Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο Gearbest φιλε μου αν παραγγειλεις mod με priority Line θα εχεις προβλημα να το ξερεις. Για Ηλ.τσιγαρα μονο BE registered airmail.

βρε δεν με ενδιαφέρει και αν λέγεται FIUF AIRMAIL :p

Θέλω απλα να μάθω ποιος είναι ο safe τρόπος να παραγγείλω :)

Νόμιζα το priority ηταν το καλύτερο από άποψη ότι θα άλλαζε "αποστολέα" σε άλλη χώρα , Ολλανδία κτλ.

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

βρε δεν με ενδιαφέρει και αν λέγεται FIUF AIRMAIL :p

Θέλω απλα να μάθω ποιος είναι ο safe τρόπος να παραγγείλω :)

Νόμιζα το priority ηταν το καλύτερο από άποψη ότι θα άλλαζε "αποστολέα" σε άλλη χώρα , Ολλανδία κτλ.

xaxaxaxa διαλεξε BE registered airmail και εισαι οκ !!!

Με τη σειρά μου να ενημερώσω ότι με be register από gearbest το κινητό δεν παραδόθηκε ποτέ κόλλησε το track στο bpost receive the information από 22-5... Ήμουν τυχερός που επέλεξα insurance και μου στείλανε τά λεφτά πίσω, χωρίςinsurance δε σου επιστρέφουν τίποτα... Ποτέ ξανά απόgearbest οι άνθρωποι είναι αντιεπαγγελματιες και μιλούσα με ένα dimostheni στην υπογραφή όπου έκανε τρελά τό Κινέζο ακόμη και που έβλεπε ότι είμαι Έλληνας... Μακριά απλά... Παρήγγειλα από Ελλάδα το κινητό μετά από 3 μήνες που έπεσαν οι τιμές και κομπλέ!

Με τη σειρά μου να ενημερώσω ότι με be register από gearbest το κινητό δεν παραδόθηκε ποτέ κόλλησε το track στο bpost receive the information από 22-5... Ήμουν τυχερός που επέλεξα insurance και μου στείλανε τά λεφτά πίσω, χωρίςinsurance δε σου επιστρέφουν τίποτα... Ποτέ ξανά απόgearbest οι άνθρωποι είναι αντιεπαγγελματιες και μιλούσα με ένα dimostheni στην υπογραφή όπου έκανε τρελά τό Κινέζο ακόμη και που έβλεπε ότι είμαι Έλληνας... Μακριά απλά... Παρήγγειλα από Ελλάδα το κινητό μετά από 3 μήνες που έπεσαν οι τιμές και κομπλέ!
Έπεσες στη περίπτωση είναι σπάνιο αλλά δεν είναι ο κανόνας, όλοι μας εδώ μέσα έχουμε κάνει χιλιάδες παραγγελίες με αυτόν τον τρόπο και δεν είχαμε πρόβλημα...

Επίσης είτε επιλέξεις την ασφάλεια είτε όχι αν πλήρωσες με PayPal και δεν παρέλαβες ποτέ το δέμα σού πέρνεις τα λεφτά σού πίσω από το PayPal και άσε τον Δημοσθένη να τραγουδάει.

Τέτοιες απειλές δεν περνάν στο PayPal.

ας μου εστελνες ενα μηνυμα και θα το λυναμε το προβλημα. το insurance ειναι πανω κατω τροπος για να βγαζουν λεφτα να ξερεις.

για αυτο στα τικετ ρωτανε για insurance. ενημερωτικα να σου πω οτι ειναι πολλα τα παιδια που ασχολουνται με τικετς-προβληματα κτλπ και δεν χρειαζεται insurance. καταλαβαινω ομως την αγανακτηση σου !!!

Σε δικη μου παρομοια περιπτωση.

Παραγγελια 440ευρω. Χωρις insurance. Δεν εφτασε ποτε. To tracking ειναι χαμενο στην γερμανια απο 17/5.

Ο ιδιος δημοσθενης δεν ξερει τιποτα. Μονο partial refund.

Ανοιξα case-claim στο paypal. Μετα απο 7 ημερες το case έκλεισε υπερ του πωλητη.

Πηρα 2 τηλεφωνα στο paypal όπου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπανω και με παρεπεμψαν στην εταιρια courier DHL να κάνω αίτηση αναζήτησης δέρματος.

