτικά με το κάπνισμα. Ωστόσο μόνο ο χρόνος θα δείξει γιατί είναι κάτι σχετικά καινούριο. Εμένα προσωπικά με κέρδισε το άτμισμα και πλέον δεν με ικανοποιεί το τσιγάρο. Δεν έκανα κάποια προσπάθεια μέσω αυτού για να το κόψω δηλαδή,ούτε για λόγους υγείας ούτε τίποτα,απλά άρχισε να μ' αρέσει περισσότερο. Και δε νομίζω να σταματήσω το άτμισμα,ή τουλάχιστον δεν το 'χω στο μυαλό μου προς το παρόν.
  13. Αν και ένας θα είναι ο τυχερός,καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά!
  14. Παιδιά σορρυ,δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα και πόσο μάλλον αν έχει γίνει ήδη τέτοια ερώτηση αλλά. . . Παίζει να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάποια στιγμή το καταραμένο 64αρι???
  15. Μπράβο,πολύ καλό το δώρο που προσφέρετε. . . Καλή χρονιά εύχομαι και καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...