Τους εξήγησα ότι είμαι ο παραλήπτης του δέρματος αλλά δεν τους ένοιαξε.

Αρα και το paypal ενα αγγουρι και μισο είναι !!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Σε δικη μου παρομοια περιπτωση.

Παραγγελια 440ευρω. Χωρις insurance. Δεν εφτασε ποτε. To tracking ειναι χαμενο στην γερμανια απο 17/5.

Ο ιδιος δημοσθενης δεν ξερει τιποτα. Μονο partial refund.

Ανοιξα case-claim στο paypal. Μετα απο 7 ημερες το case έκλεισε υπερ του πωλητη.

Πηρα 2 τηλεφωνα στο paypal όπου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπανω και με παρεπεμψαν στην εταιρια courier DHL να κάνω αίτηση αναζήτησης δέρματος.

Τους εξήγησα ότι είμαι ο παραλήπτης του δέρματος αλλά δεν τους ένοιαξε.

Αρα και το paypal ενα αγγουρι και μισο είναι !!

Πώς έκλεισε υπέρ του πωλητή;Εγώ περίπτωση με 300€ που έκλεισε το μαγαζί και χάθηκε,μου πίστωσε μια χαρά τα λεφτά το PayPal.

Edited by XP130TD

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πώς έκλεισε υπέρ του πωλητή;Εγώ περίπτωση με 300€ που έκλεισε το μαγαζί και χάθηκε,μου πίστωσε μια χαρά τα λεφτά το PayPal.
Δεν καταλαβα ακριβως τον λογο.

Βασικα δεν υπηρξε ποτε απαντηση στο paypal . Έκλεισε απλώς η υπόθεση.

Τηλεφωνικα ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι παραπανω.

Edited by XP130TD

Όταν οι τελωνειακοί σας απαντήσουν το εξής στο e-mail, περίπου πόσες μέρες κάνετε να παραλάβετε; Εμένα από προχθές έχει μείνει κολλημένο στο ίδιο σημείο, παρόλο που τους απέδειξα πόσο κοστίζει... :(

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παρασταστικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε.

Όταν οι τελωνειακοί σας απαντήσουν το εξής στο e-mail, περίπου πόσες μέρες κάνετε να παραλάβετε; Εμένα από προχθές έχει μείνει κολλημένο στο ίδιο σημείο, παρόλο που τους απέδειξα πόσο κοστίζει... :(

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παρασταστικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε.

Οσο χρειαστει. Δεν νομιζω οτι υπαρχει χρονοδιαγραμμα.

Εμενα εχει κανει απο αυθημερον εως και μια εβδομαδα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλησπέρα, παρήγγειλα ενα κιν απο Banggood και ενω ειχα επιλέξει priority line για καποιο λογο κολλησε και επιλεχτηκε air mail register!! Επικοινωνήσα με banggood και μου ειπε οτι σταλθηκε σημερα με Bpost και οτι δεν μπορουν να το αλλαξουν!! Θα περασει τελωνείο???

Καλησπέρα, παρήγγειλα ενα κιν απο Banggood και ενω ειχα επιλέξει priority line για καποιο λογο κολλησε και επιλεχτηκε air mail register!! Επικοινωνήσα με banggood και μου ειπε οτι σταλθηκε σημερα με Bpost και οτι δεν μπορουν να το αλλαξουν!! Θα περασει τελωνείο???

99% ναι θα περάσει.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μεχρι τωρα οσα ερχονται με Bpost δε σταματανε στο τελωνειο. Αλλαξε κατι τελευταια?

Τουλάχιστον αυτά που στέλνει το gearbest με BPost. Δεν ξέρω αν γενικά το BP είναι με κάποιο τρόπο... άτρωτο από τελωνεία, ή είναι κάποιο 'ειδικό' σχήμα που έχει φτιάξει με το gear...

Καλώς ή κακώς, η παραγγελία του kostasgtc13 θα μας δώσει, ίσως, μια ιδέα για το τι γίνεται...

(ελπίζω βεβαίως να μην περάσει από τελωνείο!)

Τουλάχιστον αυτά που στέλνει το gearbest με BPost. Δεν ξέρω αν γενικά το BP είναι με κάποιο τρόπο... άτρωτο από τελωνεία, ή είναι κάποιο 'ειδικό' σχήμα που έχει φτιάξει με το gear...

Καλώς ή κακώς, η παραγγελία του kostasgtc13 θα μας δώσει, ίσως, μια ιδέα για το τι γίνεται...

(ελπίζω βεβαίως να μην περάσει από τελωνείο!)

Καλα, το banggood ποτε δεν το ειδα. Bpost μεχρι τωρα μονο απο Gearbest ειχα δει. Τωρα παρηγγειλα κι εγω μια dashcam απο κει με BPost και την περιμενω.

Ψάχνω για αγορά το Xiaomi Redmi Note 5 + τα παρελκόμενα του (θήκες. τζάμι, ακουστικά) εκτός από gearbest και banggood που οι τιμές δεν ήταν κατά πολύ καλύτερες ώστε να αξίζει η αναμονή, μπορώ να το βρω από κάποιο άλλο site χωρίς πιθανότητα εκτελωνισμού?

Από Ευρώπη ή Κίνα/ΗΠΑ ?

Το κόστος του prority στο επέστρεψαν? Τους ανέφερες κάτι γι αυτό?
No root->No problem

Το θεμα ειναι οτι απο την σιγουριά οτι το επελεξα δεν το ειδα καν! Δεν μπηκε!! Ας ελπίσουμε οτι δεν θα περασει!! Και αλλους που ρωτησα μου ειπαν οτι μπορει να την γλιτώσω!! Θα δειξει!!

Το θεμα ειναι οτι απο την σιγουριά οτι το επελεξα δεν το ειδα καν! Δεν μπηκε!! Ας ελπίσουμε οτι δεν θα περασει!! Και αλλους που ρωτησα μου ειπαν οτι μπορει να την γλιτώσω!! Θα δειξει!!

το λάθος μάλλον είναι δικό σου, το επέλεξες στην αρχή της παραγγελίας και μετά στην τελευταία σελίδα δεν είδες ότι δεν είχε μπει με αποτέλεσμα να πληρώσεις χωρίς την επιλογή priority

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μαλλον αυτο εγινε φιλε! Γτ εβαλα κουπόνι και δεν το προσεξα καν!! Ας ελπισω οτι λογο φορτου και αδειων να το περάσουν ετσι!! Αλλιως την κατσαμε!

Μαλλον αυτο εγινε φιλε! Γτ εβαλα κουπόνι και δεν το προσεξα καν!! Ας ελπισω οτι λογο φορτου και αδειων να το περάσουν ετσι!! Αλλιως την κατσαμε!

Τα κινητά δε γλυτώνουν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μιλησα με αρκετα ατομα και μου ειπαν οτι οσοι παρηγγειλαν απο gearbest με Belgium Post κινητα δεν περασε κανενα!! Τωρα δεν ξερω αν γίνεται το ιδιο με το Banggood!! Αν φυγει απο Βελγιο που ειναι ευρωπαικη ενωση πως γίνεται να περναει τελωνείο!! Δεν μπορω να το καταλαβω!!

Μιλησα με αρκετα ατομα και μου ειπαν οτι οσοι παρηγγειλαν απο gearbest με Belgium Post κινητα δεν περασε κανενα!! Τωρα δεν ξερω αν γίνεται το ιδιο με το Banggood!! Αν φυγει απο Βελγιο που ειναι ευρωπαικη ενωση πως γίνεται να περναει τελωνείο!! Δεν μπορω να το καταλαβω!!
Γίνεται, όπως γίνεται και με Netherlands post Γιατί λειτουργεί ως transit χώρα. Τα δέματα από gearbest με Belgium post αναφέρουν πάνω ότι origin country είναι η Κίνα. Τώρα Γιατί δεν περνάν τελωνείο δεν γνωρίζω, ίσως γίνεται κάποιου είδους εκτελωνισμος όπως και με το priority του Banggood.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Γίνεται, όπως γίνεται και με Netherlands post Γιατί λειτουργεί ως transit χώρα. Τα δέματα από gearbest με Belgium post αναφέρουν πάνω ότι origin country είναι η Κίνα. Τώρα Γιατί δεν περνάν τελωνείο δεν γνωρίζω, ίσως γίνεται κάποιου είδους εκτελωνισμος όπως και με το priority του Banggood.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Παρέλαβα δύο δεματα ένα registered και ένα unregistered με bpost από gearbest καιρό δε νομίζω να ανέφερε πουθενά στο tracking ή πάνω στο δέμα Κίνα. Από Βέλγιο φαινόταν ότι έρχεται

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI